Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

1zgulah.png

Nume in joc: 3n3rgY

Level: 28

Varsta: 18 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: De aproximativ 3 ani

Factiuni precedente: News Reporter - Rank 2 (3 saptamani) , The Tattaglia Family - Rank 2 (1 luna si 1 saptamana) , The Barzini Family - Rank 2 (2 saptamani) , The Corleone Family - Rank 3 (1 luna si 3 saptamani) , National Guard - Rank 1 (5 zile) ;

Rank-ul ultimei factiuni: National Guard - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost sanctionat din cauza neatentiei, pentru ca m-am grabit la /arrest, si imi doream enorm de mult sa aplic la aceasta agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: The Corleone Family (Rank 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In aceasta agentie domina respectul, seriozitatea. Este factiunea mea preferata, cu membrii activi, foarte bine instruiti si cu un lider pe masura. Dupa parerea mea "Hitman Agency" este cea mai puternica de pe server, atat financiar, cat si tehnic. Consider ca aveti nevoie de un agent talentat, cu experienta, serios, activ si capabil sa indeplineasca misiunile cerute, iar aceste insusiri ma caracterizeaza.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasineaza oameni in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da, si le voi respecta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da, inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata. Respect aceasta agentie!

Ai mai fost membru Hitman: Cu acest nickname nu, insa cu cel anterior si anume ..eNeRgY.. am facut parte din agentie.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Am picat perioada de test.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Aproximativ 7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare: ..eNeRgY..

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bineinteles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats: http://imageshack.us.../samp002ur.png/

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3 (Datorita comportamentului meu exemplar)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Nu, niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu figurez pe nici-un BlackList.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari?: Sunt o fire vsela, serioasa, muncitoare, experimentata, responsabila, am simtul umorului si imi doresc foarte mult sa ajut aceasta agentie. Sper ca imi veti acorda o sansa. Nu va voi dezamagi!

Edited by 3n3rgY

Avand in vedere ca am o problema in familie si trebuie sa plec urgent nu va voi putea raspunde acuma la cereri,imi cer scuze.

Minim pana azi la ora 23:00 va raspund si maxim pana maine la ora 14:00.

Va multumesc de intelegere.

Cei acceptati pentru teste sunt : Addyn, Tatarusanu, Kevin, Crysty.U.Craiova, Cedryk, Clayton, Loloz, Conner, Turner, Silviu1333.

Testul cuprinde 3 probe, regulament,arme si un contract.

Pentru regulament veti fii contactati de un rank 4 + [ sau puteti venii la hq si asteptati ]

Those who got accepted for tests are : Addyn, Tatarusanu, Kevin, Crysty.U.Craiova, Cedryk, Clayton, Loloz, Conner, Turner, Silviu1333.

The test has 3 rounds, hitman agency rules test,weapons and a contract.

For the first round you`ll be contacted by a rank 4 + [ you may come to the hq and wait ]

RO : Hitmen Ageny recruteaza 7-8 noi agenti.

Aplicatiile vor fi deschise 24 de ore.

Aplicatiile necorespunzator completate vor fi din prima respinse.

EN : Htman agency is recruting 7-8 new agents.

The application topic will be unlocked for 24 hours,from now on.

The applications that are not correctly writen will be from the start revoked.

Edited by Radu

Nume in joc: unK.

Level: 52

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Din 27 iunie 2010. 2 ani jumate...

Factiuni precedente : Stracci Family (rank 3), Barzini Family (rank 6), National Guard (rank 4), Barzini Family (Don), Hitman Agency (rank 1), Paterno Family (Don), Police Departement (rank 2), Corleone Family (rank 5), Tattaglia Family (rank 1), FBI (rank 1), Barzini Family (rank 1) - nu mai stiu ordinea exacta, au fost multe.

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini Family - rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat ban pentru joypad + cbug si am fost demis.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Barzini si Don Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta factiune, am mai facut parte din aceasta si doresc sa revin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Cu membrii prezenti, nu cred, adica eu nu imi aduc aminte de niciun conflict.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Prima data imi dadusem demisia, dar ma razgandisem, am ramas, si la o zi dupa am luat lider in factiunea Paterno Family.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Vreo 2-3-4, depinde de programul zilnic. In ultimele 3 luni am fost mai inactiv din cauza ca am fost civil asteptand deschiderea recrutarilor in Hitman Agency.

