Jump to content

Discuti problemele scolare cu parintii tai ?

bLin D
 Share

Recommended Posts

On: Nu,niciodata,nu trebe sa stie ei ce probleme am eu pe la scoala/ce fac,numai decat daca e grav.

Va rog argumentati postul,mersi.

On: Nu,niciodata,nu trebe sa stie ei ce probleme am eu pe la scoala/ce fac,numai decat daca e grav.

Va rog argumentati postul,mersi.

In mare parte, da.

Ei sunt in varsta si au trecut prin toate perioadele noastre, ale tinerilor.Ascunzandu-le si mintindu-i, agraveaza problema, nu o rezolva.

Parerea mea este ca toate problemele trebuiesc discutate cu parintii.

Da, de fiecare data cand vin de la scoala ii zic mami ce am facut ziua respectiva. Nu ii ascund nimic pentru ca nu vreau sa vina la scoala, mai bine sa ma certe acasa, decat sa vina la scoala sa ma faca de ras.. .

Da, discut destul de mult cu ei, sunt foarte interesati de viitorul meu. De fiecare data cand termin scoala, plec acasa si ii spun mamei cum au decurs orele.

Cam de fiecare pe saptamana parintii mei fac o cerere pentru a vorbi cu fiecare profesor in parte. Din acest motiv , viata mea scolara este un exemplara.

Da, de fiecare dată când vin acasă de la şcoală, ăsta e primul lucru pe care îl fac, vorbesc cu mama tot ce am facut ziua respectivă.

Da, discut orice cu părinţii legat de şcoală. De fiecare dată când vin de la şcoală îi dau mamei raportul despre tot ce am făcut la şcoală ( dacă am dat vrun test, dacă am luat vro nota ).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.