F4L ShocKy Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Asteptam pozele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unK Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Haideti cu pozeleeeee !!! A fost super, multumim Lolli si Just Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WhiskY Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 (edited) Back,Haide loli cu pozele alea,Kip punele si tu pe alea care le mai ai Edited July 9, 2011 by WhiskY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuseppe Capone aKa Buza Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 A fost frumos, pacat ca s-a "trisat" la alegeri. Adica eu l-am sunat pe Cozma sa-i zic ca intarzii putin ca eram pe insula si trebuia sa vin cu hidrobicicleta. El le-a spus dar nu stiu cine a spus ca eu m-am mai dus inca o tura si asa am pierdut 10E.. Ma rog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 On 7/9/2011 at 4:56 PM, Giuseppe Capone said: A fost frumos, pacat ca s-a "trisat" la alegeri. Adica eu l-am sunat pe Cozma sa-i zic ca intarzii putin ca eram pe insula si trebuia sa vin cu hidrobicicleta. El le-a spus dar nu stiu cine a spus ca eu m-am mai dus inca o tura si asa am pierdut 10E.. Ma rog.. Nu s-a trisat insa am intrebat pe toti ce faci si cand vii si cei care au fost cu barcile au spus ca ati mai platit o ora, trebuia sa veniti o data cu ei( daca mai erai cu cineva ), mie cozma nu mi-a spus nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkiizO Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Mie mi s-a parut fain....dar prea cald.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Mda ce ma oftic ca nu am putut veni. Poate pe la urmatorul meeting vin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Am ajuns si eu acasa,pacat ca nu am putut sta mai mult eu.. Vreau si eu pozeele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caps Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Back si eu, am ajuns acasa. Foarte frumos a fost, am facut fata caldurii . Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LOaccc Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 (edited) Hai cu pozelee sa vedem ce-a iesit.,.,.,.,.,.,.,. Edited July 9, 2011 by F4LOaccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 (edited) Or sa vina si pozele imediat. @ ByCorLeoNe - Dragul meu, dupa ce ca tu ai preluat ideea mea tot eu sunt ala vinovat ca organizez meeting in Bucuresti. Prietene URMATORUL SA-L FACI TU ! Sa te vad daca poti sa-ti bati capul cu atatea persoane, sa dai zeci de telefoane si sa faci ceva ca la carte nu ca in Cluj unde au fost 10, aici suntem 30 pe putin la fiecare meeting (si sunt modest cand spun 30). E ideea mea, eu am facut topicul la general discussion ca de obicei, Med la mutat la cerera lui Bobo, sa nu repet iar ca vii cu o idee aici si daca are succes numai staff-ul o poate pune in practica ? Noi suntem la al 3-lea meeting, ceea ce spui tu acuma este deplasat. OFF:Descarc pozele si vi le bag... Edit : Pozele le puteti downloada de aici sau de aici. Multumim pentru prezenta si am inca cateva multumiri: Deeiii - Pentru pozeee ;x Medd - Pentru tombolica ZaNu, UnknownX - Pentru organizaree (deoarece eu am intarziat) Kipp - Pentru implicarea cat timp am fost noi plecati pe ape Si tuturor celorlalti pentru prezenta, am fost in jur de 40 (+/-) nu mai fac o lista cu nick-name-uri se stiu cei care au fost. Bravo baieti, inca un succes! Edited July 12, 2011 by JustMed 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea D Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Oricum suntem cei mai tari! Un mare "Bravo" celor care si-au dat silinta sa vina! Apropo, chiar a fost frumos!