Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc : Tommasi

★ Level : 15

★ Varsta(reala) : 18

★ De cat timp jucati pe server? : 1 luna (joc insa sa-mp de 2-3 ani)

★ Factiuni precedente : Civilian , nu am fost in nici o factiune de cand sunt pe server , am asteptat levelul potrivit pentru hitman , fiind singura factiune in care vreau sa intru .

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand , eu consider factiunea Hitman cea mai activa factiune din joc , in care niciodata nu te plictisesti . In al doilea rand liderul este un exemplu , capabil sa se descurce cu o factiune si respectuos .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor , dezvoltarea lucrului individual si de asemenea si in echipa .

★ Nickname-uri anterioare : -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da .

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Nici nu se pune problema , e un aspect foarte important care trebuie luat ca atare .

★ Motto-ul personal : Respecta si vei fi respectat .

★ Poza cu stats si skill la detectiv : http://img87.imageshack.us/img87/6008/samp001fi.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) : "Tommasi" s-a nascut in Bucuresti , iar la nastere a fost dat spre adoptie . Cand a crescut , la varsta de 18 s-a decis sa se mute din tara datorita situatiei financiare si si-a imaginat ca in U.S.A o va duce mai bine , asa ca s-a mutat in Los Santos . Fiind nou in oras , i-a luat ceva timp sa se acomodeze , insa a invatat repede orasul si cum sta treaba . Si-a luat permisul , s-a angajat ca detectiv particular si intre timp si-a mai facut cativa prieteni . Tommasi cum e nou in oras , sta inchirie si spera ca in viitor sa o duca mai bine cu banii si sa se mute intr-un apartament sau o casa personala , si o mica afacere . Visul american nu il ocoleste pe Tommasi si spera ca il va indeplini . (doar atat e de spus despre caracterul meu , nu vreau sa inventez romane) .

★ Nume in joc: cHr1sS .

★ Level: 15 .

★ Varsta(reala): 18 ani .

★ De cat timp jucati pe server? 1 an jumate .

★ Factiuni precedente: F/P, FBI, Corleone, Taxi Cab Company . Cunneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am am cerut demisia.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Tot ceea ce-mi doresc este sa intru in Hitman. Am multi prieteni aici si vreau sa joc alaturi de ei .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In cursul saptamanii joc 8 ore +, iar in week-end joc 6-7 ore .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitmanii indeplinesc contracte pentru sume de bani .

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Hitmanii lucreaza singuri (contracte) si in echipa (dupa BL). Sunt capabil sa lucrez atat pe cont propriu, cat si in echipa .

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

★ Motto-ul personal: „Respecta-i pe ceilalti pentru a fi si tu respectat” .

★ Poza cu stats si skill la detectiv: My sKiLL / My sTaTs.

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0 .

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Totul a inceput acum mult timp dupa ce am terminat facultatea. Inca vroiam sa lupt pentru a-i ajuta pe ceilalti, de aceea am urmat facultatea de Drept si am reusit sa intru in FBI. Am investigat multe cazuri, care mai de care mai cutremuratoare, ucideri, sinucideri, asasinari etc. Imi aduc aminte ca eram in timpul unei urmariri..am fost impuscat. Am intrat in coma aproape 1 luna, dupa care mi-am revenit incet-incet. Am avut parte de o vizita surpriza la spital, de la noul cap al familiei mafiote Cuneo. Demiras_Fabrizio a venit la spital si mi-a zis ca are nevoie de un om de baza, de aceea am ajuns sa fac parte dintr-o mafie. Nu eram tocmai mandru de munca pe care o faceam, deoarece vindeam arme, droguri, asasinam inamicii familiei, obligam femeile sa se prostitueze. M-am hotarat sa ma reintorc in FBI, acolo aveam sa cunosc multi prieteni pe care-i avusesem colegi si inainte de a fi impuscat. Am lucrat alaturi de ei pana cand am realizat ca este epuizant. Caz dupa caz, eram obligat sa plec noaptea de acasa sa ajung la locul crimelor. Am renuntat la FBI pentru a redeveni mafiot. Credeam ca voi deveni un mafiot de renume, dar nu am putut sta mult in Corleone, deoarece am fost recrutat in trupele speciale. Imi doream sa lupt pe front si sa ajut tara. Am vrut sa invat sa pilotez avioane, elicoptere, dar exact cand aveam prima lectie de zbor, aparatul s-a defectat si a trebuit sa ma catapultez. Generalul Ciupanezu a spus ca nu risca sa mai piarda un alt aparat de zbor si ca imi este interzisa pilotarea aparatelor de zbor. Am fost dezamagit, m-am simtit exclus. Dupa ce am fost somer timp de 1 an de zile, m-am hotarat sa-mi gasesc un serviciu usor, care sa-mi placa. Cum pasiunea mea era sofatul, m-am dus la cea mai apropiata firma de Taxi unde mi-am depus CV-ul. Secretara m-a sunat a doua zi si m-a intrebat de cand pot sa incep. Dupa cateva ore eram intr-un Logan galben asteptand sa primesc comenzi. Timp de cateva luni am lucrat pe tura de zi, dar cand seful m-a obligat sa lucrez pe tura de noapte, am decis sa demisionez. [...] Au trecut cateva luni de cand am ramas fara servici. Am intrat pe internet sa vad ce angajari se fac. Pe utlima pagina a unui site, am gasit scris: Agentia Hitman recruteaza asasini profesionisti. Cum stiam sa trag bine cu arma din trecut, am decis ca trebuie sa incerc si asta. Am completat un formular si i l-am trimis liderului. Tocmai ce-am dat „Send”

