Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:Turok

Level:26

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :De mult timp..

Factiuni precedente :

d9LCQhI.png - uiDivo - rank 1

iBZhHrg.png - rizEa - rank 2

y1SlQ0M.png - rank 1

eHi4vq7.png - ByFyDo - rank 1

Pa3Rmoz.png - Marco - rank 1

hmZYCD2.png - PiCi - rank 2

IiTUvkD.png - NoWaY25 - rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Red Dragons Triad ( rank 1 )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Nu mai era lider NoWay25.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 (Southern Pimps si The Tsar Bratva )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De mult timp mi-am propus sa intru in aceasta agentie dar nu am avut inca ocazia , asa ca profit de acest moment pentru a-mi incerca norocul in ocuparea unui loc in ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea diferitelor persoane, asasinii primind recompensa pusa pe capul victimelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Categoric

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sunt total de acord cu asta.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :8-9 ore

Nickname-uri anterioare :MARIANPERRY

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, deoarece am rabdarea necesara si imi pastrez calmul in orice situatie.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/0XvZ4fS.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da,DM aiurea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii cererii mele.

Edited by GTT MariaN

Nume in joc: ExTr3m3R

Level: 15

Varsta(reala): 13

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 luni

Factiuni precedente : Nu am avut

Rank-ul ultimei factiuni : 0

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 0

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand aveam level 1, vroiam sa fiu un hitman, dar din pacate nu aveam level-u necesar! dar poate acum as putea sa intru in agentie, as vrea sa intru in Hitman Agency pentru a ajuta Agentia prin ,,Kill-uri'', cat mai stealth, am experienta de jocu de gen ,,shooter'', experienta find de 8 ani si cred ca as putea sa intru, dar normal trebuie sa iau test-ul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu uciderea persoanelor, pe care au fost puse contracte in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In Vacanta 7-8 ore, In timpul Scolii 3-4 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nume

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur, cat mai stealth posibil!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://i.imgur.com/UISko1a.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1-Warn pentru ca ma pus prea multe @@ in /ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat ban 1 singura data, pentru ca am avut contu-l spart

Alte precizari? : Multumesc! astept de cand aveam lvl 1, macar sa incerc! poate iau si test-ul

Nume in joc: Source.Vicious

Level: 29

Varsta(reala): 16.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din 2009, cu alte conturi.

Factiuni precedente :

Stracci Family- - Leader: Anthony.

News Reporter- - Leader: emptY_mdy

Stracci Family-- Leader: Cristi

Paterno Family- Leader b0d018

Tattaglia Family- Leader: Dr.CarTer

Green Street Bloods- Leader PauL.

Federal Bureau of Investigations- Leader ByFyDo

Verdant Family- Leader [sQ]Raducu, Pharell.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 [ Verdant ]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am pus cererea de inactivitate pe 27 in loc de 29 si in aceste 2 zile am acumulat FW pentru Lipsa Antrenament / alte activitati.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2: F.B.I

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider ca este meseria la care ma descurc cel mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia HITMEN este solicitate de catre jucatori cu o suma de bani pentru a omora alte persoane.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : De mai multe ori.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Avand in vedere ca va incepe scoala 7-8.

Nickname-uri anterioare : SoURc3_

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Pvm7Z9O.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : In trecut pentru DM si Limbaj.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Normal.

Alte precizari?: Succes tuturor.

Edited by Source c Vicious

Nume in joc: Rick.

Level: 46

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ un an.

