Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

2upbsw1.jpg

• Nume in joc: Ice_LtbluE
  • Level: 41
  • Varsta(reala): 17
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : 2 ani +
  • Factiuni precedente : Fire & Medic Department, The Corleone family, School Instructors, F.B.I, The Barzini family, Hitmen Agency, The Paterno family, The Stracci family, National Guard
  • Rank-ul ultimei factiuni : Police D. rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demise
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Corleone rank 6, S.I rank 5, Fire & Medic D. rank 6, Paterno rank 6, N.G rank 6
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere unor persoane in schimbul unei sume de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Da
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demsie
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-4 h
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6h73ox0ct/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da [c-bug cu mp5]
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da
  • Alte precizari?: Nu

Edited by LtbluE

Nume in joc: RaDwWwW

Level: 37

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) Masculin

De cat timp jucati pe server? : De pe 01.03.2012

Factiuni precedente : The Stracci Family (rank 1), The Corleone Family (rank 2), F.B.I. (rank 2), The Corleone Family (rank 1), Fire&medic dep (rank 2), The Corleone Family (rank 1), Tattaglia (rank 1), The Corleone Family (rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni : The Corleone Family (rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa ma las de sa-mp, dar m-am razgandit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F.B.I. (rank 2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am decis sa ma reapuc de sa-mp, si sa intru in Hitmen.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de banii.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore, depinde.

Nickname-uri anterioare : ---

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/p58aI.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Limbaj si DM in safe-zone (cand aveam level 9).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat!

Edited by radwwww

Nume in joc: [mR].BoDoS

Level: 33

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumatate

Factiuni precedente : News Reporter x2, Cuneo x2, Corleone, Taxi x2, Police Department x2, Barzini, Paterno x2, Stracci, School Instructors, Fire and Medic Department, Federal Bureau of Investigations, Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - School Instructors

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 in News Reporter de 2 ori.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa fac acest lucru, adica DeathMatch pe bani + ca vreau sa ajut cu tot ce pot prin experienta mea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu uciderea persoanelor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau maii multi membrii Hitman Agency?: Acum 1 an cand mi s-a dat BlackList aiurea, fiind scos la cererea unui admin.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : BoDoS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): http://i49.tinypic.com/30bjzft.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Normal.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: Marco.

Level: 45

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 4 ani.

Factiuni precedente : The Stracci Family (Rank 6), Hitman Agency (Rank 4), The Corleone Family (rank 2) etc.

Rank-ul ultimei factiuni : Stracci family rank 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a schimbat liderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Stracci family sublider, hitman agency sublider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa agentia si aici ma simt bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am mers sa ajut un prieten.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5ore +

Nickname-uri anterioare : Mr.tony, _Tony_

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/JUP0Z.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : moneyhack cand avea admbot bug.

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: Dienutza

Level: 38.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Feminin.

De cat timp jucati pe server? : 16 iunie 2010.

Factiuni precedente : Tow truck Company, Hitman Agency, Barzini Family, National Guard, Police Departament, Taxi cab Company,

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company - Rank 6 (leader)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am lasat aceasta functie deoarece intervenise monotonia si pentru dorinta de a intra aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - Rank 6 (leader)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai facut parte din aceasta factiune, imi plac foarte mult provocarile si vreau sa incerc noul update (sniper).

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimul banilor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : A fost acum mult timp, dar din cate imi aduc aminte cred ca din cauza unor neintelegeri cu fostul lider.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4-6 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/jBpxd.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 din 3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Teleport Hack (/towcar) si pentru ca am gresit parola.

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: Bladesttar

Level: 30+

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 11 luni si 2 saptamani.

Factiuni precedente : Fire & Medic Department (rank 1) The Stracci Family (rank 1) Tow Truck Company x 2 (rank 1 si 5) Federal Bureau of Investigations (rank 5) The Tattaglia Family (rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - The Tattaglia Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Numarul mare de war-ur.In plus , mi-am dorit sa intru aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company - Rank 5 . Federal Bureau of Investigations - Rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider ca este o factiune activa , serioasa , cu membrii cu bun simt.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii ~5 ore. In week-end in jur de 10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3. I-am spus unui jucator ca este "prost". Warn primit de la Liquid in data de 09.10.2011 18:43

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by bLadEsTTar

Name in the game:Trna

Level:22

Age (real):18

Gender (male / female):Male

How long play on the server? :+3 months

Previous factions:

Tattaglia family [leader : [kelton] - Rank 2

Cuneo family [leader : [f4l]silver] - Rank 1

Taxi cab company [Leader : [Dienutza] - Rank 1

Rank in last faction:Taxi cab company rank 1 (Trainee)

