Jump to content

Am 3 intrebari

BlackApple

Recommended Posts

Deci sunt trei intrebari banale dar cum am doar lvl4 nu am de unde sa stiu. Deci:

1) Am -1001$ in banca. Daca nu mai intru in banca sau nu mai am de a face cu ea exista consecinte negative? gen: "Nu ai platit si ai ajuns la -10000$ in banca. Trebuie sa platesti 20000$ amenda." ?

2) Daca imi iau sailing license si pescuiesc in larg sunt sanse sa prind pesti mai mari?

3)Care e faza cu "materials license" ? am vazut si ceva dube in care pot folosi ceva comenzi: "/load" etc. au legatura? Daca da, cum pot sa transport si unde? Exista vreo comanda de genul "/work" ?

Astept raspunsuri! ms! :)>-

1. In banca iti vin bani pe - deoarece la fiecare payday este o taxa de 500$ care iti ia bani din banca , cum tu nu ai pus bani in banca te-a lasat pe minus , acum daca pui 2.000$ in banca vei avea pe + 900$ !

2. Nu stiu sigur la aceasta intrebare nu-ti pot raspunde , insa cred ca da , vei lua pesti mai mari !

3. Materials License este pentru job-ul Arms Dealer , pentru a putea detine materiale linistit fara ca politia sa-ti dea amenda , acea duba cu "/load" este pentru job-ul Trucker , adica duci produse la biz-uri pentru a putea functiona , sper ca te-am fost de ajutor !

1. In banca iti vin bani pe - deoarece la fiecare payday este o taxa de 500$ care iti ia bani din banca , cum tu nu ai pus bani in banca te-a lasat pe minus , acum daca pui 2.000$ in banca vei avea pe + 900$ !

Nu asta intrebam. Stiu de acea taxa, stiu si ca pot depozita.. altceva intreb. Pot sa las acolo banca sa faca -238795324509283475$ fara sa existe consecinte negative?

2) Daca imi iau sailing license si pescuiesc in larg sunt sanse sa prind pesti mai mari?

Ca sa prinzi pesti mari trebuie sa faci skill, skill-ul il faci pescuind, cu cat cresti in skill cu atat prinzi pesti mai grei si poti prinde si bani...

Nu, nu exista consecinte negative, doar atunci cand vei vrea sa depozitezi bani in banca...

Ca sa prinzi pesti mari trebuie sa faci skill, skill-ul il faci pescuind, cu cat cresti in skill cu atat prinzi pesti mai grei si poti prinde si bani...

Nu, nu exista consecinte negative, doar atunci cand vei vrea sa depozitezi bani in banca...

stiu.. am skill lvl 2. va rog concentrati`va sa raspundeti la ce va intreb.

ps: ms de raspuns la intrebarea cu banca!

Stii ca ai aici un topic pt intrebari? Numele e destul de clar, citet. Ce Dumnezeu?

P.S.: La intrebarea nr. 3 esti total pe langa.. iti recomand sa citesti aici, gasesti raspunsul la intrebarea ta(asta daca ai chef, vad ca nu-ti prea place sa citesti, sari direct cu intrebarile).

Nu asta intrebam. Stiu de acea taxa, stiu si ca pot depozita.. altceva intreb. Pot sa las acolo banca sa faca -238795324509283475$ fara sa existe consecinte negative?

Nu sunt consecinte negative, dar e bine sa ai bani in banca. La fiecare payday primesti dobanda.

Deci sunt trei intrebari banale dar cum am doar lvl4 nu am de unde sa stiu. Deci:

1) Am -1001$ in banca. Daca nu mai intru in banca sau nu mai am de a face cu ea exista consecinte negative? gen: "Nu ai platit si ai ajuns la -10000$ in banca. Trebuie sa platesti 20000$ amenda." ?

3)Care e faza cu "materials license" ? am vazut si ceva dube in care pot folosi ceva comenzi: "/load" etc. au legatura? Daca da, cum pot sa transport si unde? Exista vreo comanda de genul "/work" ?

Astept raspunsuri! ms! :)>-

1) Nu sunt consecinte negative,dar mai bine nu lasi ca bani sa fie pe minus ca arata urat =)) .

2) Nu,nu primesti pesti mai mari,ordinea este aleatorie nu este o marime fixa doar ca la fiecare skill prinzi pesti din ce in ce mai mari.

3) Materials license trebuie pentru ce-i cu job-u de Arms Dealer,deoarece daca nu au aceasta licenta politisti ii vor confisca materialele si ii vor da amenda,dar aceasta licenta iti da voie sa porti materiale nu sa le folosesti(o faci pe riscul tau).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.