Factiuni precedente :

1. Fire & Medic Departament - Lider -> ALLEN -> Rank : 1

2. The Cuneo Family - Lider : ShlomY -> Rank : 1

3. The Stracci Family - Lider : Anthony. -> Rank : 1

4. The Stracci Family - Lider : PauL. -> Rank : 2

5. The Tattaglia Family - Lider : Dr.Carter -> Rank : 1

6. The Tattaglia Family - Lider : DieseL -> Rank : 1

7. Taxi Cab Compay - Lider : ALex - > Rank : 1

8. The Cuneo Family - Lider : kiNNNder. -> Rank : 2

9. The 69 Pier Mobs - Lider : Explosive -> Rank : 2

10. LVPD - Lider : Inferno27 -> Rank 1

11. F.B.I : ByFyDO -> Rank 1

12. Green Street Blood : aLexBz -> Rank 2

13. Tow Truck Company : Blue_Blood -> Rank 1

14. Southern Pimps : Shooter : -> Rank 1

15. The Tsar Bratca : Kelton -> Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 -> The Tsar Bratva

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece imi doresc foarte mult sa intru in hitman agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 -> The Stracci Family , The Cuneo Family , The 69 Pier Mobs , Green Street Blood.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune activa si serioasa si imi place cu ce se ocupa un Hitman.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu incheierea contractelor puse de jucatori pe alti jucatori

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu din pacate

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Rickmad

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da o data am fost . ban 3 zile - Comportament Non-Rp.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata !

Edited by KBRick

Nume în joc: [sQ]Creative.

Level: 65.

Vârstă(reală): 16 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cât timp jucaţi pe server?: Peste 2 ani.

Facţiuni precedente:

• The Corleone Family: Rank 1 - 4.
  • The Cuneo Family: Rank 1-5.
  • School Instructor: Rank 1.
  • F.B.I.: Rank 1-4.
  • The Barzini Family: Rank 1-2.
  • The Paterno Family: Rank 1.
  • The Straccy Family: Rank 1.
  • The Tattaglia Family: Rank 1
  • The Verdant Family: Rank 1
  • LVPD: Rank 1-2.
  • Red Dragon Triad: Rank 1-2.

Rank-ul ultimei facţiuni: Red Dragon Triad: Rank 2.

Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demis din fosta facţiune: Am demisionat. Am vrut o mica pauza de Sa:Mp.

Cel mai mare rank avut în vreo facţiune(specifică facţiunea): The Coneo Family - Rank 5.

De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei?: Am cativa prieteni vechi pe aici si nu am dobandit inca statutul de Agent.

Cu ce consideraţi că se ocupă această agenţie?: Omorarea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Ştii regulile Hitmen Agency şi ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency skins?: Bineînţeles.

Înţelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membri Hitmen Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitmen?: Nu.

Motivul ieşirii / demiterii din Hitmen (în caz că ai mai fost): -

Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk?: În ultima perioada nu am fost prea activ pentru ca nu am avut un motiv anume. Insa in cazul in care voi fi acceptat respectiv in cazul in care voi reusi sa intru in agentie voi fii activ cel putin 3-4 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare: CreaTiVe., PsyCho.

Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da.

Aveţi capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e făcută) şi skill la detectiv: http://s17.postimg.org/4h1if1s0v/sa_mp_010.png

Câte warnuri ai în joc? (precizează de ce): 0/3.

Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce): Da. Motivele au fost urmatoarele: Licitatie aiurea, DM, /q on wanted.

Eşti pe Black Listul unei facţiuni? (precizează care): Nu.

Eşti dispus să plăteşti ca să fii scos de pe eventualul Black List?: Da, dacă va fi cazul.

Alte precizări?: Mulţumesc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nume in joc: Alonso

Level: 34

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : 30.03.2013 - 5 luni.

Factiuni precedente :

School Instructor - Rank 1

Vietnamese Boys - Rank 1

SFPD - Rank 1

Southern Pimps - Rank 1

News Reporter - Rank 2

Green Street Bloods - Rank 1

LVPD - Rank 1

Avispa Rifa - Rank 1

FBI - Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea din mai multe motive:

1. Toata lumea facea DM pe mine.

2. Raport plictisitor si monoton.

3. Am ajuns la concluzia ca nu-mi prea pla departamentele.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa fiu un membru al acestei factiuni deoarece imi place sa asasinez oameni, desfasurandu-mi contractul intr-un mod foarte silentios.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore, depinde.

