JackinEXE Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 "A fost odata" In acest topic iti vei scrie trecutul tau si a membrilor importanti Refac acest topic pentru ca s-a inchis demult si multi playeri noi vor sa puna cate ceva despre trecutul lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Pai eu imi aduc aminte cum eram lvl 1 si credeam ca-i sv de metin2 si am inceput sa fac DM .. Ma rog, asta as fi preferat sa n-o spun. Dar oricum, imi aduc aminte cand stateam cu Vennom in Cuneo si cu restu' si aveam war mai mereu si castigam mai mereu. Sper sa isi spuna si ceilalti povestea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 "A fost odata" In acest topic iti vei scrie trecutul tau si a membrilor importanti si vechi. Refac acest topic pentru ca s-a inchis demult si multi playeri noi vor sa puna cate ceva despre trecutul lor. Pai eu imi aduc aminte cum eram lvl 1 si credeam ca-i sv de metin2 si am inceput sa fac DM .. Ma rog, asta as fi preferat sa n-o spun. Dar oricum, imi aduc aminte cand stateam cu Vennom in Cuneo si cu restu' si aveam war mai mereu si castigam mai mereu. Sper sa isi spuna si ceilalti povestea. Nu cei care joaca de cateva luni.Ei nu au asa multe amintiri. Parerea mea este ca dupa ce se strang din nou multe povesti din partea playerilor vechi, topic'ul sa fie inchis si pinned pt. ca playerii noi si cu "fumuri" in cap (desi sunt 0) sa aibe de unde invata. Sa vada ca inainte playerii nu faceau 50 de plangeri la complaints/zi.Sa vada ca inainte nimeni nu juca pentru biz'uri si case.Sa vada ca era mai multa armonie.Sa vada ca erau mai multe prietenii adevarate.Sa vada ca era mai mult ajutor reciproc.Sa vada ca era mai mult respect. Ceea ce in ziua de azi nu stiu si nu vad.Pentru ca nu mai exista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 De cand asteptam un asemea topic.... Deci..sa incep. Am fost adus pe B-Zone de un prieten. La inceput munceam la ferma si ma plictiseam de moarte. Eram in culmea fericirii cand mai trecea vreun bogatan si mai scapa cate 10k prin buzunarele noastre, a fermierilor. La vremea aia 10k erau multi bani!!! Tin minte ca intr-o zi a venit la ferma Kaiac cu Infernusu si eu l-am salutat. El mi-a raspuns si mi-a si dat o suma de bani . Odata am fost la Jizzy de ziua nu-mai-stiu-cui si printre cei veniti s-a numarat si Kip. L-am saluatat si printre altele l-am intrebat si daca are bani. Rezulatatul: 50k in my pocket . Acum incerc sa mai merg pe la ferma din cand in cand si sa dau bani celor de level mic care se chinuiesc sa stranga bani de buylevel. Stiu cum se simt dupa ce primesc banii pentru ca la fel ma simteam si eu. Prefer sa dau bani celor de level 3-4. Nu imi place sa le dau bani colr de level 1, pentru ca nu pot fi sigur ca vor continua sa joace pe B-Zone. Acum sa va povestesc si despre cum ma distram eu la inceput, pai era destul de simplu. Mergeam cu mai multi prieteni de pe server si mergeam si facem curse. Uneori mai faceam si DM, stiu ca nu trebuia sa spun asta, dar hai sa fim seriosi cine de pe server nu a omorat macar un player pur si simplu for fun? Bafta tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Nu cei care joaca de cateva luni.Ei nu au asa multe amintiri. Parerea mea este ca dupa ce se strang din nou multe povesti din partea playerilor vechi, topic'ul sa fie inchis si pinned pt. ca playerii noi si cu "fumuri" in cap (desi sunt 0) sa aibe de unde invata. Sa vada ca inainte playerii nu faceau 50 de plangeri la complaints/zi.Sa vada ca inainte nimeni nu juca pentru biz'uri si case.Sa vada ca era mai multa armonie.Sa vada ca erau mai multe prietenii adevarate.Sa vada ca era mai mult ajutor reciproc.Sa vada ca era mai mult respect. Ceea ce in ziua de azi nu stiu si nu vad.Pentru ca nu mai exista. De cand asteptam un asemea topic.... Deci..sa incep. Am fost adus pe B-Zone de un prieten. La inceput munceam la ferma si ma plictiseam de moarte. Eram in culmea fericirii cand mai trecea vreun bogatan si mai scapa cate 10k prin buzunarele noastre, a fermierilor. La vremea aia 10k erau multi bani!!! Tin minte ca intr-o zi a venit la ferma Kaiac cu Infernusu si eu l-am salutat. El mi-a raspuns si mi-a si dat o suma de bani . Odata am fost la Jizzy de ziua nu-mai-stiu-cui si printre cei veniti s-a numarat si Kip. L-am saluatat si printre altele l-am intrebat si daca are bani. Rezulatatul: 50k in my pocket . Acum incerc sa mai merg pe la ferma din cand in cand si sa dau bani celor de level mic care se chinuiesc sa stranga bani de buylevel. Stiu cum se simt dupa ce primesc banii pentru ca la fel ma simteam si eu. Prefer sa dau bani celor de level 3-4. Nu imi place sa le dau bani colr de level 1, pentru ca nu pot fi sigur ca vor continua sa joace pe B-Zone. Acum sa va povestesc si despre cum ma distram eu la inceput, pai era destul de simplu. Mergeam cu mai multi prieteni de pe server si mergeam si facem curse. Uneori mai faceam si DM, stiu ca nu trebuia sa spun asta, dar hai sa fim seriosi cine de pe server nu a omorat macar un player pur si simplu for fun? Bafta tuturor! Scuze ca postez pentru a doua oara, dar uita-te ce a zis emptyMdy, tu ai doar o factiune in urma. Gandeste-te la Toreno care are peste 10. Respecta regulamentul nu fa replu doar pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Scuze ca postez pentru a doua oara, dar uita-te ce a zis emptyMdy, tu ai doar o factiune in urma. Gandeste-te la Toreno care are peste 10. Respecta regulamentul nu fa replu doar pentru +1. Si eu scuze pentru dublu post. Acum am vazut postul lui empty. Din cate vezi sunt foarte apropiate, probabil in timp ce eu scriam el a postat. Cer scuze pentru dublu post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 16.01.2010,data in care am intrat prima oara pe serveru' de samp . Ajutat de un coleg,AlexGTP,am invat incet,incet sa joc. Eram asa de entuziasmat. Primu job trucker ,nu prea imi ieseau bani da' imi placea sa ma plimb cu tiru',eram b0$$ . Apoi,dupa fix 2 sapt. am intrat in prima mea factiune,News Reporter,lider Razvannn,unde am fost atat de bun incat am luat rank 2 dupa 3 zile (modestia mea.). Ma rog,dupa momentele pe care nu le voi uita prea curand au urmat cateva mafii,urmate de primu' meu departament: FBI. Cred ca eram cel mai newbie pe acolo ). Dupa 3-4 zile se da wipe,nici nu stiam ce e ala . Incerc sa ma intorc dar pic testele,nu prea le aveam cu politia atunci. Apoi urmeaza multe factiuni unde m'am simtit bine(cu o exceptie,the old barzini). Am fost de vreo 4-5 ori prin stracci,5-6 ori NG,6-7 ori FBI pana in prezent. Ma rog au fost si alte factiuni,da' nu asa de importante pentru mine:corleone,tattaglia,paterno,etc. Acum sa revenim la trecut: Dupa un timp mi se facuse dor de NR. Am intrat,lider Addyn,am obtinut rank 3,aici m'am simtit cel mai bine. Aveam cei mai de treaba colegi. Nu mai voiam sa ies,pana intr'o zi cand aflu ca hitman recruteaza si s'a dus totu' . O alta perioada foarte frumoasa pentru mine a fost in Cuneo,da' nu Cuneo pe care o stiti voi. Cuneo cea veche,cu lider 0merta si HQ in San Fierro. Aici am avut niste colegi extraordinari: cr1psy,tohaneanu_vlad,pepsy32. Mergeam mereu sa facem DM pe barzini sau prin desert LV. Cam atat cu trecutu. Ar fi multe de povestit in un an jumatate de activitate. AnyWay: Atunci erau deabia 150 oameni,80% civilizati,nu existau pupincuristi,nu existau DM-isti,se juca pentru distractie deoarece toate casele si biz-urile erau detinute de cei cu level foarte mare si nu se vindeau sub un miliard. Aveam un coleg,AndreySnk care avea 2 miliarde constant,si ca sa nu ii vina pe minus,imi dadea mie cate 500 mil . Oricum niciodata nu am putut sa'mi cumpar o casa/bizz. Nu existau masini pe atunci. Sa speram ca nu o sa fie mai rau decat acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manuel Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Prima oara cand am intrat acum 2 ani ce sa fac mi-am bagat bani din sobeit 9999999$$ isi da tp la mine Gabb si imi zice de unde ai atia bani eu i-am zis " de la un coleg de clasa" ( Paul,fost Global Moderator ) etc imi zice sa bag bani in primarie si asa am facut.. . Peste 1 ora ma intalnesc cu LeThaL la gara ne-am cunoscut si am facut DM ghici pe cine.. clanu [RO] .. pfoai ce vremuri .. [ro]florynacyo,tevez,unu cu v nu i mai stiu numele.. in fine cand ne intalneam faceam dm pe urma l-am cunosc pe Radu best friend am facut dm mereu impreuna tot pe [ro] eram cei mai mari dm'isti i-am cunosc pe Balon si [CF]Oasis9 ce mai vremuri .. cand se faceau eventuri le stricam mereu si nu stiu ce avea oasis cu mine de facea dm mereu pe mne intr-o zii ii zic "ba hai sa stricam eventu" el batman m-a parit si toti au tras in mine .. dar pe urma m-am imprietenit cu el m-a bagat in Corleone unde era Stal1n lider,eu radu,balon si oasis faceam dm mereu pe [ro] si ei pe noi am intrat in RRoms unde era lider yucca parca si mereu ma respingea pana ma acceptat..dadeam waruri cu yakuza era smecherie mare da in fine momente frumoase acum 2 ani.. nu ca acum daca unu iti zice ceva pac post ii zici altceva pac post eh.. acum.. Cei mai buni prieteni pe atunci: Radu,Oasis,Balon,Stal1n,Regenesis acum numai critica ,Flavius,Woozie si multi altiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Sfarsiiiiiit )q Link to comment Share on other sites More sharing options...
