Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cei selectati pentru testari sunt : Baldassare (picat), Stephan.Corleone (picat), Kaiac (trecut), Kikosfuriosul (picat), EdDx (picat), JustMed (trecut), Tom.CorLeoNe (picat), adyTzu (trecut), Yusuf (trecut), SileNzi0(picat)

t3siR, pentru a putea intra in factiune e nevoie de minim level 15.

Din cei acceptati pentru teste vor fi recrututati maxim 4' .

Vor fi alesi cei mai capabili.

Dupa ce vor da toti testele voi anunta aici cine trece si cine nu prin comanda EDIT .

Recrutarile vor fi inchise .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Poza cu Screenshot la /stats (civil obligatoriu) si /skill detective .Obligatorii (in caz ca doriti sa vi se ia in considerare cererea)

Atentie la partea cu /time in screenshot . E ultima data cand nu voi lua chestia asta in considerare. De acum ,cel ce nu respecta cerinta nu va avea cererea luata in considerare.

Nume in joc: lExXo.

Level: 16

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : Aproape de sfarsitul anului 2010

Factiuni precedente : Taxi Cab Company ; The Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru intr`un departament

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place ca se lucreaza "curat" si vreau sa incerc ceva nou

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolva problemele playerilor cu dusmanii lor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -----Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore/zi fara afk [sunt on toata ziua]

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : In ciuda lag`ului consider ca sunt capabil de a indeplini un contract fara probleme

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/62616321886451536008.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am nici un warn datorita comportamentului meu exemplar

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Am fost banat din cauza unu /ad pe care un admin l.a considerat necorespunzator

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Nu am fost niciodata

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Nu am

Nume in joc: PuRe_kmSK

Level: 18

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : cam din iulie 2010

Factiuni precedente : TaTTaglia Family Staccy famiLY News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (TaTTaglia family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am vrut sa incerc si altveca

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 ( news reporter)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindca`mi place mult

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in jur de 7 ore (depinde de zi poate si mai mult sau mai putin)

Nickname-uri anterioare : niciunul

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ♀HitMaN AgenCY♀ sTaTs & sKiLL

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am fost.. Pe motiv de dm..limbaj

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da. Daca as fi

Alte precizari? : Am fost banat foarte demult in jurul levelului 5 . Imi apre rau pentru asta

Edited by PuRekmSK9

Nume in joc: danu95

Level: 30+ (aprox. 38)

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : De mult timp ( aprox. 2 ani )

Factiuni precedente : Corleone ,Fbi,Tattaglia,Barzinii,Nr.

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a veni Hitman ..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Cam peste tot , Puteam sa iau 6 in Nr dar am refuzat.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Isi omoara tintele pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Nu stiu exact , destule..

Nickname-uri anterioare : k0zm1n

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click ( /Stats & /skill 1 )

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by danu95

Nume in joc:Alex

Level:56

Varsta(reala):18

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :Hitman/PD/NG/FBI/CORLEONE

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : ca sa intru in hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : pd 6-FBI 5-Ng 5-Taxi 6-Medic 6-

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : imi place foarte mult factiunea si as vrea sa revin .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :cu indeplinirea contractelor .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :da de 10 ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ca sa ma duc in PD/FBI , si odata am incalcat regula numarul 8 care si acum o tin minte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5/6 depinde de zi

Nickname-uri anterioare :Tomblerone-TomB

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/63538404147539244620.png http://img.b-zone.ro/images/17582918018119382860.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 (unu dat aiurea , cica abuz de repair , si al 2 nu mai stiu..)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? :multumesc mult , respect!!

Edited by TomB

Nume in joc: aLLx.

Level: 35.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 1 an şi 2 luni.

Factiuni precedente : News Reporter , The Stracci Family , Taxi Cab Company , The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Am deţinut rank'ul 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : La cerere.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 The Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Îmi place foarte mult aici şi am mulţi prieteni , pe care prin această ocazie îi salut . Îmi place să fac contracte şi să asasinez pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Finalizarea contractelor puse pe anumite persoane .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : De acord.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu , dar doresc foarte mult.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 sau 8 ore . Depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : MaFyoTuL , [DsR]JuSt96

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ScreenShot.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : MoneyHack de la AdmBot când era stricat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Dacă este nevoie , da.

Alte precizari? : Mulţumesc.

Edited by aLLx

Nume in joc:ReEd26

Level:31

Varsta(reala):16ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :7 luni

Factiuni precedente :Tow Car Company(rank3) , National Guard(rank3), The Stracci Family(rank5)

Rank-ul ultimei factiuni :5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru ami incerca sansa in hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 5 The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o factiune cu foarte multa adrenalina

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu rezolvarea unor contracte impuse de alti playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore

Nickname-uri anterioare :NareRost

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/04944989864280990685.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc

Edited by ReEd26

Nume in joc: Louie

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : 3 luni

Factiuni precedente : Tow Car Company, Stracci Family, News Reporter, Barzini Family, Fbi

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza a 2 plangeri pe care le'am trimis liderului prin PM cu doi colegi de-ai mei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Car Company rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei, deoarece consider ca sunt capabil sa duc la capat un contract, si pentru mine este o experienta noua.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency, assasineaza oameni pentru o suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My stats / Detective skill

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Inca nu

Nume in joc: Marco.

Level: 20

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2-3 ani.

Factiuni precedente : Hitman Agency (x2) , F.B.I. (x2) , Police Departament (x2) , The Corleone Family (x3) etc.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider , Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Din totdeauna mi-a placut Hitman Agency, si imi doresc sa intru dinnou...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Finalizarea contractelor puse pe player'i.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da, de 2 ori.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5ore + , depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : _T0nY_ , Mr.Tony ...