Nickname-uri anterioare : Kamarov

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/tAuukXl

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o singura data pe motiv deranj event.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edited by Alonso

Nume in joc: Strandy

Level: 28

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company - Rank 2

The Stracci Family - Rank 1

The Corleone Family - Rank 1

Las Venturas Police Department - Rank 2

Los Santos Police Department - Rank 1

News Reporter - Rank 2

San Fierro Police Department - Rank 1

Tow Truck Company - Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Incalcarea regulamentului, tractat de pe trotuar.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2, in Taxi, LVPD si News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in aceasta agentie deoarece este una foarte respectata, cu membrii de elita. Face parte din cele mai respectate factiuni. O sansa in aceasta factiune, este foarte mare.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost, din pacate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 8-10 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu detin nickname-uri anterioare.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimg.org/image/mlsez6w5d/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Warns ( 1/3 Limbaj 2/3 Spam )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru [/ad] aiurea.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : "When you kill for money, there are no rules."

Edited by Strandy

Nume in joc: Alexan

Level: 19

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server? : De cand sa deschis

Factiuni precedente : Taxi Cab Company si Las Venturas Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2 LVPD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie http://forum.b-zone....ns/page__st__40

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : In NG daca imi aduc bine aminte dar nu apar in loguri rank 4 iar acum prezent de cand m-am reapucat rank 2 in LVPD

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place ca acum este in evidenta fata de Mafii, inainte nu era diferenta mare diferenta intre HA sau ganguri.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor puse de diferite persoane care nu se pot razbuna fata in fata, asa ca apeleaza la Assasini.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi joc 4hr+ si nu il las pe sleep ( Mi se pare o irosire de electricitate).

Nickname-uri anterioare : Aken inainte de wipe-ul din 2009

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/UFZPbvN

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Cand m-am reapucat am dat ad cu rob (Inainte aveai voie).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da transfer ilegal de bani intre 2 conturi cu acelasi ip.

Alte precizari? :Sper sa primesc o sansa, Dovada pentru NG (Am mai fost acuzat de minciuni) http://forum.b-zone....exan#entry29382

Edited by nWo Roronoa Zoro

Nume in joc: Bladesttar

Level: 30+ [981/118]

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :

Fire & Medic Department (Rank 1)

The Stacci Family (Green Street Bloods - Rank 1)

Tow Truck Company (Rank 5)

Federal Bureau of Investigations (Rank 5)

The Tattaglia Family ( The Verdant Family - Rank 1)

Los Santos Police Department (Rank 1)

Las Venturas Police Department (Rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - Las Venturas Police Department

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu-mi place rutiera , m-am dus cu gandul ca o sa inving aceasta "fobie".

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Tow Truck Company si Federal Bureau of Investigations

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc de ceva timp sa fac parte din aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In ultima vreme doar 4 ore , dar pot sa acord mult mai mult timp.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (am vorbit urat cand aveam level mic)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Weeld

Level: 46

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server? : 3 ani si cateva luni

Factiuni precedente : Hitman Agency / Barzini Family / Corleone Family / Paterno Family / Tattaglia Family / Police Department of Los Santos

Rank-ul ultimei factiuni : Southern Pimps - Rank 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : N-am mai avut timpul necesar .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitman Agency - Rank 4 / Barzini Family - Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici ma regasesc si mi-am petrecut cel mai mult timp de pe server . Munca asta ma reprezinta, imi face placere sa-mi duc la sfarsit contractele in liniste ca pe vremuri .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unei persoane in schimbul unei sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur .

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie deoarece nu am mai avut timpul necesar pentru a continua .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2 - 4 ore, depinde de zi si de dispozitie .

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineinteles .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/qdaj1gzqf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o singura data pentru c-bug .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : The place I was raised, they didn't give us names. They gave us numbers. Mine was 88.

