Jump to content

Cele mai urate masini facute vreodata

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

Cele mai urate masini facute vreodata

In ce consta Topicul?

Topicul consta in prezentarea celor mai urata masini fabricate vreodata.Astfel veti putea adauga masina care vi se pare cea mai urata.Trebuie pur si simplu sa puneti o imagine cu ea si sa argumentati ce nu va place la masina respectiva si de ce considerati ca este urata.

Reguli:

Fiecare poate avea o opinie,iar gusturile nu se discuta.

2.Nu vreau ca o persoana sa posteze de mai mult de doua ( 2 ) ori pe zi.

3.Nu vreau discutii legate de masinile prezentate inaintea voastra.Aveti voie sa va exprimati parerea in legatura cu poza precedenta in postul facut de voi,in care este OBLIGATORIU sa adauga-ti si o poza cu masina nominalizata de catre voi si argumentare.

Incep eu cu:

Nissan Micra Cabrio

nissan-micra-cc-b.jpg

Edited by ShlomY

volga-topless.jpg

Volga Cabriolet

Ce nu imi place ? In primul rand ca este decaoptabila , capota arata foarte penal , motorul este slab , designul urat

Edited by TheGreen

Prima masina nu mi se pare asa de urata e mai mult de fete.

Ai citit regulamentul?Cer warn pentru tine!

3.Nu vreau discutii legate de masinile prezentate inaintea voastra.Aveti voie sa va exprimati parerea in legatura cu poza precedenta in postul facut de voi,in care este OBLIGATORIU sa adauga-ti si o poza cu masina nominalizata de catre voi.

Edited by MrYonutz

Prima masina nu mi se pare asa de urata e mai mult de fete.

Atata timp cat un topic/ o sectiune are un regulament, trebuie sa-l respecti si sa postezi conform regulamentului respectiv.

La urmatoarea abatere, warn`up

Si ... dupa cum a spus si Royce, cand postati o masina, argumentati ce nu va place la acea masina/ de ce considerati ca este "urata".

http://elenaciric.ro/wp-content/uploads/2010/05/Fiat-Multipla-2002-001.jpg

Mașina asta e incredibil de urâtă. Parcă e un șoarece călcat de mașină. Mai are și lămpile alea de ceață sau ce or fi sub parbriz.

Royce: Fi mai atent data viitoare, a postat si Lexic aceeasi masina.

Edited by Royce

Mini Clubman

20633d1203817826-mini-clubman-mini_clubman_2008.jpg

Asa cum au spus si cei de la TopGear, are o forma de duba, dar e foarte mica. E prea patratoasa, parca e un trapez.

Tata Magic Iris 1

tatamagiciris1.jpg

Sincer dupa parerea mea dupa ce fac masini daca arata asa , nustiu cin ar putea lua asa ceva:|

E prea mica si e prea lunga , fata arata groaznic! iar rotile din fata parca ar fi pe mijloc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.