Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

De curand am inceput sa iau niste proteine pe care le extrag din batoanele Fitness sau din shakeuri si documentadu-ma folosite periodic(nu excesiv!) dupa un efort considerabil sunt benefice organismului.Voi folositi?Si daca da,ce fel de suplimente si ce parere aveti despre efectele lor asupra voastra?

Singurul supliment pe care il consum este Lecitina, ajuta la memorie, mai mult sau mai putin, si indeparteaza, chiar daca intr-un mod superficial, senzatiile de stres si oboseala.

Singurul supliment pe care il consum este Lecitina, ajuta la memorie, mai mult sau mai putin, si indeparteaza, chiar daca intr-un mod superficial, senzatiile de stres si oboseala.

Idem.

@ Am avut probleme si pierdeam din memorie... si am inceput sa consum Lecitina, ma ajuta cat de cat, dar nu mi se pare ca scap de stres si/sau senzatiile de oboseala.

Iau si recomand oricui vrea sa slabeasca/sa fie mai atent/sa se concentreze mai bine/sa aiba o viata mai sanatoasa/si multe altele. Omega 3 cu ulei de peste.

Eu nu consum nimic..:)

Imi pastrez un regim de viata cat mai sanatos :)..Nu va recomand sa testati aceste lucruri ( Din primul post al topicului )..

Eu nu consum nimic..:)

Imi pastrez un regim de viata cat mai sanatos :)..Nu va recomand sa testati aceste lucruri ( Din primul post al topicului )..

Daca zici ca nu folosesti suplimente nutritive,atunci impartaseste-ne regimul tau sanatos

Daca zici ca nu folosesti suplimente nutritive,atunci impartaseste-ne regimul tau sanatos

Ok..eu nu sunt un d-ala care mananca 100% eco legume si fructe etc..Sunt un adolescent normal , dar mamanc echilibrat..

Uneori mai am niste pofte si combin unele mancaruri / aperitive pentru a crea o noua gustare..

Nu recomand NUMAI FRUCTE SI LEGUME , NICI FAST-FOOD IN EXCES ... Cuvantul potrivit e Echilibrat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.