Edited by Weeld

Nume in joc: TrNA

Level: 47

Varsta(reala): 19

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 14 months

Factiuni precedente : Vietnamese boys , Verdant family , LV taxi , National guard , Hitman agency , 2 times LSPD , Red Dragon Triad & The Tsar Bratva

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 (Byki)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Resign to join H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Vedrant family , National guard , 2 times LSPD , Red Dragon Triad

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Performing silent contracts is my skill and I want to do it as perfect way and being patience to pull trigger to make silent contracts

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Trades human life for the money

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Yes

Ai mai fost membru Hitman : Yes

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Kicked with Faction punish for Abuse contracts (I had to wait 10 minutes I waited 6 minutes on anthony.'s leader time)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 Hours per a day

Nickname-uri anterioare : ---

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click please

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Yes once for warn threat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : No

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes

Alte precizari? : Nothing

Nume în joc: Aymen

Level: 44

Vârstă(reală): 21 ani.

De cât timp jucaţi pe server?: Joc din 19/02/2010

Facţiuni precedente:

• Stracci Family - Rank 2
  • National Guard(x2) - Rank 2
  • Police Departemant - Rank 1
  • Corleone Family(x2) - Rank 1
  • School Instructor - Rank 3
  • Hitman Agency - Rank 1
  • Paterno Family - Rank 1
  • Cuneo Family - Rank 1
  • Tow Truck Company - Rank 1
  • Federal Bureau Of Investigations - Rank 1
  • Verdant Family - Rank 3

Rank-ul ultimei facţiuni: Verdant Family - Rank 3

Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demis din fosta facţiune: I Resigned Because i had no more time to attend wars and got bored.

Cel mai mare rank avut în vreo facţiune(specifică facţiunea): Verdant Family - Rank 3 & School Instructor - Rank 3

De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei?: I want to join because i like what it occups of and last time i have been here it felt comfortable.

Cu ce consideraţi că se ocupă această agenţie?: A Hitman Agency Member occups of the assassination of certain individuals silently against a fee.

Ştii regulile Hitmen Agency şi ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency skins?: Yes.

Înţelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul?: Yes.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membri Hitmen Agency?: No.

Ai mai fost membru Hitmen?: Yes

Motivul ieşirii / demiterii din Hitmen (în caz că ai mai fost): My inactivity period came-up because of studies and it was hard for me to connect so i had no time to play much.

Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk?: 6/7 Hours per day

Nickname-uri anterioare: -

Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Yes.

Aveţi capacitatea de a scrie corect gramatical?: Yes.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e făcută) şi skill la detectiv: http://i.imgur.com/zmq4Ipl.jpg

Câte warnuri ai în joc? (precizează de ce): 1/3 - Drive-by As a driver

Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce): -

Eşti pe Black Listul unei facţiuni? (precizează care): -

Eşti dispus să plăteşti ca să fii scos de pe eventualul Black List?: If its the case, Yes.

Alte precizări?: No thanks.

Edited by Aymen

Nume in joc: BreaKz

Level: 54

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 ani.

Factiuni precedente : 1. The Barzini Family | Rank 3 | Lider: [F4L]Oasis

2. School Instructor | Rank: 2 | Lider: Qwerty

3. The Stracci Family | Rank:1 | Lider: Spawn

4. The Corleone Family | Rank: 1 | Lider: Razvan14

5. The Paterno Family | Rank: 1 | Lider: ZaNu

6. The Barzini Family | Rank: 2 | Lider: unK.

7. News Reporter | Rank: 3 | Lider: UnknownX

8. The Cuneo Family | Rank: 1 | Lider: Carlos_Smith

9. The Paterno Family | Rank: 3 | Lider: Ecs7azy

10. News Reporter | Rank: 4 | Lider: sRn

11. The Corleone Family | Rank: 1 | Lider : UnknownX

12. The Paterno Family | Rank: 1 | Lider: LoLLiPoP

13. Tow Truck Company | Rank: 5 | Lider: Blue_Blood

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat din Tow Truck Company -- http://forum.b-zone.ro/topic/87209-tow-truck-company-demisii-resignations/page__st__400

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Tow Truck Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alaturi factiunii deoarece este cea mai respectata factiune de pe server si cred ca pot aduce un plus agentiei prin ajutorul meu .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor playeri contra unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s20.postimg.org/47jrtrgz1/sa_mp_007.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Abuz de /q

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Sper sa am onoarea sa colaborez cu voi.

