Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Mr.DaNNy.

Level: 25

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 1 an si 8 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic,Taxi Cab Company,Paterno Family,Cuneo Family,Cuneo Family,

Fire&Medic Departament,School Instructor,National Guard,Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Police Departament)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia cu dorinta de a aplica in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic,Paterno Family,National Guard-rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata in aceasta factiune si stiu ca se pune accent pe seriozitate si disciplina,iar mie imi place acest lucru.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor persoane in mod cat mai silentios in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-9 ore in timpul scoli.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s5.postimage....b/sa_mp_002.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by Mr DaNNy

Nume in joc: iuLiaN

Level: 30.

Varsta(reala): 20.

De cat timp jucati pe server? : 3 ani cu pauze.

Factiuni precedente : Barzini Family,Cuneo Family,Taxi Cab Company,F.B.I,Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini Family(1).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Niste probleme personale a trebuit sa plec din tara.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini Family 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este bine organizata,serioasa,membri pe masura,si indeplinirea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Absolut.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : A trebuit sa plec din tara am postat cererea de inactivitate,dar din pacate nu m-am incadrat in ea,si am fost demis.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h

Nickname-uri anterioare : Yullian95,[F4L]Iulian

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/z9c2k6ump/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,un /ad neadecvat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,din cauza unei masini personale,dar eu nu eram vinovat,si mi-a fost scos banul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat !

Edited by i u L i a N

Nume in joc: Clayton

Level: 23

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 10 luni +

Factiuni precedente : Tow Truck Company, Tattaglia Family, Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Barzini

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis pentru ca am scris ceva pe /f care ar fi trebuit scris pe /cw.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 in Tattaglia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea favorita si imi place concurenta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing for money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din cate imi aduc aminte NU.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii 2-3 ore. In weekend peste 4 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu cred ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp102a.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - am facut o gluma cu un jucator si a considerat-o rau intentionata, am luat si eu warn dar si el.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: ALex

Level: 70

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente :Police Department - FBI - NG- Barzini - Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Paterno)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Ca sa pot aplica aici

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Police Department (6) - FBI (6) - Taxi ( lider)- Medic (lider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Aici imi place foarte mult si vreau sa fac o treaba buna

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor trimise de playerii serverului contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am depus demisie

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Depinde de zi

Nickname-uri anterioare : Tomblerone - TomB

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/a8t4bmlqp/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 luate de mult , primu lam luat pentru limbaj si al 2 -lea pentru abuz de repair

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da ,dar nu este cazul

Alte precizari? : Salut. !

Edited by ALex

Nume in joc: Squiz

Level: 33

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si 2 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, Paterno Family x2, Stracci Family x2, Cuneo Family, Corleone Family x3, Barzini Family, National Guard, Police Departmanent, News Reporter, Taxi Cab Company, Tattaglia Family, Federal Bureau of Investigations.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 – Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru in aceasta agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 – Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aceasta factiune m-a atras inca de cand m-am apucat de SA:MP, liderul se ocupa mult de ea, iar colegii sunt niste oameni foarte respectuosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichidarea anumitor persoane contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut nick-uri anterioare, am mai avut 2 conturi.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/odbwt772v/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Am 2/3 warn-uri, unul pentru DM iar altul pentru limbaj. Ma certam cu civilii cand eram intr-o dispozitie nu tocmai buna, le vorbeam cam urat, iar cateodata ii omoram, prin urmare am primit warn, mi-a fost invatatura de minte.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cand mi-a fost spart contul, pentru reclama.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fii, as platii.

Alte precizari? : Succes !

Edited by Woods

Nume in joc: AdRiaNN

Level: 40

Varsta: 15 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: 2ani

Factiuni precedente: Taxi ; Paterno ; Barzini ; F.B.I ; Stracci ; Cuneo ; NG ; Corleone

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 4 Taxi ; 3 Corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats: http://postimage.org/image/73l71r35h/

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Alte precizari?: NeaH

Edited by AdRRiaNN

Nume in joc: Xavier_Velez

Level: 18

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 7-8 luni ( incluzand pauzele )

Factiuni precedente : News Reporter(2) ; Paterno Family(1); Barzini Family(2);Taxi Cab(3);Police Departament(1);Tattaglia Family(1).