★ Nume in joc: cHr1sS .

★ Level: 15 .

★ Varsta(reala): 18 ani .

★ De cat timp jucati pe server? 1 an jumate .

★ Factiuni precedente: F/P, FBI, Corleone, Taxi Cab Company . Cunneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am am cerut demisia.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Tot ceea ce-mi doresc este sa intru in Hitman. Am multi prieteni aici si vreau sa joc alaturi de ei .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In cursul saptamanii joc 8 ore +, iar in week-end joc 6-7 ore .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitmanii indeplinesc contracte pentru sume de bani .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Hitmanii lucreaza singuri (contracte) si in echipa (dupa BL). Sunt capabil sa lucrez atat pe cont propriu, cat si in echipa .

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

★ Motto-ul personal: „Respecta-i pe ceilalti pentru a fi si tu respectat” .

★ Poza cu stats si skill la detectiv: My sKiLL / My sTaTs.

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0 .

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Totul a inceput acum mult timp dupa ce am terminat facultatea. Inca vroiam sa lupt pentru a-i ajuta pe ceilalti, de aceea am urmat facultatea de Drept si am reusit sa intru in FBI. Am investigat multe cazuri, care mai de care mai cutremuratoare, ucideri, sinucideri, asasinari etc. Imi aduc aminte ca eram in timpul unei urmariri..am fost impuscat. Am intrat in coma aproape 1 luna, dupa care mi-am revenit incet-incet. Am avut parte de o vizita surpriza la spital, de la noul cap al familiei mafiote Cuneo. Demiras_Fabrizio a venit la spital si mi-a zis ca are nevoie de un om de baza, de aceea am ajuns sa fac parte dintr-o mafie. Nu eram tocmai mandru de munca pe care o faceam, deoarece vindeam arme, droguri, asasinam inamicii familiei, obligam femeile sa se prostitueze. M-am hotarat sa ma reintorc in FBI, acolo aveam sa cunosc multi prieteni pe care-i avusesem colegi si inainte de a fi impuscat. Am lucrat alaturi de ei pana cand am realizat ca este epuizant. Caz dupa caz, eram obligat sa plec noaptea de acasa sa ajung la locul crimelor. Am renuntat la FBI pentru a redeveni mafiot. Credeam ca voi deveni un mafiot de renume, dar nu am putut sta mult in Corleone, deoarece am fost recrutat in trupele speciale. Imi doream sa lupt pe front si sa ajut tara. Am vrut sa invat sa pilotez avioane, elicoptere, dar exact cand aveam prima lectie de zbor, aparatul s-a defectat si a trebuit sa ma catapultez. Generalul Ciupanezu a spus ca nu risca sa mai piarda un alt aparat de zbor si ca imi este interzisa pilotarea aparatelor de zbor. Am fost dezamagit, m-am simtit exclus. Dupa ce am fost somer timp de 1 an de zile, m-am hotarat sa-mi gasesc un serviciu usor, care sa-mi placa. Cum pasiunea mea era sofatul, m-am dus la cea mai apropiata firma de Taxi unde mi-am depus CV-ul. Secretara m-a sunat a doua zi si m-a intrebat de cand pot sa incep. Dupa cateva ore eram intr-un Logan galben asteptand sa primesc comenzi. Timp de cateva luni am lucrat pe tura de zi, dar cand seful m-a obligat sa lucrez pe tura de noapte, am decis sa demisionez. [...] Au trecut cateva luni de cand am ramas fara servici. Am intrat pe internet sa vad ce angajari se fac. Pe utlima pagina a unui site, am gasit scris: Agentia Hitman recruteaza asasini profesionisti. Cum stiam sa trag bine cu arma din trecut, am decis ca trebuie sa incerc si asta. Am completat un formular si i l-am trimis liderului. Tocmai ce-am dat „Send”

Cerere copiata COMPLET dupa cea facuta de mine. Bine ca ai schimbat nickul.

Imi cer scuze ca postez aici dar mi se pare aiurea dupa ce eu ma chinui sa fac o cerere sa vina altii sa o copieze.