Nickname-uri anterioare : unkn0wn68

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_131.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. O data pentru ca m-a confundat Bobo la un event cu un alt player si am luat ban 1 zi, motivul inca nu il stiu (acum muuuuult timp), alta data mi-a dat Kip ban permanent pentru cheats (gresise id-ul). Ban pe bune am avut de 2 ori: o singura zi, cand am dat /q inainte de a-mi fi luata licenta de driving, dar politistul nu ma somase, iar acum recent ban 10 zile pentru joypad + cbug.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: Alpha287

Level: 30+.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server?: Din decembrie 2010.

Factiuni precedente : School Instructor, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Police Department, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 – The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 – News Reporter (sublider).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aceasta agentie si-a dovedit de-a lungul timpului statutul de factiune serioasa. In aceasta agentie se gasesc membri activi, care stiu ce inseamna respectul si munca in echipa. Imi face intotdeauna placere sa fac parte dintr-un colectiv.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor persoane contra cost, si bineinteles, cu Death Match controlat si bine organizat.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Patru sau cinci ore in timpul scolii.

Nickname-uri anterioare : -.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/38bNcyX.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 warn-uri. Primul a fost lua datorita unei neintelegeri intre mine si Razvan14 acum mult timp, rezultand sactionarea mea pentru abuz de /sleep on contract; iar al doilea a fost luat pentru bind pe /ad.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Nume in joc: Smyth.

Level: 22

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 9-10 luni cu pauze.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, Barzini family, Cuneo family, School Instructors, Tattaglia family, News Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat din News Reporter deoarece nu puteam ajunge la unele evenimente importante.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2, News Reporter si School Instructors.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur pentru ca este factiunea care impune cel mai mult respect pe server, imi place cu ce se ocupa, iar cel mai important lucru, membrii sunt foarte activi si respectosi, formand o adevarata echipa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea jucatorilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul saptamanii 5-8 ore, in week-end 10-12 ore.

Nickname-uri anterioare : mikyblood

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://postimage.org/image/8rha4yxmv/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, ad aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O singura data, am scris parola gresit de 3 ori.

Alte precizari? : Am vazut ca s-au deschis aplicatiile si am zis sa imi incerc norocul.

Edited by Smyth Blood

Nume in joc: Anthony.

Level: 43

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server?: De peste un an si jumatate.

Factiuni precedente : Hitmen Agency ; Taxi Cab Company ; Stracci family ; Cuneo family ; Paterno family ; Barzini family ; FBI ; National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini family - RANK 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Director Hitmen Agency ; Don Stracci ; Special Agent Hitmen Agency ; Sgarrista Corleon family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Home sweet home.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Mercenari platiti.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Parasirea din postura de lider, motivata unele probleme.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Suficient pentru o activitate modica spre ridicata.

Nickname-uri anterioare : eu.raduuu

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/lgostmxr1/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cerere de ban - retragere.

Alte precizari? : H.A. <3

Edited by Anthon

Nume in joc: w1r3l3ss

Level: 15

Varsta(reala): 19

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server? : De 1 an.

Factiuni precedente : Corleone Family (rank 3), Paterno Family (rank 2), Barzini Family (rank 2), Taxi Cab Company (rank 2).

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company (rank 2).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ma lasase-m de Sa:Mp din cauza bacului.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Corleone Family (rank 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De când m-am apucat de sa:mp am fost uimit de treaba celor din agenţia de Hitman şi anume să omori oameni contra unei sume de bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorârea oamenilor contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, am luat la cunoştiinţă topicurile agenţiei.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, am destulă experienţă în mânuirea armelor.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i46.tinypic.com/2qiv5g0.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodată.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Radu sper să-mi acorzi şansa de a intra în agenţia de Hitmani. O seară frumoasă !

Edited by w1r3L3sS

Name the game:TrNA

Level:33

Age (real):18.

Gender (male / female):Male.

How long play on the server? :More than 7 months.

Previous factions:Cuneo Family , Tattaglia Family , Taxi cab Company , National guard , Hitmen agency

Rank last facton: Rank 1 Hitman agency

The reason you left / were you fired the former Faction:I got kicked because I took contract on 6 minutes wait btw 10 minutes

Had the highest rank in any faction (faction Specify): Tattaglia rank 2 Leader : Kelton , National Guard rank 2 Leader : dRE

Why you want to join the agency? :Because It's where I can do my favorite job which is perform contracts silently

What you think handles this agency? : Trade human's life for money

Do you know Hitman Agency rules and read at least once Info, orders and Agency skins? :Yes, I do.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid not to have the point? :Yes Jokes are away from Hitmans behavior

You had a history of one or more members of Hitman Agency?:Yes

Have you ever been a member Hitman:Yes

Reason exit / dismissal of Hitman (in case you've been):My contract Has left the game I announced to gethit but no rank +3 answered I took contract on 6 minutes btw 10 minutes by wrong and bullz007 got me and anthony. kicked me it was in my test period time.

How many hours per day give this game without afk? :5-6 Hours per a day.

Previous nicknames:None

Consider that you have the ability to perform a contract without problems? :Yes

You have the ability to write grammatically correct?Yes

Picture of / stats (+ mandatory civil occur / time when it is done) and detective skills to: Click please

Warn'uri many of the game? (specify why):0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why):No

You're a BlackList'ul factions? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?:Yes

Other specifications? :It's about a month which I'm staying to join H.A I didn't make any application for another factions.

Nume in joc:Costynho

Level:55

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :De la inceput.

Factiuni precedente :Taxi Cab Company

The Paterno Family x2

Police Departament

National Guard,

Federal Bureau of Investigatios x2,

The Tataglia Family

The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am acumulat 3FW.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 5-Police Departament,National Guard,The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece imi place cu ce se ocupa,are cel mai experimentat lider si cei mai buni membri.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu asasinarea playerilor in schimbul unor bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore

Nickname-uri anterioare :[ro]Costynho

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? :Multumesc anticipat.

Nume in joc: ValentinoRossi

Level: 24+

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 7 luni.

Factiuni precedente : Fire/Medic Department - TTC - Taxi Cab Company - FBI.

Rank-ul ultimei factiuni : FBI - rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia. Pentru a aplica in hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - rank 3 - testing staff

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune activa,bine organizata cu membrii de treaba.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-7 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i47.tinypic.com/263wmx1.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,la level mic pentru Drive-by fara sofer.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by ValentinoRossi24

a2yqtl.png

Nume in joc : Scarface

Level : 51

Varsta(reala) : 24 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani de zile.

Factiuni precedente :

Fireman/Paramedic - Lider snizeL

Taxi Cab. - Lider - Zuzu

School Instructor - Lider - ShlomY

The Barzini Family - Lider cLaU

The Cuneo Family - Lider - Mr.GhosTx

The Paterno Family - Lider - Andrew.

National Guard - Lider - dRE

The Tattaglia Family - Lider - TheEmperor

Hitmen Agency - Lider - Anthony.

The Corleone Family - Lider - Razvan14

FBI - Lider - Byfydo

Police Departament - Lider - [F4L]Teylo

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Police Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie, pentru a aplica in hitmen agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Fire & Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa, si pentru ca este cea mai respectata factiune, si cu membri seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a incerca o mafie si pentru ca liderul de atunci nu se prea ocupa de agentie, si am facut greseala sa ies.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 - 9 ore.

Nickname-uri anterioare : Castellano

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru aim/joypad.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat si sper sa mi se acorde o ultima sansa...nu voi dezamagi.

Nume in joc: AndreiDeiu

• Level: 18+;
  • Varsta(reala): 17 ani;
  • Sex (masculin / feminin): masculin;
  • De cat timp jucati pe server?: De un an și o lună (din decembrie 2011);
  • Factiuni precedente : Fire&Medic Department, School Instructor;
  • Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1;
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am putut loga timp de o săptămână și am fost demis;
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1; School Instructor repsectiv Fire&Medic Department;
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc să mă alătur agenției deoarece vreau să îmi încerc norocul aici și cred că voi face o treabă foarte bună;
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Această agenție se ocupă cu contractele puse pe diverși playeri și cu omorârea lor;
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur;
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineînțeles;
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodată;
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu;
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore;
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da;
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur;
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/n9zqx69eb/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru Death Match;
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : odată pentru Death Match;
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu;
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da;
  • Alte precizari? : Mulțumesc anticipat;

Nume in joc: AndreiuS

Level: 37

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Medici, Taxi, TTC, Cuneo x2, Paterno x3, TaTTaglia x3, Stracci x3, Corleone, Barzini

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini - rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Toata lumea se certa si nu imi placea starea aceea de cearta.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Medici - rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa si imi place sa merg dupa oameni si sa ii omor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/uqba3fq1t/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am fost cu un prieten la PaintBall si am activat joypad.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazu

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: [bTD]Show.

