Jump to content

Addicted to drift.

OCBine
 Share

Recommended Posts

foarte frumos.bai,mie imi place foarte mult driftul.deocamdata sunt la stadiul de admirat.sa fac,nu se pune problema.eu deabea trec examenul auto in game dupa ce-l dau de 5 ori :)) , insa am o masina foarte renumita pt asa ceva - elegy.Daca vrei,ti-o pot imprumuta oricand (incurajez talentele).felicitari inca o data

Cat , talent. Felicitari. Am ramas surprins de talentul tau. Se pare ca esti expert in aceasta meseri. Bine nu chiar expert dar te pricepi. Felicitari. Ai un + maine. :)

Felicitari inca odata pentru munca depusa. Imi place cum ai facut sa se potriveasca muzica cu toate momentele. Etc. Bravo.

Ok, pentru inceput multumesc foarte mult pentru comentariile pozitive , de obicei nu prea sunt apreciat pentru asta.. probabil din invidie.. ! Si acum o sa va raspund la toate intrebarile si afirmatiile : Eu sunt cel care , a regizat filmul , a facut editul , a DRIFTAT. Skinul masinii se gaseste pe www.gtainside.com , sau puteti accesa linkul de download direct de la descrierea vidioclipului . Ma bucura faptul ca sunt apreciat , si ma gandesc la urmatorul proiect ONLY STOCK , pentru a va arata ca sunt pe bune , nu doar un fake.! Ps: Numele melodiiei l-a mentionat Dani Stepu , printr-un comentariu . Va multumesc inca o data ! Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.