Edited by Babu

Cei acceptati pentru testari : [DGS]icxx ,[biS]L.E.X (ultima sansa) , Spookie ,Tommasi ,BiS]Labrador , h1gh , SpLiT

Am acceptat pentru teste mai multi de data asta,dar testele nu vor fi usoare .. sa fiti siguri.

Recrutarile inchise .. cel putin pe moment .. depinde cati vor trece testele .

Cei acceptati pentru testari : [DGS]icxx ,[biS]L.E.X (ultima sansa) , Spookie ,Tommasi ,BiS]Labrador , h1gh , SpLiT

Am acceptat pentru teste mai multi de data asta,dar testele nu vor fi usoare .. sa fiti siguri.

.

Recrutez inca 2 agenti,deoarece o mare parte din cei de mai sus au picat testele.

★ Nume in joc: CristinaAmazon

★ Level: 25

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? 7-8 luni

★ Factiuni precedente: mai multe printre care si ng

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: vreau sa incerc cva nou

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place sa fiu silenta :X

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omoarea anumitor oameni pe o anumita suma de bani

★ Nickname-uri anterioare: Never

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

★ Motto-ul personal: "Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi."

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/45867265349664865313.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Nascuta in Ls... Petrecareata , nebuna , imi place sa ma distrez si sa ascult cand este nevoie ... Alte lucruri nush ce as putea sa mai spun .. Va iubesc :)

Edited by DeeDee

★ Nume in joc: YuccA

★ Level: 21

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? de cand s-a infiintat B-Zone

★ Factiuni precedente: Taxi,NR,Corleone,Tattaglia,FBI x2,PD

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Vreau sa parasesc FBI deoarece m-am plictisit

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cand pun contracte sa ii caut pe harta asta imi place mai mult

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8-9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: ---

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? da

★ Motto-ul personal: Dau cu pumnul , deci exist !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 16266321753371964542.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): YuccA s-a nascut in gara din Los Santos , a stat cu chirie in casa lui Mastertrap. A auzit de la prieteni ca pot castiga bani din jobul de Farmer ... M-am facut farmer am stat cateva saptamani pana ce am facut level 5 si am intrat in taxi ... In taxi am dus o viata extraordinara , iar crescand in level , m-am decis sa incerc o mafie ... Am intrat in Corleone , leader fiind Thomas , un tip foarte de treaba ... Am fost dat afara pentru inactivitate .... Apoi m-am decis serios sa fiu activ si am intrat in PD ... am stat in PD 4 saptamani si mi-am facut transferul in FBI alaturi de colegul meu de clasa SeaL si pentru ca FBI este cel mai tare departament ... in FBI am stat 5 saptamani iar pe data de 20.11.2010 mi-am depus cererea de demisie si acum postez pentru HITMAN ...

PS : Am depus cerere de demisie , acum astept raspunsul lui Robot ... SPER SA FIU ACCEPTAT >:D<<'>

Nume in joc: WhiskeY

Level: 32

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? 1 an si 4 luni

Factiuni precedente: Pd , F.B.I , Ng ,Hitman,Corleone,Tattaglia,Paterno,Taxi,Nr,S.I,Paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat Demisia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Deoarece imi place Foarte Mult

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6-7h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu Contracte

Nickname-uri anterioare: [DeAgLe]V3rsus

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra.

Poza cu stats si skill la detectiv: Ss

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

Whiskey a aparut in zona El Corona cu numele de [DeAgLe]V3rsus facand parte dintr-un Gang de gangsteri . Invatand cum sa isi domine respectul si sa faca bani . dupa o seara sangeroasa in care V3rsus si-a pirdut parinti din cauza mafiotilor rivali acesta a jurat ca se va razbuna pe ei . Imediat dupa intamplarea neplacuta V3rsus a plecat impreuna cu Gansteri lui peste MAfioti rivali in zona Groove Street spulberand tot ce i-a aparut in cale, politia a aparut imediat dupa ce s-a intamplat actiunea iar V3rsus a fost obligat sa pareseasca orasul Zburand in orasul San Fiero. In San Fiero V3rsus si-a facut o casnicie cu fata leaderului celei mai mari mafi Japoneze(Yakuza).Aveau o viata fericta conturand aceasta familia si cu 2 copii au continuat asa inca 4 ani.In ziua de 6 martie 2002 V3rsus s-a intors acasa impreuna cu copilul lui Erduan de la un frate de-al lui gasindo pe sotia lui cu altu in pat.V3rsus s-a dus la portiera masini si a sos un Sd pistol impuscandui pe amndoi in cap. A doua zi a fost nevoit sa lase copii la fratele lui . V3rsus a trebuit sa isi schimbe identitatea si sa paraseasca orasul . Plecand in orasul Las Venturas si-a schimbat identitatea sub numele de Whiskey intrand intr-o mafie Fidela cu un leader Fidel si respectat. A fost recrutat de catre Don Corleone ca Piccioto di Corleone unde a invata ce este cu adevarat respectul.V3rsus actualul Whiskey a inceput sa isi deschida propria afacere si facandusi un nume.Dupa 8 luni de activitate in Corleone Family ajungand rank 3 Soldato a decis sa treaca de partea Hitmanilor si asa a ajuns Whiskey sa depuna cerere Aici !

