Jump to content

[B-Zone TV] A staff meeting(parodie)

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

AHAHA, Hai sa radem, Au mai fost 1000 de videouri pe B-z cu aceleasi faze. Numai ca erau replici mai amuzante, nu kkt-uri dastea luate de pe redtube.

Da , nu inteleg dc esti invidios! Am zis mai sus sa nu se mai posteze , sa facut deja prea mult spam ! Dute si foloseste prescurtarile tale de v@l0R0$ pe messenger , lasane , plagiatorule

Da , nu inteleg dc esti invidios! Am zis mai sus sa nu se mai posteze , sa facut deja prea mult spam ! Dute si foloseste prescurtarile tale de v@l0R0$ pe messenger , lasane , plagiatorule

Plagiator sa-i spui lui tactu. Priceput? Do you understand fucking asshole?

Am o intrebare ! Totusi , de ce apare Skyly si JuliaSweeT in film ? Parca era "A staff meeting" ...

nici eu nu stiu , Nu ai vazut ca bobo ma intrebat asta in film? ( gang tu ce dracu cauti aici ?)

Aiurea. ByCo si thomas sunt una și aceeași persoana? În plus, ce legătură au adminii de pe samp cu hostu'? Pe lângă asta sunt și greșeli gramaticale gen: "adumi, dute..."

In loc sa te distrezi cu noi.. tu te uiti la tehnica. Da-o naibii!

Gang_Mihai.. mi-am schimbat COMPLET parerea despre tine. Ai +1. Si nu numai de la mine, de la multi altii. Felicitari!

=)))))))))))))))

Doamne,cat de jmeker e =)))

Ai ale bine replicile,bravo. +1

Oricum,la cat sunt de important pe comunitatea asta trebuia sa zici si de mine :X

Just importantul =)))

E amuzant :)))

Just,tu important?=))

Asa ziceam si eu =))

ON : GENIAL =)))))) , ai +1

Edited by TomCorleone

Ideea e copiata de la Anti-reclama Dacia ( interzisa in Germania ).

Eu personal nu am ras deloc la al2lea clip.

La primul mi'a dat un zambet :).

Sorry, dar asta e parerea mea!

Oricum iti dau un +1 pentru incurajare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.