The reason of left last faction : Posted dismiss

Highest rank in the faction(faction Specify):Tattaglia soldato (Rank 2)

Why you want to join the agency? :because agency is a place witch i can do my favorite job i mean killing people silent for money

What do you think agency deal? :people's life for fee

Did you read Hitman Agency rules and read at least once Info, orders and Agency skins? :Yes , i did

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? :yes jokes are away from assassins behavior and they are mysterious that is why I like hitman business

You had a history of one or more members of Hitman Agency?:No , I got accepted once but failed gun test

Have you ever been a member Hitman:No

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been):---

How many hours per day give this game without afk? :4-5 hours per a day

Consider that you have the ability to perform a contract without problems? :Yes

You have the ability to write grammatically correct?Yes

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills too:Please click here

How many warn do you have in the game? (specify why):0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why):No

Are you in any black list? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?:Yes

Other specifications? :I hope take one more chance so I won't lose one more chance and good luck

117h3pj.jpg

Nume in joc: AdriaN17

Level: 24

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente : News Reporter(rank 1), Tattaglia Family(rank 1), Stracci Familyx2(rank 2), National Guard(rank 2).

Rank-ul ultimei factiuni : 2(National Guard)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Urma sa plec in vacanta si am preferat sa imi dau demisia si sa eliberez locul ocupat pentru a ajuta factiunea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Stracci Family si National Guard)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai interesanta factiune si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/vkrjan5o7/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (deathmatch pe un prieten)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3 warn-uri (la inceput cand nu stiam foarte bine regulile servarului si jucam destul de des zaruri) si ban 1 zi pentru deathmatch.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : -

Edited by Adrian17

Membrii acceptati pentru teste sunt: Marco. ; Andrew ; Mefx ; CastellanO ; Dragos ; Dienutza ; Lung ; Tohaneanu ; Alex.Bibii ; Cedryk ; Micku7zu ; Giuliano ; Dr.Carter ; ByMages ; Kaddylack. ; Mr.GhosTx ; Bigzila ; Ice_LtbluE ; Trna ; h1gh - ( 20 de membri acceptati )

• Dintre cei XX de membri acceptati pentru teste, numai 13 vor fi acceptati ca agenti cu norma intreaga.
  • Testele se vor tine cu agentii de rank4+ ( Special Agent ).
  • In cazul in care nu voi fi multumit de prestatiile jucatorilor, voi deschide aplicatiile din nou.
  • In cazul in care au trecut 24 de ore de la raspunsul meu si un membru nu s-a prezentat pentru teste, acesta va fi picat automat.

Edited by Anthon

Nume in joc: Pasaris

Level: 27+ .

Varsta(reala): 18 ani.

De cat timp jucati pe server? : Din 2010.

Factiuni precedente : Stracci Family , Cuneo Family, Tattaglia Family, Paterno Family, Corleone Family, Police Department, News Reporters.

Rank-ul ultimei factiuni : Tattaglia Family 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3, Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am avut niciodata ocazia sa lucrez ca agent si este o provocare pentru mine, ma simt pregatit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea player-ilor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Inteleg.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore/zi.

Nickname-uri anterioare : Dragos10.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/pictu...a86e237aab1.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, acumularea a 3 warns

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu am fost niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Nu am.

Edited by Passaris

Nume in joc: Shadowfax

Level: 30

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : The Cuneo Family , Fireman/Paramedic , Taxi Cab Company , F.B.I , Hitman Agency , F.B.I

Rank-ul ultimei factiuni : F.B.I ,rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat .M-am lasat o vreme de joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitman Agency,rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-ar placea sa ma intorc in hitman agency deoarece aici, impreuna cu prietenii am petrecut cele mai frumoase momente de pe server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am demisionat pentru a ma reintoarce in F.B.I

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4w08keish/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 /3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru cheats ( Flying a hunter/hydra). Bug la server,ulterior fiind debanat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Alte precizari? : Succes si celorlalti candidati!

Edited by Shadowfax07

2lo10o.png

Nume in joc: LuNg

Level: 22

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 10 luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , School Instructor , School Instructor , School Instructor , Federal Bureau Of Investigations , Police Departament (, The Stracci Family ..

Rank-ul ultimei factiuni : The Stracci Family - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta de a intrat in Hitmen Agency .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - rank 5 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie respectata, plina de discplina si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman?: Teoretic da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Din pacate am picat proba numarul 3

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore .

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/8q84a80v1/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /ad aiurea .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O singura data. Un player a facut kamikaze si i-am spus ca va primi ban.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe BlackList .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Sper sa-mi mai oferi o sansa si am sa trec cu brio proba numarul 3

Nume in joc: Cedryk

Level: 31

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis

Factiuni precedente : NR-rank6lider); Tattaglia-rank 1,2,3,4; FBI-rank 1,2,3,4; PD-rank1; Taxi-rank 1; Barzini-rank 1; Hitman Agency-rank 1,2 si mai sunt...nu le tin minte pe toate

Rank-ul ultimei factiuni : Rank2-The Tattaglia Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie pentru a reveni in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : NR-lider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor pe care a fost pus contract contra unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie

Nickname-uri anterioare : Jeff, Ace.Capone

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/5d8sbm4h3/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /q somatie cop, /ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, MoneyChat - AdmBot defect

Nume in joc: RobbNicely

Level: 17

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server? : De 1 an am acest cont, dar de 2-3 luni joc serios.

Factiuni precedente : News reporter, The Corleone Family, School Instructors

Rank-ul ultimei factiuni : School Instructors - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece nu m-am descurcat in vanzarea licentelor, dar si pentru a intra in Hitmen sau intr-un departament.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1, si nu prea ma mandresc cu asta, stiu ca pot mai mult.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece mereu am admirat aceasta factiune si membrii excelenti pe care ii are. Acesta este un pariu cu mine insumi, sa vad daca ma pot ridica la nivelul asteptarilor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea jucatorilor pe care a fost pus un contract, pentru o suma de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/k8kcmnhkj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3, am fost destul de cuminte.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc mult pentru timpul acordat, si chiar daca am un level scazut, sper sa mi se dea o sansa.

Edited by RoBb

Name in the game:Trna

Level:22

Age (real):18

Gender (male / female):Male

How long play on the server? : 4 months

Previous factions:

Tattaglia family [leader : [kelton] - Rank 2

Cuneo family [leader : [f4l]silver] - Rank 1

Taxi cab company [Leader : Dienutza] - Rank 1

Rank in last faction:Taxi cab company rank 1 (Trainee)

The reason of left last faction :Resignations request

Highest rank in the faction(faction Specify):Tattaglia soldato (Rank 2)

Why you want to join the agency? :Because Hitman agency is a faction witch I can show my real talent I mean be a silent killer and I love trade people's life for money

What do you think agency deal? :people's life for fee

Did you read Hitman Agency rules and read at least once Info, orders and Agency skins? :Yes

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? :yes jokes are away from assassins behavior and they are mysterious that is why I like hitman business

You had a history of one or more members of Hitman Agency?:No , I got accepted two time but failed gun test both time :(

Have you ever been a member Hitman:No

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been):---

How many hours per day give this game without afk? :4-5 hours per a day

Consider that you have the ability to perform a contract without problems? :Yes

You have the ability to write grammatically correct?Yes

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills too:Here is my /stats picture

How many warn do you have in the game? (specify why):0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why):No

Are you in any black list? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?:Yes

Other specifications? :I am sure about one thing in my life and it's I will not destroy my next chance in Hitman agency

Edited by TrNA

Nume in joc: TonyJaa

Level: 38

Varsta(reala): 20

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , School Instructor , Federal Bureau Of Investigations , Police Departament , The Stracci Family , National Guard, The Barzini Famili ,The Corleone Famili ,The Paterno Famili.

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cum nu am facut pana acum niciodata parte din Hitmen Agency m-am gadit ca poate ii momentul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie respectata, cu membri acctivi si totodata o echipa de assasini profesionisti.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai facut parte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7- 8 ore zilnic

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 datorita comportamentului

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : NU

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun BlackList .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Multumesc poate se oferta o sansa unu player vechi care nu a avut niciodata altercati cu nimeni atat player cat si membru staff sau assasin hitman.

• Nume in joc: DH01
  • Level: 40
  • Varsta(reala): 14
  • Sex (masculin / feminin): Male
  • De cat timp jucati pe server?: 1 year and 6 months.
  • Factiuni precedente: Taxi Cab Company Rank 2 | Fireman / Paramedic Rank 1 | The Tattagia Family Rank 1 | The Paterno Family Rank 1 | The Cuneo Family Rank 1 | Fireman / Paramedic Rank 1 | The Stracci Family Rank 1 | Taxi Cab Company Rank 1 | Police Department Rank 2 | The Barzini Family Rank 1 | The Paterno Family Rank 1 | School Instructor Rank 1 | The Corleone Family Rank 1 | Fire and Medic Rank 1 | Federal Bureau of Investigations Rank 3 | The Stracci Family Rank 1 | Taxi Cab Company Rank 1 | The Corleone Family Rank 1 | The Corleone Family Rank 1 | Federal Bureau of Investigations Rank 1
  • Rank-ul ultimei factiuni: Federal Bureau of Investigations Rank 1
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: I said something rude on /r by accident and was kicked.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Federal Bureau of Investigations Rank 3
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: I would like to join the Hitman Agency because it's been my favorite faction from the minute I joined B-Zone. I love what they do, I am good at shooting, driving and all methods that are needed to be a Hitman and I would like to help my friend, Anthony.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency is occupied with killing other people for money.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Yes
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: I understand
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Never
  • Ai mai fost membru Hitman: Nope
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Around 7 - 8 hours per day.
  • Nickname-uri anterioare: None
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Of course I can.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Yes
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6ml0g8er7/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3 for "/ad aiurea".
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Yes, once for spam (2 days) and one for Deatch-match in safe-zone (1 day). I totally regret them.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nope
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Of course
  • Alte precizari?: A contract killing is a form of murder, in which one party hires another party to kill a target individual or group of people. It involves an illegal agreement between two or more parties in which one party agrees to kill the target in exchange for currency, monetary, or otherwise. Either party may be a person, group, or an organization.

Throughout history, contract killing has been associated with organized crime and with vendettas. For example, in recent United States history, the gang Murder, Inc. committed hundreds of murders in the 1920s to the 1940s on behalf of the National Crime Syndicate.

Contract killing provides the hiring party with the advantage of not having to be directly involved in the killing. This makes it more difficult to connect said party with the murder and decreases the likelihood of establishing guilt for the committed murder, because the hiring party did not commit the murder; they only enabled it to happen.

Edited by DH01

Nume in joc: ZoZoM

Level: 32

Varsta(reala): 17 ani

Factiuni precedente : Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Taxi cab company x3 rank 3/1/1

F.B.I x2 rank 2/1

The Paterno family x2 rank 2/2

The Corleone family rank 1

The Stracci family rank 1

The Barzini family rank 1

Fire & Medic rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am acomodat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 taxi cab company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand joc pe b-zone am vrut sa intru in hitman. Dar nu prea am avut noroc sa ma accepte liderul. Si vreau sa incerc si eu sa vad cum e.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani. (Efectuarea contrectelor).

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/5g9yA.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, comportament non-rp

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by ZoZoM

Nume in joc: Costynho

Level: 55

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : De la infinatare + 1-2 ani inainte de wipe.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Paterno Family, Police Departament, National Guard, Federeau Bureau Of Investigation,Federeau Bureau Of Investigation, Federeau Bureau Of Investigation, The Paterno Family, The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Prea multi sefii, injura si altele...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 => Pd,ng,fbi,paterno,taxi.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De la level 20 tot vroiam sa intru in Hitman Agency pentru ca nu am fost niciodata, dar cand recruta, eram intr-o factiune.. si nu puteam iesi. Acum am prins momentul si sper sa primesc o sansa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill for money . = Omoara persoane in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : [ro]Costynho

- trebuie sa primesc uninvite cand intra shlomy... daca o sa primesc pana vei raspunde, o sa editez.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Alte precizari? :

Edited by Brown Schweinsteiger

117h3pj.jpg

Nume in joc: AdriaN17

Level: 24

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente : News Reporter(rank 1), Tattaglia Family(rank 1), Stracci Familyx2(rank 2), National Guard(rank 2).

Rank-ul ultimei factiuni : 2(National Guard)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Urma sa plec in vacanta si am preferat sa imi dau demisia si sa eliberez locul ocupat pentru a ajuta factiunea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (Stracci Family si National Guard)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai interesanta factiune si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinari.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/3mdtabm6f/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (deathmatch pe un prieten)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3 warn-uri (la inceput cand nu stiam foarte bine regulile servarului si jucam destul de des zaruri) si ban 1 zi pentru deathmatch.

Nume in joc: ALLEN

Level: 67

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 6 luni

Factiuni precedente : Stracci, Paterno, National Guard, Hitmen Agency, Barzini, Fire and Medic Department, Police Department.

Rank-ul ultimei factiuni : Lider

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider(Fire and Medic Department.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi se pare o factiune speciala

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea unor contracte in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Logic

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da in trecut

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3/4

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us...63/samp780c.png [sper ca merge]

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da money cheat(bug la admin bot acum 2 ani si ceva)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt

Alte precizari? : Daca am gresit cu ceva ma scuzati sunt baut :))

Edited by ALLEN 94

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.