Edited by WhiskY

★ Nume in joc: madalin0

★ Level: 16

★ Varsta(reala): 15 ani

★ De cat timp jucati pe server? 4 luni

★ Factiuni precedente: F/P The Stracci Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: AM vrut sa incerc altceva

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Ami place foarte mult cu ce se ocupa ....si as vrea sa fac o treaba incredibila in ea

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6,7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu ideplinirea contractelor ....pe o anumita suma de bani intr-un anumit fel

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: foarte mult ami place sa lucrez in echipa

★ Motto-ul personal: Respecta si vrei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/49573189507395123440.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in gara LS de mic eram nu jucator hasliu ...care ai placea sa rada ....sa asi faca prieteni .....La lv 1 mam bagat in Farmer am vazut ca este frumos se facea si bani ...dupa am intrat Truker si acoolo era plictisitor ca mergeai mult ..la lv 8 mam bagat intro factiune pasnica dupa la lv 13 intr-o mafie .Acum as vrea sa intru in Hitman Agency cea mai respectata factiune LS

Nume in joc: [V.I.P]Dinu_eu

★ Level: 21

★ De cat timp jucati pe server? De 8 luni , cam asa sau poate mai mult un pic

★ Factiuni precedente: The Cuneo Family ; News Reporter ; School Instructor ; The Paterno Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: mi-am dat demisia , acum astept sa primesc "/uninvite"

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este cea mai frumoasa factiune de pe server , cea mai puternica dupa parerea mea

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasineaza oameni pentru o suma de bani

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Nu am inca ...

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/42984886476046588094.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 , l-am luat dintr-o prostie de " /ad "

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [V.I.P]Dinu_eu s-a nascut in orasul Los Santos , un oras foarte frumos , primul lui job a fost Farmer , deoarece a auzit ca se castiga foarte bine , mai tarziu dupa ce a crescut 0merta i-a intins o mana catre Familia Cuneo , de acolo a iesit pentru ca s-a dat wipe . A intrat in News Reporter unde lider era Addyn , un foarte bun prieten si acum in prezent , un om care te poti baza , mai tarziu din lipsa financiara s-a dus in School Instructor , acolo a stat o perioada mai lunga a iesit si a decis sa incerce la Familia Paterno , a intrat in aceasta Familie si acum ar vrea foarte mult sa faca parte din Hitman Agency . Sunt o persoana glumeata cand este cazut , imi vad de treaba mea , sunt sincer cu toata lumea si un baiat de treaba

★ Nume in joc: Michael.,

★ Level: 30

★ De cat timp jucati pe server?

★ Factiuni precedente: Corleone family , Paterno family , Taxi Cab Company

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat . Motivul este personal .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider ca in acest moment este cea mai potrivita factiune pentru mine .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2 - 3h

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor persoane in schimbul banilor .

★ Nickname-uri anterioare: Mr.cash

★ Motto-ul personal: ''Fericiti cei saraci cu duhul''

★ Poza cu stats si skill la detectiv:user-000026210.png35436052886493944453_thumb.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Ma numesc Michael , primul meu job a fost acela de Taximetrist . In aceasta factiune mi-am facut treaba destul de bine reusind in 3 saptamani sa fiu promovat pana la rank 3 . Dupa 3 saptamani am hotarat sa paresesc Compania , fiind sfatuit de un prieten sa ma alatur familiei Paterno , astfel am devenit membru Paterno family . O factiune noua , colegi noi , lider nou reusesc sa ma adaptez in 2 luni fiind promovat la rank -ul de Caporegime di Paterno . Dupa o perioada petrecuta ca rank 4 liderul familiei in din acea perioada ma numeste Consigliere , astfel pentru 3 luni am fost Consilierul renumitului Conducator mafiot Florinacyo , reusind mai apoi sa devin lider Paterno inlocuindu-l pe acesta pentru 3 saptamani . Dupa aceasta frumoasa perioada si dupa o discutie cu liderul Corleone Zeby devin membru Corleone . In aceasta familie sunt promovat 3 luni la rank-ul de caporegime refuzand alte functi in mafie . Cam aceasta este ''povestea'' mea , cat despre mine , sunt o persoana complicata din aceasta cauza nu m-am autocarcterizat .

★ Nume in joc: Ciuby

★ Level: 26

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 2ani aproape.