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut o mic pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 ( Taxi Cab Company )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai buna factiune,instruita,plus ca am cativa prieteni pe aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii , 4,5 ore.In weekend , aproape toata ziua.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/QKnh8.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat,o zi buna.

Nume in joc: Freddy.

Level: 44+

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 4 luni.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic , The Stracci Family , Federal Bureau of Investigation , The Tattaglia Family , Taxi Cab Company , The Cuneo Family , The Paterno Family , The Barzini Family , The Corleone Family , School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat din dorinta de a incerca ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Fireman/Paramedic.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Apreciez seriozitatea si disciplina de care dau dovada membrii acestei agentii si vreau sa ma alatur voua pentru a face o treaba cat mai buna.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Sigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Roman_DiomedE

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click aici.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Sigur.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat , o seara placuta.

Edited by FreddyxD

Nume in joc: Ice_LtbluE

De cat timp jucati pe server? : 1 An jumate

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic(x2) , School Instructor , Federal Bureau of Investigations(x2) , National Guard(x2) , The Corleone family(x4) , The Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 6 The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie Seriosa , Cu Membri buni si o strategie bine conturata ce scote in evidenta calitatile Liderului

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucidere unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-6 h

Nickname-uri anterioare :-

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta): http://uploadimage.r...35965254299.png

Alte precizari? : Nimic.

Edited by LtbluE

1.  
    Nume in joc:[b2w]Hieroglyph
    Level:24
    Varsta(reala):Rosu Andrei
    Sex (masculin / feminin) :masculin
    De cat timp jucati pe server? :2ani
    Factiuni precedente :2 ani
    Rank-ul ultimei factiuni :Straci Family rank 1
    Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere Demisie
    Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :5 Taxi Cab Company
    De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place foarte mult playeri care sunt in aceasta factiune sunt ca niste idoli pentru mine si as vrea sa ajung si eu ca iei .
    Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.
    Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da
    Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur.
    Ai mai fost membru Hitman :Nu
    Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in aceasta factiune.
    Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :8+
    Nickname-uri anterioare :
    Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da
    Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da
    Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i42.tinypic.com/2nw1frt.png
    Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3
    Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :warn3/3
    Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.
    Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da
    Alte precizari? : Sa ma ajute Dumnezeu sa intru.

Nume in joc: Robert..

Level: 38

De cat timp jucati pe server? : 10 luni

Factiuni precedente : Stracci , Paterno , Stracci , F.B.I , Hitman Agency , Paterno , P.D , Corleone , Barzini

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Barzini)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am plictisit de mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 (Vicario) - Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa si membrii sunt activi si seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://postimage.org/image/63io934vx/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/q on wanted)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. (Abuz de /repair)

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

c4340b34ed0f5b50ca23c10bf5a928a4.png

Nume in joc: Bebell

Level: 50

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : F/M , FBI , TTC , Paterno Family, Cuneo Family, Stracci Family , Corleone Family, News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : 6 News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie frumoasa, O agentie serioasa, si doresc de mult sa fac parte din Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.. Efectuarea contractelor.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore sau si mai mult.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.imageshar...2d7d34c2b2b.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ,cand era inainte problema cu moneycheats /deposit

Alte precizari? : Multumesc !

Edited by Bebell

Nume in joc: RounD

Level: 17

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : De pe 4 Decembrie 2010

Factiuni precedente : Tow Truck Company, National Guard, Hitman Agency, Fire & Medic Department, The Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 4 (The Cuneo Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : No Leader, Cerere Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Tow Truck Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Îmi place să petrec timpul efectuând contractele, am mai fost în Hitman Agency, și îmi doresc foarte mult să revin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea altor playeri pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost demis pentru că mi-a făcut un player plângere, am făcut o glumă de prost gust pe seama lui.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore, depinde de zi.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s16.postimage.org/6ibkj4xar/sa_mp_452.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, prima dată am fost comfundat cu alt player și am luat ban pe nedrept, a 2-a oară am făcut afaceri cu euro și am luat ban, regret foarte mult de greșeala pe care am făcut-o cu afacerile cu euro, știu că se va răsfrânge în viitor asupra mea acest ban, poate chiar voi fi respins din Hitman, dar totuși, speranța moare ultima.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazul.

