Jump to content

Creatii xtypE

South M i h a i
 Share

Recommended Posts

Imi place cum lucrezi , mai ales temele pe baza fotbalului :D

Ps: Si cea cu Paterno este za best, seamana cu semnatura mea , insa nu prea se itnelege scrisul de langa skinul de don..

Ai un + !

Edited by Franky aka Shtory

Destul de bune, dar am vazut ca ai o greaseala la toate lucrarile.

Sterge efectele de pe fata renderului. De exemplu la Terry pe frunte stanga, la Flacao pe toata fata..., la milito la fel...

In rest sunt destul de ok, keep it up !

Majoritatea lucrarilor tale le recunosc din anumite tutoriale, le respecti destul de bine si iti iese ceva frumos, incearca sa iti creezi propriul stil si sa te mai abati de la tuts.. :)

Keep doing xD.

1.25gavcn.png

2.308edkw.png

3.nqb5me.png

4.2ih7cwp.png

5.317a22p.png

Am postat aici pentru a fi criticat , sa stiu ce gresesc , nu pentru a fi apreciat.

Cea cu worms arata bine...Pe mana acolo puteai sterge mai mult, se vede urat, in valuri, nu stiu.

Henry: lumina mult prea puternica. Aceeasi problema. Se vede in valuri, destul de urat, cel putin unde "valurile" alea cad pe render.

Diego si mai cum? Nu se intelege textul. Sa fie oare un Milito? Un Milico? Sau un Militco? Wow... Asta e o problema. Acele splashuri sunt mult prea departate de render si strica. Mai sunt si verticale.Renderul este blurat, Low Quality, urat. Acele texturi sunt mult prea luminate.

Taio Cruz: Compozitie interesanta. Inca cateva GradientMapuri si arata bine. Acolo la cap, in parea stanga, este o urma de lumina, din nou prea puternica, ce taie cam mult din cap. Textul puteai sa-l pozitionezi ceva mai paroape de render.

Paterno: Urat, urat, urat. Ma intreb oare cat sta cineva care habar nu are SA:MP(pe B-Zone cel putin) sa descifreze textul. Sa va spun ce scrie? "Consigliere di Paterno". Deci urat. Scoate Bleding options, fa-l mai clar. Daca faci semnaturi cu un fundal asa de simplu, fa-le, dar intr-o dimensiune mai mica. Ok. Pentru border ai doua optiuni. Alb sau negru, nu mov, nu gri, nu rosu. Puteai sterge din gradienturile de pe fata (sau ce ai acolo, Photo Filtere, nu stiu).

New: 106d2cj.png

Destul de bine. O mica greseala la cap. Se intrerupe textura brusc, si arata urat. Puteai dublica si umple spatiul. Puteai si sa mai stergi din texturile de pe fata rederului.

Nu-mi place ce s-a intamplat nici la maini. Mana stanga(a lui, pozitionata in dreapta) imi aduce aminte de Wolverine, iar dreapta de un robot, ceva. Puteai pozitiona texturile in asa fel incat sa ramana mana, fie ea si putin vizibla.

New one :

scyvr6.png

Lumina puternica, falsa, fundal mult prea simplu, text departat si neclar. Cam mult sharpen, imi pare. Puteai lucra ceva la lumina.

Incetati cu posturile de "foarte frumos". Vom icnepe sanctionarea voastra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.