★ Factiuni precedente: Taxi,School Instructor,Cuneo,F.B.I,Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca alta factiune.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca aceasta agentie are oameni seriosi , un lider de treaba , este o factiune serioasa si foarte palpitanta.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentia se ocupa cu omorarea unor oamenilor in schimbul unei sume de bani.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: "Pentru a castiga totul, o fiinta trebuie sa stie sa piarda."

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/20582110771139327495.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Ciuby era un baiat modest dar ingenios si serios, s-a nascut in LosSantos un oras mare si frumos cu multe locuri frumoase si bune de vizitat , cu oameni gospodari dar si cu multi mafioti.Familia lui era o familie modesta , mama lui era casnica iar tatal lui era taximetrist la firma unchiului sau.Pana la varsta de 18 ani Ciuby a facut scoala terminand pe locurile 1-2 in toate clasele (1-12) . La varsta de 18 ani s-a angajat la firma unchiului ca taximetrist alaturi de tatal lui pentru asi face bani pentru facultate.Pana la varsta de 20 ani a lucrat ca taximetrist , a strans niste bani si s-a dus la facultatea de instructori scolari unde a si absolvit facultatea si sa angajat la o firma de instructori.La varsta de 27 ani mama lui a fost ucisa de un mafiot asa ca el a demisionat si s-a angajat in Federal Bureau Of Investigation pentru a cerceta el cazut.Dupa multe investigati a descoperit cine i-a omorat mama , era un mafiot din mafia Cuneo , o mafie rea din oras.Asa ca a demisionat din Federal Bureau Of Investigation si s-a bagat in cuneo pentru al ucide pe cel care i-a ucis mama.Dupa un timp la omorat pe acel individ si a fugit din oras pentru un anumit timp in mafia barzini cea mai tare mafie unde sia facut multi prieteni.Dar dupa un timp firma unchiului sau sa distrus si el a fost omorat de cei din barzini pentru ca un taximetrist a omorat 2 oameni din Barzini.Ca tatal sau sa nu afle ca si el facuse parte din Barzini sa angajat din nou in Federal Bureau Of Investigation si a lucrat mult timp pana cand tatal lui a fost rapit si el de un mafiot din barzini , Ciuby a demisionat din Federal Bureau Of Investigation si spera sa se angajeze in Hitman Agency pentru al omora cum se cuvine pe cel care i-a rapit tatal.

Aceasta este povestea lui Ciuby iar el spera sa isi salveze tatal...

★ Nume in joc: DarkSweeT

★ Level: 40

★ De cat timp jucati pe server?: 8 luni

★ Factiuni precedente: Medics,Barzini,NG,FBI,SI,Paterno,Barzini.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am decis sa ies pentru ca m-am saturat de mafii am fost in doua mafii timp de 4 luni.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Nu am fost niciodata in Hitman si mi-as dori sa intru.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Cand eram in Barzini nu prea jucam nu aveam ce face dar daca o sa intru in hitman o sa stau mult, aprox. 5-6 h in weekend si 4-5 in zilele lucratoare.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency se ocupa cu asasinarea anumitor persoane pe o anumita suma de bani.

★ Nickname-uri anterioare: Mr.KiDo,[biS]DarkSweeT

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Am capacitatea de a lucra in echipa.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

★ Motto-ul personal:Nu am un motto personal.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Poza Stats si skill

★ Cate warn'uri ai in joc? : Am 2/3 warn'uri, o sa le scot cand o sa am posibilitatea.

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

DarkSweeT a aparaut pe acest server in data de 9 Aprilie 2010, el s-a angajat ca si mechanic, el a considerat ca jobul acesta i se potriveste.La level 7 DarkSweeT a vrut sa faca parte din factiuna Medics si a vorbit cu liderul acesteia pe nume Carlos_Smit, DarkSweeT a fost acceptat in factiune, el a trecut tetele acolo a dat peste membri de treaba cu care puteai comunica normal, apoi DarkSweeT dupa 2 saptamani a hotarat sa paraseasca acest grup minunat si sa intre in renumita mafie Barzini,el a facut o cerere si subliderul Trojan l-a acceptat, Dark a intrat cu brio in aceasta familie acolo ca si in precedenta factiune a dat peste niste membrii de treaba, Dark a stat in acea familie 3 saptamani, a parasit Barzini pentru a incerca ceva nou, un departament, el s-a gandit sa intre in National Guard, atunci Dark avea level 15 si avea posibilitatea de a aplica pentru acest departament si asa a fost el a facut o cerere si liderul CiupaNezu l-a acceptat, Dark a trecut testele cu brio si era foarte fericit in National Guard.Dupa 1 luna DarkSweeT s-a hotarat sa paraseasca aceasta factiune si sa se alature unui alt departament numit Federal Bureau of Investigations, el a aplicat pentru acest departament si a fost acceptat de liderul Robotiquis, a dat testele si a trecut.In acest departament era mai greu pentru ca era foarte mult de munca dar Dark s-a descurcat de minune.Dupa o luna si ceva a venit timpul plecarii el a parasit aceasta factiune si s-a indreptat spre o factiune pasnica numita School Instructor , Dark a aplicat pentru aceasta factiune si liderul [F4L]Mosu l-a acceptat, in aceasta factiune era mai greu pentru ca erau multi incepatori dar el i-a ajutat cu tot ce se putea si se intelegea bine cu ei.Dupa un anumit timp el a decis sa intre in mafia The Paterno Family, acolo era lider [F4L]duBliss, el a aplicat pentru aceasta mafie si a fost acceptat.Dark a dat testele si a trecut cu brio, in Paterno Family Dark a stat aproape 4 luni si avea rank 5 era un membru respectat dar dintr-un mic conflict cu un membru s-a stricat tot, apoi a venit timpul plecarii, Dark a aplicat dinnou pentru The Barzini Family unde avea foarte multi prieteni, [F4L]Oasis9 l-a acceptat si a dat testele, a trecut cu brio era foarte fericit pentru ca in acea familie se gaseau membri foarte multi si foarte de treaba, Dark a stat in Barzini 2 saptamani a avut rank doi, el plictisindu-se pentru ca a facut parte din Paterno si Barzini timp de cinci luni el a decis sa plece si sa aplice pentru factiunea numita Hitman Agency, Dark are incredere ca liderul Woozie o sa il accepte in aceasta factiune.

