Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nick: Kip

* Varsta reala: 16

* Level: 24

* ScreenShot /stats: 89553639003723634197_thumb.png

* Factiuni anterioare: Corleone , Tattaglia , Cuneo , Police-departament , Taxi Cab .

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)- 35546535913303140420_thumb.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Imi place aceasta factiune , am amintiri frumoase aici si multi prieteni , imi doresc si pentru faptul ca este o factiune " pasnica " chiar daca indeplinim contracte , nu facem war-uri si nu atacam aiurea :D.

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Normal .

Nick: TROJAN

Varsta reala: 15

Level: 13

ScreenShot /stats: 5wz0J.jpg

Factiuni anterioare: nr , paterno , ng

Skill'uri la joburi secundare: jF1P9.jpg <detective 5 , mecanic 5 , reporter 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: e o factiune serioasa si imi doresc de mult sa intru in ea mai ales cu noul lider :P

Stii regulile Hitman Agency?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

Alte precizari? obisnuitul ''sper sa fiu acceptat''

GeRRy - Respins.

_T0nY_ - Respins.

xtypE - Respins.

TROJAN - Respins.

Kip - Acceptat pt teste.

mRRy - Acceptat pt teste.

Hitman Agency NU mai recruteaza.

* Nick: [AkA]RTxX

* Varsta reala: 13

* Level: 27

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/93133928434274022162.png

* Factiuni anterioare: Aproape toate

* Skill'uri la joburi secundare: Aproape toate skill5, incusiv Detective http://img.b-zone.ro/images/11639227103960695995.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: O factiune foarte puternica...cred ca din asta se intelege tot.

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

* Alte precizari?: Forta Alin.Ma'i'esT

Edited by AkA.RTxX

* Nick: Mr.lexutzu

* Varsta reala: 15

* Level: 30

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/828975483962345632667.png

* Factiuni anterioare: E lunga lista, prima data am intrat in Hitman, dupa m-am dus leader medici, dupa m-am dus leader taxi, dupa m-am dus leader yakuza, am fost si prin PD si prin Corleone, si prin FBI si prin NR ... am fost leader Hitman si cam atata cred am fost si lider Stracci parca.

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : http://img.b-zone.ro/images/828957548396234632667.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Pai sa vedem, am fost prima data in hitman ... dupa n-am mai apucat sa intru, am avut niste probleme si am iesit din factiune (am pierdut functia) acuma, fiindca in FBI erau probleme (personale) ... si fiindca a fost un loc in Hitman, m-am gandit sa intru, am intrat in Hitman pt. a indeplini contractele si pentru a aduce suferinta celor care au un contract pe capatana. Am intrat si pentru ca am 2-3, 4-5 prieteni pe aici :) Factiunea este frumoasa, si, zic eu ca mi se potriveste.

* Stii regulile Hitman Agency?: Yep.

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Si 2 luni.

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Dap :)

* Alte precizari?: Nimica.

Aplicatii Hitman

65920062742140914536.png

WHEN YOU KILL FOR MONEY, THERE ARE NO RULES.

In acest topic poti face o cerere de intrare in Hitman , folosind butonul Add Reply si urmand exact urmatorul model:

Model de cerere:

• Nick:
  • Varsta reala:
  • Level:
  • ScreenShot /stats:
  • Factiuni anterioare:
  • Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)
  • De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa)
  • Stii regulile Hitman Agency?:
  • Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:
  • Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:
  • Alte precizari?:
Atentie!Toate cererile de intrare in Corleone Family se fac in acest topic, cine face alt topic primeste 10% warn pe forum + cererea anulata imediat.

Fara ScreenShot cu /stats cererea voastra nu se ia in considerare.

Cerinte minime pt intrare in Hitman Agency

- minim level 12

- seriozitate

- activitate

Ne trebuie membri seriosi si foarte activi !

