Jump to content

Mount&Blade With Fire and Sword

nWo iQ
 Share

Recommended Posts

De curand mi-am "cumparat" Mount&Blade With Fire and Sword si desi jocul este realizat intr-o maniera foarte deosebita, fata de alte jocuri de gen , aduce un ceva nou ... o combinatie intre strategie si actiune , este ceva unic dupa parerea mea .

Jocul in sine nu ar avea vre-un flaw "obvious" dar probleme minore exista , cum ar fi faptul ca nu poti avea o armata mai mare de 100-110 oameni astfel incat cucerirea unui castel este extraordinar de grea , orice armata mai mare te va spulbera fara sa te intrebe cum te simti .

In schimb sistemul de "errands" este foarte bine dezvoltat , astfel incat poti fi general in armata unei natiuni , natiune care te sustine mai mult moral dar totusi ,este un inceput bun . Recunosc , nu am terminat jocul , sunt abia pe la inceput dar deja pot spune ca sunt un adevarat "looter" , nici un sat nu ramane cu resursele intregi , nici o femeie nescarpinata si nici un soldat inamic in viata . Am fost deja capturat de doua ori , armata nimicita de neinumarate ori dar , averea pe care am reusit sa o sa strang mi-a dat puterea necesara sa-mi refac fortele de cate ori a fost nevoie , in curand doresc sa vad si cum este varianta Multiplayer .

Multumesc daca ati citit , astept critici constructive

Cerinte de sistem:

Processor: 2.1Ghz or higher

Video Card: Graphics card (128 MB+)

Hard Disk Space: 900 MB

Memory (RAM): 1 GB

DirectX: Directx 9c

Edited by HighIq

Un timp am jucat si eu Mount And Blade ...

Ce pot sa zic , este un joc extraordinar , mai ales de plictiseala ce merge

Dai ordine la armata ta de 120 oameni , si aceia sa fie toti calareti , nau nici o sansa

Am jucat si eu un timp Mount&Blade Warband dar nu imi mergea bine deoarece am systemele un pic mai mici decat cele necesare si mergea greu,ori cum jocul ma captivat si pe mine.

Edit: Pune si tu un trailer.

Edited by Ervin27

Crede-ma ca din pacate au T_T

Post aiurea.

1) Incearca o organizare.

2) Pune niste fonturi / culori / foloseste

si altele pentru a ii da o noanta mai placuta si mai lizibila textului.

3) Pune imagini

4) Pune sistem requirments

5) Pune un trailer

6) Daca te-ai inspirirat de undeva, pune sursa.

Post aiurea.

1) Incearca o organizare.

2) Pune niste fonturi / culori / foloseste

si altele pentru a ii da o noanta mai placuta si mai lizibila textului.

3) Pune imagini

4) Pune sistem requirments

5) Pune un trailer

6) Daca te-ai inspirirat de undeva, pune sursa.

Sper ca acum dupa ce l-am editat sa fi multumit :]

Totusi , post-ul nu a fost aiurea , cat despre punctul tau 6 ... am presupus ca , cuvantul PERSONAL o sa inlature orice dubiu de "inspiratie" , iar din nou , nu inteleg la ce ai vrut sa pun un trailer din moment de ce este Review si nu Preview .

Oricum , toate cele bune !
Edited by HighIq

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.