NokS Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Cand imi amintesc primele clipe pe b-zone,cand aveam lvl 1 si faceam tot posibilu' sa fac bani ,oricat de putini erau,cand ma duceam la LSPD sa cer bani la PD si ei imi dadeau,oricum,cand am intrat in prima mea factiune ,adica News Reporter cu liderul Justmed,iar aici am stat vreo 3-4 zile ca m-am certat cu un coleg si am fost demis=)))) dar norocu' meu e ca nu am luat FP si imediat am aplicat la Paterno cu lider Oaccc si am stat vreo o luna,o luna jumate,am luat rank 2,acolo era mijto,dar am plecat,ca decat sa stau cu unii "colegi" care orice faceam trebuia sa comenteze ,dupa m-am plimbat in mai multe factiuni,toate mafii:)))) ,dar si FBI unde era din ce in ce mai plictisitor,apoi in Corleone ,unde am plecat pe un motiv,care nici eu nu il stiam,adica asa am vrut eu,vreau sa spun ca e super tare in corleone,cum este si in stracci si altele......apoi in Taxi,cu lider Zuzu,unde am luat si rank 2 dar am fost demis si de aici ))))),dar m-am "enervat" am stat cam 1 luna sa astept sa aplic la School Instructor si chiar a meritat,cu cel mai bun lider (Shlomy)caruia ii multumesc pentru sansa oferita si sper sa raman mereu aici......asa si sa revin la faza cu banii ),acum ,mai dau si eu cand imi cer chiar si 50k ,bine nu le dau chiar atat de mult,ca nimeni nu imi dadea atat mie,dar le dau 10,20 k ,ca stiu de unde am plecat si eu......oricum,vreau sa ajung cat mai sus,adica la lvl si factiune unde am vrut mereu sa intru,in fine.....joc cam de 6 luni si am facut lvl 23,e foarte putin,dar cam 1 luna nu am intrat,ma plictiseam....dar acum am revenit "in forta" si....vreau sa il intrec pe Zuzu la lvl ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 About Cr1spy Nu oblig pe nimeni sa citeasca.Este de la about me. Am inceput ca un om simplu,nu aveam prieteni pe server.Cunosteam un vecin,Mr.GhosTx.Prima noastra meserie a fost Car Jacker.Eram fericiti cand faceam 1-2k ptr o masina dusa.Pana la lvl 5 am dus-o ca civil si cu portofelul aproape gol.La lvl 5 ma plimbam pe strada si vine leaderul rroms,Lethal si ma cheama in Rroms.Fac aplicatie in 5 minute si sunt imediat luat in mafie.Eram un puradel adevarat.Lethal mi-a deschis calea spre lumea buna.In rroms m-am intalnim si cu Mr.Ghostx si cu alti playeri cu care am legat stranse prietenii ce dureaza si in ziua de azi,Van,Snizzel,Breaksk8 si multi altii.Dar dupa 2 saptamani dupa ce lethal a fost cam inactiv a venit ca leader Shurubel.Am primit rank 2 la prima sedinta.Eram Tigan acum.Urmau sa treaca 2 luni seci in rroms fara vreun rankup.Intr- seara vorbeam pe /f si l-am intrebat pe shurub unde statea.Acesta mi-a spus ca locuia in Deva(exact ca mn).Si de atunci in urmatoarele 3 saptamani am primit rank 4.Frumos...In acele zile il vedeam pe vAn rank 5,vice-bulibasha.Au fost 3 saptamani foarte frumoase,cele mai frumoase pe care le-am avut pe samp.Deja se vorbea de v3.3 iar eu nu stiam in ce factiune sa merg.Am dat o petrecere tot rroms'ul in ultima seara si am ras foarte tare cu colegii si prietenii din rroms.A urmat o zi frumoasa.V3.4...Acum eram civil.Mi-am adus aminte cum GhosTx mi-a spus ca vrea sa mearga intr-o mafie,stracci cu Mr.Lexutzu ca un coleg,Mr Lexutzu ii fusese leader in 2-3 factiuni.Am decis sa incerc si eu.Leader era Gabb.Am trecut testul si a fost o perioada frumoasa.Am redescoperit fostul skin din rroms.Nu mai puteam folosi comanda /beg(faceam 100k/zi).Dupa 2 saptamani in care abia incepusem sa fiu stracci citesc un GOV:Police Department recruteaza!.Sunt acceptat ptr teste,demisionez si dau testul cu Ionuc.Am trecut testul si am mers la prima mea razie(la vama) cu ghezby_luigi(in prezent Lugi cred).Dupa 2 saptamani,mi sa parut ca eram nedreptatit si am decis sa ies,alaturandu-ma stracci din nou.Era altceva.Leader devenise Lexutzu.Un om cu care am avut parte de multa distractie.El preluase stracci care mai avea 4 oameni,el,rolland si ghostx si alpacino inactiv.Dupa 2 saptamani in stracci am decis sa incerc NG.In ng cu leader xtype abia ce ma obisnuisem si ady_torres a primit lider NG.El m-a ajutat dupa ce am primit ban si unban pe money 0(pe gresala mea ce-i drept).Dupa 2 saptamani in care am fost NG am auzit ca Van avea un nou mandat de leader.Tattaglia.Am demisionat si am intrat in tattaglia.Doua saptamani au fost frumoase dar am avut niste probleme cu unii playeri care faceau DM pe mn aiurea si am avut o seara grea asa ca am demisionat.Aici m-a ajutat Mr.lexutzu.El m-a luat in hitman unde mi-am facut datoria cu desavarsire(cred).In hitman am cunoscut playeri foarte de treaba cum ar fi Piticul,AnNa,0merta,mascota si altii.In prima zi ,vineri.am facut 10 contracte si le-am postat inainte de sedinta.Am primit si rank 2,ptr munca mea(cred) si ptr ca nu aveam plangeri.Dupa 2 saptamani de ''joaca''m-am decis ca vreau ceva serios la care sa ma stabilesc.Am ales din nou PD deoarece auzisem de un Wipe in acea factiune si ma gandeam ca se cauta playeri cu experienta dar nu veterani.Am intrat din nou in PD si am invatat din nou seriozitate de la Mr.Ionuc.Trecusera doua saptamani.Sedinta.Si daca nu as fi primit rankup tot as fi ramas.Am primit rankup,desi nu credeam.A urmat o saptamana de munca grea in PD.La un momentdat am avut un sentiment ciudat.Ma plictisisem brusc de PD.Am zis totusi sa raman.Peste o saptamana,ma plimbam pe strada,si vad ca se cauta un leader taxi.Ma ofer si eu,necrezand ca voi avea sanse.Dupa 10 minute ma cheama Alin.Maest(atunci leader hitman) la hq hitman.Imi pune cateva intrebari si imi ureaza succes cu factiunea si ma intreaba daca vreau sa dau wipe.Imi salut membrii si ma duc sa imi iau un job,bus driver.Ii iau pe cei 4 online si vorbim.Purtam o scurta discutie,si se bucura sa ma vada.In scurt timp le aduc multi colegi si incep sa munceasca toti.Si tot asa au muncit si au plecat si au venit taximetristi pana in ziua de azi.Din cauza plictiselii am decis sa ma alatur hitman agency,o factiune cu membrii super si de treaba.Dupa ceva timp m-am decis sa ma alatur familiei Cuneo si sa ajut la cresterea ei.In prezent sunt Vicario Cr1spy si ajut la teste cu arme.Trecuse un timp...si incepusem sa ma plictisesc.Vroiam ceva serios,Police Department?Nea..nu mai eram bun sa fiu cadet.National Guard?Nea...ce sa caut eu la pensionari?FBI?Hopa..Aici era ceva special,runneri,arme,colegi si mai multe.Am decis sa ma alatur dar in cateva zile,au primit vreo 3 playeri din cuneo ban si am decis sa ma intorc fie si daca primesc Faction Punish.Asa am si facut,am iesit,iar astazi reintru in cuneo family.Si iata ca a trecut mult timp, mult mult timp de cand n-am mai scris pe aici.Dupa intrarea in familia Cuneo am petrecut timp cu prieteni foarte buni precum Tohaneanu_VLad, Collonelu, Donzmititel(Eddie.Capone cred), James.Capone, cu liderul Don Cuneo 0merta si cu alti prieteni, regret daca nu i-am amintit pe toti.Dupa un timp, ma pregateam sa plec in vacanta, 2 saptamani, mai erau cateva zile.Brusc, 0merta ma suna : ''Esti gata sa fii Don''.Nu eram chiar ''pregatit''....Au urmat cateva zile fara lider, zile foarte urate in care demisionasera mai multi membrii iar eu la fiecare m-am dus la Thomas(pe atunci Alin.Maest) si i-am spus pe cei pe care sa-i demita si el i-a scos din factiune.Dupa un timp am fost pus lider, aveam planuri mari.Din pacate m-am grabit si am atras atentia destul de mult, prin membrii, waruri castigate, obsesia dupa vanarea celor de pe blacklist si altele...Cat am fost lider mi-a placut doar ca de la un timp prietenii incepeau sa nu ma mai cunoasca, sa spuna ca m-am schimbat, intr-adevar ma schimbasem, nu mai puteam sa zic ''ce .... mea da-l incolo pe x'' ca pe vremuri, ma schimbasem, eram serios, ca un lider, cred...Si trecura vremurile, antrenamente facut de James.Capone, Sahyn, Collonelu, Babu si altii de care nu-mi amintesc exact, in fine, oameni buni, foarte buni.Sahyn, cat am fost lider m-a ajutat cu salariile, ii multumesc.Antrenorii au lucrat mult la deagle cu membrii Cuneo, au fost membrii buni.Dupa catva timp oamenii au inceput sa-mi caute greseli, stiind ca Spawn la cea mai mica greseala va actiona.Am inceput sa-l injur pe Tom.Capone pe mess pentru nesimtirea de care a dat dovada.Mi-a facut ''post'' la complaints , bineinteles nu am facut nimic.Apoi, cand eu eram afk, membrii mei faceau waruri si se mai scapa cate unul ''bagamias ....'' si un membru, vennom imediat facea poze.Asta e...unii au facut 10 plangeri la rand cu ACELEASI dovezi, doar cat sa ma ''dea jos''.Intr-un final, ma uitam pe la PD la plangeri scria, ''pentru spam/off-topic plangerea nu va fi luata in considerare'' Am facut la fel la cuneo.Dupa un timp vine spawn si spune ''Avertisment la lider nu ai voie sa anulezi plangerile'' Desii era vorba de cativa pumni pentru care un membru barzini facea scandal...Apoi am fost atacat la ferma de un civil si un pateurno cand lucram sa fac bani.I-am omorat, doar nu era sa stau, am primit avertisment la lider.Era culmea, daca o tineam tot asa as fi fost dat afara din functie, am renuntat, si mi-am vazut de treaba..am vrut sa ma las, ma simteam foarte prost.Am incercat PD, 2 saptamani FARA VREO PLANGERE mentionez , oricum Ionuc un leader foarte de treaba si foarte amuzant, genul de care-mi place cum actioneaza.Doua saptamani trecusera iar eu m-am plictisit, am decis sa merg in Tattaglia si sa stau mult si bine, sa ma ''pensionez'' cu alte cuvinte.Au trecut 2 saptamani jumate de la invite.Am fost acompaniat in PD si Tattaglia de Tohaneanu_VLad.Ajungand in a treia saptamana, am omorat un PD si am primit wanted 6 direct, runner, 2 FBI ma urmareau si m-au omorat.Pe unul l-am intrebat daca e prost sau prost si a tacut, a 2-a zii vad ca am factionwarn.Nu mi s-a parut ca meritam, chiar deloc, asta e.Nu sosise MOMENTUL sa plec de pe b-zone samp.M-am gandit...cateva ore, hitman? da, hitman, inainte sa vorbesc cu woozie m-am gandit..dar daca...Cuneo? da ar fii interesant, sau nu..plictisitor.In fine, l-am sunat pe woozie si a spus ca nu recruteaza, ghinion.Am intrat in Cuneo, cu lider [Aka]Rtxx si in prezent sunt tot in The Cuneo Family, prima dragoste nu se uita...CUNEO 4 EVER! Si intrasem in Cuneo....eram putini membrii, intrau putini, multi erau newbies, fresh meat, nu prea eram luati in seama.Dupa 3 saptamani am reusit sa ajungem la 30 de membrii, Smith a fost ales consigliere si faceam antrenamente, totul era ok.Hooliganu primise lider