Nume in joc: bunicu

Level: 58

Varsta(reala): 22 ani

De cat timp jucati pe server? : In jur de 5-6 ore,poate mai mult. Depinde de timpul liber pe care il am

Factiuni precedente : GSB,rank 4! Verdant Family *2 rank 1 si 2! Red dragon rank 1! Bratva rank 2! Southren pimps rank 2! Avispa rifa rank 2! 69 pier mobs rank 2!

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2 in Southren pimps

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia pentru a-mi incerca norocul in H.A http://forum.b-zone....40#entry2335769

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in GSB!

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai respectata factiune de pe server si aici imi doresc sa intru de foarte mult timp!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca se ocupa cu asasinarea unor playeri contra unei sume de bani

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate nu!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Din pacate nu am mai fost membru

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore,poate mai mult. Cum am spus mai sus,depinde de timpul liber pe care il am

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sunt nascut pentru asa ceva!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i39.tinypic.c...x.png (skill 5 detective)

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 dm aiurea si /ad aiurea. Le-am luat acum un an pe la level 7-8 cand nu stiam ce inseamna SA:MP

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata postului meu.

Edited by Bunicuu

Nume in joc: CARi3

Level: 92

Varsta(reala): 20+ ani

De cat timp jucati pe server? : 2 - 3 ani

Factiuni precedente : The Cuneo Family - rank 4

The Stracci Family - rank 2

Tow Truck Company - rank 2

The Tattaglia Family - rank 1

The Paterno Family - rank 4

Southern Pimps - rank 5

FBI - rank 2

Verdant Family - rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2 Verdant Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demis

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Cuneo Family - rank 4; The Paterno Family - rank 4

Southern Pimps - rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider ca este cea mai buna factiune, si imi place sa fac contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor puse de diferite persoane care nu se pot razbuna fata in fata, asa ca apeleaza la Assasini.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore/zi

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Primul pentru Dm si al 2-lea pentru /report aiurea (amandoua din 2011)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pentru, abuz de bug la rob si comportament non rp.

Alte precizari? : I love Hitmen Agency.

Nume în joc: Dr.DoC

Level: 30

Vârstă(reală): 19 ani.

De cât timp jucaţi pe server?: Joc din 28/02/2010

Facţiuni precedente:

• Paramedics
  • Police Departemant
  • Tattaglia Family
  • Verdant Family

Rank-ul ultimei facţiuni: Police Departament -rank 1

Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demis din fosta facţiune: Nu am avut suficient timp in real life sa ma ocup si de SAMP.

Cel mai mare rank avut în vreo facţiune(specifică facţiunea): Tattaglia Family - rank 3

De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei? Vreau sa ma alatur acestei agentii deoarece in primul rand meseria de asasin mi se potriveste de minune calitatilor mele in joc si pot face fata unor provocari destul de dure datorita antrenamentelor de asasin pe care le-am avut in mafii . In al doilea rand imi place aceasta " meserie ", am o atractie deosebita activitatilor agentiei si doresc de mult timp sa intru in aceasta factiune. Acum am sperat ca este momentul potrivit si ca pot aplica aici

Cu ce consideraţi că se ocupă această agenţie?: Agentia Hitman se ocupa cu assasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani prin incheierea unor contracte cu valoare variabila.

Ştii regulile Hitmen Agency şi ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency skins?: Desigur.

Înţelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul?: da

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membri Hitmen Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitmen?: nu

Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk?: 7-8 ore pe zi

Nickname-uri anterioare: Razvan_je

Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e făcută) şi skill la detectiv:http://postimg.org/image/m5p7sxjcz/

Câte warnuri ai în joc? (precizează de ce): 0

Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce): nu

Eşti pe Black Listul unei facţiuni? (precizează care): nu

Eşti dispus să plăteşti ca să fii scos de pe eventualul Black List?: Da

Alte precizări?: nu am

Nume in joc: Noire

Level: 16

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : De 3 luni

Factiuni precedente : SF Taxi si Vietnamese Boys

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis cu acumularea a doua fw

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :SF Taxi (rank 3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place cu ce se ocupa si cum rezolva contractele de la distanta

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor de la distanta si silent contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Normal nici nu suport asa ceva

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu dar as vrea

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) -:

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In vacanta cam 10-12 ore

Nickname-uri anterioare :-

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://postimg.org/image/stsff0fnd/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :Multumesc anticipat

Nume in joc: KroG

Level: 42

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : De 4 ani cu pauza, eu jucand de pe mai multe conturi.

Factiuni precedente :

1. Paramedics -> Rank 1.
  2. Red Dragon Triad -> Rank 2.
  3. Vietnamese Boys (2x) -> Rank 1
  4. News Reporer -> Rank 2.
  5. Taxi Cab Company LV -> Rank 2.
  6. The Tsar Bratva -> Rank 1.
  7. National Guard -> Rank 3.
  8. Southern Pimps -> Rank 1.
  9. Federal Bureau of Investigations -> Rank 2.
  10. 69 Pier Mobs -> Rank 2.
  11. National Guard -> Rank 2.
  12. Las Venturas Police Department -> Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : Las Venturas Police Department -> Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut singur sa cedez si sa las un loc liber deoarece am inceput sa am conflicte cu un membru care m-a gresit la testul de intrare, fiind primul departament de tip Police el m-a invatat gresit si luam FW din cauza ca ascultam de el. Ca sa nu am conflicte si sa nu ma cert in factiune, am decis sa cedez sa nu fiu vazut rau.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard -> Rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in Hitmen Agency deoarece aici sunt oameni seriosi pe care ii cunosc de cand joc pe acest server, majoritatea fiind prieteni apropiati. Eu simt o chemare catre agentie, aici sunt oameni capabili, cu experienta si bun simt, cu care voi face o treaba excelenta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea asasinarilor, ei efectuandu-le primesc o suma de bani. Acestia au grija sa nu fie urmariti sau demascati inainte/ in procesul in care asasinul isi efectueaza contractul. Hitmanul pleaca apoi de la locul faptei inainte ca cineva sa isi dea seama.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 6-10 ore, depinde de caz.

Nickname-uri anterioare : [b2w]CraNe si CaLibrU.xD.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/k9sLksj.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, din pacate cand eram incepator si eram in factiunea Cuneo Family, asa se chema atunci. Am vorbit urat fata de [F4L]Balon, dar dupa incident, am discutat amandoi ca 2 oameni si m-a inteles ca eram incepator, dupa care m-a iertat si acum suntem foarte buni prieteni.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt pe BlackList.

Alte precizari? : -

Edited by KroG

Nume in joc: Dodge.

Level: 21

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2ani (am fakut o pauza mare)

Factiuni precedente : Fire & Medic Department rank 2 - Leader: ALLEN

School Instructors rank 2 - Leader: M.Andrei

SF Taxi rank 1 - Leader: Daniel.

SF Police Departament rank 1 - leader:Seba77

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din pacate am picat perioada de teste.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : rank 2 F&M Departament si School Instructors

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/fknbyeizl/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc

MODEL DE CERERE:

Nume in joc:Draco

Level:49

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an jumate.

Factiuni precedente : S.I , F&M , S.I , Taxi Cab , Paterno (Shoutern Pimps) , Barzini (Green Street Bloods) , Taxi Cab , National Guard , F.B.I , 69 Pier Mobs .

Rank-ul ultimei factiuni : 69 Pier Mobs rank 2 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru a intra in aceasta agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard rank 5 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in aceasta agentie pentru ca imi place cu ce se ocupa , este o factiune serioasa , respectata si activa , membri sunt respectosi si de treaba + am si niste prieteni prin aceasta agentie .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu,chiar m-am inteles foarte bine .

