Jump to content

[MUSIC] - Rap

dubliss
 Share

Recommended Posts

Multumesc! :)) Omul este beton, imi pare bine ca a revenit in lumea Rapului.

Îmi pare rău să te contrazic, dar n-a revenit. Omul a înnebunit și s-a retras. În fiecare zi îl văd trecând pe stradă, purtându-se mai rău ca un boschetar. Necazurile l-au făcut să clacheze.

Nu exista dumnezeu,nu ii scriu "numele" cu litera mare. Nu mai credeti in ceva inexistent.

Nu exista dumnezeu,nu ii scriu "numele" cu litera mare. Nu mai credeti in ceva inexistent.

Existenta sau inexistenta unui lucru n-are absolut nici o treaba cu majuscula de la inceputul cuvantului. :| Din ce spui, adica ce nu exista se scrie cu litera mica, asta ar insemna ca tot ceea ce exista sa se scrie cu litera mare? Eu zic c-ar fi mai bine sa nu mai faci pe ateistu', satanistu', rapperu' suprem, bleah manele... N-are rost.

Edited by MrYonutz

Existenta sau inexistenta unui lucru n-are absolut nici o treaba cu majuscula de la inceputul cuvantului. :| Din ce spui, adica ce nu exista se scrie cu litera mica, asta ar insemna ca tot ceea ce exista sa se scrie cu litera mare? Eu zic c-ar fi mai bine sa nu mai faci pe ateistu', satanistu', rapperu' suprem, bleah manele... N-are rost.

Sincer, era un vers celebru : "Crede și nu cerceta, asta vrea Biserica". Îți garantez că are dreptate. Trăim după niște legi spirituale, dar dacă sapi mai mult, unele sunt cam eronate. Să nu bei, să nu fumezi, să ții post, să nu trăiești în desfrânare...bla bla. Sunt multe chestii de genul, DAR, dacă te gândești mai bine, viața trebuie trăită, nu țintuită după niște bazaconii. Preoții ăștia sunt mai bogați decât ne putem închipui, se învârt multe în jurul lor. Un exemplu mondial e Vaticanul.

# dar de ce să facem off topic, când toată lumea știe despre ce e vorba.

• BIS aka OldNab changed the title to [MUSIC] - Rap
  • Elena unpinned this topic
  • Rolland pinned and unpinned this topic