P.S: Am depus demisia , dar astept sa vina liderul sa imi dea /uninvite.

Edited by DarkSweeT

39292359956156705007.png

Nume in joc:SpLiT

Level: 17

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? 3 saptamani de acum cred

Factiuni precedente: --- dar am mai jucat pe alte servere

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: ---

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o factiune respectata

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?3-7

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea pleyerilor pt bani

Nickname-uri anterioare: Andruta_Draguta(Sunt fratele ei)

Motto-ul personal: Daca nu reusest incearca iar si iar si iar

Poza cu stats si skill la detectiv: 31540988915662074450_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte) SpliT sa nascut in orasul Los Santos. El avea o sora numita Andra. Parintii lor au fost ucisi din cauza ca nu au putut platii niste taxe interlopilor. El s-a priceput bine aproape in tot ceea ce facea asa ca sa angata ca School Instructor. SpliT a capatat intre timp o boala incurabila, asa ca a fost nevoit sa-si dea demisia. Intre timp boala sa redresat asa ca el a putut iar sa lucreze asa ca s-a angaajt ca taximetrist. Stresul era foarte mare, asa ca el si-a dat demisia ca boala sa nu avanseze. Dupa aceasta el sa angajat la Tow Car Company. Dupa o perioada buna, evident urmeaza si una rea. Sora lui SpliT a murit intr-un accident rutier. Soferul care a busit-o a fugit, asa ca SpliT s-a angajat in News Reporters sperand ca, cel care i-a omorat sora sa vina sa ceara live. Dar criminalul nu a venit asa ca SpliT s-a angajat in Police Departament sa il caute. Dupa o perioada lunga de timp, SpliT in sfarsit a gasit criminalul pe care l-a arestat. Asa ca el s-a reintors in Tow Car Company. Dupa o lupta de strada in care prietenul cel mai bun a lui SpliT a fost omorat. Dupa aceasta el a vrut sa se Hitman Agency pt a asasina ucigasul.

Woozie, te rog, acordami ultima sansa...Promit ca nu o sa mai dau sms ca fraieru...

Edited by SpliT

Nume in joc: SileNzi0

? Level: 29

? Varsta(reala): 15

? De cat timp jucati pe server? 1 an si 2 luni

? Factiuni precedente: taxi , school instructor , medic , stracci , barzini , paterno , corleone , cuneo , f.b.i , Ng .

? Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere de demitere

? De ce doriti sa va alaturati agentiei?: deoarece imi place sa fiu assassin si doresc sa devin cel mai bun si in primul rand imi place spiritul de echipa

? Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 in cursul saptamanii cand am scoala , iar in weekend non-stop

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu contracte , adica cu assassinarea oamenilor pentru o anumita suma de bani

? Nickname-uri anterioare: Nu am avut

? Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

? Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

? Motto-ul personal: '' nu merge in fata mea s-ar putea sa nu te urmez / nu merge in spatele meu s-ar putea sa nu conduc / mergi alaturi de mine si fii un prieten bun

