Jump to content

Agresiunea la scoala. Ce credeti?

Zww
 Share

Recommended Posts

La liceul nostru toate manifestarile in stil box , carate etc. se pedepsesc adesea cu exmatricularea !

Eu le-as da un sfat tuturor directorilor , s-o lase mai moale ca si noi avem drepturi !

In orice caz sa nu treaca cu vederea aceste fapte , sa impuna si ei niste reguli ca deasta sunt platiti !

Da, in zilele noaste sunt multi cocalari care cred ca-si fac dreptate singuri, cu pumnul.

Agresiunea in scoli este din ce in ce mai intalnita datorita unor parinti inconstienti care nu stiu sa isi educe copii corespunzator.

E si vorba de educatie, da' in zilele noastre astia care se bat si dau mari Gechi Ceani sunt vazuti mai bine in scoala. liceu... Nu zic sa fii anemic, sa nu poti nici sa bati... la usa, da' sunt multi aia care cred ca totu' se rezolva cu bataie. Bun, i-ai dat 3 pumni si l-ai daramat, ce-ai rezolvat? Esti mai fericit?...

Chestia asta cu bataia tine de mentalitate, si sunt multe cazuri in care baetzashii se iau la bataie cu un altu', de cele mai multe ori nevinovat, doar ca sa le demonstreze pitipoancelor care-l slavesc ca n-are fizicu' ala formidabil degeaba.

Edited by MrYonutz

E si vorba de educatie, da' in zilele noastre astia care se bat si dau mari Gechi Ceani sunt vazuti mai bine in scoala. liceu... Nu zic sa fii anemic, sa nu poti nici sa bati... la usa, da' sunt multi aia care cred ca totu' se rezolva cu bataie. Bun, i-ai dat 3 pumni si l-ai daramat, ce-ai rezolvat? Esti mai fericit?...

Chestia asta cu bataia tine de mentalitate, si sunt multe cazuri in care baetzashii se iau la bataie cu un altu', de cele mai multe ori nevinovat, doar ca sa le demonstreze pitipoancelor care-l slavesc ca n-are fizicu' ala formidabil degeaba.

Corect, in zilele noastre nu se mai pune accent pe calitatile morale ale unui individ, ierarhia se face in functie de cine are ceafa mai lata si cine stie sa dea cu pumnu' mai bine.

Toata chestiunea sta in mentalitatea copiilor, de exemplu am fost martor la o intamplare care ma facut sa rad dar si sa ma ingrijoreze, cand un copil era tinut de alti 3 jos, iar altul a sarit de pe un gard(o schema de wrestling cred..), dintre care cel care era jos tinut de ceilalti nu a patit nimic, dar cel care a sarit si-a rupt clavicula plus mana. Deci poti spune ca comportamentul agresiv al copiilor reiese din ce vad la TV plus pe internet si jocuri pe PC.

Nu sunt de acord ,dar cateodata trebuie pusi la punct cei care sufera.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.