waveform Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 (edited) Country race Taxa 20k de echipa Premiu: 150k Timp:08/07/2011 la 20:00 sa fiti la linia de start Plecare Sosire in varf nu cum se vede in poza Traseu`: Cerinte: Minim 10 participanti Licenta de condus Level 3+ Seriozitate Regulament: Aveti voie doar cu masinile: Tampa/Landstalker/intrunder/willard/greenwood/Huntley/Stallion/glendale/mesa/tahoma Tuning: fara nos/hydra Aveti dreptul la un partener care sa faca db doar cu mp5! Aveti voie cu jobul mechanic Fiti cat mai seriosi Nu stricati eventul! Model de inscriere: Nickname-uri: Levele: Masina cu care veti participa Sunteti de acord cu regulamentul?: Dar cu taxa?: Alte precizari?: Va voi contacta eu in game pentru taxa Model Sponsorizari: Nick: Sponsorizez cu: Alte precizari?: Lista membrilor: 1.Shtory. si eMoZzZiCaTuL- Huntley 2. TheThief090 si Morcoveatza -landstalker 3.Shobby.es si Catutss- stallion 4.sRn si NatureGreen- stallion 5.eu.raduuu si claudyx -tampa 6. Joseph-tampa/huntley - - - - - - Edited July 8, 2011 by kTk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Hagen Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Nickname-uri: Tom.Hagen Levele: 35 Masina cu care veti participa Comet Sunteti de acord cu regulamentul?: da Dar cu taxa?: da Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 (edited) Nickname-uri: Tom.Hagen Levele: 35 Masina cu care veti participa Comet Sunteti de acord cu regulamentul?: da Dar cu taxa?: da Alte precizari?: Ai citit regulamentul ai voie doar cu masinile mentionate ... si in + te sfatuiesc sa vi si cu un coechipier ... dai edit la cerere pana atunci srry ... Edited July 3, 2011 by kTk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHTORY Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Nickname-uri: Shtory. eMoZzZiCaTuL Levele:17 si 12 Masina cu care veti participa Huntley Sunteti de acord cu regulamentul?: Da Dar cu taxa?: Da Alte precizari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 acceptati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: Flaviu Levele: 7 Masina cu care veti participa: SuperGT Sunteti de acord cu regulamentul?: da Dar cu taxa?: da Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: Flaviu Levele: 7 Masina cu care veti participa: SuperGT Sunteti de acord cu regulamentul?: da Dar cu taxa?: da Alte precizari?: - citeste regulamentul si revino cu edit pana atunci Respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
indienii Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: TheThief090 si Morcoveatza Levele: Eu 7 si Morcovetza 13 Masina cu care veti participa Cu Landstalker Sunteti de acord cu regulamentul?: Da Dar cu taxa?: Da Alte precizari?: Abea asteptam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: TheThief090 si Morcoveatza Levele: Eu 7 si Morcovetza 13 Masina cu care veti participa Cu Landstalker Sunteti de acord cu regulamentul?: Da Dar cu taxa?: Da Alte precizari?: Abea asteptam!!! Acceptati! va voi contacta pentru taxa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 cei inscrisi dati /ad cu eventul multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shobbu Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: Shobby.es Catutss Levele:9 15 Masina cu care veti participa stallion Sunteti de acord cu regulamentul?:da Dar cu taxa?: da Alte precizari?: niciuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: Shobby.es Catutss Levele:9 15 Masina cu care veti participa stallion Sunteti de acord cu regulamentul?:da Dar cu taxa?: da Alte precizari?: niciuna Acceptati ! UP TAXA O DATI LA EVENT P.S: dati /ad cu eventul va rog daca vreti ca acesta sa se tina Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 (edited) Nickname-uri:sRn & NatureGreen Levele:15 & 9. Masina cu care veti participa: Stallion Sunteti de acord cu regulamentul?:Desigur Dar cu taxa?:Desigur Alte precizari?:Cei mai buni sa castige. Edited July 4, 2011 by sRn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri:sRn & NatureGreen Levele:15 & 9. Masina cu care veti participa: Stallion Sunteti de acord cu regulamentul?:Desigur Dar cu taxa?:Desigur Alte precizari?:Cei mai buni sa castige. Acceptati P.S: dati /ad cu eventul va rog daca vreti ca acesta sa se tina UP: masini noi aveti voie si cu slamvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: eu.raduuu & faNtaL Levele: eu.raduuu : 8 ; faNtaL : 4 Masina cu care veti participa : Tampa Sunteti de acord cu regulamentul?: Da Dar cu taxa?: Da Alte precizari?: Nimic . Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Nickname-uri: eu.raduuu & faNtaL Levele: eu.raduuu : 8 ; faNtaL : 4 Masina cu care veti participa : Tampa Sunteti de acord cu regulamentul?: Da Dar cu taxa?: Da Alte precizari?: Nimic . Bafta ! Acceotati Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 (edited) EDIT scz ptr double Edited July 6, 2011 by kTk Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 UP Eventul tot se tine insa datorita lipsei de playery premiul sa micsorat la 150k .... daca se mai inscriu 2-3 echipe il maresc Link to comment Share on other sites More sharing options...
South BAWGXVII Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Nickname: Joseph Level: 31 Masina cu care veti participa: Tampa / Huntley. Sunteti de acord cu regulamentul?: Da. Dar cu taxa ? : Da. Alte precizari ? : Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 Nickname: Joseph Level: 31 Masina cu care veti participa: Tampa / Huntley. Sunteti de acord cu regulamentul?: Da. Dar cu taxa ? : Da. Alte precizari ? : Acceptat Eu te sfatuiesc sa vi cu un prieten care sa traga cu mp5.... UP NOU:aveti voie si tahoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Nickname-uri: eu.raduuu & faNtaL Levele: eu.raduuu : 8 ; faNtaL : 4 Masina cu care veti participa : Tampa Sunteti de acord cu regulamentul?: Da Dar cu taxa?: Da Alte precizari?: Nimic . Bafta ! Noul partener este claudyx ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 ok UP dati /ad cu eventul va rog din inima daca vreti ca premiul sa creasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 Up eventul este azi premiu doar 150k nu snteti prea multi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 UP Veniti fara sa va mai inscrieti doar cu taxa si masina si colegul bft ne vedem acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BuZzZz Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Nickname-uri: [DGS]BuZz Levele: 3 Masina cu care veti participa : Stalion Sunteti de acord cu regulamentul?: Desigur Dar cu taxa?: DA Alte precizari?: BAFTA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts