Jump to content

[SOLVED]AJUTOOOOORRRR

Recommended Posts

deci... calculatorul m-i se inchide la jocuri ca si: sa-mp, league of legends, sims 3 etc...

ce pot sa fac?

am asa:

placa video 1GB

4 GB RAM

PROCESOR 2.1 GHZ (foarte putin, daca il cauti pa net nici nu-l gaseste, atat de vechi e...il am de vre-o 6 ani...)

SURSA 450 W CUMPARATA AZI

WIN7 32 BITI....

COOLER DE VRE-O 6 ANI

A inceput sa se inchida la jocuri acum vre-o 2 ani... am suportat cat am suportat...deci m-i se inchidea la ORICARE joc...

am rezistat 2 ani... acum is disperat..

ma puteti ajuta?

pana acum am facut la pc meu astea:

i-am mai pus 2 gb ram( iainte avea 2 gb acum are 4 )

am schimbat hardul deoarece se busise de tot nu se mai deschidea pc-ul..

am schimbat DVD-WRITER-UL

i-am mai pus un cooler

i-am schimbat sursa azi...

tot ce a ramas neschimbat este: placa video (care nu necesia nici o schimbare), procesorul (care are 2.1 GHz, extrem de putin) si cooler-ul de la procesor..

plz am mare nevoie de ajutor....

MULTUMESC.

a) Verifica daca este de la sursa ! Ia un program ca ... hmm , everest si vezi temperatura calculatorului. daca este foarte ridicata el se inchide sau se blocheaza!

PS : Ce windows ai ?

b) Ai incercat sa schimbi procesorul sau sa il ungi cu o pasta termoconducatoare ? daca nu , cauta in magazin asemenea paste , scoate procesorul si ungel

desfa carcasa de la unitate si impinge usor memoria ram si video bine in slot , posibil sa se fi deplasat!

Verifica pasta termoconductoare de pe procesor si curata bine ventilatorul sursei !

Ca sa imi pot face si eu o idee :

Spunemi daca ti se inchide de tot sau se restarteaza!

Daca , inainte sa se inchida , apare o eroare , sau clasica imagine albastra cu eroare(daca da , posteaza ce scrie aici)

Iti recomand sa faci un memtest!

Descarci de AICI o versiune de memtest , apoi o scri pe un CD bootabil , restartezi pc si il butezi * exact ca la windows !

Si acolo iti spune dc sa restarteaza/stinge si de ce sa stins /restartat in ultimile 2 -3 zile !

Posibil sa fie vina procesorului ...din punctrul meu de vedere , il soliciti prea mult , pentru capacitatea lui si "il dai peste cap " si atunci iti declanseaza automat , ca la panourile electrice

Edited by S k y l y y

Ai incercat cu mai multe tipuri de windows, sau doar cu 1 tip?

Foloseste mai multe tipuri, poate esxista posibilitatea sa ai virusi, care duc calculatorul la astfel de comenzi. Si eu am patit de vreo 3 luni, am bagat alt windows, si nu s-a mai intalmplat.Sper sa rezolvi.

Aveam si eu aceasi problema si am pus iara memorile RAM in slot-uriile lor, iar pana acum nu am mai avut problema aceea.

ON: Nu ai postat unde trebuie.

Aveam si eu aceasi problema si am pus iara memorile RAM in slot-uriile lor, iar pana acum nu am mai avut problema aceea.

ON: Nu ai postat unde trebuie.

asta am specificat si eu , sa le impinga putin , dar uite ce procesor are , foarte foarte mic pentru configuratia aia ....

pai am win 7, alea ram is bine puse, dar de la sursa nu are ce sa aiba deoarece azi l-am cumparat si problema e de acum 2 ani..

si cand mi se inchide pur si simplu, nu apare nici o eroare, nu se face imaginea albastra...nimic, nu se restarteaza!

am schimbat cooler-ul si am jucat league of legends un joc de 20 min si nu s-a inchis...problema poate e rezolvata dar nu is sigur...

Apropo, unde trebuia sa postez?? in intrebari si nelamuriri, nu? scuze :(

sper ce s-a terminat, nu da-ti TC inca..

si am sters de praf fiecare componenta: placa video, de sunet, cooler-ul, procesorul, hardul si restul acum cateva zile si tot se inchidea, DAR, REPET, NU SE RESTARTEAZA SI NU APARE NIMIC INAINTE SA SE INCHIDA, NU APARE NIMIC, CAT MA PLIMB PA STRADA SA CAUT O MASINA ( de exemplu) SE INCHIDE, MONITORUL SE FACE NEGRU( dar tot clipoceste beculetul ca si cum calc ar fi oprit) SI COOLER-ELE SE OPRESC!!, TOATE 3!!!!

edit: am incercat si win 7 si xp si tot s-a inchis.

Edited by Thrax

trebuia sa postezi la sectiunea PC/Hardware !

Iti zic sigur ca este de la procesor , iti recomand sa cumperi altul , deoarece la configuratia aia ai procesorul prea mic :> , tu deja il fortezi ca sa joci jocurile alea , si el autodeclanseaza

poi mi-am schimbat cooler-ul si am putut sa stau mai mult in jocuri.

am pus un ventilator la unitate si nu s-a mai inchis...

scuze iar ca am postat aici..

1.Se inchide nu se restarteaza.

2.Ai schimbat cooler-ul (probabil unul mai bun) si a mers.

Rezulta ca procesorul tau se supraincalzeste si de aia se stinge.

Ia-ti CoreTemp sau Everest si verifica temperaturile cand nu esti in nici un joc, si dupa ce te-ai jucat aproximativ 10 minute si zi-mi temperaturile ca sa iti zic ce sa faci.

1.Pune cooler bun poate chiar mai multe pe placa video si procesor.

2.Poate fi o problema la conexiunea dintre procesor si placa video.

Sper ca am fost de ajutor.

1.Pune cooler bun poate chiar mai multe pe placa video si procesor.

2.Poate fi o problema la conexiunea dintre procesor si placa video.

Sper ca am fost de ajutor.

Conexiune intre placa video si procesor nu exista :))

Problema clasificata ca fiind de la cooler-ul procesorului tau.

Topic inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.