stracci si m-am gandit sa merg sa ajut.Mi-am depus demisia, si am intrat in stracci. Dupa cateva zile m-am oferit sa ajut cu antrenamentele.Am pus suflet in antrenamentele de la stracci, i-am invatat destul de bine.Dupa o saptamana in stracci am primit rankup, eu si cu ciuletexxx si cu Christiano.Curand am fost ales consigliere.Am ajutat mafia sa castige waruri impotriva celor din Corleone, victorii la Clucking Bell de langa HQ News Reporter.In primele zile din 2011 am decis sa plec si am vrut sa merg in hitman agency.Am fost respins si am mers in Corleone impreuna cu Mr.GhosTx, TohaNeaNu_VLad si Quix.A fost frumos, am primit si functia de antrenor impreuna cu ghostx si am facut cateva antrenamente.Ma asteptam in corleone sa fie ''batrani'' ai serverului inactivi, persoane bogate si indisciplinate.N-a fost asa ci din contra erau membrii educati si buni.Dupa 2 saptamani am decis sa plec in Hitman Agency unde m-am intalnit cu Tohaneanu_Vlad care plecase in urma cu cateva zile, a venit si GhosTx si Weeld(un prieten pe care-l cunosc de la level 2 cand castiga eventuri deagle) si totul era perfect si frumos.Am facut contracte timp de 2 saptamani si mi-am facut cativa prieteni.Acum era momentul.Cuneo incepea reconstructia si am decis sa aduc prieteni de-ai mei de pe acum, fosti membrii Cuneo precum GhosTx, Tohaneanu, Quix, James, Marius, Liviu Iulian, Doggy, Babu, Sonny(FORFODX), Weeld si altii(scuzati daca v-am uitat pe unii).In prima zi i-am batut pe Corleone la war.Nu i-am facut de ras dar a fost o victorie meritata.Warul s-a tinut aproape de hq corleone, de 3 ori mai departe de noi si totusi am castigat!Dupa cateva zile Aka si Mosu au decis sa rupa alianta cu tattaglia si sa faca alta cu Corleone.Zilele trecute am atacat HQ Stracci si HQ Tattaglia cu Succes. Am petrecut mult timp in Cuneo in februarie si martie si am ajuns pana la rank 4.Am batut multe mafii si am avut colegi buni insa din pacate aka a renuntat iar eu aveam un examen asa ca m-am pus pe invatat am stat 2 saptamani ca sa-l astept pe noul don cuneo care avea sa fie delux23 am intrat, am petrecut 2 saptamani dar nu mi-a placut asa ca am plecat.Apoi am incercat sa ajut tattaglia cu collonelu 0merta si tohaneanu.Timp de 2 saptamani am stat in tattaglia, apoi am mers in NG si am stat tot 2 saptamani.Nu reuseam sa ma acomodez.Am incercat din nou Cuneo si am fost dat afara la un wipe.Apoi m-am lasat..am avut examene.Am intrat in taxi, am auzit ca renunta zuzu si am plecat insa se pare ca s-a razgandit si a ramas lider.In prezent sunt in paterno si omor tot ce pot la war, si deobicei fac de 5 ori mai multe kills-uri la war decat deaths.Viata merge inainte... Mr.GhosTx a ramas acelasi prieten bun...in tot timpul acesta de cand sunt pe B-Zone sa-mp(Iulie2009-Prezent). @Dre-Am spus ca nu oblig pe nimeni s-o citeasca.E istoria mea pe b-zone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminemFun Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 About Cr1spy Nu oblig pe nimeni sa citeasca.Este de la about me. Am inceput ca un om simplu,nu aveam prieteni pe server.Cunosteam un vecin,Mr.GhosTx.Prima noastra meserie a fost Car Jacker.Eram fericiti cand faceam 1-2k ptr o masina dusa.Pana la lvl 5 am dus-o ca civil si cu portofelul aproape gol.La lvl 5 ma plimbam pe strada si vine leaderul rroms,Lethal si ma cheama in Rroms.Fac aplicatie in 5 minute si sunt imediat luat in mafie.Eram un puradel adevarat.Lethal mi-a deschis calea spre lumea buna.In rroms m-am intalnim si cu Mr.Ghostx si cu alti playeri cu care am legat stranse prietenii ce dureaza si in ziua de azi,Van,Snizzel,Breaksk8 si multi altii.Dar dupa 2 saptamani dupa ce lethal a fost cam inactiv a venit ca leader Shurubel.Am primit rank 2 la prima sedinta.Eram Tigan acum.Urmau sa treaca 2 luni seci in rroms fara vreun rankup.Intr- seara vorbeam pe /f si l-am intrebat pe shurub unde statea.Acesta mi-a spus ca locuia in Deva(exact ca mn).Si de atunci in urmatoarele 3 saptamani am primit rank 4.Frumos...In acele zile il vedeam pe vAn rank 5,vice-bulibasha.Au fost 3 saptamani foarte frumoase,cele mai frumoase pe care le-am avut pe samp.Deja se vorbea de v3.3 iar eu nu stiam in ce factiune sa merg.Am dat o petrecere tot rroms'ul in ultima seara si am ras foarte tare cu colegii si prietenii din rroms.A urmat o zi frumoasa.V3.4...Acum eram civil.Mi-am adus aminte cum GhosTx mi-a spus ca vrea sa mearga intr-o mafie,stracci cu Mr.Lexutzu ca un coleg,Mr Lexutzu ii fusese leader in 2-3 factiuni.Am decis sa incerc si eu.Leader era Gabb.Am trecut testul si a fost o perioada frumoasa.Am redescoperit fostul skin din rroms.Nu mai puteam folosi comanda /beg(faceam 100k/zi).Dupa 2 saptamani in care abia incepusem sa fiu stracci citesc un GOV:Police Department recruteaza!.Sunt acceptat ptr teste,demisionez si dau testul cu Ionuc.Am trecut testul si am mers la prima mea razie(la vama) cu ghezby_luigi(in prezent Lugi cred).Dupa 2 saptamani,mi sa parut ca eram nedreptatit si am decis sa ies,alaturandu-ma stracci din nou.Era altceva.Leader devenise Lexutzu.Un om cu care am avut parte de multa distractie.El preluase stracci care mai avea 4 oameni,el,rolland si ghostx si alpacino inactiv.Dupa 2 saptamani in stracci am decis sa incerc NG.In ng cu leader xtype abia ce ma obisnuisem si ady_torres a primit lider NG.El m-a ajutat dupa ce am primit ban si unban pe money 0(pe gresala mea ce-i drept).Dupa 2 saptamani in care am fost NG am auzit ca Van avea un nou mandat de leader.Tattaglia.Am demisionat si am intrat in tattaglia.Doua saptamani au fost frumoase dar am avut niste probleme cu unii playeri care faceau DM pe mn aiurea si am avut o seara grea asa ca am demisionat.Aici m-a ajutat Mr.lexutzu.El m-a luat in hitman unde mi-am facut datoria cu desavarsire(cred).In hitman am cunoscut playeri foarte de treaba cum ar fi Piticul,AnNa,0merta,mascota si altii.In prima zi ,vineri.am facut 10 contracte si le-am postat inainte de sedinta.Am primit si rank 2,ptr munca mea(cred) si ptr ca nu aveam plangeri.Dupa 2 saptamani de ''joaca''m-am decis ca vreau ceva serios la care sa ma stabilesc.Am ales din nou PD deoarece auzisem de un Wipe in acea factiune si ma gandeam ca se cauta playeri cu experienta dar nu veterani.Am intrat din nou in PD si am invatat din nou seriozitate de la Mr.Ionuc.Trecusera doua saptamani.Sedinta.Si daca nu as fi primit rankup tot as fi ramas.Am primit rankup,desi nu credeam.A urmat o saptamana de munca grea in PD.La un momentdat am avut un sentiment ciudat.Ma plictisisem brusc de PD.Am zis totusi sa raman.Peste o saptamana,ma plimbam pe strada,si vad ca se cauta un leader taxi.Ma ofer si eu,necrezand ca voi avea sanse.Dupa 10 minute ma cheama Alin.Maest(atunci leader hitman) la hq hitman.Imi pune cateva intrebari si imi ureaza succes cu factiunea si ma intreaba daca vreau sa dau wipe.Imi salut membrii si ma duc sa imi iau un job,bus driver.Ii iau pe cei 4 online si vorbim.Purtam o scurta discutie,si se bucura sa ma vada.In scurt timp le aduc multi colegi si incep sa munceasca toti.Si tot asa au muncit si au plecat si au venit taximetristi pana in ziua de azi.Din cauza plictiselii am decis sa ma alatur hitman agency,o factiune cu membrii super si de treaba.Dupa ceva timp m-am decis sa ma alatur familiei Cuneo si sa ajut la cresterea ei.In prezent sunt Vicario Cr1spy si ajut la teste cu arme.Trecuse un timp...si incepusem sa ma plictisesc.Vroiam ceva serios,Police Department?Nea..nu mai eram bun sa fiu cadet.National Guard?Nea...ce sa caut eu la pensionari?FBI?Hopa..Aici era ceva special,runneri,arme,colegi si mai multe.Am decis sa ma alatur dar in cateva zile,au primit vreo 3 playeri din cuneo ban si am decis sa ma intorc fie si daca primesc Faction Punish.Asa am si facut,am iesit,iar astazi reintru in cuneo family.Si iata ca a trecut mult timp, mult mult timp de cand n-am mai scris pe aici.Dupa intrarea in familia Cuneo am petrecut timp cu prieteni foarte buni precum Tohaneanu_VLad, Collonelu, Donzmititel(Eddie.Capone cred), James.Capone, cu liderul Don Cuneo 0merta si cu alti prieteni, regret daca nu i-am amintit pe toti.Dupa un timp, ma pregateam sa plec in vacanta, 2 saptamani, mai erau cateva zile.Brusc, 0merta ma suna : ''Esti gata sa fii Don''.Nu eram chiar ''pregatit''....Au urmat cateva zile fara lider, zile foarte urate in care demisionasera mai multi membrii iar eu la fiecare m-am dus la Thomas(pe atunci Alin.Maest) si i-am spus pe cei pe care sa-i demita si el i-a scos din factiune.Dupa un timp am fost pus lider, aveam planuri mari.Din pacate m-am grabit si am atras atentia destul de mult, prin membrii, waruri castigate, obsesia dupa vanarea celor de pe blacklist si altele...Cat am fost lider mi-a placut doar ca de la un timp prietenii incepeau sa nu ma mai cunoasca, sa spuna ca m-am schimbat, intr-adevar ma schimbasem, nu mai puteam sa zic ''ce .... mea da-l incolo pe x'' ca pe vremuri, ma schimbasem, eram serios, ca un lider, cred...Si trecura vremurile, antrenamente facut de James.Capone, Sahyn, Collonelu, Babu si altii de care nu-mi amintesc exact, in fine, oameni buni, foarte buni.Sahyn, cat am fost lider m-a ajutat cu salariile, ii multumesc.Antrenorii au lucrat mult la deagle cu membrii Cuneo, au fost membrii buni.Dupa catva timp oamenii au inceput sa-mi caute greseli, stiind ca Spawn la cea mai mica greseala va actiona.Am inceput sa-l injur pe Tom.Capone pe mess pentru nesimtirea de care a dat dovada.Mi-a facut ''post'' la complaints , bineinteles nu am facut nimic.Apoi, cand eu eram afk, membrii mei faceau waruri si se mai scapa cate unul ''bagamias ....'' si un membru, vennom imediat facea poze.Asta e...unii au facut 10 plangeri la rand cu ACELEASI dovezi, doar cat sa ma ''dea jos''.Intr-un final, ma uitam pe la PD la plangeri scria, ''pentru spam/off-topic plangerea nu va fi luata in considerare'' Am facut la fel