Guest adryan97

Nick:adrian97

Varsta reala:13

Level:14

ScreenShot /stats: http://img32.imageshack.us/img32/7230/samp005ad.png

Factiuni anterioare: S.I

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) http://img132.imageshack.us/img132/3225/samp007ai.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Pt ca sunt playeri buni in factiune, liderul foarte bun si vreau sa vad cum e in aceasta factiune

Stii regulile Hitman Agency?: Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat, sunt activ

Edited by adryan97

Nick: GhosTx

Varsta reala: 14

Level: 27

ScreenShot /stats: n-am FP , astept sa ies din Paterno

Factiuni anterioare: multe

Skill'uri la joburi secundare: am 5 la detective

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: factiune serioasa ( blaaa )

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

Alte precizari?: nem

* Nick:[F4L]zEd

* Varsta reala:15

* Level:14

* ScreenShot /stats:09363698734420302565_thumb.png

* Factiuni anterioare:Tcc,Stracci

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)

21537040085560750678_thumb.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Poi merem am vrut sa intru in hitman,ma atrage meseria de a omora pentru bani.Cred ca factiunea este una super si abia astept primul meu contract daca voi fi acceptat!

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?: Sper sa ma acceptati ,multumesc anticipat!

Edited by zEd

* Nick: GaTor360

* Varsta reala:12

* Level: 12

* ScreenShot /stats:

* Factiuni anterioare: fbi,taxi,paterno

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) stats+detect skill 5 : 04051799509417728142.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Sa duc contractele la sfarsit :)

* Stii regulile Hitman Agency?: da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA

* Alte precizari?:

Edited by GaTor360

Nick:DaNy

* Varsta reala: 17

* Level: 16

* ScreenShot /stats: LM_yA.jpg

* Factiuni anterioare: Ng si Nr

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : LOiSi.jpg

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Deoarece Hitman este o factiune foarte frumoasa in care nu o sa te plictisesti nici o data. In hitmani ai un lider bun si coelgi foarte de treaba.Hitman este factiunea in care oricine si-ar dorii sa intre sau si mai mult sa fie lider.

* Alte precizari?: De 4 luni de cand joc Sa-mp imi doresc sa intru in Hitman.Acu sper sa am sansa.

Nick: TazZmAniA

Level: 23

ScreenShot /stats: Click

Factiuni anterioare: Fireman/Paramedic(Alpacino/rank6) ; The Paterno family(florinacyo/rank3) ; Federal Bureau of Investigations(Mar_Maryus/rank3) ; National Guard(Ady_Torres/rank 2) ; Hitman Agency(ShuRuBeL/rank2) ; The Stracci family(lexutzu/rank2) ; The Cuneo family(Mr.Kaiac/rank2) ; The Corleone family(Spawn/rank1),The Tattaglia Family(vaN/rank1)

Skill'uri la joburi secundare: Click

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Este o factiune serioasa , sa mai invat si eu cu armele , sa imi fac prieteni :)

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

Alte precizari?: Multumesc , sti povestea .. la 2 ies din Tattaglia .

* Nick: MetalCore

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/39903156281713683197.png

* Factiuni anterioare: taxi,Fbi,tattaglia,nr,hitman

* Skill'uri la joburi secundare: Detective 5! http://www.img.b-zone.ro/images/43657011882436470866.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Este cea mai respectata factiune si are playeri puternici si cunoscuti. Este factiunea in care am vrut intotdeauna sa intru, ce faceti voi este cemi place mie.

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Sigur

* Alte precizari?: Voi fi activ de acum in colo.

Edited by MetalCore

•Nick: Bebell

•Varsta reala: 17

•Level: 19

•ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/87491850698212207850.png

•Factiuni anterioare: paramedic rank 5, fbi , tcc rank 3 ( sa intre acum balon sa imi dea uninvite)

•Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): http://www.img.b-zone.ro/images/77268474111911929958.png

•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) : este o factiune foarte unita, cu playeri de treaba si cu un foarte bun lider, si imi doresc de mult sa intru in hitman agency. imi place aceasta factiune

•Stii regulile Hitman Agency?: da

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da normal:X

•Alte precizari?: sper sa fiu acceptat ... multumesc... acum sa ma scoata din tcc cum intra balon , am facut cerere ca nu vreau sa pierd aceasta oportunitate

Nick: ExceSS

Varsta reala: 15 iunie fac 16

Level: 12 (1/52)

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/82819236593999819319.png (e si skillu si stats)

Factiuni anterioare: Fbi / rank 5 ...hitman / rank 4 ...School instructor / rank 2 ....Cuneo / rank 2

Skill'uri la joburi secundare: http://img.b-zone.ro/images/82819236593999819319.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Vreau sa revin aici ma simt cel mai bine aici e locul meu si promit ca voi face tot posibilu sa nici nu ma vedeti :) vreau sa revin in factiunea la care am tinut eu cel mai mult . respect lexutu :)

Alte precizari?: multumesc

Nick:adrian97

Varsta reala:13

Level:14

ScreenShot /stats: http://img32.imageshack.us/img32/7230/samp005ad.png

Factiuni anterioare: S.I

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) http://img132.imageshack.us/img132/3225/samp007ai.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Pt ca sunt playeri buni in factiune, liderul foarte bun si vreau sa vad cum e in aceasta factiune

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat, sunt activ

RESPINS, nu stim nimica despre tine.