Alte precizari? : Sper să fiu acceptat.

Nume în joc: p4ul

Level: Dețin level 24.

Vârstă(reală): 16 ani

De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an.

Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2.

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company.

De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele.

Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract.

Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri.

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://postimage.org/image/tb4ot4c6r/

Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn.

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală.

Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt .

Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii.

Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.

Nume in joc: BiGziLa

Level: 26

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente : The Corleone Family , The Barzinii Family , The Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family - Rank 4 (Caporegime)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : O agentie placuta , serioasa si cea mai iubita de pe server , oricine doreste sa intre aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane pe anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/yr9kicm1n/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc !

Edited by BiGziLa

Nume in joc: DarkestwraTh

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : In jur de 1 an.

Factiuni precedente : Federal Bureau of Investigation x2 - Rank 2 / Rank 1 , National Guard - Rank 1 , Fireman / Paramedic - Rank 3 , The Paterno Family - Rank 1 , The Cuneo Family - Rank 1 .

Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigation - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa ma las de Sa:Mp dar acum vreau sa continui .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman / Paramedic - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agenti deoarece ar fi o experienta noua pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea persoanelor contra unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da , am luat la cunostinta regulamentul , info , orders & Agency skins.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu , mereu i-am respectat pe cei din aceasta agentie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi , dar deobicei 5-6 ore pe zi .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur. Cat timp am fost in NG & F.B.I am invatat cate ceva .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/845/samp009ogb.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am primit niciodata ban.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Addyn sper sa imi acorzi o sansa .

Nume in joc: KenWood

Level: 43+

Varsta(reala): 16 Ani.

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente : The Barzini Family,Taxi Cab Company,The Corleone Family,Tow Truck Company,The Tattaglia Family,National Guard,The Paterno Family,Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (Police Departament.)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O problema personala.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 | The Paterno Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa aceasta factiune si doresc sa ma alatur.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Crime contra cost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

ate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 Ore.

Nickname-uri anterioare : FiNeTTi.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 1. http://postimage.org/image/8tj9y63rl/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - DM Aiurea (Asta a fost demult)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by KenWood

Nume in joc: Crepo

Level: 31

De cat timp jucati pe server? : 2 ani !

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament x2 , The Stracci family x2 , The Barzini family x2 , National Guard x1 , The Paterno family x1 , The Tattaglia family x1 , Tow Truck Company x1 .

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am hotarat sa-mi dau demisia !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank - 5 F/P ! Rank - 5 The Stracci family !

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor care se afla sub contract !

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6

Nickname-uri anterioare : AmeRicanuL

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://postimage.org/image/u11pu5ier/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da - bug abuse ( cel cu banii )

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Nu am

Nume in joc: Dreamcool

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani

Factiuni precedente : The Stracci Family-rank 1 ,The Cuneo Family x2 -rank 1,2 ,Fire/Medic dept -rank 1 ,National Guard x4 -rank 1-2,3,The Tattaglia Family-rank 1 The Paterno Family -rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family rank -1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme de sanatate ,Cerere de demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3-National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este de cand am intrat pe server mi-am propus sa intru .Este dorinta mea .Daca nu voi reusi nici de aceasta data sa intru ma voi lasa de samp .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea unor persoane contra unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s14.postimage.org/6dsav5pxt/sa_mp_075.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. (3) warns

Alte precizari? : When you kill for money, there are no rules. >>Multumesc<<<

Edited by Dreamcool

Nume in joc: [F4L]Blade

Level: 70

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 3 luni

Factiuni precedente :Fire & Medic Departament ,Paterno, Police Departament , Stracci , Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( Don ) - Stracci , Taxi - Owner

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece doresc sa fiu asassin .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asassinarea persoanelor pentru bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Iesire ( schimbare lider )

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5

Nickname-uri anterioare : Blade_Trinity

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6hn9tkitf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 - Limbaj ( Am injurat un codat )(09.07.2010)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru abuz in martie 2010.

Alte precizari? : Multumesc pentru citirea intregii cereri.