la cuneo.Dupa un timp vine spawn si spune ''Avertisment la lider nu ai voie sa anulezi plangerile'' Desii era vorba de cativa pumni pentru care un membru barzini facea scandal...Apoi am fost atacat la ferma de un civil si un pateurno cand lucram sa fac bani.I-am omorat, doar nu era sa stau, am primit avertisment la lider.Era culmea, daca o tineam tot asa as fi fost dat afara din functie, am renuntat, si mi-am vazut de treaba..am vrut sa ma las, ma simteam foarte prost.Am incercat PD, 2 saptamani FARA VREO PLANGERE mentionez , oricum Ionuc un leader foarte de treaba si foarte amuzant, genul de care-mi place cum actioneaza.Doua saptamani trecusera iar eu m-am plictisit, am decis sa merg in Tattaglia si sa stau mult si bine, sa ma ''pensionez'' cu alte cuvinte.Au trecut 2 saptamani jumate de la invite.Am fost acompaniat in PD si Tattaglia de Tohaneanu_VLad.Ajungand in a treia saptamana, am omorat un PD si am primit wanted 6 direct, runner, 2 FBI ma urmareau si m-au omorat.Pe unul l-am intrebat daca e prost sau prost si a tacut, a 2-a zii vad ca am factionwarn.Nu mi s-a parut ca meritam, chiar deloc, asta e.Nu sosise MOMENTUL sa plec de pe b-zone samp.M-am gandit...cateva ore, hitman? da, hitman, inainte sa vorbesc cu woozie m-am gandit..dar daca...Cuneo? da ar fii interesant, sau nu..plictisitor.In fine, l-am sunat pe woozie si a spus ca nu recruteaza, ghinion.Am intrat in Cuneo, cu lider [Aka]Rtxx si in prezent sunt tot in The Cuneo Family, prima dragoste nu se uita...CUNEO 4 EVER! Si intrasem in Cuneo....eram putini membrii, intrau putini, multi erau newbies, fresh meat, nu prea eram luati in seama.Dupa 3 saptamani am reusit sa ajungem la 30 de membrii, Smith a fost ales consigliere si faceam antrenamente, totul era ok.Hooliganu primise lider stracci si m-am gandit sa merg sa ajut.Mi-am depus demisia, si am intrat in stracci. Dupa cateva zile m-am oferit sa ajut cu antrenamentele.Am pus suflet in antrenamentele de la stracci, i-am invatat destul de bine.Dupa o saptamana in stracci am primit rankup, eu si cu ciuletexxx si cu Christiano.Curand am fost ales consigliere.Am ajutat mafia sa castige waruri impotriva celor din Corleone, victorii la Clucking Bell de langa HQ News Reporter.In primele zile din 2011 am decis sa plec si am vrut sa merg in hitman agency.Am fost respins si am mers in Corleone impreuna cu Mr.GhosTx, TohaNeaNu_VLad si Quix.A fost frumos, am primit si functia de antrenor impreuna cu ghostx si am facut cateva antrenamente.Ma asteptam in corleone sa fie ''batrani'' ai serverului inactivi, persoane bogate si indisciplinate.N-a fost asa ci din contra erau membrii educati si buni.Dupa 2 saptamani am decis sa plec in Hitman Agency unde m-am intalnit cu Tohaneanu_Vlad care plecase in urma cu cateva zile, a venit si GhosTx si Weeld(un prieten pe care-l cunosc de la level 2 cand castiga eventuri deagle) si totul era perfect si frumos.Am facut contracte timp de 2 saptamani si mi-am facut cativa prieteni.Acum era momentul.Cuneo incepea reconstructia si am decis sa aduc prieteni de-ai mei de pe acum, fosti membrii Cuneo precum GhosTx, Tohaneanu, Quix, James, Marius, Liviu Iulian, Doggy, Babu, Sonny(FORFODX), Weeld si altii(scuzati daca v-am uitat pe unii).In prima zi i-am batut pe Corleone la war.Nu i-am facut de ras dar a fost o victorie meritata.Warul s-a tinut aproape de hq corleone, de 3 ori mai departe de noi si totusi am castigat!Dupa cateva zile Aka si Mosu au decis sa rupa alianta cu tattaglia si sa faca alta cu Corleone.Zilele trecute am atacat HQ Stracci si HQ Tattaglia cu Succes. Am petrecut mult timp in Cuneo in februarie si martie si am ajuns pana la rank 4.Am batut multe mafii si am avut colegi buni insa din pacate aka a renuntat iar eu aveam un examen asa ca m-am pus pe invatat am stat 2 saptamani ca sa-l astept pe noul don cuneo care avea sa fie delux23 am intrat, am petrecut 2 saptamani dar nu mi-a placut asa ca am plecat.Apoi am incercat sa ajut tattaglia cu collonelu 0merta si tohaneanu.Timp de 2 saptamani am stat in tattaglia, apoi am mers in NG si am stat tot 2 saptamani.Nu reuseam sa ma acomodez.Am incercat din nou Cuneo si am fost dat afara la un wipe.Apoi m-am lasat..am avut examene.Am intrat in taxi, am auzit ca renunta zuzu si am plecat insa se pare ca s-a razgandit si a ramas lider.In prezent sunt in paterno si omor tot ce pot la war, si deobicei fac de 5 ori mai multe kills-uri la war decat deaths.Viata merge inainte... Mr.GhosTx a ramas acelasi prieten bun...in tot timpul acesta de cand sunt pe B-Zone sa-mp(Iulie2009-Prezent). OFF:Ce e asta frate roman Imi aduc aminte cum acum 7 luni am intrat pe acest server.La inceput nu mi sa parut mare scofala serverul dar cu timpu cand jucam am observat ca se dezvoltase foarte mult. Am ajuns pe acest server pe cand cautam un server smecher de samp cu modul role-play.Plictisit de un anumit server m-am hotarat sa caut in top pe game monitar un server de sa-mp si cand am cautat am observat aceasta comunitate era pe locul 3 in lume.Primul lucru care l-am simtit in acel moment a fost urmatorul "uite frate sunt si romanii in stare sa faca ceva" eu cu gandul ca nu vom avea niciodata un server adevarat de samp cu peste 400 playeri online.Si uite asa am ajuns sa joc pe b-zone care acum cred ca este unul dintre cele mai tari servere din lume. Multumesc B-Zone.Multumesc BoBo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tohaneanu Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Totul a inceput banal, mi-am facut un cont la misto dupa care am observat ca imi place, si am inceput sa ma joc am crescut pana la lvl 5 si am intrat in TCC, am stat 2 luni si am luat rank 3 l-am intalnit pe cr1spy el in era in HITMAN atunci nu credeam ca vom fii prieteni foarte buni ,dupa acestea mi-am incercat norocul in F.B.I lider andu, nu a fost sa fie apoi am intrat in Stracci lider moartea , am stat doar 2 saptamani, dupa care 0merta a luat lider Cuneo a2-a azi am intrat si eu , Cr1psy era Consilgliere , am stat in Cuneo 4 luni aveam rank 3 , dupa toate astea 0merta din pacate s-a lasat noul Lider a fost Cr1spy iar eu am acceptat sa fiu Consiligliere nici nu aveam cum refuz, toate treburile mergeau excelent, pot spune ca eram cea mai buna mafie, intr-o zi cr1spy s-a hotarat sa plece o perioada de timp la mare, si ma lasat pe mine cu mafia , am facut waruri , am castigat. Cr1spy se intoarce din vacanta ,fiind multumit de ceea ce am reusit sa fac , Vicario era Quix pe atunci, si acum vine cel mai mare war, poate chiar din istoria b-zone Cuneo VS Corleone, acest war a durat ore bune, la 1 dimineata Cr1spy se hotaraste sa iasa, eu raman sa lupt alaturi de restul membriilor, nici eu nici Seby(Woozie) nu cedeam warul a continuat pana la 4 dimineata cand ne-a despartit Spawn , probabil daca nu ar fi fost Spawn warul continua.Eu si Cr1spy eram multimiti dupa acest war, in cotinuare timpul a trecut Cr1spy se hotaraste sa se lase de Lider, Cr1spy ma intrebat daca vreau sa fiu Don insa el numai statea in Cuneo , am refuzat sa fiu Don si m-am dus alaturi de Cr1spy. Acestea au fost cele mai frumoase momente ale mele pe B-ZONE 0merta Don Cuneo/Cr1spy Consigliere, Cr1spy Don Cuneo/TohaNeaNu Consigliere. De aici inainte nu a mai fost la fel mi-am continuat drumul prin factiuni impreuna cu Cr1psy. In continuare cel mai bun prieten al meu de pe SA:MP ramane Cr1spy Cei mai buni Doni pentru mine au fost : 0merta si Cr1psy Foarte foarte pe scurt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Daca tot a inceput povestea asta, hai sa o spun si eu pe a mea. Prin decembrie 2009, ma jucam Euro Truck Simulator, si din una in alta.. am intrat pe forumul ETS,unde.. in josul paginii aveau un link ( parteneriat ) catre forum-ul B-Zone, am intrat.. m-am documentat putin.. si hop, am aparut si eu prin " virtual world ". Ca toata lumea, am inceput de la Gara Los Santos, intreband in stanga si in dreapta ce pot sa fac, am primit cateva informatii despre " Primarie ", m-am dus frumusel acolo si mi-am ales job-ul " Farmer ". Am muncit cam 2 saptamani la ferma, recunosc.. la inceput nu mi-a placut dar.. in felul asta am facut cam 200.000 $, si pe vremea aia.. erau ceva bani. Dupa un timp, am inceput sa imi fac si eu cativa prieteni.. si am descoperit, ca am si vecini care joaca SA:MP pe B-Zone. Prima mea factiune a fost Police Department, cu Lider Ionuc si sub-lider Crystyanos ( aka Dextter ), mi-am inceput activitatea la " vama " dintre Los Santos - San Fiero, impreuna cu, Christianos ( primul meu prieten din SA:MP, chiar daca acum suntem certati,trebuie sa recunosc ). Dupa un timp, am intrat in Taxi Cab Company cu lider Marius.Rzr, fiind activ in factiunea respectiva.. dupa aproximativ 3 saptamani.. am primit sublider ( eu avand un level foarte mic pe vremea aceea ), motivandu-ma sa-mi continui cariera mea in SA:MP. Dupa renuntarea lui Marius la liderul Taxi Cab Company, am mers in Cuneo Family unde l-am avut lider pe Cr1spy ( in prezent, un bun prieten.. un om care a stiut intotdeauna sa vorbeasca frumos, si pe care eu pot sa-l numesc prieten ), am primit rank 5 dupa aproximativ 2 saptamani ( imi place sa cred,ca mi-am facut treaba foarte bine acolo si tocmai de aceea am fost rasplatit cu rank 5 ),insa.. istoria mea in Cuneo Family nu a fost foarte lunga, au fost foarte multi oameni care au avut boala pe Cr1spy si.. au reusit sa-l dea jos. Dupa toate probleme astea, am mers din nou in Taxi Cab Company unde l-am avut lider pe Hooliganu, un alt tip super de treaba. Din nou, am intampinat probleme.. istoria lui ca lider in Taxi Cab Company nu a fost foarte lunga, pentru ca a luat lider " The Stracci Family ", l-am urmat si acolo.. pentru ca mi-a placut cum a fost lider in factiunea anterioara. La fel ca in Cuneo, fiind un baiat serios.. mi-a oferit sansa sa fiu rank 5, insa.. problemele cu ai mei colegi de la vremea