? Poza cu stats si skill la detectiv: status and skill 1

? Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

? Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): cu multi ani in urma a venit pe lume asa zisul SileNzi0 , el avand ca parinti 2 medici de profesie care l-au invatat cate ceva , a crescut alaturi de parinti lui pana la varsta de 16 ani . intr-o dupamiaza parinti lui erau in timpul serviciului cand au avut un apel cum ca baiatul lor a fost lovit de o masina , sau dus de indata la fata locului dar totul a fost doar o alarma falsa , insa acolo iei au fost asasinati da catre un om necunoscut el a incercat sa il gaseasca dar nici pana in ziua de azi nu a dat de el , ramanad singur a decis sasi faca o cariera . S-a angajat ca si taximetrist , a strans o suma de bani nu prea mare , vazand ca nu se fac bani a decis sa-si dea demisia , ne avand ce sa faca mergand pe strada si gandinduse la parinti lui s-a intalnit cu o mafie care l-a rugat sa ramana cu iei . Asa a si facut , acolo nu se putea intelege prea bine cu colegi lui si a decis sa plece . Sa dat de partea binelui a depus o cerere de recrutare la F.b.i care l-a acceptat a stat mult timp in F.b.i a arestat multi infractori , a parasit si f.b.i . Intr-o seara stand sub lumina stelelor si-a amintit de trecutul lui sangeros , stand si gandinduse la parinti lui si-a dat seama ca cel care ia ucis parinti a fost din hitman , asa ca a decis sa intre in hitman stiind ca o sa il gaseasca aici .

Player Smith. Hitman Agency Entry Request.

Nume in joc: Smith

Level: 38

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? 7-8 luni

Factiuni precedente: N.R, F.B.I, Cuneo Family, Firemen/Paramedics, Hitman Agency, Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: AKAndrew.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Professional Killer again.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 2-3 + h/zi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplinirea contractelor.

Nickname-uri anterioare: No matter.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Motto-ul personal: “Make things simpler and good for you, in life. Be a little bit selfish”

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: Biography Status

Cate warn'uri ai in joc? : 1, probabil.

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Privind din umbra, Smith se alatura din nou Agentiei, instigat de ura si motivat de bine.

★ Nume in joc: florinacyo

Level: 45

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? De 1 an jumatate

Factiuni precedente: Rroms,Bikers,La Cosa Nostra,Corleone,TCC,Yakuza,The Paterno Family,Natinal Guard,Police Departament,The Stracci Family,The Tattaglia family,The Cuneo Family,The Corleone family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie

De ce doriti sa va alaturati agentiei? De mult vreau sa ma alatur echipei de asassini , cred ca este un job care mi s-ar potrivi foarte bine si acum am ocazia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? In jur de 8-9 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu uciderea playerilor pentru bani.

Nickname-uri anterioare: -

Motto-ul personal: Respectul il castigi prin faptele pe care le faci.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/84186204352759938525.png

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): florinacyo a inceput sa joace pe serverul b-zone RPG in luna aprilie a anului 2009.La inceput nu stia prea multe , nu stia ce inseamna role play , juca doar pentru distractie , pentru a face DM.Mai tarziu acesta a inteles rostul acestui joc si a intrat in comunitatea de rromi avandu-l ca lider pe Bulibasha LeThaL.Dupa aproximativ 2-3 saptamani acesta a intrat in factiunea bunului lui prieten d3l3t3r,unde a reusit sa capete rank 4(Punk).La numai mult de 2 saptamani s-a dat wipe total la server.florinacyo a facut o pauza de 2 saptamani dupa care a revenit in factiunea colegului lui de clasa mIRC , unde a reusit sa ajunga rank 2(Associate).La o luna de la intrarea lui in LCN , liderul mIRC a renuntat si ia lasat locul lui Shady_Mig , acesta ia oferit lui florinacyo rank 4 (capo,un fel de sublider).Dupa ceva evenimente , florinacyo a demisionat din LCN si s-a alaturat familiei Corleone , unde lider era Godfather mIRC . In Corleone , florinacyo a reusit sa obtina titlul de Underboss(rank 5) urmand ca mai tarziu sa fie Godfather(rank 6).Dupa 2-3 luni , mIRC a renuntat la lider , iar urmasul lui ar fi trebuit sa fie florinacyo , insa nu aceasta a fost si decizia lui Alin.MaesT.Vazand ca numai are sanse in Corleone,acesta s-a intors la vechea iubire si anume La Cosa Nostra.florinacyo si-a mai petrecut inca 2 luni in acesta mafie avandu-l ca lider pe Spawn,fost subaltern pe vremea lui Shady_mig si a reusit sa capete din nou rank 4(Capo).Din cauza unor discutii cu Spawn in privinta recrutarii unui player care nu merita sa intre in LCN , florinacyo , a hotarat sa demisioneze si sa se alature mafiei chinezesti Yakuza unde lider era LeThaL . Si in aceasta factiune florinacyo a reusit sa ia rank 2 si sa demonstreze ca stie sa fie mafiot.Dupa toate acestea , a aparut noul mod , noile mafii , fiind un mafiot experimentat .. florinacyo a reusit sa ajunga Don Paterno,primul Don al familiei Paterno.In aceasta factiune florinacyo si-a petrecut mai bine de 10 luni . Stiind foarte bine ce are de facut si cum trebuie sa procedeze a reusit sa capete titlul de "cel mai bun lider al serverului B-Zone RPG" si laude in privinta familiei Paterno,desigur au existat si probleme,dar a trecut cu bine peste toate.Deoarece acesta a considerat ca si-a terminat treaba.Dupa a renascut intr-o noua persoana total diferita si-a intemeiat o noua familie,numita Corleone.A fost cel mai respectat lider mafiot,apoi la lasat pe unul dintre fii lui la conducerea familiei.

