Jump to content

Deus-Ex: Human Revolution

P h a n t o m
 Share

Recommended Posts

Deus-Ex: Human Revolution este un joc de tip roleplay dezvoltat de Eidos Montreal si publicat de Square Enix.

Povestea in aceasta fascicula a Deus Ex te pune in rolul lui Adam Jensen, seful securitatii Sarif Industries - Una dintre cele mai puternice companii de pe piata augmentarilor omenesti.Aceasta ia loc in 2027, unde, daca doresti, poti sa inlocuiesti tot felul de parti ale corpului cu imbunatatiri mecanice - brate mai puternice, ochi cu raze X, picioare care iti permit sa sari trei metri in inaltime si multe altele.Viitorul pare un loc foarte zbuciumat, totusi, cu o crestere dintre oamenii normali si cei "imbunatatiti".De exemplu, o misiune priveste un comisionar fortat sa se imprumute de niste bani pentru a tine pasul cu rivalii "imbunatatiti" - ceva ce a fost nevoit sa faca pentru a ramane in competitia cu rivalii sai, chiar daca asta insemna sa se imprieteneasca cu niste persoane dubioase.Aceasta impartire si grabita expansiune a pietii imbunatatirilor inseamna ca este o neliniste uriasa pretutindeni, de la organizatii politice, grupuri de negociatori si mai multi protestanti.Pe scurt, lumea este un dezastru si s-ar putea ca tu sa fii nevoit sa repari totul.

Totul incepe cu un atac din partea unor teroristi "imbunatatiti" asupra sediului Sarif Industries.Acesta lasa in urma cativa oameni de stiinta morti si pe Jensen echipat cu un set complet de imbunatatiri - rezultatul operatiei necesare pentru a-i salva viata.

Sursa: PlayStation Official Magazine - UK; articol tradus de mine in limba romana.

Jocul a fost lansat si este disponibil pe PC, PS3, si Xbox360

Canalul YouTube oficial -

http://www.youtube.com/user/DeusExOfficial

Site-ul oficial al jocului -

http://deusex.com/
Edited by P h a n t o m

Aparent marile companii revin in forta cu jocurile retro care ne-au luminat vietile dar in varianta "2.0" !

Sa speram ca mai vine si un DOOM sau un Duke Nukem ... ce sa mai , se pare ca Dumnezeu chiar exista !

O adevarata revolutie a FPS-urilor

Edited by HighIq

Deus Ex: Human Revolution Minimum PC Specs:

OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c

PROCESSOR: 2 GHz dual core

RAM: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)

GRAPHICS: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better

REQUIRED DISC SPACE: 8.5 GB

Deus Ex: Human Revolution Recommended PC Specs:

PROCESSOR: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better

RAM: 2 GB

GRAPHICS: AMD Radeon HD 5850

REQUIRED DISC SPACE: 8.5 GB

Dar sincer , nu cred ca o sa-ti mearga daca ai pus intrebarea aia ^^

Eu unul abia astept sa-l joc <3

Edited by HighIq

Il am in PC si pot spune ca este un joc frumos , are un gameplay palpitant. Este realizat foarte detaliat jocul. Eu rulez jocul aproape la maximum si merge fara probleme, dar am un bug la el , cred ca e de la joc. Daca joc cu vsync on , cand pun tinta se vede negru tot, de accea joc fara vsync

Ce placa iti trebuie ?

Ai putea da mai multe detalii, poate sa ne zici ce placa ai si ti-am spune daca iti merge sau nu. Nu mai posta aiurea, next warn-up.

Thanks For Posting.

You'll receive warn-up for this post. Next time, please try and write a logical sentence critisesing or giving an impression about the game.

Principalul avantaj Deus Ex: Human Revolution e ca jocul iti da o alegere în fiecare misiune, poti sa o treci intr-un mod pasnic, silentos sau prin putere.

Nu stiu cum voi dar eu de foarte mult timp asteptam asa gen de joc, merita din plin joaca anului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.