mysterioo Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) Croteam face ultimele pregătiri pentru cel de-al treilea joc din seria Seriuos Sam, cunoscută de-a lungul timpului pentru modul inconfundabil şi extrem savuros în care abordează stilul First Person Shooter. Promiţând o reîntoarcere glorioasă la epoca de aur jocurilor FPS, Croteam a prezentat în mod oficial Serious Sam 3, anunţându-ne că vom putea înfrunta hoardele de inamici mutanţi chiar din această vară, iar de această dată vom putea juca şi din echipe cu până la 16 participanţi, parcurgând împreună campania din joc. Contrar numelui pe care îl poartă, Serious Sam 3 este creat pentru distracţie şi condimentat cu tot ce a fost mai bun la jocurile care l-au precedat. Acţiunea jocului poziţionează evenimentele din Serious Sam 3 înaintea întâmplărilor petrecute în Serious Sam: The First Encounter, lansat în anul 2001. Evenimentele desfăşurate în decorul devastat al oraşelor de pe planeta noastră ilustrează lupta finală a pământenilor împotriva legiunilor invadatoare de mutanţi, controlaţi de organizaţia Mental. La fel ca şi celelalte jocuri din serie, Serious Sam 3 ne oferă lupte în spaţii deschise şi avalanşe interminabile de inamici care să ne ţină ocupaţi. Jocul poate fi parcurs în campanie single player, mod co-op, DeathMatch ori Beast Hunt cu până la 16 jucători conectaţi în reţea, sau sesiuni multiplayer . Sam 3 are drept obiectiv să reînvie „epoca de aur a FPS-urilor, pe când bărbații erau bărbați, coverul era pentru amatori iar o apăsare pe trăgaci exploda totul în jur. Gen: Acţiune Cerinte de Sistem : Producător: Croteam Intel Processor - Core 2 Duo E4500 2.2GHz Distribuitor: Devolver Digital AMD Processor - Athlon 4850e Dual Core Data lansării: 18 Oct 2011 Nvidia Graphics Card - GeForce GT 140p Limbi: Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Spaniolă ATI Graphics Card - Radeon HD 6570 Platforma: PC, XBOX 360 si PS3 RAM (Memory) - 2 GB Sursa : 1, 2 Edited September 3, 2011 by mYsTeRiOo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) Challenge Accepted ! Mi-ai readus aminte de jocul copilariei , poate intr-o maniera moderna , dar oricum , iti multumesc ! Jocul care ma facea sa omor monstrii fara vre-un motiv anume , jocul care te tinea in suspans ! Imediat ce pun mana pe el voi face un personal review <3 Iti multumesc misterio ! Edited September 4, 2011 by HighIq 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ai un + pentru ca imi place jocul. Am jucat si eu jocul acesta cand eram mai mic. Serious Sam The First Encounter (Si single si multiplayer) este stil tare jocul. De abia astept partea a 3-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Frumos jocu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Frumos jocu ! Warn-up. Mai esti si moderator. Doamne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totaliK Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Si eu am jucat cand eram mic Serious Sam si imi placea foarte mult, dar Serios Sam 3 este reusit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obz Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Am inceput sa joc Serious Sam pe cand eram mic. Iti multumesc ca mi-ai adus aminte de jocul acesta, de abia astept partea a 3-a. Pana atunci o sa iau primele parti sa le mai termin odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueRel Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Joc acest joc de la varsta de 10 ani ! e prea misto ai 1 + ! de la mne ! L-am terminat de nuj kte orii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 I Like It Thanks For Posting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Criminal Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Tank's Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Cudi Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Unul dintre cele mai jucate jocuri. O sa le termin pe celelalte, din nou, inainte sa joc aceasta parte a jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 l-am jucat, dar te plictisesti repede de el, e cam copilaros Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZo2011 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 e foarte misto jocul am jucat 2 si 1 jocurile copilariei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts