Gang Mihai Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Nu stiu daca s-a mai facut asa ceva , dar vreau sa va arat ce faci in fiecare factiune , si multe alte detalii! Departaments : Police Departament! Majoritatea jucatorilor sunt foarte tentati sa intre in aceasta factiune ! Pentru a intra aici iti trebuie minim level 15 ! Este un departament destul de dificil , cu foarte multe comenzi ! Cateva comenzii : /r (text) = Vorbesti cu colegii PD. /d (text) = Vorbesti cu colegii din celelalte departamente (FBI/NG/Paramedics) /m (text) = Transmiti un mesaj pe o raza mai mare atunci cand esti in masina de politie. /su (id) (motiv) = Dai wanted unei persoane. /mdc (id) = Verifici infractiuniile unei persoane. /arrest (nume/id) (suma) (timp) (bail 0=no 1=yes) (pret bail) = Arestezi o persoana. /duty = Ai acces la toate comenziile PD. /wanted = Afli suspectii cu wanted de la 1 la 6. /cuff (id)= Legi suspectul in masina. /tazer = Imobilozeaza un player (timp de 8 secunde). /punish (id) = Imobilizeaza un player aflat in jail. /backup = Este un mesaj de ajutor trimis la toti membrii PD. /cbackup = Stergi mesajul /backup. /frisk (id) = Controlezi un player. /take (id) = Confisti un anumit lucru de la un player. /ticket (id) (suma) (motiv) = Amendarea unui player. /gov = Trimiti un mesaj care il poate vedea toata lumea (trebuie rank 5+) /deliver = DUci suspectul in area51. /ram = Intri cu forta intr-o casa sau HQ. Comenzile sunt copiate din regulamentul acestora! Mai multe detalii aici ! Federal Bureau of Investigations Nu difera foarte mult de PD ! Aici nu ai voie sa aplici amenzi ! Comenzile sunt asemanatoare cu cele de mai sus ! Pentru a intra in factiune iti trebuie minim level 15! Mai multe aici ! CLICK National Guard ! Este asemanatoare cu PD si FBI din mai multe puncte de vedere ! Aceasta este dotata cu Huntere si Hydra ! Comenzile sunt cele de mai sus! Levelul minim de a intra in factiune este 15! mai multe detalii gasesti aici ! CLICK Hitman Agency ! Aici lucrezi ca un assasin platit ! Primesti un " contract " pe care trebuie sa il indeplinesti pana la capat ! Este cea mai dificila factiune ! Levelul minim de a intra in factiune este 15! Comenzi: /portable - deschizi laptop-ul pentru a te conecta la agentie. News - scrie un mesaj pe care il pot vedea doar hitmanii. Contracts - arata contractele disponibile. | rank 4+ MyContract - arata pe cine ai contract si suma. Givehit - distribui contractul unui hitman. | rank 4+ Takehit - anuleaza contractul unui Hitman. | rank 4+ Order - comanzi pachet de arme in functie de rank. Ranks - afiseaza membrii online si rank-ul acestora. Undercover - nu-ti mai apare numele, nu apare cand iesi dintr-o masina. Logout - inchizi laptop-ul si te deconectezi de la agentie. Comenzile sunt copiate din forumul agentiei ! Click aici pentru a afla mai multe! Mafii : The Corleone Family! The Barzini Family The Tattaglia Family The Stracci Family The Cuneo Family The Paterno Family Fiecare mafie are regulile ei ! Pentru mai multe detalii click pe numele mafiei dorite de mai sus! Levelul minim pentru a intra intr-o mafie este de 10! Factiunii Pasnice ! Taxi Cab Company Este o factiune cautata de multa lume! Levelul minim de a intra in factiune este 5 ! Aici duci oamenii la destinatia aleasa de acestia ! Comenzi : /fare - setezi pretul taximetrului ( suma dorita se taxeaza la 16 secunde ) Aici gasesti mai multe detalii ! CLICK News Reporters Aici dai acele " anunturi gratuite " , publici ziare si informezi publicul ! Levelul minim de a intra in factiune este 5 ! Comenzi : /news - Postezi un anunt [/news text] /live - Faci o emisiune sau un interviu ! [/live 4] Mai multe detalii ! CLICK Tow Car Company!- Lucrezi la o firma de tractare si cureti drumul de masinile parcate ilegal! Levelul minim de a intra in factiune este 5! Nu are comenzii asa speciale , doar de butonul CTRL si comanda /tow ! Cu CTRL tractezi masina ! Cu comanda /tow duci masina la checkpoint pentru a recupera in schimb o mica suma de banii! Click aici pentru mai multe detalii! Fireman/Paramedic! Umbli cu o ambulanta pentru a ajuta jucatorii cu "heal"(viata)! Levelul minim de a intra in factiune este 5! Comenzi ! /heal -dai viata [/heal mihai 500] /duty Mai multe detalii aici ! School Instructor! Aici atribui licente ! Levelul minim de a intra in factiune este 5! comenzi : /givelicense -dai licenta /startlesson - incepi cursul /stoplesson - opresti cursul! Click aici pentru mai multe! ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M o i Z Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Thnx man! you're the best in Tutorials! Keep it up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 UPDATED** : Culori si poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDyX Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Foarte frumos. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francooo Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Un topic destul de util pentru cei noi pe serverul B-zone SA:MP.Acum toti incepatorii pot vedea acest topic fara sa mai creeze altele si sa intrebe din informatiile de mai sus.Bravo omule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0IpoziTiv Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Foarte interesant Dragut dar vezi ca ai uitat mafia Paterno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brooklyn Brown Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 E un topic inutiil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 Foarte interesant Dragut dar vezi ca ai uitat mafia Paterno da nu mi-am dat seama Updated Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SoulSeeker Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Multumesc de topic mie mi se pare chiar foarte util pt. cei care sunt noi pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francooo Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Iti sugerez ca la Mafia Paterno sa scrii cu P mare si sa pui un "Insert Link" Ca la celelalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 Iti sugerez ca la Mafia Paterno sa scrii cu P mare si sa pui un "Insert Link" Ca la celelalte. Updated Va rog , daca aveti sugesti , propuneri pentru acest topic lasati aici Reply! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Frumos. Se vede ca ai muncit ca sa faci acest topic. Dar cred ca cei ce stiu ce e o factiune si de ce ar trebui sa intre in una, stiu aceste lucruri deja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Cred ca ai muncit prea 'mult' sa faci asta, este destul de util pentru cei noi care vin direct la General Discussions sa citeasca informatii despre factiuni...dar, tot ce e aici se poate gasi in forumul factiunii respective.. Totusi, e bine ca le-ai dat linkurile , care se pot gasi si pe http://b-zone.ro/forum/forum/22-factions/... Sugestie: Tattaglia e portocalie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Cred ca ai muncit prea 'mult' sa faci asta, este destul de util pentru cei noi care vin direct la General Discussions sa citeasca informatii despre factiuni...dar, tot ce e aici se poate gasi in forumul factiunii respective.. Totusi, e bine ca le-ai dat linkurile , care se pot gasi si pe http://b-zone.ro/forum/forum/22-factions/... Sugestie: Tattaglia e portocalie Updated scuze , nu am vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Un topic util , si foarte bun ! Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yash Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Sa se introduca comanda /ram si la hitman pentru a intra in case/hq-uri prin efractie Link to comment Share on other sites More sharing options...
T o m y y Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Foarte bun topicul ! BRAVO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLAy Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 E foarte folositor pentru cei mai incepatori,Meriti un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Nu vreau sa mi'o iei in nume de rau, dar daca faci toate tutorialele astea nu vei lua nicio functie importanta.Daca ti se va face topic'ul pinned nu rezolvi nimic. Eu unul nu cred ca ai facut aceste tutoriale din interes pentru cei mici. Si inca ceva, d'aia se strica player'ii si server'ul. Li se pune TOTUL pe tava celor noi.D'aia era mai frumos inainte, pentru ca TOT descopereai SINGUR nu te ajuta x, y sau vre'un tutorial de pe forum. Asta e parerea mea, lasa'i pe ei sa descopere singuri farmecul jocului.Cu bune cu rele, SINGURI trebuie sa descopere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Bun tutorialul ,insa e inutil , cum a spus empty , playerii trebuie lasati sa invete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sasecai Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Woozie Oantza ThE MiStEr Hooliganu ar trebui sa fi mandru , deoarece ai luat + de la cei mai populari oamenii mie imi este folositor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Woozie Oantza ThE MiStEr Hooliganu ar trebui sa fi mandru , deoarece ai luat + de la cei mai populari oamenii mie imi este folositor Esti ciudat. Nici macar nu are legatura ce ai zis tu cu topicul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Inutil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCubyck Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Frumos facut gg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Nu vreau sa mi'o iei in nume de rau, dar daca faci toate tutorialele astea nu vei lua nicio functie importanta.Daca ti se va face topic'ul pinned nu rezolvi nimic. Eu unul nu cred ca ai facut aceste tutoriale din interes pentru cei mici. Si inca ceva, d'aia se strica player'ii si server'ul. Li se pune TOTUL pe tava celor noi.D'aia era mai frumos inainte, pentru ca TOT descopereai SINGUR nu te ajuta x, y sau vre'un tutorial de pe forum. Asta e parerea mea, lasa'i pe ei sa descopere singuri farmecul jocului.Cu bune cu rele, SINGURI trebuie sa descopere. nu o iau in nume de rau dar ....daca esti mai greu de cap...cauti ajutor in joc sunt prea "ocupati" admini ca sa stea dupa fiecare incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.