Nick: GhosTx

Level: 27

ScreenShot /stats: n-am FP , astept sa ies din Paterno

Factiuni anterioare: multe

Skill'uri la joburi secundare: am 5 la detective

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: factiune serioasa ( blaaa )

Alte precizari?: nem

Acceptat, sa speram ca o sa fii activ cum ai fost si inainte.

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Poi merem am vrut sa intru in hitman,ma atrage meseria de a omora pentru bani.Cred ca factiunea este una super si abia astept primul meu contract daca voi fi acceptat!

RESPINS, nu fac publice motivele.

* Nick: GaTor360

* Varsta reala:12

* ScreenShot /stats:

* Factiuni anterioare: fbi,taxi,paterno

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) stats+detect skill 5 : 04051799509417728142.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:Sa duc contractele la sfarsit :)

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: DA

* Alte precizari?:

Acceptat, sa speram ca o sa fii activ.

Nick:DaNy

* Varsta reala: 17

* Level: 16

* ScreenShot /stats: LM_yA.jpg

* Factiuni anterioare: Ng si Nr

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) : LOiSi.jpg

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) Deoarece Hitman este o factiune foarte frumoasa in care nu o sa te plictisesti nici o data. In hitmani ai un lider bun si coelgi foarte de treaba.Hitman este factiunea in care oricine si-ar dorii sa intre sau si mai mult sa fie lider.

* Alte precizari?: De 4 luni de cand joc Sa-mp imi doresc sa intru in Hitman.Acu sper sa am sansa.

Acceptat, sa speram ca o sa fii activ.

Nick: TazZmAniA

Level: 23

ScreenShot /stats: Click

Factiuni anterioare: Fireman/Paramedic(Alpacino/rank6) ; The Paterno family(florinacyo/rank3) ; Federal Bureau of Investigations(Mar_Maryus/rank3) ; National Guard(Ady_Torres/rank 2) ; Hitman Agency(ShuRuBeL/rank2) ; The Stracci family(lexutzu/rank2) ; The Cuneo family(Mr.Kaiac/rank2) ; The Corleone family(Spawn/rank1),The Tattaglia Family(vaN/rank1)

Skill'uri la joburi secundare: Click

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Este o factiune serioasa , sa mai invat si eu cu armele , sa imi fac prieteni :)

Alte precizari?: Multumesc , sti povestea .. la 2 ies din Tattaglia .

* Nick: MetalCore

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/39903156281713683197.png

* Factiuni anterioare: taxi,Fbi,tattaglia,nr,hitman

* Skill'uri la joburi secundare: Detective 5! http://www.img.b-zone.ro/images/43657011882436470866.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Este cea mai respectata factiune si are playeri puternici si cunoscuti. Este factiunea in care am vrut intotdeauna sa intru, ce faceti voi este cemi place mie.

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Sigur

* Alte precizari?: Voi fi activ de acum in colo.

•Nick: Bebell

•Varsta reala: 17

•Level: 19

•ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/87491850698212207850.png

•Factiuni anterioare: paramedic rank 5, fbi , tcc rank 3 ( sa intre acum balon sa imi dea uninvite)

•Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): http://www.img.b-zone.ro/images/77268474111911929958.png

•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa) : este o factiune foarte unita, cu playeri de treaba si cu un foarte bun lider, si imi doresc de mult sa intru in hitman agency. imi place aceasta factiune

•Stii regulile Hitman Agency?: da

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da normal:X

•Alte precizari?: sper sa fiu acceptat ... multumesc... acum sa ma scoata din tcc cum intra balon , am facut cerere ca nu vreau sa pierd aceasta oportunitate

Nick: ExceSS

Varsta reala: 15 iunie fac 16

Level: 12 (1/52)

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/82819236593999819319.png (e si skillu si stats)

Factiuni anterioare: Fbi / rank 5 ...hitman / rank 4 ...School instructor / rank 2 ....Cuneo / rank 2

Skill'uri la joburi secundare: http://img.b-zone.ro/images/82819236593999819319.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Vreau sa revin aici ma simt cel mai bine aici e locul meu si promit ca voi face tot posibilu sa nici nu ma vedeti :) vreau sa revin in factiunea la care am tinut eu cel mai mult . respect lexutu :)

Alte precizari?: multumesc

Cei care sunt acceptati vor fi contactati INGAME.

