BlueAngel Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 (edited) Am un volan de la power games un mega race 8. tocmai ce am vazut un videoclip pe net cu drifturi in-game si hai sa fac si eu ceva. Pac pun eu volanu, descarc NFS Carbon, iar cand sa fac setarile nu merge acceleratia. Am incercat si din control panel... aceeasi problema apas pe ea si nu mi-o recunoaste. Stiu ca l-am mai folosit dar nu mai stiu ce i-am facut sa mearga. Multumesc EDIT: Vreau sa postati doar in cunostinta de cauza, nu postati pt +1 o sa cer sa fiti sanctionati chiar daca este la support. Daca am gresit, iar postul trebuia facut in alta parte rog un admin sa ma indrume si sa dea TC. Edited April 22, 2011 by A41 Rogue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Intra in NFS Carbon -> Setari -> Si undeva la Gameplay vei gasi si sectiunea unde iti redefinesti tastatura (fiecare buton ce face). Dupa ce ai gasit partea aceea, cauta printre primele Acceleration, iar apoi dai click pe acel loc si apesi pe pedala. E ca si cum ai redefini butoanele de la tastatura, daca ma intelegi ce vreau sa zic. Si eu am avut volan si tot asa am facut. PS: E greu sa faci drift cu volan. Mie asa mi se pare. Eu nu am condus in realitate inca, doar cu volan la pc. <blink>Sper sa reusesti!</blink> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Nu am gasit. La gameplay nu are nimic legat de ce zici tu . Daca poti posta un screenshoot daca ai Carbon instalat. Eu nu gasesc In legatura cu drifturile: mi se par mai usor de facut din volan, decat din sageti... simti cand trebuie sa tragi de volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Nu am gasit. La gameplay nu are nimic legat de ce zici tu . Daca poti posta un screenshoot daca ai Carbon instalat. Eu nu gasesc In legatura cu drifturile: mi se par mai usor de facut din volan, decat din sageti... simti cand trebuie sa tragi de volan Nu am NFS Carbon instalat, cauta la Options la Controler sau cum se numeste..Acolo unde redefinesti butoanele tastaturii. Incearca sa cauti pe acolo Cand o sa mi-l instalez o sa fac un ss si o sa revin cu edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Nu am NFS Carbon instalat, cauta la Options la Controler sau cum se numeste..Acolo unde redefinesti butoanele tastaturii. Incearca sa cauti pe acolo Cand o sa mi-l instalez o sa fac un ss si o sa revin cu edit. Gata am inteles ce ai zis tu defapt. Stiu e in controls, dar cand apas pedala nu se intampla nimic. M-am dus si in control panel>game controlers si acolo mi-l recunoaste dar la fel pedala acceleratie cand o apas nu mi-o recunoaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Problema poate fi de la pedala ta de acceleratie, sau poate fi doar un proces simplu: - Intri in Control Panel si dai la Devices & Printers sau Game controllers (depinde de windows). - Iti localizezi volanul si dai Properties - Settings -> Calibrate, urmezi pasii si se rezolva Asa am patit si eu cu volanul meu acum, cu Shift 2, nu-l mai folosisem de foarte mult timp si am reusit asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Am incercat dar tot nimic. Cateodata merge, adica cand apas pe pedala imi apare ca se apasa dar cateodata nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Daviid Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 da si tu o teapa cu el daca nu e bun de nimic sau cauta pe net ceva care te poate ajuta. si eu am avut un volan si dadeam la control option's si acolo in loc de key sau nu stiu ce selectam un volanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RashidX Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Scire pe google ceea ce cauti tu poate gasesti un tutorial ceva , nu stiu,bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puscasul Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Am incercat dar tot nimic. Cateodata merge, adica cand apas pe pedala imi apare ca se apasa dar cateodata nu Tie stricat 'senzorul' de la pedala in mod sigur . Poti sa te duci la cineva sa ti-l repare , sau poti sa iti iei alte pedale . Vezi sa nu ai vreun factor extern pe acolo , o bucata de vartie , praf gros sau mai stiu eu ce . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueAngel Posted May 1, 2011 Author Share Posted May 1, 2011 da si tu o teapa cu el daca nu e bun de nimic sau cauta pe net ceva care te poate ajuta. si eu am avut un volan si dadeam la control option's si acolo in loc de key sau nu stiu ce selectam un volanas De asta traim in romania. Mai degraba taceai si filosof te faceai . TOPIC CLOSED, problema e de la pedalelel mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 As you wish, topic inchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts