Jump to content

[B-Zone TV] A staff meeting(parodie)

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

"Esti prost dar e adevarat" :))) Cea mai tare faza =)) dar vezi ca inca ai niste greseli gramaticale. Zmoala = Smoala si la faza aia cu "Sa incep cu inceputul" nu suna prea bine. . . In fine a mai fost amuzanta faza cu Gabb remarca plictiseala :))

"Esti prost dar e adevarat" :))) Cea mai tare faza =)) dar vezi ca inca ai niste greseli gramaticale. Zmoala = Smoala si la faza aia cu "Sa incep cu inceputul" nu suna prea bine. . . In fine a mai fost amuzanta faza cu Gabb remarca plictiseala :))

uite ce spune dex :D

ZMOÁLĂ s. f. (Var.) Smoală. (cf. smoală)

uite ce spune dex :D

ZMOÁLĂ s. f. (Var.) Smoală. (cf. smoală)

Ops, greseala mea. . . In fine este foarte misto si prima parte. . . acolo am ras pe cinste :)) deci nu am mai ras atat de bine de 1 luna 2

Am aruncat o privire pe la clips , se pare ca este singurul topic de aici care a ajuns la 6 pagini de comentari intr-o perioada extrem de scurta ! Va multumesc pentru aprecieri!

Titlul clipului: A staff meeting

Gen: Parodie

Durata: 4min

Data lansarii: astazi 29.08.2011

Scurta prezentare: Va las sa va uitati , Sper sa nu se supere nimeni , am facut acest video ca o parodie , nu vreau sa se simta nimeni prost

Link catre clip :

PART 2

Woww.. Foarte frumos.

Meriti toate meritele mele si dupa cum se vede nu numai ale mele.

Succes in continuare !!! Simulta bafta, pot spune ca ai facut o treaba de nota 10*

Edited by S1mpleBoy

La partea a 2-a secunda 0:30 am gasit o greseala dar nu mare,ai spus in loc de: Lasa-l,imi strica sedinta,ai spus sedina dar nu-i asa grav.

In rest,a inceput sa ma doara burta de ras eram pe jos =)),daca vede Bobo asta cred ca se va mai amuza si el =)).

Partea 2 cam plictisitoare, oricum, te asteptam cu mai multe parti care sa includa tot staff-ul la rezolvarea unei probleme la forum, sau ceva gen, ar fii super :D

Da , m-am gandit la asa cv , dar...imi trebuie niste secvente, am gasit cv dar trb sa fac mai multe slideuri:D

GATA ! ! !

Cred ca sa postat prea mult aici , multumesc celor care au dat Reply : JustThink , Yusuf , Quadro , MariusKox , DaniSteptu , Greet , Alc0.B , Skizzo.Capone , sNd. , syl01 , Robert. , Blackman , Stefanw , Mr.Yanys , Oantzah , Ciupanezu , [skillz]max , Dany2010 , Boogie , Zanu , Silver , [F4L]Harrison , Giuliano , Norby , MrYonutz , endur0_03 , macabru. , Jack , SomokeAK47 , [F4L]Blade , Marian_Steaua , LorDyX , NoWay25 , ALLEN , Gabb , Just.Style , Razvan_Truda , Phonekid , NoName33 , Spawn , EmptyMdY , kip , alecsutsu7 , Motorhead01 , Luther , NoMad_953 , PopaAdrian , Bobo , Cr1spy , Themechanic , Dragonnasu , Fumy , Klaudiu , Ilussion , eu.raduuu , Al_Pacino , AndreY13 , Dragonball , Soleil , Minghi , Gaby_trif , Toreno , ZzumerR , Pure_KsmK , Anne , Meghy. , r3g3n3sis , Steel.xD , Z1p , Smyley , Ghetu , Diabolik , Dienutza , FABYfrom , Talha_Jameel , Delux23 , razvanys , Alex.corleone , Snugst3rr , UniVersaLL , k1ller , Migu3L , ObZ , s1mpleboy , mixL , MrSmoke , claudiu_ro , Volskbank , Zaid_KoMrOkJi , Tibyy!

Si celor care mi-au acordat cate un +!

+ BlackMan ,Greet , Oantza , SkillZ , Ciupanezu , Boogie , Giuliano , JustThink , NoRb3rT , Anne , Jack 94 , MariaNNlN , F4L Blade , LorDyX 29 , AliJama , PhenoKid , Stone , Funiest 29 , Spawn , Andrei , Cezar Capone , Popa Adrian , Cr1spy , ThEmEcHaNiC , HC Dragonnasu , ALLEN 94 , JasonGR , Fumy , Klaudiu , iLuSSioN , SyNNNeD , PuRekmSK9 , everzor , Kip , Smyley ,F4L Silver , RobertR ,razvanys , RF MrBIG , F4H UnnIvErSaLL , Rizi , Mastertrap21 , Obz , S1mpleBoy , RvN , MrSmoke , Jean , Unknown X , KzaiD xD , Hooliganu , Tibyy , Motorhead , syl01 , diabolik

Eu zic ca sa postat destul , va multumesc inca o data pentru toate aprecierile !

Daca cineva mai are ceva de zis , acela va fi Hitler , sper sa imi faca post la complaints daca am deranjat nazistii !

Va multumesc !!

Gang_Mihai

Edited by S k y l y y

AHAHA, Hai sa radem, Au mai fost 1000 de videouri pe B-z cu aceleasi faze. Numai ca erau replici mai amuzante, nu kkt-uri dastea luate de pe redtube.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.