Jump to content

B-Zone RPG - Final Race

GangMike
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-Zone RPG - Final Race

Gen: actiune

Durată: 2:45

Data lansării: 27.04.2011

Scurtă prezentare: Eu cu Haose alergam de politie, la sfarsit ne omoara Fara_Nume

Link către clip :

http://www.youtube.com/watch?v=C0vHE56h95M

Edited by GangMike

Sincer e prea simplu , akolo pe POD nu trebuie sa setezi tu cu "V" din masina sa filmezi de sus , mai bine faceai ceva cu actiune . Cand va urmarea politia puteai sa trageti in el cu MP5 pentru a face DB si multe alte chestii . Oricum felicitari

Gang_Mike prezent.................................un videoclip fara o poveste..nu prea se merita...daca alergai de politie m-ai bagai niste efecte...facea politia un blocaj...mai mult RP, asa ca te plimbi cu masina este fara rost..

Gang_Mike prezent.................................un videoclip fara o poveste..nu prea se merita...daca alergai de politie m-ai bagai niste efecte...facea politia un blocaj...mai mult RP, asa ca te plimbi cu masina este fara rost..

Asta si voiam sa zic si eu :))

ON: Greseli GRAVE gramaticale la dialogul de la inceput :-J

Stiu ca a iesit cam urat, dar acesta este primul meu video gen ACTIUNE pe SA:MP. Astazi voi lucra cu Haose si cu inca cativa prieteni la unul mai bun.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.