Jump to content

OnLive

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

onlive-logo.jpg

OnLive.com

Despre ce este vorba?

-Acest mic programel de 1 mb,se instaleaza in calculatorul tau,este ca un fel de Streaming,care te lasa sa joci orice joc fara a-l instalat in calculator sau a avea un calculator "avion".

Il descarci de pe OnLive.com dand click pe Sign Up,apoi dupa ce te inregistrezi iti da aplicatia sa o downloadezi.

Cum functioneaza?

Defapt,tu cand te joci nu te joci de pe calculatorul tau,ci de pe cele speciale de la OnLive.

Tu doar instalezi programul,iti faci cont GRATIS,intri in OnLive si ai intrat ca intr-o camera speciala unde iti alegi jocul preferat dintre cele 100 jocuri (jocuri noi..gen CallOfDuty MW,HomeFront,DIRT 3,etc)

Aici,grafica jocului tine de viteza ta de internet,daca ai viteza cat de cat buna,vei vedea HD.

NU exista lag,de ex. apesi sageata dreapta si dupa 3 secunde se misca,totul e ca si cum ai rula de la PC-ul tau.

O veste putin proasta este ca:

-Ai dreptul sa joci jocurile 30 de minute...dupa care trebuie sa dai RELOG(sa-l deschizi iara) programul. Misiunile se salveaza. De ex. daca joci Assasin Creed si ai ajuns la misiunea 5 si ti-au expirat cele 30 minute,iesi de pe OnLive/Joc si intri iara,si misiunea iti este salvata.

(Unele jocuri costa,dar celelalte sunt free)

De ce v-am prezentat asta?

Pentru ca,stiti si voi,poate nu aveti un calculator bun,ati vrea sa vedeti si voi cum sunt jocurile alea noi...Si poti incerca,plus ca la ora de informatica,pare plictisitor sa asculti de profesor sau sa stai pe facebook/youtube,mai bine dai o tura pe la jocuri.

Aici este un video de prezentare

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

OnLive.com

Sper sa va placa.

Frumos programul, îl am şi eu de ceva timp. Un alt dezavantaj este că grafica jocurilor nu este aşa de bună, ceea ce e normal. În plus, puteţi să vă uitaţi la alţi playeri care joacă anumite jocuri şi le puteţi da un fel de '' + ''-uri şi '' - ''-uri. Am observat că ai scris că poţi juca şi << Call of Duty : Modern Warfare >>, însă din acele 300 de jocuri nu am văzut vreunul din seria COD. :-? Mai există şi consola OnLive care este destul de bună. Good job !

Edited by Tibyy

Frumos programul, îl am şi eu de ceva timp. Un alt dezavantaj este că grafica jocurilor nu este aşa de bună, ceea ce e normal. În plus, puteţi să vă uitaţi la alţi playeri care joacă anumite jocuri şi le puteţi da un fel de '' + ''-uri şi '' - ''-uri. Am observat că ai scris că poţi juca şi << Call of Duty : Modern Warfare >>, însă din acele 300 de jocuri nu am văzut vreunul din seria COD. :-? Mai există şi consola OnLive care este destul de bună. Good job !

Am zis "GEN" acele jocuri nu ca sunt si acele jocuri :-? Daca as fi zis "Sunt jocuri gen GTA IV" nu inseamna ca si GTA IV e obligatoriu sa fie acolo :-? zic eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.