respectiva, m-au facut sa demisionez. Si uite-ma, m-am vazut civil.. si asa am ramas un timp. Toate bune si frumoase, am vazut ca un alt prieten, Kip.. a luat lider " News Reporter ", am mers acolo.. si, pe aceasta cale ii multumesc pentru ajutorul oferit. Cu ajutorul lui, am fost ales Lider Fireman/Paramedic ( cea mai frumoasa perioada din cariera mea SA:MP ), acolo.. am incercat sa dau tot ce este mai bun din mine, si.. din nou,imi place sa cred ca am reusit sa ofer tuturor o sansa in factiune. Le multumesc pe aceasta cale celor care m-au apreciat si m-au ajutat sa duc factiunea acolo unde ii este locul. Dupa 5 luni petrecute ca lider,am decis sa renunt pentru ca nu mai aveam timp, si.. pentru ca am tinut asa mult la factiunea asta, am decis sa las locul unui alt lider, sa duca mai departe onoarea medicilor. In prezent, sunt in " The Stracci Family " cu lider Spawn, un bun prieten. Asta este povestea mea pe B-Zone, aproximativ 2 ani.. in care am avut si momente bune,si momente mai urate. De incheiere, o sa pomenesc cativa dintre prietenii mei, oamenii pe care ii apreciez si pe care ii numesc prieteni: TuningMaster93, =SOLDIER=, Valycena, FiestaZero,Cr1spy,Spawn,Kip,Dj.Croco ( 10 genoflexiuni ),Zanu,vaN,[F4L]Dexxter,SnizeL,Lucii,Scarface., Yussuf si multi altii. Va rog sa ma iertati daca am uitat pe cineva, dar.. am postat prietenii mai apropiati. Asta este povestea mea pe B-Zone,nu oblig pe nimeni sa citeasca tot, citeste doar cine are placere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Primul si singurul server pe care am jucat SA:MP a fost B-Zone ! In vara anului 2009 am aflat de un joc ( Gta San Andreas Multiplayer ) foarte interesant si foarte atractiv . Impreuna cu un prieten am inceput sa il jucam...la inceput doar de divertisment ,dar apoi m-a "cuprins" foarte mult , urmand o activitate ( pe server / forum ) mult mai mare .Am jucat cu numele " kGuLa " si am inceput sa imi fac din ce in ce mai multi prieteni / amici / "dusmani" s.a.m.d ! Prima si singura factiune in care eram a fost Cuneo.Pe atunci,era lider Africannnu(actualul Mr.Africannu).Acolo am petrecut niste momente foarte frumoase,alaturi de floysun si alti tovarasi care,de asemenea,faceau parte din Cuneo ! Am jucat cateva luni,si dupa m-am lasat de SA:MP din cauza unor probleme personale care necesitau mai mult timp in viata de zi . M-am reapucat in 30-September 2010 cu numele de " D0nkGuLa " .Prima mea factiune a fost Stracci,avand'ul ca lider pe Liquid.In aceasta factiune am vrut sa stau permanent,din cauza ca liderul era unul exceptional,iar mafia devenea,pe zi ce trece,tot mai puternica.La un moment dat,Liquid a hotarat sa se lase de samp,astfel incat a renuntat la lider,fapt care m-a intristat,urmand ca,a 2-a zi sa-mi dau demisia.Apoi,m-am hotarat sa ma duc in PD.In aceasta factiune mi-am petrecut luni bune incercand sa devin un cop exemplar pt toti ceilalti.La inceput,am luat multe FW-uri din cauza plangerilor pe care le aveam,dar,treptat,am inceput sa ma corectez.Ascultandu-i sfaturile lui Immortal(Rank 5 pe atunci -->Sub-Lider) mi-am facut foarte multi dusmani ...Ce'i drept,doar imi face'am treaba,dar pt unii,era prea mult. Pe urma mi-am schimbat si numele din D0nkGuLa in Ciccio...Urmatoarea mea factiune a fost Taxi Cab Company (cu zuzulik ;x lider) .Desi am stat doar 6 zile,m-am distrat "maxim" cu Bluerel si ceilalti membrii.Dupa ce m-am hotarat sa-i parasesc pe Bluerel si Zuzu,m-am decis sa merg in NR (Lider justmeduza).Unknownx,un tip foarte de treaba / amuzant,dar serios cand trebuie,m-a facut sa ma simt excelent ,si sa ma simt mandru ca sunt in factiune cu JustMed.Treptat,am inceput sa ma plictisesc sa fiu NR (fiindca aveam niste "fani" in factiune) si am hotarat sa merg in Corleone Family.In aceasta mafie,am petrecut niste momente foarte placute,si am cunoscut multe persoane care stiu sa se comporte.La numai 1 saptamana de cand am intrat,am fost ales Sub-Lider Assassini.Din cauza ca antrenamentele erau lipsite de "vlaga" si foarte plictisitoare,am fost ales si Antrenor . De aici,am inceput sa ocup un rol foarte important in Corleone,ajutand factiunea pe zi ce trece din ce in ce mai mult.Datorita activitatii si comportamentului exemplar,am primit rank 4 si Lider Assassini (pe langa antrenor).Din acea zi,am devenit mai mult decat un simplu membru..Din acea zi,am inceput sa fac parte din Staff-ul familiei,avand mult mai multe responsabilitati de cat aveam inainte.Din aceste cauze,am renuntat la multe in favoarea Corleone,crezand ca fac ceea ce trebuie.Cu cat avansam mai mult,cu atat imi face'am mai multi dusmani / apareau mai multe barfe,s.a.m.d ! Intr-un final,am decis sa renunt in a mai fi "corleonez" din cauza unor neintelegeri cu Razvan14.In Corleone m-am simtit foarte bine,am petrecut momente extraordinare alaturi de ceilalti membrii ,si de asemenea,mi-am facut si multi prieteni . Pe scurt,bineinteles.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Salut, numele meu este Weeld si m-am nascut in Los Santos East, am fost crescut pe strazi, am facut legea in Los Santos East. Familia noastra m-a parasit de mic asa ca a trebuit sa invat sa fac bani. De mic invatasem cum merg lucrurile pe strazile din Los Santos, de la varsta de 14 ani vindeam droguri imi faceam bani mei. Eram cunoscut ca o persoana care nu avea mila de ceilalti. Cand am implinit varsta de 18 ani, eram cu gangsteri pe strazile din Los Santos East si am fost intrebat daca doresc sa fac parte din Stracci Family. De atunci viata mea de gangster a luat sfarsit, devenisem un mafiot. Cr1spy m-a educat cum sta treaba intr-o mafie si am invatat. Dupa cateva luni bune, am dat o spargere cu mafia si pe mine m-au prins. Am stat in inchisoare ani buni iar ceilalti mafioti m-au uitat. Dupa ce am iesit din inchisoare am fost ales sa fac parte din mafia pe nume Barzini Family care era respectata pe atunci. Vedeam cum bani se invart din droguri si altele, seara mergeam cu gasca la plimbare prin oras si incepuse sa imi placa, dar aveam o alta boala in sange. Dupa cateva zile, incepusem sa ma satur de viata de mafiot. Incepuse sa imi placa sa omor din umbra si calculat, atunci am fost invitat in "The Agency" unde am cunoscut multe persoane foarte importante. De atunci aveam un alt nume, o alta adresa, eram altcineva. Dupa cateva luni am rupt toate legaturile care le aveam cu The Agency deoarece a intervenit Cr1spy care mi-a dat o sansa de a veni inca odata cu el intr-o mafie. Eram in Cuneo Family si imi faceam datoria cum trebuie pana cand mi-am omorat propiul coleg, deoarece el aflase de niste afaceri. Atunci am fost nevoit sa plec deoarece eram urmarit de mafie. Mi s-a oferit sa intru in mafia Tattaglia family si nu am refuzat-o. Eram un om de incredere care isi facea treaba foarte bine, mi-am facut foarte multi prieteni acolo , niciodata nu voi uita o mafie care este linistita si foarte periculoasa. Acolo am stat pana cand nimeni nu imi mai dorea moartea. Dupa aceea am primit un telefon secret. Mi-a spus doar sa intru intr-un taxi si sa ii spun sa ma conduca spre Las Venturas. Desigur am acceptat sa ma duc deoarece de mic imi doream sa ajung intr-un oras ca acela. Acolo am fost invitat sa devin un membru Corleone Family si am acceptat. Dupa cateva saptamani grele de munca am fost primit la ei. Zile intregi m-am antrenat, si acum sunt in stare sa fac orice pentru aceasta mafie. Am jurat ca nu voi trada aceasta mafie cu moartea. Vedeam cum bani vin foarte repede, simteam ca eram in viata de copil cand vindeam droguri. Am inceput sa respect foarte mult fiecare om care il intalneam, asa am ajuns sa fiu respectat. Dupa cateva luni petrecute alaturi de Corleone Family venise vremea sa plec, dupa o mica cearta am plecat. Dupa cateva zile m-am intors in viata de cartier si am intrat in Barzini Family o mafie foarte respectata. Acolo dupa ceva munca am reusit sa obtin o functie foarte importanta.To be continued.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Ce amintiri si vremuri placute erau cand m-am apucat prima data de SAMP pe B-Zone prin Ianuarie 2009.Atunci chiar era o placere sa te joci SAMP,stateam cu totii pe Skype(buni tovarasi),printre care pot enumera cativa: Kip/Stal1n/BoBo/dacul_21/Gator360 si multi altii.Dupa mine,clipele petrecute atunci au fost de neuitat si neinlocuit,insa acum s-a schimbat foarte mult B-Zone. Cu toata stima,Archangel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Salut, numele meu este Weeld si m-am nascut in Los Santos East, am fost crescut pe strazi, am facut legea in Los Santos East. Familia noastra m-a parasit de mic asa ca a trebuit sa invat sa fac bani. De mic invatasem cum merg lucrurile pe strazile din Los Santos, de la varsta de 14 ani vindeam droguri imi faceam bani mei. Eram cunoscut ca o persoana care nu avea mila de ceilalti. Cand am implinit varsta de 18 ani, eram cu gangsteri pe strazile din Los Santos East si am fost intrebat daca doresc sa fac parte din Stracci Family. De atunci viata mea de gangster a luat sfarsit, devenisem un mafiot. Cr1spy m-a educat cum sta treaba intr-o mafie si am invatat. Dupa cateva luni bune, am dat o spargere cu mafia si pe mine m-au prins. Am stat in inchisoare ani buni iar ceilalti mafioti m-au uitat. Dupa ce am iesit din inchisoare am fost ales sa fac parte din mafia pe nume Barzini Family care era respectata pe atunci. Vedeam cum bani se invart din droguri si altele, seara mergeam cu gasca la plimbare prin oras si incepuse sa imi placa, dar aveam o alta boala in sange. Dupa cateva zile, incepusem sa ma satur de viata de mafiot. Incepuse sa imi placa sa omor din umbra si calculat, atunci am fost invitat in "The Agency" unde am cunoscut multe persoane foarte importante. De atunci aveam un alt nume, o alta adresa, eram altcineva. Dupa cateva luni am rupt toate legaturile care le aveam cu The Agency deoarece