Cherry Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Nick-ul tău: DraguTza. Descrierea bugului: Merge comanda [/find] de cateva ori dupaia imi scrie "SERVER: Unknown Command." si dupaia nu mai merge sa dau /find pe jucatorul respectiv. Va rog rezolvati bug-ul, deoarece nu mai putem gasi suspectii. Screenshot(s): http://img.b-zone.ro/images/86478320811283523301.png http://img.b-zone.ro/images/45735017018716168275.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Daviid Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Nu cred ca e bug , cred ca serverul nu te lasa sa folosesti comanda imediat dupa imediat , cum e si cand ai lvl 1 si dai banii , merge odata la 3 secunde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherry Posted August 4, 2011 Author Share Posted August 4, 2011 Nu cred ca e bug , cred ca serverul nu te lasa sa folosesti comanda imediat dupa imediat , cum e si cand ai lvl 1 si dai banii , merge odata la 3 secunde. Nu, merge de cateva ori, dupaia iar nu merge. Pe alti jucatori merge, dupaia pe alti iar nu merge si tot asa. Nu stiu ce are, este un bug sigur. Sper sa se rezolve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Nu cred ca e bug , cred ca serverul nu te lasa sa folosesti comanda imediat dupa imediat , cum e si cand ai lvl 1 si dai banii , merge odata la 3 secunde. Daca ar fi fost ce zici tu aici, cu siguranta Andrei ar fi scriptat un mesaj pentru chestia asta.. gen "Wait 3 seconds before finding someone again". Nu asta e problema, problema e ca uneori serverul nu recunoaste anumiti playeri (ca si cum ei n-ar fi online) si nu poti da find pe ei.. E bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Nu cred ca e bug , cred ca serverul nu te lasa sa folosesti comanda imediat dupa imediat , cum e si cand ai lvl 1 si dai banii , merge odata la 3 secunde. Nu e un motiv sa-ti dea Unknown Command,cand se intampla ce ai zis tu de obicei nu face nimic serverul,nu-ti raspunde cu nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flay Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Da, si eu, cand dau /find pe cineva, uzual nu merge, "Unknown command". Nu e bug, dar cred ca e o eroare in server. Sper va fi resolvat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4ul is back Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Da, si eu, cand dau /find pe cineva, uzual nu merge, "Unknown command". Nu e bug, dar cred ca e o eroare in server. Sper va fi resolvat! poate nu ai dat numele corect sau ai dat /findnume adica nu ai dat space Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei C Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Eu nu am patit niciodata acest lucru si am skill 4,aproape 5 ! Dar dupa cum se vede in poza , ai scris "cosmin" cu "c" mic ! Sar putea sa fie de la asta ... Poate trebuie scris numele exact cum este ! (litera cu litera) Eu de obicei dau /find cu id`ul acelei persoane si nu am probleme ! Saluuut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Eu nu am patit niciodata acest lucru si am skill 4,aproape 5 ! Dar dupa cum se vede in poza , ai scris "cosmin" cu "c" mic ! Sar putea sa fie de la asta ... Poate trebuie scris numele exact cum este ! (litera cu litera) Eu de obicei dau /find cu id`ul acelei persoane si nu am probleme ! Saluuut ! Nu conteaza cum scrii. Cel pe car eil cauti poate sa aiba nume MiHaI daca tu scri /find mihai sau /find MIHAI sau /find MIhai tot aia e. Nu conteaza Caps-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherry Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Eu nu am patit niciodata acest lucru si am skill 4,aproape 5 ! Dar dupa cum se vede in poza , ai scris "cosmin" cu "c" mic ! Sar putea sa fie de la asta ... Poate trebuie scris numele exact cum este ! (litera cu litera) Eu de obicei dau /find cu id`ul acelei persoane si nu am probleme ! Saluuut ! Daca nu stii... mai bine nu te bagi, plus ca nici nu ai skill 5. Poti sa scrii cum o fi /find [numele/id]. Este un bug, nu mai veniti cu parerei / +1 / comentarii aiurea. Este un bug si asta e. Trebuie rezolvat, asteptam sa vedem ce zice Andrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Rezolvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.