Jump to content

Problema Volan

BlueAngel
 Share

Recommended Posts

Am un volan de la power games un mega race 8.

tocmai ce am vazut un videoclip pe net cu drifturi in-game si hai sa fac si eu ceva. Pac pun eu volanu, descarc NFS Carbon, iar cand sa fac setarile nu merge acceleratia.

Am incercat si din control panel... aceeasi problema apas pe ea si nu mi-o recunoaste. Stiu ca l-am mai folosit dar nu mai stiu ce i-am facut sa mearga.

Multumesc

EDIT: Vreau sa postati doar in cunostinta de cauza, nu postati pt +1 o sa cer sa fiti sanctionati chiar daca este la support.

Daca am gresit, iar postul trebuia facut in alta parte rog un admin sa ma indrume si sa dea TC.

Edited by A41 Rogue

Intra in NFS Carbon -> Setari -> Si undeva la Gameplay vei gasi si sectiunea unde iti redefinesti tastatura (fiecare buton ce face).

Dupa ce ai gasit partea aceea, cauta printre primele Acceleration, iar apoi dai click pe acel loc si apesi pe pedala. E ca si cum ai redefini butoanele de la tastatura, daca ma intelegi ce vreau sa zic. Si eu am avut volan si tot asa am facut.

PS: E greu sa faci drift cu volan. Mie asa mi se pare. Eu nu am condus in realitate inca, doar cu volan la pc.

<blink>Sper sa reusesti!</blink>

Nu am gasit. La gameplay nu are nimic legat de ce zici tu :(. Daca poti posta un screenshoot daca ai Carbon instalat. Eu nu gasesc

In legatura cu drifturile: mi se par mai usor de facut din volan, decat din sageti... simti cand trebuie sa tragi de volan

Nu am gasit. La gameplay nu are nimic legat de ce zici tu :(. Daca poti posta un screenshoot daca ai Carbon instalat. Eu nu gasesc

In legatura cu drifturile: mi se par mai usor de facut din volan, decat din sageti... simti cand trebuie sa tragi de volan

Nu am NFS Carbon instalat, cauta la Options la Controler sau cum se numeste..Acolo unde redefinesti butoanele tastaturii. Incearca sa cauti pe acolo

Cand o sa mi-l instalez o sa fac un ss si o sa revin cu edit.

Nu am NFS Carbon instalat, cauta la Options la Controler sau cum se numeste..Acolo unde redefinesti butoanele tastaturii. Incearca sa cauti pe acolo

Cand o sa mi-l instalez o sa fac un ss si o sa revin cu edit.

Gata am inteles ce ai zis tu defapt. Stiu e in controls, dar cand apas pedala nu se intampla nimic.

M-am dus si in control panel>game controlers si acolo mi-l recunoaste dar la fel pedala acceleratie cand o apas nu mi-o recunoaste

Problema poate fi de la pedala ta de acceleratie, sau poate fi doar un proces simplu:

- Intri in Control Panel si dai la Devices & Printers sau Game controllers (depinde de windows).

- Iti localizezi volanul si dai Properties

- Settings -> Calibrate, urmezi pasii si se rezolva :P

Asa am patit si eu cu volanul meu acum, cu Shift 2, nu-l mai folosisem de foarte mult timp si am reusit asa :)

da si tu o teapa cu el daca nu e bun de nimic sau cauta pe net ceva care te poate ajuta. si eu am avut un volan si dadeam la control option's si acolo in loc de key sau nu stiu ce selectam un volanas

Am incercat dar tot nimic. Cateodata merge, adica cand apas pe pedala imi apare ca se apasa dar cateodata nu :(

Tie stricat 'senzorul' de la pedala in mod sigur .

Poti sa te duci la cineva sa ti-l repare , sau poti sa iti iei alte pedale .

Vezi sa nu ai vreun factor extern pe acolo , o bucata de vartie , praf gros sau mai stiu eu ce .

da si tu o teapa cu el daca nu e bun de nimic sau cauta pe net ceva care te poate ajuta. si eu am avut un volan si dadeam la control option's si acolo in loc de key sau nu stiu ce selectam un volanas

De asta traim in romania. Mai degraba taceai si filosof te faceai ;).

TOPIC CLOSED, problema e de la pedalelel mele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.