a intervenit Cr1spy care mi-a dat o sansa de a veni inca odata cu el intr-o mafie. Eram in Cuneo Family si imi faceam datoria cum trebuie pana cand mi-am omorat propiul coleg, deoarece el aflase de niste afaceri. Atunci am fost nevoit sa plec deoarece eram urmarit de mafie. Mi s-a oferit sa intru in mafia Tattaglia family si nu am refuzat-o. Eram un om de incredere care isi facea treaba foarte bine, mi-am facut foarte multi prieteni acolo , niciodata nu voi uita o mafie care este linistita si foarte periculoasa. Acolo am stat pana cand nimeni nu imi mai dorea moartea. Dupa aceea am primit un telefon secret. Mi-a spus doar sa intru intr-un taxi si sa ii spun sa ma conduca spre Las Venturas. Desigur am acceptat sa ma duc deoarece de mic imi doream sa ajung intr-un oras ca acela. Acolo am fost invitat sa devin un membru Corleone Family si am acceptat. Dupa cateva saptamani grele de munca am fost primit la ei. Zile intregi m-am antrenat, si acum sunt in stare sa fac orice pentru aceasta mafie. Am jurat ca nu voi trada aceasta mafie cu moartea. Vedeam cum bani vin foarte repede, simteam ca eram in viata de copil cand vindeam droguri. Am inceput sa respect foarte mult fiecare om care il intalneam, asa am ajuns sa fiu respectat. Dupa cateva luni petrecute alaturi de Corleone Family venise vremea sa plec, dupa o mica cearta am plecat. Dupa cateva zile m-am intors in viata de cartier si am intrat in Barzini Family o mafie foarte respectata. Acolo dupa ceva munca am reusit sa obtin o functie foarte importanta.To be continued.. Stiti sa cititi ? E greu de inteles ca cei care sunt pe server de putin timp (in cazul tau, 7 luni sau cate sunt) trebuie DOAR sa citeasca si sa ia aminte ? Ai fost in 3 factiuni, ti'ai facut 5 prieteni si gata ai tu o poveste de spus.Tu, cu atat mai mult nu stii ce e respectul.Daca postezi dupa mine, promit ca voi face tot posibilul sa iei warn-up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RashidX Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Deci..numele meu este SolEil ,am inceput sa joc pe acest server cu aproximativ 8-9 luni in urma.Eram level 1 si eram nou pe server.Cu timpul am crescut in level,Kaiac,Kip m-au ajutat si m-au invatat care este cel mai bun job si cu cel mai multi bani. Dupa ceva timp am facut level 5,am aplicat la TCC dar nu am fost acceptat.La level 10 mi-am incercat norocul in mafia Cuneo.Am fost acceptat pentru testari si am trecut.Am stat in aceasta factiune aproximativ doua saptamani apoi am iesit deoarece nu imi placea viata de "mafiot". Am facut o aplicatie la Taxi Cab Company care pe timpul acela il avea ca lider pe [F4L]Blade.Am fost acceptat pentru a deveni un traximetrist. In aceasta factiune am petrecut peste 1 luna,avansand la Rank 3 Cabbie. Intr-o zi m-am gandit sa ma intorc intr-o mafie deoarece aveam prieteni acolo.Am aplicat la Barzini Family unde am petrecut doar cateva ore deoarece nu ream foarte experimentat si am luat skin-ul de alt rank. Dupa o vreme JustMed mi-a dat o sansa de a deveni reporter si eu am acceptat. In News Reporter am ajuns la Rank 3,apoi am demisionat deoarece vreiam sa intr intr-un departament,dar din pacate la acel moment nu am fost acceptat. Timpul a mai trecut,ajungand la level 15 ,erau aplicatiile deschise la National Guard si am zis "incercarea moarte n-are". Am fost acceptat pentru test ,am trecut si mi-am facut foarte multi prieteni acolo. Am iesit din National Guard cu Rank 3 deoarece s-a dat wipe si am vrut sa vad cum e si in alte departamente. Am reintrat in Taxi Cab Company sub conducerea lui ZuZu pentru 2 saptamani apoi m-am plictisit si am demisionat. Dupa un timp,avand level 22 am aplicat F.B.I,unde am fost acceptat pentru testari.Am trecut testele fara nici-o greseala. Activitatea mea in FBi era foarte buna iar dupa aproximativ o luna am fost avansat la Rank 2,Special Agent.Am fost foarte fericit,dar dupa un timp am facut o aplicatie la PD pentru un transfer intre departamente. Am fost acceptat la Police Department,si am trecut testele.Acolo m-am simtit foarte bine,dar astazi mi-am prezentat demisia,deoarece vreau sa ma alatur iar unei mafii si aceea va fi Tattaglia Family. Factiunile mele anterioare au fost: The Cuneo Family,The Barzini Family,News Reporter,Taxi Cab Company,National Guard,Taxi Cab Company(am fost de doua ori),Federal Bureau Of Investigation,Police Department. Mi-am facut foarte multi prieteni: Legic,Micky,Daniel_F,ByfYdo,Cody123,Alex1405,[sz]Dgcyears,seTup,sLoWmoTionX,Iuly_Boitan,Dark__Hunter,Ecs7azy,.[mR].BoDoS,UnknownX,SnizeL,This_Life,Zaid_Komorokoji,Talha_Jameel,EdDx(Lautarul) si altii va rog scuzati-ma daca am uitat pe cineva. In prezent detin o masina personala Merit,si cativa banuti cash. Nu pot spune ca sunt un player "vechi" si important,dar am postat poate intereseaza pe cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Ce amintiri si vremuri placute erau cand m-am apucat prima data de SAMP pe B-Zone prin Ianuarie 2009.Atunci chiar era o placere sa te joci SAMP,stateam cu totii pe Skype(buni tovarasi),printre care pot enumera cativa: Kip/Stal1n/BoBo/dacul_21/Gator360 si multi altii.Dupa mine,clipele petrecute atunci au fost de neuitat si neinlocuit,insa acum s-a schimbat foarte mult B-Zone. Cu toata stima,Archangel. Aprob ma bucur sa te revad <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Multi dintre voi ma cunoasteti, ca o persoana buna sau ca una rea .. Depinde cum luam situatia .. AleXXandru here. Am jucat pe B-Zone mai bine de un an jumatate, ajungand la Level-ul 34(multi ziceti ca'i mic, dar am facut level 34 fara /sleep, nu am jucat pentru level).B-Zone a fost primul meu server de SA:MP, am aflat de el cautand "Servere SA:MP" pe google, si-am gasit reclama cu B-Zone pe nu stiu ce forum gratutit .. Pe atunci erau 120-150 jucatori, distractie la maxim, jucatorii se respectau, Alexander era glumet, sarea mereu in ajutorul jucatorilor doar pentru a reusi sa populeze serverul.Am intrat cu vreo 3 nick-uri diverse, motive .... 1. Cumparasem o masina care credeam ca o sa-mi ramana ( ), am dat cam 100k (toti banii) si am ramas pe 0. Al 2-lea am facut nu stiu ce, si am primit Runner, asa ca in loc sa stau la inchisoare 6,000 secunde mai bine o luam de la 0 .. Si ultimul motiv nu'l mai tin minte .. Ma rog, contul AleXXandru l-am tinut, am primit 75,000 de la Alin.MaesT din prima zi in care am intrat . Cu timpu', am intalnit diverse persoane, dar cea pe care NU o voi uita niciodata e DarkSiodeOfSoul, chiar daca acum numai suntem prieteni si el ma uraste .. Pot zice ca tot ce stiu despre SA:MP stiu de la el .. Mi-a aratat toate locurile importante, m-a ajutat sa intru in prima factiune(Taxi Cab Co.), m-a invatat sa trag cu Deagle, dar m-a ajutat si cu bani . Incet-Incet am crescut si eu in level si la implinirea celui de-al 3-lea nivel am reusit sa intru in Taxi Cab Co.(Cu o cerere facuta de DarkSideOfSoul bine inteles , Nu stiam sa folosesc forum-ul pe vremea cealalalta .. 1 luna mai tarzu am iesit, si Dark obosindu-se sa tot faca post-uri pe forum pentru mine, m-a invatat sa imi fac cont si sa utilizez forum-ul.Incet-incet am invatat tot si a inceput sa-mi placa tot mai mult server-ul... Dupa 6 luni am ajuns si printre cei mai bogati de pe Server(Asta prin vara anului trecut), dar nah .. Am fost prost si am lasat tot balta .. Am fost prin toate factiunile, mai putin News Reporters . Toate mi-au placut, insa cel mai bine m-am simtit in : Stracci Family, Barzini , Hitman si Police Departament ( Aici mi-am facut cei mai multi prieteni, am invatat mai tot-ul .. ) . Nu o sa'l uit niciodata pe Moartea, care a fost singurul Leader care s-a indurat sa ma accepte in mafia lui, cand eu eram doar un MARE NEWBIE. M-a invatat toate regulile, tot ce trebuia stiut ... Testul l-am trecut la limita, da' nah .. Am stat in Stracci pana el a renuntat la lider(Si cand ma gandeam ca puteam ajunge sublider dupa plecarea lui AdY, ca na .. eram cel mai mare in rank) ... In stracci am intrat/ iesit de diverse ori , am avut multi lideri .. Cele mai frumoase momente le-am petrecut cu Moartea sau Kip leader. Unul dintre cei mai buni prieteni e si Bill_Bonnano, care mi-a acordat o sansa pentru a fi membru HITMAN, dar dupa /invite a facut schimb de lider cu Woozie(Actulalul Director). Ma rog, PRIETENI am multi, PRIETENI ADEVARATI cam putini ... Acestea ar fi ... unK , Alc0 , emptY_mdY, Armando_Corttez, Bill_Bonanno, F4L DubliSS, ZaNu, vaN, F4L Crystyanos, NorbY, AsaSSinul, Oantzah si mai sunt cativa care nu-mi vin in minte acum .. Restul(Aveam cam 30-40 prieteni) erau doar pe interes, adica mi-au fost prieteni doar cat am avut bani, acum imi intorc spatele .. Dar asta e, ROMANIA. Dupa cum stiti momentan sunt RETRAS de pe B-Zone, mai vizitez forum-ul din cand in cand ... Cam asta a fost povestea mea, FOARTE SCURTA(Cand voi avea timp, o voi scrie pe toata, dar mi-e teama sa nu scriu vreo 3 pagini iar apoi sa iau suspend ). P.S : Nimeni nu e obligat s-o citeasca, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Sa zic si eu ce imi amintesc, sa fiu al dracului. Pai m-am apucat prima oara in iunie 2009 cu alt cont "klassianw0w" am intrat cu alti colegi din fata blocului pe server. Mi-am facut cont apoi am asteptat sa ma inregistrez am dat /skip si poc la gara. Ajuns vad un Turismo il fur si imi da un politist OuTsIdEr wanted 6 asa aiurea si incepe sa ma alerge ma omoara si il injur de masa...vine un admin la mine(LeThaL) si imi zice ca nu e acceptat limbajul urat s.a.m.d. Stau vreo o ora si jumatate in jail ies si dau un report de unde pot sa iau si eu un job, imi raspudne LeThaL si imi spune sa ma fac Mechanic ca fac banii. Mai stau ce mai stau si vad "LeThaL need a mechanic" si dau accept. Era la mama dracului undeva pe Chilliad si eu n-avea idee cum sa ajung acolo dar totusi am ajuns dupa ce am vorbit cu el prin SMS vreo 