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imgur.com/80HOZKc

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da , pentru parola gresita si deranjare event (a venit un coleg de al meu si ... ).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu,nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: AlExYnO

Level: 58

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente : LV Police Departament, Green Street Bloods.

Rank-ul ultimei factiuni : 1,1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia, am avut ceva probleme.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - El Loco Cartel.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De 2 ani tot aplic in continu, si de atunci tot vreau sa intru.. Este factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9

Nickname-uri anterioare : ByAlex.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/i0JHcVO.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,dm,db.

Alte precizari? : Va multumesc.

Nume in joc: AzuR.

Level: 28

De cat timp jucati pe server? : 10 Nov 2012

Factiuni precedente: Paramedics-Rank2. LVPD-rank2.

Rank-ul ultimei factiuni : 2-LVPD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut un deces in familie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2-LVPD & Paramedics

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici sunt membri seriori, maturi si capabili si pentru ca imi place aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu contracte, asasinarea unui jucator in schimbul unei sume de bani fara ca el sa fie vazut, apoi paraseste zona.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7-10 ore

Nickname-uri anterioare : vasyle

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/Qogwnd6

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : -

Edited by AzuR

Nume în joc: Kevin

Level: 44

Vârstă(reală): 16 ani.

De cât timp jucaţi pe server?: Joc de 1 an

Facţiuni precedente:

The Paterno Family rank 2

The Cuneo Family rank 3

69 Pier Mobs rank 2

El Loco Cartel rank 1

The Tsar Bratva rank 2

Green Street Bloods rank 6

The Verdant Family rank 2

Avispa Rifa rank 2

The Tsar Bratva rank 1

Rank-ul ultimei facţiuni: Rank 1 The Tsar Bratva

Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demis din fosta facţiune:Schimbarea liderului

Cel mai mare rank avut în vreo facţiune(specifică facţiunea): Green Street Bloods rank 6

De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei? Vreau sa ma alatur acestei agentii deoarece in primul rand meseria de asasin mi se potriveste de minune calitatilor mele in joc si pot face fata unor provocari destul de dure datorita antrenamentelor de asasin pe care le-am avut in mafii . In al doilea rand imi place aceasta " meserie ", am o atractie deosebita activitatilor agentiei si doresc de mult timp sa intru in aceasta factiune. Acum am sperat ca este momentul potrivit si ca pot aplica aici

Cu ce consideraţi că se ocupă această agenţie?: Agentia Hitman se ocupa cu assasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani prin incheierea unor contracte cu valoare variabila.

Ştii regulile Hitmen Agency şi ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency skins?: Desigur.

Înţelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul?: da

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membri Hitmen Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitmen?: nu

Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk?: 7-8 ore pe zi

Nickname-uri anterioare: hyyz.kyk

Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e făcută) şi skill la detectiv: http://postimg.org/image/x270askx3/

Câte warnuri ai în joc? (precizează de ce): 1/3 ad aiurea

Aţi fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce): nu

Eşti pe Black Listul unei facţiuni? (precizează care): nu

Eşti dispus să plăteşti ca să fii scos de pe eventualul Black List?: Da

Alte precizări?: Multumesc

Nume in joc: [sQ]SpeeD

Level: 41

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate.

Factiuni precedente: Taxi Cab Company(2), Red Dragon Triad (1), Taxi Cab Company(2), F.B.I.(4), Hitman Agency(1), F.B.I.(1), Red Dragon Triad(2), LVPD(1), Verdant Family (2), National Guard (1), Fire & Medic Department(1), National Guard (1).

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Federal Bureau of Investigation - rank 4 (Special Agent in Charge) - Lider ByFyDo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, pentru ca este cea mai cunoscuta si frumoasa factiune de pe server, cu membrii cunoscuti si care au cei 7 ani de acasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu efectuarea contractelor in schimbul unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Categoric.

Ai mai fost membru Hitman ?: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : DjSpeed

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - [/ad] aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): DM pe politisti - 3 zile [ eu fiind intr-un departament ]

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.