FreeedoM Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Am facut un fel de scena in c4d ( scena am facuto ff repede ) si restul vedeti voi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zww Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Foarte frumos,imi place cum iese acel '3' din apa,felicitari,ai un plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Frumoasa ideea , insa deja a trecut sarbatoarea de 3 ani , si acele scari nu cred ca isi au rostu deorece daca acel " 3 " iese din apa , daca urci pe scara si pui picioru automat pici si tu in apa .. , oricum felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s 1 m p L e Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Foarte frumos cum iese acel 3 din apa, dar intradevar scarile nu isi au rostul si a trecut sarbatoare de 3 ani ... Am sa iti dau un + cand pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meghy Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Abstract, fara scari era superb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 GJ pentru realizare ! Este destul de frumoasa lucrare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robotiquis Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Aia nu-i apa, ci scena. Ca sa ajungi pe o scena, care se presupune ca e undeva mai sus decat tine, e nevoie de scari. 3-ul ala se misca cam repede. Cred ca trebuia sa fixezi un interval mai mare. La fel, nu imi place acea... reflexie / umbra de sub scena, acolo unde "podeaua" are alta culoare decat in restul lucrarii. Nici daca ar fi reflexie, nici daca ar fi umbra, nu e indreptata in directia normala... Efortul insa, merita aplaudat. *Voi credeati ca a rezemat niste scari de o bucata de apa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DubLu V Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Mie unul imi place si asa cum e . Felicitari !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 E interesanta initiativa, dar e cam LQ. Totusi ai depus ceva munca, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Deci: Din cauza ca nu ai pus luminile bine pare cam LQ. Acel " 3 " care iese din scena...Pare aiurea, trebuia sa te gandesti la alt ceva Acel text " B-Zone " Trebuia sa il faci mai mic in latime... Bafta mai departe si urmeaza tutorialele ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm0ke Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Ideea e misto dar cum a zis si vennom + trebuia sa faci ceva sa ramana textul mai mult asa se duce si dispare imediat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts