Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: SeNz0r

Level: 42

Varsta(reala): 19

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 An si 2 luni

Factiuni precedente : Cuneo, Tattaglia, National Guard, Hitman

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 - National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa ajut in rezolvarea contractelor

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea contra unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6+

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/20679664215798115431.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Motivul pentru care am fost banat este ca am acumulat 3 warn-uri

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -.

Alte precizari? :

Nume in joc: Edi_Stepe

Level: 28

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am plictisit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 (PD)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e o agentie serioasa si are cei mai pregatiti membri, imi place sa duc la indeplinire anumite comenzi si lucrul silentios.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducerea la indeplinire a contractelor puse de clienti.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Wipe la factiune.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : maxim 6.

Nickname-uri anterioare : Edi_Stepe

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/10504955317709778716.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2 ( fiindca m-am legat de Corleone).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: Dani_Steptu

Level:15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Prima zi.

Factiuni precedente : Toate.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5,PD.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucide oameni pe bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : SnickerS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : DA

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:http://img.b-zone.ro/images/15399050689806070604.png

http://img.b-zone.ro/images/32405477340726854369.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1,nu mai stiu.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O data,cand m-a injurat un player,si i-am zis "si tie la fel" si am primit Ban 2 zile.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Nimic

Edited by DaniSteptu

Nume in joc: Spookie

Level: 24

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Din iulie 2010 .

Factiuni precedente : Police Departament , The Stracci Family , Hitman Agency , Taxi Cab Company , School Instructors .

Rank-ul ultimei factiuni : 1(Cadet)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : La cerere.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3(School instructor)si tot 3(Taxi Cab Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarce aceasta factiune are parte de actiune , si doresc sa ma alaturi ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea pentru o suma de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da , una mica , dar acel membru hitman m-a iertat , poate sa va confirme.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Eram inca la inceput de drum , nu stiam prea multe .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 Ore ( Timpul scolii ) , 10-11Ore (Timpul vacantei)

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img593.imageshack.us/img593/2098/samp034b.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , contract facut la licitatie .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Cred(Paterno), voi plati imediat .

Nume in joc: CoSm1n

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente : Police Departament(x2),FBI(x2),NG(x2),Paterno,Barzini,NR(x5),F/P(x3),Taxi(x2),TCC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : demis

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 5 News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place sa asasinez playeri in silent mod.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu asasinarea playerilor contra unei sume de bani data de un player .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost Hitman

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-15 ore pe zii

Nickname-uri anterioare : RedJoker, Mr.Nike, RoB3rT96

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/07232459507674869387.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, cu siguranta.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat .

Edited by CoSm1nN

Nume in joc: DeNy90

Level:28

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin):Masculin

De cat timp jucati pe server?:24 aprilie 2010

Factiuni precedente:S.ix2,News Reporter,The Stracci Family,The Paterno family,The Cuneo Famyly,Federal Bureau investigations,National Guard

Rank-ul ultimei factiuni:1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea):Rank 5 News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Pentru ca imi doresc de mult timp sa intru in aceasta factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Eu consider ca aceasta factiune se ocupa cu Asasinarea pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din cate stiu eu nu

Ai mai fost membru Hitman:Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:8-10 ore

Nickname-uri anterioare:-

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/48382048587641819451.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce):1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce):Dap parola incorecta

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care):Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi da

Alte precizari? :Sper sa fiu acceptat

Edited by DeNy90

Nume in joc: Spookie

Level: 24

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Din iulie 2010 .

Factiuni precedente : Police Departament , The Stracci Family , Hitman Agency , Taxi Cab Company , School Instructors .

Rank-ul ultimei factiuni : 1(Cadet)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : La cerere.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3(School instructor)si tot 3(Taxi Cab Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarce aceasta factiune are parte de actiune , si doresc sa ma alaturi ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea pentru o suma de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da , una mica , dar acel membru hitman m-a iertat , poate sa va confirme.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Eram inca la inceput de drum , nu stiam prea multe .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 Ore ( Timpul scolii ) , 10-11Ore (Timpul vacantei)

Nickname-uri anterioare : Nu am avut .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img593.imageshack.us/img593/2098/samp034b.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , contract facut la licitatie .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Cred(Paterno), voi plati imediat .

Ma scuzati de dublu post, dar am postat inainte de acela al liderului.

Edited by Spookie

Nume in joc: [FnK]AnDyLiCi0uS

Level: 20+

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Stracci Crime Family;National Guard;La Famiglia Stracci;Police Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : rob

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Sgarrista La Familgia Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : am foarte multi prieteni si este o factiune foarte puternica

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am fost

Nickname-uri anterioare : maka;AlexGtaPitesti;AnDyLiCi0uS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: samp010xj.th.png[/img]

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 1 dm aiurea(level 1) 2 ban!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : o data,pe motivlu de inselatorie,dar nu a fost vina mea!

Alte precizari? : sper sa fiu acceptat

Edited by AnDr3y

Nume in joc: roLexXx

Level:25

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin):Masculin

De cat timp jucati pe server?:9martie 2009

Factiuni precedente:paterno familly ,fbi , paterno familly

Rank-ul ultimei factiuni:2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea):rank 3 paterno (florinacyo lider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Ca sa indeplinesc contracte in mod silentios.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu asasinarea persoanelor contra cost!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman:Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5ore dimineata, 2-3 ore seara

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/28853981741096961166.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce):2/3 1.nu mai stiu il am din 2009,2. il am ptr ca m-am dus dupa bl la gsls si era event si am luat warn de la balon!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): o data,mai demult, 3/3 warn (in 2009)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : -

Edited by Pingu

Nume in joc: AdyTzu

Level: 29

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 1an

Factiuni precedente : School Instructor ,Barzini(x2) ,Cuneo,Stracci,Corleone,F.B.I, Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 Barzin

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este mai multa activitate, si eu sunt un om foarte activ

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu asasinarea unor playeri unor sume de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...96842307223.png, la detectiv am skill5 dar nu mai am butonul F8 ca sa fac poza

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost odata banat pentru parola gresita de 3 ori, dar recent nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat,imi doresc de cand am inceput sa ma joc.

Edited by AdyTzuu

Nume in joc: Claudiu2010

Varsta (reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server? : Un an jumate..

Factiuni precedente : Barzini, Cuneo, FBI, Taxi, NG

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Barzini si Cuneo, rank 5 in ambele

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie foarte experimentata cu oameni experimentati, cu un lider foarte bun si pentru ca nu am mai fost niciodata aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : Tot asta

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...20295415907.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru warn-uri

Alte precizari? : Multumesc....

Nume in joc: mYsTeRiOo

Level: 21

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: 5-6 luni

Factiuni precedente: Tow Car Company,Tattaglia Family,Fireman/Paramedics,F.B.I,Barzini x2,Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni: 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: S-a dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 (Tow Car Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: 1)E o factiune dorita de cind am inceput s-a joc pe acest server 2)Aici predomina actiunea si seriozitatea 3)Doresc s-a ma simt din plin un membru Hitman si sa-mi fac aici prieteni 4)Eu cred ca mi se potriveste aceasta agentie,de aceea am acum sansa de a incerca s-a intru in familia dmn-voastra.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu asasinarea playerilor intru-un mod "silent" contra cost.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: -Nu

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-10

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/27977954380624592485.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Parola gresita de 3 ori

Alte precizari? : Sper s-a fiu acceptat ,oferite-mi o sansa in aceasta agentie,multumesc mult!

50373624499738406460.png

Edited by mYsTeRiOo

Nume in joc: DrE

Level: 47

Varsta(reala): 23

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: Din martie.

Factiuni precedente: School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni: 6 (Lider)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Eram din Aprilie, m-am plictisit sa vand licente, si vreau sa intru aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 6 (School Instructor)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca imi place meseria asta, si am cativa prieteni aici cu care ma inteleg bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplinirea contractelor, ducerea la bun sfarsit a contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da, au avut contracte pe mine.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intre 6 si 12 ore.

Nickname-uri anterioare: TheRuffRyder

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/35867143310512901474.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): O data (a gresit adminul id-ul).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Alte precizari?: Am dat /buylevel, am lvl 48 acum.

Edited by DrDre

Nume in joc: AnDrEy13

Level: 18

Varsta(reala): 13 ani

De cat timp jucati pe server? : 9 - 10 luni

Factiuni precedente : The Tattaglia Family, The Stracci Family, Fireman/Paramedic. Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2 ( The Tattaglia Family )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau sa imi fac prieteni si imi doream de mult sa intru in aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : RinoX

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/53385491715674471652.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pentru ca am facut reclama din greseala...

Alte precizari? : Va multumesc

Nume in joc:@ndr3y_97

Level:11

Varsta(reala):13

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :6 luni

Factiuni precedente :fireman/paramedici

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :am vrut sa incerc cv mai nou adik o mafie sau hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 1 in f/p

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :pt ca imi place foarte mult si sunt bun la deagle si asta e visu meu de cand am auzit de b-zone

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : ajuta oameni pt a avea o viata mai buna omorind inamici adversi

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai mai fost membru Hitman :nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :8 ore

Nickname-uri anterioare :nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/81817715014304086329.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :da pt ca d3vil a pus o poza de acu 3 luni cand am glumit despre un server iar el e crezut ca eu fac reclama

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : sper sa ma accepttai si sper sa imi indeplinesc visu.Va multumesc

Nume in joc: AlbertS

Level: 22 + (647/92)

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni

Factiuni precedente : Medic/Taxi/Cuneo/Tataglia/Paterno/Ng/Fbi/Corleone

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Paterno (lider FLorinacyo)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult sa lucrez si membri sunt de nota 10

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9

Nickname-uri anterioare : AlbertS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Nu

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/59981466307468773024.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : RESPECT !?

Edited by AlbertS

Nume in joc:

Level: 20+

De cat timp jucati pe server? : 5 luni

Factiuni precedente : F/P si Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : rob

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 in ambele

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : cunosc 2-3 membri si este o factiune foarte puternica

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 depinde de zi.martea,sambata duminica 10-12

Nickname-uri anterioare : maka;AlexGtaPitesti;AnDyLiCi0uS

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: stats&skill 5

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 1 ad aiurea la lvl 4

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu.

Alte precizari? : astept un raspuns.sa speram ca e pozitiv.Bafta all

p.s.:@ndr3y_97 trebuie minim lvl 15

Edited by dementul

Nume in joc: Mr.Pitbull

Level:31

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni

Factiuni precedente : Toate.

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia, am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Sublider Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Este o agentie foarte respectata si imi doresc sa reintru am mai fost Hitman si a fost foarte frumos

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineaza oameni in skimbul unei sume de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : DA

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Sa dat Wipe

Nickname-uri anterioare :Dunca15

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : DA

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv:click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : cred ca 2 dar nu am luat inca ban pt warnuri

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , din greseala, am spart money hack .......

Alte precizari? : Multumesc

Edited by Dunca16

Nume in joc:[RvN]Geo

Level:17

Varsta(reala):17

De cat timp jucati pe server? :4 luni+

Factiuni precedente :TCC,The Barzini familyx2,The paterno family

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 Barzini 2 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca mi-ar placea sa fiu hitman

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai mai fost membru Hitman :nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5

Nickname-uri anterioare :-

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: My link

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :3 zile pentru bug abuse..

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :no

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da dar nu sunt

Alte precizari? : Va multumesc

retrag , imi cer scuze

Edited by RvN

Nume in joc:myhaytza

Level:21

Varsta(reala):16

De cat timp jucati pe server? :1 an si ceva

Factiuni precedente :PD x2,medici,cuneo,paterno ,taxi si Ng

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am fost in taxi si am luat ban si cand mi sa scos banu nu mai eram in factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 3 in medici

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place sa merg dupa contracte

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte,omorarea oamenilor bine inteles care au contract nu aiurea

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am o multime de prieteni in hitman

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :joc foarte mult seara de la 21 pana pe la vreo 2 -3 noapte si ziua cam vreo 3 ore

Nickname-uri anterioare :-

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

Poza cu /stats (civil obligatoriu) si skill la detectiv: 88172426159283798397.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :10%/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Pai am fost o data banat din cauza ca am intrebat pe cineva daca da masina pe euro nam stiu ca nu este voie ....

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.