* Nick: [DeAgLe]v3rsus

* Level: 19

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/55283675064646606724.png

* Factiuni anterioare: P.d,ng,fbi - Tataglia,News reportter,paramedic,Taxi,Lcn,S.i

* Skill'uri la joburi secundare: am skill 5 se vede in my stats

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi place foarte mult aceasta factiune mereu mi-am dorit sa intru in hitman dar nu am avut ocazia sper sa fiu acceptat imi doresc ff mult

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptata imi doresc ff mult sa intru in hitman multumesc

Nick:Blade_Trinity

Varsta reala:16

Level:24

ScreenShot : 55247439173496672913_thumb.png

Factiuni anterioare:Medics , Paterno , PD , NG , Paterno

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1):Detectiv 5 http://www.img.b-zone.ro/images/84156922097426117819.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Pentru ca doresc aceasta experienta! Stiu sa ascult de niste ordine! Si este factiunea la care am dorit sa intru de cand am inceput sa inteleg samp!Doresc sa indeplinesc contracte ca silent assasin!Daca voi intra voi sta f.mult!

Stii regulile Hitman Agency?:Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da,normal

Alte precizari?:http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8018&st=120&start=120 am facut cerere de demise...voi iesi cand vede don:)

Edited by Bladde

* Nick: [DeAgLe]v3rsus

* Level: 19

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/55283675064646606724.png

* Factiuni anterioare: P.d,ng,fbi - Tataglia,News reportter,paramedic,Taxi,Lcn,S.i

* Skill'uri la joburi secundare: am skill 5 se vede in my stats

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi place foarte mult aceasta factiune mereu mi-am dorit sa intru in hitman dar nu am avut ocazia sper sa fiu acceptat imi doresc ff mult

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptata imi doresc ff mult sa intru in hitman multumesc

RESPINS.

ScreenShot : 55247439173496672913_thumb.png

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1):Detectiv 5 http://www.img.b-zone.ro/images/84156922097426117819.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Pentru ca doresc aceasta experienta! Stiu sa ascult de niste ordine! Si este factiunea la care am dorit sa intru de cand am inceput sa inteleg samp!Doresc sa indeplinesc contracte ca silent assasin!Daca voi intra voi sta f.mult!

Stii regulile Hitman Agency?:Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Da

Alte precizari?:http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8018&st=120&start=120 am facut cerere de demise...voi iesi cand vede don:)

RESPINS !

ScreenShot : 76972778228717264451_thumb.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Pentru ca doresc aceasta experienta! Stiu sa ascult de niste ordine! Si este factiunea la care am dorit sa intru de cand am inceput sa inteleg samp!Am o parere foarte buna despre lider si membri sai!

Stii regulile Hitman Agency?a

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?a

Alte precizari?:am refacut cererea pentru ca acum nu mai am factiune! si ma gandeam ca asta ar fi motivul

* Nick: Rem0ver

* Level: 31

* ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/60438623248907224982.png

* Factiuni anterioare: Aproape toate

* Skill'uri la joburi secundare: skill 5 detective http://www.img.b-zone.ro/images/88821805121294538561.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Factiunea este serioasa imi place sa indeplinesc contracte si leaderul este de treaba

* Alte precizari?: da

Respins, iti place sa te plimbi prin factiuni ... clanul tau injura super mult si ma abtin sa mai spun alte chestii. Ai un vocabular foarte 'colorat', cand te mai omoram ca aveam contract auzeam 'fm..' 'mat...' s.a.m.d.

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): De cand am invatat cum se joaca RP (lvl 3-5) mi-am dorit sa intru intr-o singura agentie,dar nu aveam lvl necesar asa ca am intrat in alta parte..cand am facut lvl nu mai erau locuri,acum s-au eliberat si chiar imi doresc sa intru !Mr.lexutzu te rog eu acc. iti promit ca nu o sa regreti!

Edited by zEd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.