Edited by F4L Blade

Nume in joc: kistucsok

Level: 32

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : male

De cat timp jucati pe server? : 8 months

Factiuni precedente : The Corleone Family Rank 1, National Guard Rank 4, Fire & Medic Dep. Rank 2, School Instructor Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : To join Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : To enter I think it's a challenge and a new experience for me.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : To kill people for money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No.

Ai mai fost membru Hitman : No.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 hours

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 for DM about 7 months ago.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : For reclama 6 months ago.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Goodluck all.

Edited by kistucsok

Nume in joc: CipiGroza

Level: 34+

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Stracci x 2 (rank 1), Fireman/Paramedic (rank 1), Tattaglia (rank 3), News Reporter x 3 (rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : News Reporter - rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demisie - am vrut sa incerc alta factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tattaglia - rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa devin asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : de la 8 in sus.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? -> da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ap7wetocx/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da - 3/3 warn

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : -

Edited by CipiGr0za

Nume in joc: Chuck.Palahniuk

Level:21 (Respect 254/88)

Varsta(reala):18

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 18 luni

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company (x2)(Rank 2 &3 )

Stracci Family (x2)(Rank 5 & 1)

FBI (Rank 1 )

Barzini (Rank 2 )

PD (x2)(Rank 1 <Wipe> & Rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni :PD (Rank 2)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 5 -Stracci Family (Lider [F4L]Blade )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este un vis.Care ar deveni realitate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : Assos

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/8jkrk5xnv/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Am cerut ban pentru ca aveam contul spart

Alte precizari? : Contul vechi de pe forum este blocat. Am incercat sa schimb adresa de e-mail si a fost introdusa gresit.Deci nu aveam cum sa confirm schimbarea.Sper sa nu afecteze cu nimic cererea.

Edited by ChuChuck

• Nickname : Krishanu
  • Level : 39
  • Age (real) : 20
  • Gender (male / female) : Male
  • How long have you been playing this server? : 10 Months +
  • Previous factions : Fire and Medic Department , The Tattaglia Family and The police Department
  • Rank in the last faction? : Rank 2 (Detective) - The Police Department
  • Why did you leave / got removed from your previous Faction : I was uninvited from the faction
  • The highest rank achived? (Specify which faction) : Rank 5 (Vicario) - The Tattaglia Family
  • Why do you want to join this Agency : It is simply my dream to join the Hitman Agency or i would not be trying so hard
  • What do you consider that this agency deals in? : Killing people for money
  • Have you read the Hitman agency rules and Info of Order and Skins atleast once? : Yes
  • Do you understand that we are a serious agency and this is not a place for jokes and nonsense? : Yes
  • Do you have a history with one or more of Hitman agency members? : No
  • Have you ever been a member of Hitman Agency? : No
  • Exit reason / dismissal from Hitman (in case you've been) : -
  • How many hours do you play per day , without Afk? : 7-8 Hours
  • Previous nicknames : None
  • Do you Consider that you have the ability to fulfill a contract without any problems? : Yes
  • Do you have the ability to write grammatically correct? : Yes
  • Picture of stats (civil / time / Detective Skill ) : Stats
  • How many "Warn" do you have in the game? (specify why) : 2/3 (Since lvl 5)
  • Have you ever been banned from any particular reason? (specify why) : Yes, Illegal money transaction Attempt
  • Are you on Blacklist of any Faction? (specify which) : No
  • Are you willing to pay to be removed from the Blacklist ,if possible? : - Sure
  • Other specifications? : Good luck

Edited by krish

Nume in joc: Zekko

Level: 15

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : Joc de aproximativ 7 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Compay, The Paterno Family x2, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia, vroiam sa incerc si ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3- Tow Truck Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei Agentii deoarece aici sunt membri de treaba, activi si seriosi si cred ca putem realiza ceva impreuna. Si doresc sa devin un Assassin foarte priceput.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul banilor. When you kill for money, there are no rules.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, nu am mai fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Xzeny

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, bineinteles. Daca nu as avea capacitatea aceasta nu as mai aplica.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_251.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am niciun warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : In cazul in care voi fii acceptat si voi trece testele, promit sa nu va dezamagesc.

EDIT: RETRAG

Edited by Zekko

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.