Edited by florinacyo

★ Nume in joc: Diaa. Punct

★ Level: 30

★ De cat timp jucati pe server?: aproape un an

★ Factiuni precedente: Aproape toate

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost retrasa :D

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Agenta secreta :X

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 2-3 + h/zi.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplinirea contractelor.

★ Nickname-uri anterioare: Pepsy32 forta, se stie

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Cl@r :))

★ Motto-ul personal: Prietenii sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare.

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/02336805177393932347.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2 :">

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea-asa.

★ Nume in joc: Tobias.

★ Level: 31

★ De cat timp jucati pe server?: din vara

★ Factiuni precedente: NR. Paterno, corleone

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost retras

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Prietenii si-mi place sa indeplinesc contracte

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: vedem noi.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pe bani.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/51357223463791517236.jpg

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Traind o poveste de iubire, eu impreuna cu prietena mea dorim sa ne alaturam agentiei de asasini platiti. Va urma.

★ Nume in joc: Yusuf

★ De cat timp jucati pe server? Nu stiu exact

★ Factiuni precedente: S.I,Stracci,NR,TCC,Barzini,NG,Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi doresc sa intru aici de la level 10

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Depinde..4-5 in weekend mai mult

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea playerilor pentru o anumita suma de bani

★ Nickname-uri anterioare: yo_geo

★ Motto-ul personal: Nu am

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:Inca sunt barzini cererea de demise e acceptat trebuie sa primesc doar uninvite http://img840.imageshack.us/img840/701/samp010aq.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Yusuf s-a nascut in Los Santos parasit de familie lasat la marginea garii,incet incet a inceput si el sa munceasca ca fermier pana pe la level 6,atunci a intrat in S.I,mi-a placut foarte mult aceasta factiune am facut si foarte multi bani,dar intr-un sfarsit am hotarat sa ies sa incerc in mafie,am aplicat la Stracci cand era Kip lider mi-a placut foarte mult acolo,am stat mult..cred ca mai stateam dar Kip a lasat liderul si am iesit,am stat cateva zile civil si am intrat in NR am stat doar o saptamana am avut ceva probleme cu unii membri si am iesit cu FP 60/60,in aceste 60 ore ma plimbam si eu plictisit.Intr-un final au trecut FP am dat teste pentru TCC le-am trecut am stat cam 2-3 zile,am plecat in vacanta in italia apoi am avut ceva probleme cu PC si am fost dat afara,Atunci am aplicat la FBI am picat testele la fel si PD..am mai stat civil ceva timp si am aplicat la Barzini family am stat cam 2-3 saptamani am avut 3 FW,am iesit cu 10FP,dupa ce au trecut am fost acceptat pentru NG,nu au fost usoare testele dar le-am luat,am iesit sa incerc ceva nou si am ales din nou Barzini,o mafie excelenta,am stat acolo o luna si 2 saptamani am hotarat sa ies si sa aplic la Hitman Agency

Edited by Yussuf

★ Nume in joc: JuliaSweeT

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? 2-3 luni

★ Factiuni precedente: Barzini , Paterno , Tow Car, SI

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Motivul a fost urmatoru: am vrut sa cunosc mai multa lume , sa fac alti prieteni si desigur sa invat cat mai multe.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Poi este o factiune foarte bine pusa la punct , imi place modul in care se rezolva contractele (Silent) si as fi tare fericita sa incerc si eu !

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu finalizarea unor contracte .Aceste contracte consta in omorarea unor oameni si rasplatirea celui care a rezolvat acel contract.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da am!

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Fara indoiala!

★ Motto-ul personal: Speranta moare ultima!

★ Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img444.imageshack.us/img444/9265/samp004cu.png

SKILL 5 la Detective

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):JuliaSweet a fost nascuta si crescuta intr-un sat din apropierea Los Santosului .Cu fiecare pas pe care il facea Julia ea invata multe din aceasta lume si s-a hotarat sa se axeze pe o singura munca si aceea de a fi un Hitman adevarat .Tatal ei vazand-o atat de atrasa de aceasta arta ,a vorbit cu niste maestrii sa o invete artele hitmanului.Cu timpu a invatat sa traga la perfectie cu aproape toate armele.Dupa toate acestea s-a gandit sa se alature unei organizatii adevarate si anume Hitman Agency.

Edited by LoLiPoP

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.