Jump to content

B-zone TV - Nea Ilie Sezonul 2 Episod 3

Bunicu aka Crux
 Share

Recommended Posts

Felicitari ! Chiar te pricepi , modul cu calul si cu Daciile fac tot serialul :)) , pacat ca nu apare sigla B-zone nicaieri , daca aparea erai un favorit la castigarea celor 15 euro :)

Succes la mai multe! :)

Foarte tare, 10/10 sunet, scenariu, calitate. Cred ca o sa castigi COTM ;)). Ah... dar la sfarsit ai pus Emanuell & ... stii tu.

Edited by Haose

Foarte tare, 10/10 sunet, scenariu, calitate. Cred ca o sa castigi COTM ;)). Ah... dar la sfarsit ai pus Emanuell & ... stii tu.

Nare cum sa castige COTM ca nu e pe bz filum da ai un + ca tia iesit frumos

Nu e facut de tine (sau poate, dar nu pe B-Zone).

ON: E misto filmul =)) am ras la partile alea cu "Oare ce face baiatul/fetita mea acum?"

Chiar frumos, maine o sa-ti dau +.

Pacat ca ai facut reclama la alt server, incearca sa intri pe B-Zone sa faci un film, tu impreuna cu cel mai bun de pe serverul B-Zone la asta, DaniSteptu.

Acest film nici macar nu este facut de Bunicutzu , puteti vedea la sfrasit ca nu scrie nimik de bunicutzu si acest film este facut de Tary

Iar buniztzu este doar un nesimtit care a dat copy paste , iar el este admin pe svr la care face reclama acel clip

Daca doriti va pot da site pe care a postat tary clipul

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.