Jump to content

Sfaturi in achizitionarea unui telefon.

Gabb
 Share

Recommended Posts

Negasind un topic despre asa ceva, iar regulamentul intern este in constructie inca de pe 20 ianuarie , m-am gandit sa fac un topic nou.

De ceva timp ma gandesc sa-mi cumpar un telefon nou , un smartphone mai exact, ceva bun.

M-am uitat pe site-uri sa vad ce spun si ceilalti baieti dar.. nu stiu , nu prea m-au lamurit.

Deocamdata am pus ochii pe iPhone 4, Nokia N8, Sony Xperia Arc ori un Blackberry ( de preferat sa-mi spuneti voi unul misto ).

In legatura cu aceste 4 telefoane , daca ati putea sa-mi ziceti ceva despre ele.. + , - ; orice.

Salut Gabb ,

Sa iti da niste sfaturi utile . .... eu iti recomand sa nu faci greseala de ati lua un Nokia N8 , este sarac in aplicatii , meniul este acelasi ......mai bine nu iti mai iei . Are un prieten N8 de 3 luni si deja il vinde fiindca nu este multumit de el.

Sony ericson merge greu touch si se blocheaza.

Iphone 4 am eu , unul negru . Sa stii ca il am de mult timp si tot nu ma satur de el , ai aplicatii ai jocuri , se misca perfect , cu touch screen-ul nu o sa ai probleme se misca LUX , o fi el scump dar merita toti bani ......acum decizia este a ta.

Sa-l porti sanatos !

Iti spun sa iti ei un BlackBerry 9700 bold deoarece nu o sa ai probleme + este un telefon de director , camera foto este perfecta face poze de rupe . Daca nu un HTC desire si el este un telefon foarte bun . Eu acum am un iphone 3gs ce sa spun am ramas uimit ce poate face telefonul . Poate ti-am fost de folos .

Gabb, exista topic pentru asa ceva.

Iti recomand Galaxy S normal, sau daca poti Galaxy S 2 .

Sunt niste telefoane fiabile, flexibile, celebre.

Pe Iphone o sa fii limitat ( asta standard vorbind cum vine din pachet ) .

De ex, de pe Iphone nu merge sa iti pui Ringtone'ul dorit la sms/apel.

Pe iphone nu merge sa trimiti fisiere prin Bluetooth la alte telefoane. Decat Iphone.

Iphone 4 are probleme cu semnalul.

Iphone 4 are aplicatiile din Market extrem de SCUMPE. De pe net nu prea tine schema cu aplicatiile. Doar cu Cydia. Daca iti iei iphone 4 nou, o sa ai o versiune o perioada care nu merge JailBreak'uita. Si asa, nu ai asa multe jocuri super in Cydia.

Pe Android Market aplicatiile sunt relativ ieftin ( de la muuulte free la destule cu 1-2-3 lei pana pe la 10 lei maxim gen NFS Shift ) si gasesti foarte usor .apk'urile ( .apk = format android aplicatii ) pe net si le pui cu un File Manger.

Iti recomand un telefon cu Android.

Eu iti recomand Iphone4, detin is eu unul, este dragut, face poze ca un aparat foto si in + la mana a 2 a e ieftin dar trebuie sa ia grija la urmatoarele aspecte pentru a nu te trezi cu politia la usa:

1. trb sa cunosti pe cnv carel e are cu telefoanele

2. trb sa verifici la acea personaa daca telefonul este adus din alta tara sau este inregistrat in romania

3. inainte de al cumpara verifica daca este blocat

4.1 iphone la mana a 2 a e inre 9-12 milioane ... mai bagi in el 2 milioane si-l faci cel mai tare calculator ai 1200 de programe de pe internet 3500 de jocuri in game center s.a.m.d

5.in ce constau aia 2 milioane? simplu cei care ua telefoane de acest fel pot introduce un cip inauntru care sa ii scoata urmarirea prin gps de catre politie in cazul in care este furat .....

si inca un sfat:

acest telefon NU! este pentru oras sau cluburi fiindca in 2 secunde ramai fara el .....

daca vrei sa ti-l iei la prima mana cel mai ieftin se gaseste la interniti/germanos/gsm :) bft .....

Edited by kTk

Gabb , eu la acest moment detin un Samsung Galaxy S i9000 , si ce pot spune , este mama tuturor telefoanelor si este peste iphone 4 , si crede-ma chiar se merita acest telefon. Crede-ma ti-l recomad cu caldura , chiar se merita . Nu da banii pe iphone ...sau blackberry.

Poftim video care sa te lamureasca cu iphone'u

Edited by UslA r3g3n3sis

Iti recomand modele de la Samsung mai ales modele Wave si Galaxy S, sunt bune si au platforma android, care este cea mai buna platforma pt telefoane.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.