15minute si deasemenea au fost de treaba sa astepte pana am venit. Ajuns acolo eu sofer PRO ce eram am bubuit masina mea si m-au luat cu ei dupa ce le-am dat repair si refill chiar daca aveam skill 1. Am mai stat vreo 15minute in acel loc sa vina MariA fiind in Rroms cu Ultimus, LeThaL s.a.m.d. Intre timp m-a ajutat LeThaL si Ultimus sa fac skill 5 la Mechanic dand ca nebunii /accept refill, repair, apoi mi-au mai explicat cateva chestii despre samp cum sa intru intr-o factiune, cum sa ma comport mai in general cum sta treaba cu sampul. Ma mai plimb cu ei si deodata zic eu la misto "ce marfa e in rroms" imi placea skinul (rank4 paterno) si ma intreaba LeThaL daca vreau sa intru, zic da imi da invite si asa am ajuns in Rroms. Dupa asta incepe nebunia...intram pe server luam savanna de la HQ cu inca 3 si mergeam sa omoram tot, era caterinca mare deathmatch intre mafii, mai ales cu YAKUZA ii uram eu ca ma omorau la deagle ai dreacu ca eram prost rau nici nu stiam sa tin apasat bine pe click pana m-a invatat LeThaL sa mai trag si castigam eventuri deagle in gsls. Dupa ce am jucat doua luni si ceva stand in Rroms m-am lasat si am lasat contul altcuiva...si mi l-a banat. Incepuse scoala si ma plictisesem era 25 septembrie(prima zi de scoala) si vorbisem cu cei din clasa sa ne apucam toti de samp, zis si facut intru ma gandesc ce nume sa imi pun (kiNdozEE) la gara cu colegii mergem ne plimbam si deodata vad unu cu skin de Rroms(lider) si se plimba cu vanul de rob. Ma duc la el crezand ca e LeThal dar defapt era vaN, baiat de treaba...vorbind cu el vreo 2-3 zile a asteptat sa fac level 3 si m-a acceptat pentru aplicatii in Rroms chiar daca am picat la arme in favoarea lui SGA sau nu mai stiu cum tot m-a bagat. Iarasi nebunie cu savanna chiar daca nu mai era accelasi DM tot marfa era. Am stat vreo 3 saptamani si se vorbea ca se baga o versiune noua si nu o sa mai fie nici o mafie inafara de Corleone(habar naveam ca exista inafara de Yakuza si LCN care ii vedeam la war), vaN vorbind cu Alin.MaesT si a spus ca probabil nu va mai fi lider la noua factiune, dar ma rog noi speram si daca era sa nu fie ales sa iesim toti si sa mergem undeva impreuna. Intr-o duminica eram plecat si vin pe la 14:00 si vad ca sunt undeva in SF cu un interior mai ciudatel(CUNEO) stau ma plimb si ii sun pe colegii din Rroms si imi spun ca au fost dati afara cand sa dau takeguns am fost si eu dat afara din factiune de catre Alin.MaesT ca si restul. Apoi m-am uitat pe TAB vazusem culorii noi o.O cu nise nume gen "Tattaglia" care un coleg ii zicea tataie si Barzini (varzini) sau Paterno (pateu) cum se zicea inainte. De asemenea au fost alesi si alti lider parca la Corleone Spawn si Alin, Kip Tattaglia, Stracci Gabb, Paterno florinacyo si Cuneo Razvan(LeBron). Vorbisem cu restul colegilor unde sa aplicam, unde, unde? Majoritatea s-au dus in politie dar mie imi placea sa fac DM si am vazut ca se fac multe posturi si mie nu imi placea si am hotarat sa aplic primul in Corleone. Am fost acceptat si dupa vreo 3 zile in care am fost la scoala, ba a fost Spawn, ba Alin am dat testul si am intrat. Apoi am vazut ca Kip renuntase la lider Tattaglia si eram cu TV pe vaN cand vad ca il teleporteaza la Alin.MaesT, vorbeam cu el pe whisper si a zis ca il pune lider Tattaglia. Astept sa deschida topicul fac aplicatie, ma accepta si poc Soldato(asa era picciotto inainte) intru frumos vad noul HQ masinile vorbesc cu colegii. Fiind o caterinca mare mai ales ca nu erau banii pe vremea aia toti din Tattaglia lucram in echipa la Ferma + Trucker, adica 6 tattaglia la 3 camioane si la combine 2 Tattaglia si 2-3 faceau cu schimbul cand ne plictiseam sau aveau arme sa ii omoare pe cei ce voiau sa ne fure masinile. Am sta 2 saptamani si am primit rank 2, alaturi de inca 2 colegii bine si frumos continuand sa ne distrand facand si un film facut de mine "Fernando de la Caransebes" avand vaN acel skin zici ca el era. Seara caterinca pe sleep..foarte tare era. Tot asa frumos crescand in banii facand 25 de milioane din Trucker dar dupa 2 luni avand rank 4 am iesit plictisindu-ma...e ceva omenesc sa te plictisesti facand acceleasi chestii in fiecare zi.(vorbind de cei care s-au retras) Fac cerere de demisie imi iau la revedere si civil alaturi de [DeAgLe]Rizi cel mai bun prieten al meu din Tattaglia cu el am stat de la inceput chiar daca el a avut rank mai mare ca mine, hotaram sa facem aplicatie la Hitman fiind lider Alin.Amasttid. Facem amandoi el acceptat eu respins...destul de dezamagit ca nu mai stau cu Rizi vad ca noul lider Corleone este Cyufy_Tm il sun, stiindul din Taxi ca ma ducea mai mereu la Truck, Ferma cu taxiul si ajutandu-ne cu banii reciproc vorbim daca are un loc si pentru mine. Toate bune si frumoase fac cereri pe forum acceptat si primesc invite, vad un HQ IMENS si frumos eu creezand ca HQ de la Tattaglia era cel mai mare de pe server sau ca toate erau la fel cu accelasi interior si culorile si skin-urile difera. Dau testele, astept sa dea si restul colegiilor si asa am intrat. Erau deja alti jucatori ca sEbYYYY cu rank 2, Razvan14, FausT cu rank 1 ca si mine dar mai vechi cu una, doua saptamani. Trece o saptamana si revine Spawn ca lider Corleone, care a fost o caterinca maxima...intrand si GuessWho si sa mor de ii mai tin minte numele dar era varul lui Spawn era prea panarama baiatul dadea aduri ca vindem oi si capre la HQ si cine le gaseste primeste 500.000$ sau ca zugravim case, vopsim masini. La sedinta urmatoare primisem si rank 2 de la Spawn fiind singurul din aceea saptamana si neasteptandu-ma sa primesc chiar eu un newbie iar asta ma ambitionase sa raman cat mai mult aici. Mai stau cu caterinca pe family chat dar si fain la war-uri adica ca organizare Paterno si Corleone dominau warurile chiar daca uram eu mafia aia mult de tot si chiar daca cel mai bun prieten al meu din real life era acolo (Mr.cash actualul Michael.) si alti colegi din cartier uram eu mafia nu imi placea numele chiar daca muream dupa skinul de rank 4. Mai ales de warurile de la HQ Corleone(HQ Tattaglia) cand eram Coordonator si ne urcam sus la intrare pe terasele alea si spargeam Barzini, Paterno, Cuneo de sus si radeam de ei. Mai trece ceva timp si alin revine in Corleone alaturi de Spawn ca lideri...fiind mai usor cu glumele cand era el online deoarece el dorea respect, etc si daca era sa faci o gluma sau ceva sa superi pe cineva imediat dadea unu sms si are un stil sa se ia de tine de te mananca mama naibi. Dar n-au stat mult si au plecat ambii in Hitman iarasi si lider a ramas sEbYYYYYY fericit ca ma intelegeam bine cu el stiam ca am o sansa la sublider sau la ceva in factiune. La prima sedinta s-a votat liderul am avut si eu niste voturi cu Faust si Razvan14 (cei mai vechi de pana atunci) dar Razvan14 a castigat. Nici o problema chiar daca era mai antipatic ca avea glume de tractorist si radea singur de ele. In schimb eu am fost ales antrenor in Corleone. Apoi ce am mai stat, facand antrenamente noi chestii care imi veneau pe moment sau ma mai uitam pe YT la ceva la alte jocuri si ma gandeam daca mergeau sa fie aplicate si in samp. Iarasi dupa 1 luna am primit rank 3, fiind urmatorul cu sanse la rank 4,5 chiar daca stiam ca sebyyy dadea rank odata la 1-2 luni si asta fiind bine ca sporea activitatea si vechimea. La fel ne-am strans intr-o zi de vara prin Iulie sa facem ceva noi in mafii ce nu mai are cineva...fiecare venise cu idei diverse dar eu venisem cu niste idei de pe LS-RP faza cu mecanici, arms, drugs...si asa am gandito pana am implementato. Alea cu whore parca a inventato Gabb cand ne dadea la toti sex la waruri si ziceam ca ne excita. Facut, apoi iau rank 4 la urmatoarea sedinta. Vorbeam pe skype cu colegii din Corleone, radeam, ...si iar revine Alin in Corloene . Dupa ceva timp zeby a cumparat multe afaceri .. adica case ,masini pers pentru Corleone si le inchirie pentru o anumita suma de bani asta fiind bine pentru mine deoarece cu ajutorul lui am primit o casa moca apoi iarasi cu ajutorul lui intr-o zi am fost chemat la Restaurant sa primesc bizul Banca Los Santos. De atunci m-am dezvoltat in continiu in afaceri pana s-a dat wipe la banii si a fost o nebunie copi fomisti, injuraturi, iesi f... bagamias ce ziceam pe acolo nervi, quituri ce nebunii staeai seara la 2-3 sa faci si tu acolo niste banii sa iei case, masini personale. Tot asa pana am ajuns la Bullet, Casa level 6 Los Santos Vinewood si biz House Upgrade . Dupa aceea dupa 1 an si ceva in Corleone am iesit si am aplicat in Hitman facand zeby schimb de lidere cu Bill_Bonnano si am intrat, prima zi marfa am stat am facut contracte pana am devenit si eu pro, dupa doua saptamanii nefiind rank 4 am fost ales frumos cu sniper, contracte silent 50/50 sau cum naiba se facea, banii am luat pe Oasis9 vreo 3milioane la un contract era tot Barzini pe mine si pe niste colegi da tot i-am dato dupa 13123131 de incercari. Smecheri si dupa o luna si ceva m-am plictisit si m-am lasat temporar. Ma apuc iarasi in vacanta de iarna civil ma intreaba Razvan14 pe messenger daca vreau sa intru in Corleone, intru frumos primesc Antrenor stau vreo 3luni facand rank 3 si ies...incercand si altceva ma duc in National Guard cu lider CiupaNezu foarte de treaba baiatul ca m-a primit si a vorbit frumos cu mine fara sa faca fite sau chestii de gen. Am stat vreo o luna si jumatate cu rank 1 fara sa ma fi dus la vreo 3-4 sedinte si in ultima saptamana am fost inactiv ca aveam probleme cu calculatorul si am iesit. Apoi asa in premiera sa vorbesc despre asta am vorbit cu Alin pe forum sa fac un Gang pe server, prima oara mi-a cerut detalii i-am explicat cam ce ii facem si a acceptat. Cautam o zona unde sa tinem gangul si poc vine alin la mine si ma duce in Alhambra vorbesc cu el despre Gang si ce vom face si imi da acceptul. Asa incepe si cu gangul prima oara ne gandisem sa mergem la fostul HQ Rroms la casa aceea buguita level 7 dar Oaccc nu voia sa o vanda. Vorbind cu seby, christian, paul_kaye si alti multi care au mai venit (eram vreo 15-16) ne-am facut Gang in Groove Street facand roleplay. Prima saptamana frumoasa ii invat pe colegii roleplay cum sa se comporte ce sa faca, avand casa accea level 10 Groove a lui Ciccio toti acolo tinem sedinte hotaram ca numele sa fie East Gang cumparam savanne, masini le tunam mereu cu un albastru inchis si faceam concursuri lowride, roleplay la baruri etc. Foarte distractiv dar ma rog mai mereu se gaseau codati sau erau chemati de factiunile lor la treaba...mai ales cu IRC-ul cand intrau niste inapti si le spuneai frumos sa iasa si ei te luau la misto si multe porcarii. A tinut asa cam vreo 2 luni mutand gangul la Gara Los Santos la casa buguita ramand doar cativa membri suzeta, eu, seby, razvan_truda si inca cativa da nu imi amintesc numele, aa da Corneille.Harrison. Tot asa...am boicotat cu Stracci ca imi placea de Delux23 si Corneille cum se descurcau cu Stracci si am intrat la insistentele lor in Stracci frumos prima saptamana fara Blade jucam fata ascunselea in HQ, caterinca la antrenamente, primesc rank 2 si la prima sedinta. Toate bune si frumoase dar s-a produs o cearta intre Blade si Delux, ca concluzie delux iese si se duce in Police Departament si am ramas doar pentru Corneille sa nu zica ca nu sunt nesimtit. Stau ce stau trei saptamani blade devenind foarte inactiv, corneille iesind din factiune ramasesem fara sublider si lider care avea afk mai mereu 20 de ore. Ia ban AKAndrew si poc Delux23 lider ies din Stracci( ma scoate balon) ma duc in Cuneo Sublider, fiind prima oara ca sublider defapt a doua oara am fost si in Taxi cand era Rizi dar pentru 2 saptamani pana se intorcea nick15 din vacanta. Doream ceva frumos in Cuneo am inceput cu recrutarile si testele la sange, au intrat niste oamenii buni ma asteptam sa intre numai incepatori si sa ma apuc sa am grija de ei dar na acuma si incepatori stiu mai multe decat cei vechi si in general se descurcau, chiar daca erau niste probleme si zicea lumea ca sufeream si cand cineva ma pupa in cur ziceam pe family chat si asta supara da ma rog. Frumos patru-cinci luni in Cuneo cu bune si rele cu prostioare facute in fata lui Delux care voia sa ma demita de vreo 4-5 ori ca produceam probleme, ii invatam sa injure, comenteze etc. Dar si cu exemple pozitive la decizii, probleme si la war-uri cand in majoritatea timpului castigam si la antrenamentele la fel dupa perioada de acomodare eram full la antrenamente si activitate absoluta. Ma bucur ca am fost macar sublider daca la lider n-am avut sansa sa fac ce idei aveam eu in cap dar ma rog... asta e. Cam asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woods Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Here we go ! Am inceput sa joc pe b-zone de prin ... hmm... stiu eu ? iulie 2010. Primul cont, 13slash, eram un newbie care am ajuns la lvl 2 doar. Mergeam pe la eventuri, uneori reuseam sa omor si eu pe cate unu, alte ori faceam DM oriunde. Apropo cautam pe forum vechile conturi si deabea acum am aflat ca mi s-a facut post pe contu asta ). In final mi-am uitat parola si am lasat contul. Urmatorul cont a fost grove05, unde, m-a ajutat mult [Ro]Dekra, care este un jucator foarte vechi si imi este coleg de clasa. Tot el m-a adus pe b-zone. Ma gandeam eu sa incerc sa fiu mai serios si m-am pus la treaba. Luam diferite job-uri, nu prea imi placeau si am luat pana la urma farmer. Am facut multi multi bani la ferma dar m-am plictisit pana la urma. Pe la lvl 6-7, nu imi aduc aminte bine, am facut cerere pe F/P, lider psihidelick, sublider Shobbytza. Am fost acceptat. Mare bucurie pana cand am dat testul, am pciat . Apoi am incercat in mai multe factiuni dar tot eram respins... La lvl 9, aveam copiat un ip de la un server si am dat din greseala ctrl + v si am fost banat de catre xtypE. Am fost foarte dezamagit, am facut nenumarate cereru unban dar fara succes... Am inceput un nou cont, din nou, pe care il am si acum, cu numele Squiz. La inceput, mergeam pe la ferma sa fac un ban si eu. Intr-o zi a trecut Andrei pe acolo (pe atunci era RazR) si l-am intrebat daca are sa-mi dea niste bani si mi-a dat 100k. Ce fericit mai eram ! Si tot asa am inceput sa strang bani. La level 6 am fost acceptat in F/P, trecand si testele, lider tot psihidelick. Ce vreme mai era ! Radeam toti pe /d ) acum daca folosesti emoticoane iei mute sau daca vorbesti altceva decat ce tine de departamente iei kick. Pe atunci nu era asa, puteai vorbi mai liber faceai glume etc. Apoi m-am plictisit sa fiu medic si am iesit pe la lvl 7. Am stat ce am stat am mai facut un ban pe acolo. Odata eram de revelion cu Ciccio, care era in PD avand rank 3 si mi-a dat 800k . Apoi, a urmat The Paterno Family, lider [F4L]Oaccc, unde m-am simtit bestial ! Membrii erau super de treaba, si liderul de asemenea. Sublider il aveam pe DrugRO, ehe, te puteai rade cu ala ByFyDo, pe care il stiam din vedere de mai demult, cand avea numele Fydo_Gang, m-a invatat sa trag cu deagle'u. La inceput nu prea le aveam, dar apoi cand mi-ai dat drumul trageam foarte bine. Am iesit pana la urma... a fost o greseala dar ... asta e. A urmat The Stracci Family, lider Blade. Acolo am stat putin mai mult, dar nu a fost la fel ca in Paterno, dar nu pot spune ca nu m-am distrat ! Sublider era Delux23, ce panarama facea . Dupa aia... am facut o pauza de 2 luni. Cand m-am reintors am aflat ca Delux23 e lider Cuneo, asa ca am aplicat si am trecut testele. A fost super tare, cu Stephan.Corleone, sublider, faceam panarama mereu Acolo l-am cunoscut mai bine pe aLLx, cunoscut acum sub numele de Taylor. A urmat The Corleone Family, lider Razvan14, unde am avut si rank 2 si m-am simtit cel mai bine. Mergeam toti la paintball si faceam o panarama )). A urmat Barzini, lider cLaU unde... ca sa zic asa... nu a fost cine stie ce, urmand apoi sa ies foarte repede. Am stat ce am stat civil, si m-am imprietenit foarte tare cu Taylor, care pot spune ca a fost mereu alaturi de mine, si m-a ajutat. Am intrat in National Guard, care este si factiunea mea actuala, lider CiupaNezu, sublideri MiCkY si Legic. Aici i-am reintalnit pe ByFyDo si [F4L]Oaccc. De-alungul timpului, am cunoscut multi oameni, unii mai de treaba, altii mai nesimtiti, am avut si prieteni foarte buni si prieteni falsi si dusmani, dar am trecut mai departe. Ce vremuri mai erau ... ThE EnD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViPp3r Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Vorba lui Light,multi ma cunosc ca o persoana buna sau una rea . Numele meu vechi este RuNeEeRi . Am atins si eu level 30 pana am facut prostia cu s0beitul..Imi aduc aminte prima mea factiune pe acest server:aceea a fost Yakuza(cand erau mafiile vechi).Pe atunci era Lethal lider.Imi aduc si acum aminte cum ne duceam la HQ Rrom care era fix langa noi si incepeam sa ne impuscam . Dupaia a fost un incident urat ( nu mai stiu ce s-a intamplat ) care a avut ca rezultat demiterea mea ( LeThal trebuia sa demita pe mine sau pe Tevez,iar cum Tevez e varul lui,normal ca m-a demis pe mine ) . Dupa nu am renuntat la mafii si m-am dus in Rrom alaturi de VaN ca lider . Erau vreo 2-3 warruri pe zi . Imi aduc si acum aminte cum ne duceam si ne impuscam pentru mancare la motelul de langa fosturile HQ-uri . Din cele 3 mafii vechi,nu am apucat sa experimentez La Cosa Nostra . Dupa a aparut versiunea cu cele 6 mafii actuale . Pe atunci era LS-SF . Eu m-am dus in Tattaglia alturi de VaN si acolo am stat o perioada de timp . Am obtinut sub-lider la el si a fost cel mai mare rank atins de mine . Ma bucur ca mi-a dat aceasta sansa . Nu s-au mai intamplat asa multe lucruri interesante de cand s-au schimbat mafiile asa ca m-am gandit sa ma duc in departament . Am fost in NG si FBI unde m-am simtit foarte bine alaturi de Ady_Torres si Bill_bonnano . Dupa ceva timp de arresturi si impuscat suspecti runneri , m-am gandit ca a venit vremea sa incerc si Hitman . Zis si facut,ShuRuBel m-a luat in factiunea lui si chiar ma bucur ca mi-a dat aceasta sansa.Am stat foarte mult timp la el in factiune deoarece mereu mi-a placut sa fac contracte.Erau contracte la 5 minute ,deci aveam foarte multa treaba . Cel mai "fain" contract al meu a fost pe Ionuc_Bledea cand statea la vama LS-SF si facea controale.M-am strecurat printre 3 PD si l-am executat cu cutitul.Am strans vreo 5 milioane pe acel contract . Dupa atata actiune,m-am gandit sa ma duc in factiunile pasnice,iar prima mea factiune pasnica a fost Taxi Cab Company,urmata de News Reporter . Dupaia m-am intors in FBI si de acolo nu am mai iesit . Chiar imi pare rau pentru ce am facut si regret enorm .. Am zis ca imi iau ramas bun de la B-Zone ( deja nu mai aveam timp de sa:mp ) si nu stiu nici acum de ce am bagat s0beitul . La ora actuala mi-am inceput viata pe un cont nou,ViPp3r pe care am level 13 si sper sa continui pe el . Sper ca va placut povestea mea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmxk4zz Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 La inceput eram doar un pici si ii intrebam pe cei de lv mare unde ma duc sa iau permis,sa iau arme etc.Am incercat de 20 de ori sa iau permis intruna ca toti cei mari imi aduc aminte ca imi distrugeau masina pana la urma la un timp am reusit.Apoi pe la level 15 am intrat in prima mea factiune Barzini Family.Prima mea factiune care am intrat.Multi mau ajutat,le multumesc foarte mult celor care mau ajutat si le voi fi dator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HACKEDdD Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Am fost odata da nu m-ai sunt ,cea ce am fost sorry inca odata RazR !!! Salutare la totii am revenit !!! Asta este ,gresala mea !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.