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Multumim tuturor pentru prezenta, inca un succes. OFF: Lolli ar trebui sa se ocupe de sectiunea asta cu meetingurile din Bucuresti, chit ca nu este in staff. A mai organizat si pana acum, si totul a decurs de minune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 A fost frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 OFF: Lolli ar trebui sa se ocupe de sectiunea asta cu meetingurile din Bucuresti, chit ca nu este in staff. A mai organizat si pana acum, si totul a decurs de minune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Brown Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Mie sincer mi-a placut.. M-a cam durut capul de la soarele ala infect, dar.. A fost inca un pas mare pentru noi. LoLLi presedinte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Tocmai ai zis ce a zis si ZaNu,cine a castigat tombola aia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 On 7/9/2011 at 7:08 PM, Geo04 said: Tocmai ai zis ce a zis si ZaNu,cine a castigat tombola aia ? t3sir, la bulan deea a avut mana aurita pentru el azi :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByCorLeoNe Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 On 7/9/2011 at 6:41 PM, LoLLi said: Or sa vina si pozele imediat. @ ByCorLeoNe - Dragul meu, dupa ce ca tu ai preluat ideea mea tot eu sunt ala vinovat ca organizez meeting in Bucuresti. Prietene URMATORUL SA-L FACI TU ! Sa te vad daca poti sa-ti bati capul cu atatea persoane, sa dai zeci de telefoane si sa faci ceva ca la carte nu ca in Cluj unde au fost 10, aici suntem 30 pe putin la fiecare meeting (si sunt modest cand spun 30). E ideea mea, eu am facut topicul la general discussion ca de obicei, Med la mutat la cerera lui Bobo, sa nu repet iar ca vii cu o idee aici si daca are succes numai staff-ul o poate pune in practica ? Noi suntem la al 3-lea meeting, ceea ce spui tu acuma este deplasat. OFF:Descarc pozele si vi le bag... Edit : Pozele le puteti downloada de aici. Multumim pentru prezenta si am inca cateva multumiri: Deeiii - Pentru pozeee ;x Medd - Pentru tombolica ZaNu, UnknownX - Pentru organizaree (deoarece eu am intarziat) Kipp - Pentru implicarea cat timp am fost noi plecati pe ape Si tuturor celorlalti pentru prezenta, am fost in jur de 40 (+/-) nu mai fac o lista cu nick-name-uri se stiu cei care au fost. Bravo baieti, inca un succes! Meeting-uri se pot face zilnic,deci nu te lauda ca esti la al 3-lea, am zis ca SE VOR OCUPA DOAR MEMBRII DIN STAFF DE MEETING-uri pentru a evita toate meeting-urile fantoma facute de orice membru b-zone. Cu oameni de baza care se tin de cuvant nu trebuie sa dai telefoane, ai scris o locatie, o data si o ora. Dupa ora stabilita mai stai 30 minute, cine nu vine d-amar, nu e chiar atata bataie de cap cum spui tu. Nu va fi nevoie "SA-L FAC EU PE URMATORUL" pentru ca sunt membrii din staff-ul b-zone si in Bucuresti. Degeaba te ambalezi aiurea. Sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 On 7/9/2011 at 7:13 PM, ByCorLeoNe said: Meeting-uri se pot face zilnic,deci nu te lauda ca esti la al 3-lea, am zis ca SE VOR OCUPA DOAR MEMBRII DIN STAFF DE MEETING-uri pentru a evita toate meeting-urile fantoma facute de orice membru b-zone. Cu oameni de baza care se tin de cuvant nu trebuie sa dai telefoane, ai scris o locatie, o data si o ora. Dupa ora stabilita mai stai 30 minute, cine nu vine d-amar, nu e chiar atata bataie de cap cum spui tu. Nu va fi nevoie "SA-L FAC EU PE URMATORUL" pentru ca sunt membrii din staff-ul b-zone si in Bucuresti. Degeaba te ambalezi aiurea. Sanatate. Pentru mine e o discutie inchisa. Nu mai am cuvinte, pacat. Restu sa traga si ceilalti concluziile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Felicitari LoLLiPoP (aka vacarul) pentru tot ce ai facut, ai adus ceva nou comunitatii, ai scos o mare parte din comunitate din casa si nu doar asta, ne-ai ajutat sa ne cunoastem mai bine, meriti sa fi rasplatit pentru asta. Felicitari, esti un om special, care stie unde e limita unei glume. Dar daca sta sa ma gandesc mai bine, tot vacar ramai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Multumim pentru prezenta. Castigatorul tombolei a fost t3sir, felicitari, iti vei primi premiul in urmatoarele zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByCorLeoNe Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Repede te ambalezi ca si ciocolata in staniol, termina cu suferinta, te felicit pentru ce ai facut dar putea JustMeD sa organizeze asta si eventual tu sa il ajuti, avand in vedere faptul ca ai inceput topicul inainte sa fac categoria, nu e nimic, nu intelegeam cum ai postat ca nu se poate face new topic. Asa ca termina cu emo star. Felicitari. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts