Jump to content

[SUVENIR]Wallpaper B-zone [David]

DGS Daviid
 Share

Recommended Posts

Salut Membri B-zone , Am facut 2 wallpapere . Poftim :

37534047414476670701.png

Si Cu alt Font :

11818078923173736968.png

Sper sa va placa , Background'ul este defapt o poza cu mine editata cu o chestie de pe acolo din photoshop =))

Edited by snooper

Pentru a 2'a oara zic ca nu merge in img sau url ! e prea mare ! ( in a 2'a imagine nu se vede prea bine scrisul adiq e incurcat , dar e frumos )

PS: Va e greu sa dati copy - paste?

Da , Cele 3 tehnici sunt de la creatyve Monkeyz , dar eu am schimbat : textul , background'ul si stropi am schimbat la valoare ;)

Primul arata bine , al doi-lea nu stiu cum sa iti zic , dar textul e 0 parerea mea , a si in primul, trebuia sa pui textul peste textura , nu sub ea , ma refer textura intreaga care acopera si BG-ul , gg +1

Ba merge , copi + paste ( ctrl + c , ctrl + v ) Si daca bag url zice ca e prea mare , deaia se numeste wallpaper

Pentru a 2'a oara zic ca nu merge in img sau url ! e prea mare ! ( in a 2'a imagine nu se vede prea bine scrisul adiq e incurcat , dar e frumos )

PS: Va e greu sa dati copy - paste?

Da , Cele 3 tehnici sunt de la creatyve Monkeyz , dar eu am schimbat : textul , background'ul si stropi am schimbat la valoare ;)

Multumesc , o sa tin cont de ce mi-ai spus. O sa mai revin cu niste lucrari...

Data viitoare nu mai raspunde la orice reply care primesti in topic decat daca este necesar .

On Topic : Stropii aceia is aruncati prea din caciula , trebuia sa-i concentrezi mai spre mijloc unde e scrisul b-zone , un splash mare in mijloc era fain si cativa stropi sa se duca spre exterior .

Varianta 1 e mai faina . Scrisul e simplu si merge mai bine cu background-ul , dar trebuia sa-i schimbi nuanta , un oranj mai puternic era fain ca sa iasa in evidenta fata de background ca acum e cam monoton si sec

P.S. tine cont de ce am zis mai sus .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.