Jump to content

B-zone TV-The Barzini Family Presentation

Turbo ToV
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:B-zone TV-The Barzini Family Presentation

Gen:Actiune

Durata:2:12 min

Data lansarii:Azi

Scurta prezentare:Prezentarea Familiei Barzini

Link catre clip :

Multumiri speciale :

Cosmin_Dinamo

S1lentBoy

alyn17

unK.

dj.clau

Edited by AeM

Nu vreau sa fiu nesimtit,dar unele faze le-am mai vazut si in alte filme de ale lui florinacyo :) si anume The Paterno Family presentation(nu mai stiu care versiune).Bun,pe langa asta, unele cadre sunt aiurea... de exemplu faza cu elipcoterul alb...ce se intampla acolo?Nu are nici un sens.De ce membrul Barzini e oprit de alti membrii si e impuscat?Nu prea are sens acest video sa stii.

Nah... +1 pt efort ca tot nu l-am dat azi.

Cam naspa clipu,in prima greseala numele membrilor a doua cand va duceati pe strada in ce trageati?+ ca era si un gras afk prin spate pe acolo,3 asa se face in barzini =)) conduci pe contra-sens vin alti membrii si te omoara?Si chestia aia cu heli ai copiat din paterno doar ca lipseste sultan si sea sparrow,sincer paterno trailer a fost cel mai tare din toate presentarile mai ales melodia efectele si macar acolo avea sens,tot e copiat aproape,4/10 va dau un + pt efort ;)

P.S.:Srry nu merge + dau cand pot :D

Edited by PuNiSh3R

Ce-i asta? :))Povestea prezentarii e....? Cum te urmareste un elicopter? Cum iti omori colegu? Cum tragi cand e unu din Barzini AFK in spatele tau? Frate...daca faci o prezentare, nu o faci cu 5 membri si lideru. Ai facut clipu ca sa pui la sfarsit " Respect Barzini Family "(yeey rankup?).

Cei care ziceti " yey imi place" asta faceti mereu, postati pentru +1.

Hmm,imi place prezentarea si efectele sunt de bun gust si puse cu cap.

Daca tu zici, mie mi se pare tare aiurea.

Ce-i asta? :))Povestea prezentarii e....? Cum te urmareste un elicopter? Cum iti omori colegu? Cum tragi cand e unu din Barzini AFK in spatele tau? Frate...daca faci o prezentare, nu o faci cu 5 membri si lideru. Ai facut clipu ca sa pui la sfarsit " Respect Barzini Family "(yeey rankup?).

Cei care ziceti " yey imi place" asta faceti mereu, postati pentru +1.

Nu puteam s-o zic mai bine. Si la creatii, fie ca e C4D sau PS sau chiar Arta Fotografica, toti veniti cu: Foarte frumoase, bravo! Ma intreb cand naiba o sa terminati odata cu prostiile astea. Ajungeti sa spuneti peste tot: "Foarte frumoase, imi plac! Poate ajungi Designer". Ma mir cum nu primiti warn majoritatea dintre voi...

Sincer, mie nu mi-a placut, de ce? 1 la mana, a fost plagiat tot aproape, 2 la mana nu se intelege mai nimic, dar totusi macar ai incercat, si asta e tot ce conteaza, mai lucreaza si vei progresa, si nu te da batut .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.