Jump to content

O problema serioasa!

FlameS

Recommended Posts

Salut B-Zone!De cateva zile a aparut o noua problema serioasa,si aceea este legata de inselaciuni.Litera i scrisa mare si litera L scrisa mic,sunt identice.Multe persoane se folosesc de acest lucru pentru a insela lumea cu case/masini/biz-uri.Am facut acest topic pentru a va atentiona,si pentru a avea grija cu cine faceti afaceri.Incercati sa va uitati la lista cu playeri pentru a vedea nivelul celor cu care faceti afaceri.O seara placuta in continuare!

AAA ,am inteles unde "bati" adica...il poti fraieri cu numele,adica cum ai tu FlaseS cu L si de exemplu ai o casa/masina/bizz ,poate inra un nou player... cu numele FIames cu i si poate face miioane.

ATENTIE: cand scrii numele in joc i este acelasi lucru lu L

Sfaturi:

- nu vindeți/cumpărați ceva fără a chema un admin.

- dacă adminul nu răspunde așteaptă până când răspunde.

- verifică dacă jucătorul nu e fals căutând după ID-ul pe care-l are în joc. Apasă TAB și vezi ce level are.

- și nu în ultimul rând, CHEMAȚI UN ADMIN.

Da, intr-adevar este o problema serioasa. Exista si cazuri mai .. rare (retardate) .. cum ar fi acesta: click. Daca aveti rabdare sa cititi tot, o sa vi se para amuzant, dar si disperat tipul care a facut plangerea, si sper sa nu treceti prin situatii similare.. ;))

Eu, cel putin, nu inteleg nici acum ce a gandit. Orice player stie ca exista log-uri in cadrul acestui server.. si astfel de minciuni nu dau roade..

Cred ca daca ati fi putin atenti in cazurile de genul asta nu ati lua tepe , fiindca sunt sigur ca cei care iau teapa scriu id-ul playerului , in loc sa-i scrie numele complet.

Closed, nu are rost sa il tinem deschis ca astfel vine fiecare "Da, aveti grija ; da , fiti atenti"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.