Level: 47

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : Din anul 2011

Factiuni precedente : Fire&Medic Dept.,Stracci Family,F.B.I,Paterno Family,Brazini Family,Corleone Family,F.B.I,Tow Truck Company,2xPaterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : Piccoto(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mult prea obosit de mafii,vreu sa incerc ceva nou gen Hitmen .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario (5) - Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai respectata factiune, condusa de un lider foarte bun. Am prieteni aici. De cand am intrat pe server am vrut sa intru in Hitmen, dar mereu a existat o problema, acum am decis sa imi incerc din nou norocul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu, din pacate

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : Mr.Showdown, showdown19, Mr.SHow , Show.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/EzAqvHK.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o singura data, la inceput, cand "nu stiam cu ce se mananca" jocul, din cauza spam-ului excesiv.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by ShoW

Nume in joc:Norbert14

Level:28

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si 2 luni

Factiuni precedente :The Tattaglia Family,The Corleone Family x3

Rank-ul ultimei factiuni :The Corleone Family rank 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Nou lider care a dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :The Corleone Family si The Tattaglia Family rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o agentie respectat iar acest statut la dobandit prin munca a multor membri de exceptie care au trecut prin aceasta factiune fara care aceasta factiune nu ar fii unde este acum.Si mereu mi-am dorit sa fac parte dintr-un colectiv unit cum este aceasta factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu omorarea playerilor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://i.imgur.com/bqO72RP.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da pentru bug abuz pe fcr-ul altei mafii

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc

a2yqtl.png

Nume in joc: Shooter

Level: 31+

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 7 luni+

Factiuni precedente : The Paterno Family, Taxi Cab Company, Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company - Rank 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand, doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece este o factiune foarte complexa, si imi place aceasta meserie de "asasin platit" ; in al doilea rand, pentru ca este o factiune serioasa si respectata, cu un staff capabil si membrii prietenosi, glumeti si cu capul pe umar.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor anumite persoane contra unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h

Nickname-uri anterioare : reece3, Shooter.Vicious

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/8QhOQ8U.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da - tentativa afaceri ilegale, transfer ilegal (eram incepator si nu prea stiam, dar am invatat ceva din aceste esecuri si nu se va mai repeta, greseala e omeneasca, important e sa inveti din ea).

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Andr3ii

Level: 48+

Varsta(reala): 16 ani jumate.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate.

Factiuni precedente : The Stracci Family, The Tattaglia Family, The Paterno Family, The Barzini Family, The Cuneo Family, National Guard, The Corleone Family, Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : Police Departament ( Officer 1 ).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Cuneo Family ( 4 ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece mereu mi-am dorit sa fac parte din aceasta factiune pentru a putea face contracte si pentru ca stiu ca in aceasta factiune sunt doar playeri seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza oameni in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, si le voi respecta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, inteleg.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 - 5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineinteles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/6UJ1KIB.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1 / 3 ( Pentru ca l-am facut pe unu nab. )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Edited by Andr3ii B z

ka1u85.png

Nume in joc: Dany_Trif

Level: 26

Varsta(reala): 15 ani jumate.

De cat timp jucati pe server? : Din vara anului 2010.

Factiuni precedente :

• Federal Bureau of Investigation
  • The Barzini Family
  • The Corleone Family
  • The Cuneo Family
  • The Paterno Family
  • The Stracci Family
  • The Tattaglia Family
  • Taxi Cab Company
  • News Reporter
  • Fire & Medic Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut o discuție aprinsă cu lider-ul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Tattaglia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau să ajut această agenție cu tot ce pot, vreau să intru pentru că este o facțiune serioasă, respectabilă.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore, depinde.

Nickname-uri anterioare : Dany02

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/aj5u2o1eb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Jigniri (acest warn am de când aveam level mic).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am greșit parola de 3 ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Vă mulțumesc pentru timpul acordat cererii mele.

Nume in joc: Mr.Yanys

Level: 37+.

Varsta(reala): Anul ăsta fac 19 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 3+ ani.

