Jump to content

Serious Sam 3

mysterioo
 Share

Recommended Posts

56878521393616157621.jpg

Croteam face ultimele pregătiri pentru cel de-al treilea joc din seria Seriuos Sam, cunoscută de-a lungul timpului pentru modul inconfundabil şi extrem savuros în care abordează stilul First Person Shooter.

Promiţând o reîntoarcere glorioasă la epoca de aur jocurilor FPS, Croteam a prezentat în mod oficial Serious Sam 3, anunţându-ne că vom putea înfrunta hoardele de inamici mutanţi chiar din această vară, iar de această dată vom putea juca şi din echipe cu până la 16 participanţi, parcurgând împreună campania din joc.

Contrar numelui pe care îl poartă, Serious Sam 3 este creat pentru distracţie şi condimentat cu tot ce a fost mai bun la jocurile care l-au precedat.

Acţiunea jocului poziţionează evenimentele din Serious Sam 3 înaintea întâmplărilor petrecute în Serious Sam: The First Encounter, lansat în anul 2001. Evenimentele desfăşurate în decorul devastat al oraşelor de pe planeta noastră ilustrează lupta finală a pământenilor împotriva legiunilor invadatoare de mutanţi, controlaţi de organizaţia Mental.

La fel ca şi celelalte jocuri din serie, Serious Sam 3 ne oferă lupte în spaţii deschise şi avalanşe interminabile de inamici care să ne ţină ocupaţi. Jocul poate fi parcurs în campanie single player, mod co-op, DeathMatch ori Beast Hunt cu până la 16 jucători conectaţi în reţea, sau sesiuni multiplayer .

26732303545371688385_thumb.jpg53988439115356998303_thumb.jpg77221221354128118112_thumb.jpg

Sam 3 are drept obiectiv să reînvie „epoca de aur a FPS-urilor, pe când bărbații erau bărbați, coverul era pentru amatori iar o apăsare pe trăgaci exploda totul în jur.

Gen: Acţiune

Cerinte de Sistem :

Producător: Croteam

Intel Processor - Core 2 Duo E4500 2.2GHz

Distribuitor: Devolver Digital

AMD Processor - Athlon 4850e Dual Core

Data lansării: 18 Oct 2011

Nvidia Graphics Card - GeForce GT 140p

Limbi: Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Spaniolă

ATI Graphics Card - Radeon HD 6570

Platforma: PC, XBOX 360 si PS3

RAM (Memory) - 2 GB

Sursa : 1, 2

Edited by mYsTeRiOo

Challenge Accepted !

Mi-ai readus aminte de jocul copilariei , poate intr-o maniera moderna , dar oricum , iti multumesc !

Jocul care ma facea sa omor monstrii fara vre-un motiv anume , jocul care te tinea in suspans !

Imediat ce pun mana pe el voi face un personal review <3

Iti multumesc misterio !

Edited by HighIq

Ai un + pentru ca imi place jocul. Am jucat si eu jocul acesta cand eram mai mic. Serious Sam The First Encounter (Si single si multiplayer) este stil tare jocul. De abia astept partea a 3-a :X

Am inceput sa joc Serious Sam pe cand eram mic.

Iti multumesc ca mi-ai adus aminte de jocul acesta, de abia astept partea a 3-a.

Pana atunci o sa iau primele parti sa le mai termin odata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.