Jump to content

Suvenir B-Zone !

Xaos
 Share

Recommended Posts

Sincer, nu este deloc reusit, dupa acel logo speram ceva mai mult, in primul rand prea multe culori pe fundal ce deranjeaza vederea puitn,

iar in al doilea rand textul, e foarte urat, nu numai pozitia si marimea lui ci si fontul, as fi folosit un font simplu mai subtire, cu putina lumina din spate,

insa ce pot sa spun e ca ador textura din spatele textului te-as ruga sami dai si mie PM cu link texturii, e prea frumoasa si cred ca folositoare. Succes la altele!

Edited by Blanco

Foarte frumos LuKe,imi place abstractul si acele efecte din spatele text-ului dar text-ul e singurul lucru care dezamageste,trebuie sa-l lasi pe tot o culoare cred eu,si sa folosesti alt font,in rest e foarte reusit,felicitari.

Vad ca ai incercat sa integrezi textul,uite ca nu ai facut ceea ce trebuia,ai facut o mare greseala alegand acel text oribil,daca era alt text poate ca mergea mai bine integrarea,un Arial simplu s-au alt ceva.

Ai un "+" pentru ca ai incercat,keep luck!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.