Pensul Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Felicitari, lucrezi frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHTORY Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Ceaoz e cea mai smechera Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Foarte frumoase,chiar extraordinare.felicitari! Nu sunt chiar asa ca sunt destul de simple, dar arata destul de bine, keep doing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 (edited) Una pentru fumatori. Ceva mai noua. Kid Cudi Edited June 17, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Bine ma,cea cu Kid Cudi e chiar draguta..si cea cu smoke,la care ai pus 2-3 gmuri si un text.. Incearca sa te axezi pe stilul creatiei a doua.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 (edited) Since nu prea am stiut cu ce sa umplu spatiul alb, si textul nu mi-a iesit asa bine. Astept si parerile voastre. Edited June 21, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
u q p u Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) Una pentru fumatori. Ceva mai noua. Kid Cudi Astea două nu îmi prea plac. Cel puțin, nu sunt pe gustul meu. Nu îmi plac astea cu culori șterse. Since nu prea am stiut cu ce sa umplu spatiul ala alb, si textul nu mi-a iesit asa bine. Astept si parerile voastre. Asta în schimb, e foarte mișto. Ține-o tot așa. Edited June 20, 2011 by A l c 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Since nu prea am stiut cu ce sa umplu spatiul ala alb, si textul nu mi-a iesit asa bine. Astept si parerile voastre. Asta arata foarte bine. Compozitiile vad ca le incerci bine. Ai grija la lumina (de cele mai multe ori e falsa) si la focalizare. Creeaza-ti depth in lucrare, folosindu-te de blur (pe principiul: cu cat ai un obiect mai indepartat in plan, cu atat are mai mult blur, si cu cat te apropii de focal, cu atat scazi intensitatea blur-ului). Lasa textul deoparte, strica toata lucrarea (e mai bine fara, crede-ma). Lucreaza la culori cu multe GM-uri Black/White pe Luminosity, Lighten, Color, pe opacitati diferite. Adauga si alte filtre pentru imbunatatirea calitatii. Lucreaza ingrijit si nu te complica cu multe elemente de-odata (texturi, c4d, brush, etc). Lucreaza pe un tip de lucrare, apoi pe alt tip, apoi tot asa, variaza si incearca cat mai multe Important e sa respecti principiile de baza intr-o semnatura: Lumina, focalizare, claritate, compozitie, culori, atmosfera, aspect general, text (optional), in rest, lasa-ti imaginatia sa zboare. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Felicitari pentru Designer. Ultima e cea mai buna,cum am mai zis te indrepti spre un stil bun. Smith. a zis cam tot ce era de zis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Mai am inca de lucrat la lumina, am incercat pe cat posibil sa urmez sfaturile lui Smith. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Mai am inca de lucrat la lumina, am incercat pe cat posibil sa urmez sfaturile lui Smith. E destul de buna asta!Bravo! E ciudat si stockul la asta.Se vede ca si cum ai fi selectat omul ala si ai fi dat drop shadow... Ps:Imi dai si mie texturile pe care le folosesti?Gasesc numai prostii pe net... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 (edited) Umbra aceea se vede asa din cauza blur-ului. Texturile nu le caut pe net, daca vrei ceva texturi serioase intra la sectiunea resurse http://b-zone.ro/forum/forum/594-resurse/ si cauta ce iti place.. Edited June 24, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Mai am inca de lucrat la lumina, am incercat pe cat posibil sa urmez sfaturile lui Smith. Gandeste-te si analizeaza de unde ar veni lumina in mod natural pe focal si in restul lucrarii tale. In rest vad ca ai aplicat destul de ok ce ti-am recomandat. Renunta la text (doar daca nu e obligatoriu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted June 29, 2011 Author Share Posted June 29, 2011 (edited) New. Am incercat si eu ceva mai nou.. alb/negru. Edited June 29, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Pot spune doar ca le ai foarte bine cu PS ! ... Aceia cu Ceaoz si aceia cu aLLx ! sunt cele mai OK ... Tineo tot asa .. si vei ajunge mare. Respect Ceaoz , la acest timp cred ca unu din cei mai buni designerii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Bravo am ai avansat destul de mult dar parca ai aceasi imaginatie ca Sebasthian nus tiu de ce seamana cat de cat modul lucrarilor Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 (edited) sunt abia la inceput cu creatul multe poze de ale mele e puteti vedea la jb.b-zone.ro -discutii-imagini si poze Designer: Ai venit aici sa iti faci reclama? data viitoare o sa fi sanctionat. Edited June 29, 2011 by Ceaoz Post aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 Ceva mai nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1mpleBoy Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Imi place foarte mult combinatiile tale Sunt reusite...Un designer adevarat.. Felicitari !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) Foarte frumoase Ceaoz. As vrea sa vad o batalie Ceaoz vs. Stepf_Richter o .O Edited July 4, 2011 by HC Dragonnasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Foarte frumoase Ceaoz. As vrea sa vad o batalie Ceaoz vs. Stepf_Richter o .O Poate o sa se intample, cine stie.. pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Foarte frumoase Ceaoz. As vrea sa vad o batalie Ceaoz vs. Stepf_Richter o .O Ar castiga Steph cu 5-0.. Mai ai de lucrat mult la compozitie,contrast,culori,lumina si incearca si flow. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLpaciN0 Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Te rog frumos sa nu le mai stergi din PC ca nu le pot vedea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Sunt excelente lucrarile tale Ceaoz, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Te rog frumos sa nu le mai stergi din PC ca nu le pot vedea. Nu au cum sa nu se vada din moment ce sunt uploadate pe net. Da si tu un refresh la pagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts