Jump to content

[B-ZONE TV]Tranzactia

Mark880
 Share

Recommended Posts

Bravo..... Mici probleme de exprimare...

1. Voi ati zis ca la 11:30 sa mergeti in LV , si la ceas se vede bine ca e ora 12:20, Voi nici macar nu v-ati dus.

2. Macar Daca schimbati numaru la anim , la smoke. se vedea urat , Cu o mana duceati la gura tigarea si nu o aveati in mana aia , O aveati in cealalta.

3. Puteati sa renuntati la tigara si sa luati un pistol deoarece un actor de acolo spune ca avea pistol in mana ( ceea ce era FALS )

In rest e totul OK !

Edited by DavidNigel

Destul de frumos, însã unele replici au greseli de exprimare, puteati folosi si voi un bind pe anim-uri, cum ziceau ceilaliti, se gãseste foarte usor un program de bind, iar filmul nu prea are actiune, adicã e putin cam plicitisitor. Oricum, a fost destul de bine, felicitãri ! Sper sã faci filme mult mai frumoase de acum încolo.

Edited by Tibyy

Pe viitor sa incerci mai multa actiune , subtitrarile sa le pozitionezi mai bine ,sa incerci sa le pui la intervale de timp diferite ; foloseste un bind ca este stanjenitor cand stai sa scrii atunci pe moment; cand vorbesti la telefon cu cineva ar fi frumos sa aduci si cateva imagini/clipuri nu prea mari cu interlocutorul. Nu prea are sclipirea de moment , care te faca sa urmaresti filmul pana la capat .

Sper sa nu consideri ca te-am criticat , am venit cu cateva "adaugari" , daca iti plac pe viitor sa le folosesti cred ca o sa te ajute.

Pentru inceput este bine.

Edited by DiiDii

A-ti copiat de la Ilariant...

Urat.

Cand faceti ceva, faceti ceva original :)

Pai tocmai asta am vrut sa facem dar nu a iesit cum vroiam noi..

Nu stiti de ce nu merge serveru de facut filme B-ZONE??

E cam ...oricum e plictisitor va adunati o gasca de ciumpalaci si vorbiti ...mama si ce mai actiune bai frate am terminat 3 pungi cu pop corn uitandu-ma la actiune . Deci nu zic ca e cel mai prost film ever..ca nu e , au fost altele mai rele postate de S H T O R T Y sau ceva de genul..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.