Factiuni precedente: Am fost în toate.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Începusem școala și nu aveam prea mult timp la dispoziție.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5 - The Tattaglia Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o facțiune specială, am mai făcut parte din ea și mi-a plăcut modul de desfășurare a acesteia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Da, de 2 ori.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu aveam timp să-mi fac contractele, eram ocupat cu școala.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: În jur de 6-8 ore.

Nickname-uri anterioare: - .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/udy7wxhup/ .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari?: - .

Edited by YanyS

Nume in joc: Cristian.

Level: 30+

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server? : 9 luni+

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , Barzini Family, National Guard, Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Corleone Family - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Doresc sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company - Rank 6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand, doresc sa ma alatur acestei agentii pentru ca imi place.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor anumite persoane contra unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mpixciwwj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Amenintare ban, eram newbie si am amenintat o persoana cu ban pentru ca imi furase NRG.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am avut ban.

Alte precizari? : Multa sanatate !

vD1cOEW.gif

Nume in joc: 3n3rgY

Level: 3o

Varsta: 18 ani

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: De aproximativ 3 ani.

Factiuni precedente: News Reporter - Rank 2 , The Tattaglia Family - Rank 2 , The Barzini Family - Rank 2 , The Corleone Family - Rank 3 , National Guard - Rank 1;

Rank-ul ultimei factiuni: National Guard - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost sanctionat din cauza neatentiei, pentru ca m-am grabit la /arrest, si imi doream enorm de mult sa aplic la aceasta agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: The Corleone Family (Rank 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In aceasta agentie domina respectul, seriozitatea. Este factiunea mea preferata, cu membrii activi, foarte bine instruiti si cu un lider pe masura. Dupa parerea mea "Hitmen Agency" este cea mai puternica de pe server, atat financiar, cat si tehnic. Consider ca aveti nevoie de un agent talentat, cu experienta, serios, activ si capabil sa indeplineasca misiunile cerute, iar aceste insusiri ma caracterizeaza. "Hitmen Agency" este cunoscuta atat in jocurile virtuale cat si in realitate si sunt convins ca imi va prinde bine si va fi o experienta de neuitat.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasineaza oameni in schimbul unei sume de bani. Actioneaza din umbra si fara dovezi.

Sti regulile Hitmen Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da, si le voi respecta.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da, inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitmen Agency?: Nu, niciodata. Respect aceasta agentie!

Ai mai fost membru Hitmen: Nu, nu mi s-a acordat nici-o sansa.

Motivul iesirii / demiterii din Hitmen: Nu am facut parte din Hitmen Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Aproximativ 7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare: ..eNeRgY..

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bineinteles

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Poza cu /stats:

http://imgur.com/znNQBYh

Cate warn'uri ai in joc?: 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da, o singura data pentru Auto Clicker.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu figurez pe nici-un BlackList.

Alte precizari?: Sunt o fire vesela, serioasa, muncitoare, experimentata, responsabila, am simtul umorului si imi doresc foarte mult sa ajut aceasta agentie. Sper ca imi veti acorda o sansa. Nu va voi dezamagi!

Edited by 3n3rgY

Nume in joc:mikai

Level:28

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :7 luni

Factiuni precedente :

F&M departament-rank1

The Barzini family-rank1

The Stracci family-rank2

The Paterni family-rank2

School instructor-rank3

Rank-ul ultimei factiuni :Ultima factiune am fost School instructor-rank3(senior instructor) .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece am acumulat 3/3 FW.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :School instructor-rank3(senior instructor)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Imi doresc sa ma alatur agentiei deoarece este visul meu de a ajunge aici,fiindca este agentia cea mai activa organizata,cu un lider,extraordinar care isi da silinta sa faca totul foarte bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta agentie se ocupa cu respectarea contractelor puse de playeri pentru a elimina persoana evidentiata in contract

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da le-am citit de multe ori.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Niciodata

Ai mai fost membru Hitman :Nu am mai fost membri Hitman

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am mai fost membru.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore cel putin

Nickname-uri anterioare :Nu am mai avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://s9.postimage.org/cvismbxvj/sa_mp_014.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 deoarece am dat /ad cu rob nestiind ca voi fi sanctionat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da fara nici o problema.

Alte precizari? :Va multumesc pentru timpul acordat,daca voi fi acceptat nu veti regreta ca ma-ti ales.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.