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/80735263859648845065.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/ 3 , am de foarte mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am gresit parola de 3 ori...

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc anticipat !

• Nume in joc: BlueR
  • Level: 24
  • Varsta: 17 ani
  • Sex: Masculin.
  • De cat timp jucati pe server?: Mai mult de un an.
  • Factiuni precedente: NR, Taxi, PD, Tattaglia, Barzini, TCC, FBI, Paterno, NG, si sper Hitman.
  • Rank-ul ultimei factiuni: 6
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am asteptat recrutarile Hitman Agency.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank 6 in Taxi Cab Company
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: In urma cu cateva zile imi imaginam cum ar fi sa fac contracte, super. Mi se pare Roleplay.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Membrii Hitman Agency sunt platiti sa omoare persoane.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da, le-am citit atent inainte sa aplic.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da, cu mult timp in urma. Nu ca as fi cautat sa am probleme cu vreunu'.
  • Ai mai fost membru Hitman: Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman: N/A
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Mai mult de 6-7. Depinde.
  • Nickname-uri anterioare: 0kata_atak0, kata_atak, katta10, n00bu, kata.atak, BlueReL
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats, si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/76647176827343545753.jpg
  • Cate warn'uri ai in joc?: Nu am, am avut(/ad-uri aiurea dimineata, no admins; DM pe la level 1-5, primul cont).
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da(moneycheat; 3 warns, acum mult timp; pa, wrong ID, Liquid)
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu, am fost la Corleone cand aveam level mic, acum un an.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Sunt dispus, dar nu sunt pe niciun blacklist.
  • Alte precizari?: Multumesc!

Nume in joc: Louie

De cat timp jucati pe server? : 3 luni

Factiuni precedente : Tow Car Company, Stracci Family, News Reporter, Barzini Family, Fbi

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza a 2 plangeri pe care le'am trimis liderului prin PM cu doi colegi de-ai mei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Car Company rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei, deoarece consider ca sunt capabil sa duc la capat un contract, si pentru mine este o experienta noua.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency, assasineaza oameni pentru o suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My stats / Detective skill

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Inca nu

Prietene da tu ce faci ? depui cerere la fiecare factiune ? a depus iar si la PD da tu drept cine ne iei , fraierii tai ?

http://b-zone.ro/forum/topic/8006-aplicatii-police-department/page__view__findpost__p__782213

Edited by UslA r3g3n3sis

Nume in joc: NokS

Level: 16-17

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Maculin

De cat timp jucati pe server? : 2 luni

Factiuni precedente : The Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe la factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2,The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai frumoasa factiune si pentru ca vreau sa ajut playerii sa "se razbune"

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu anihilarea unor playeri contra cost

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,deoarece membrii agentiei sunt foarte prietenosi.

Ai mai fost membru Hitman : Pe acest server nu,dar am fost leader

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-12 ore

Nickname-uri anterioare : NokS

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i52.tinypic.com/2lk2yc4.png

http://i53.tinypic.com/15qu2ra.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 deoarece la lvl 2 am dat /report ca mi s-a furat masina

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu,deoarece m-am comportat civilizat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca voi fi,da

Alte precizari? : Multumesc!!

Nume in joc: MaDeMaN

Level: 24 [60/100]

De cat timp jucati pe server? : din septembrie

Factiuni precedente : School Instructor , The Stracci Family , News reporter x2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am avut ban si am fost plecat si nu am facut cerere de inactivitate ... [ban wrong password x3]

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 (School Instructor)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o super agentie si imi place mult cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea playerilor , cand primesc anumite contracte pentru anumite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: samp014d.th.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Alte precizari? : Multumesc pentru timpu acordat , doresc foarte mult sa intru in H.A deoarece este o factiune importanta si frumoasa.

Nume in joc:Red_ScorpioN

Level:28 si 830/116

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :1an si ceva

Factiuni precedente :Tcc Paternox2 Barzinix3 Tattaglia Cuneo FBIx2 PD Hitman

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :AM facut cerere de demitere

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :TCC 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca am mai fost,si este o factiune foarte frumoasa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :CU asasinarea Oamenilor pentru o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :DA

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai mai fost membru Hitman :Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Miam dat demisia pentru ca ma-m lasat de samp,dar acum am revenit

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?DA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/80450888375693280013.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Am avut 3 war'uri si am luat ban 5zile

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Nu este nevoie

Edited by Gideon

Nume in joc: AdRiaNN

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 1an

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , The Paterno Family ; The Barzini Family; F.B.I ; The Corleone Family x3

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut cateva probleme si am fost inactiv fara sa anunt .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi rank 3 ; Paterno rank 2 ; Barzini rank 1 ; F.B.I rank 1 ; Corleone rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie activa si serioasa .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asassinarea unor playeri pt o anumita suma de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore si in vacant nonstop.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/42708607361783855928.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? :.Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Steel.xD;

Level: 20;

Varsta(reala): 15;

Sex (masculin / feminin) : Masculin;

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an;

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Paterno Family, The Tattaglia Family, The Stracci Family;

Rank-ul ultimei factiuni : Picciotto;

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe;

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Tattaglia si Rank 2 Fireman/Paramedic;

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place aceasta factiune deoarece are un Leader si un Sub-Leader bun si de asemenea membrii buni;

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency cu asasinarea unor playeri contra cost;

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da;

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da;

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu;

Ai mai fost membru Hitman : Nu;

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore;

Nickname-uri anterioare : $ylvyu97;

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da;

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da;

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/77368243219651375359.png ;

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3;

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat de doua ori pentru parola gresita si o data pentru Spam, dar asta a fost cu mult timp in urma;

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu;

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da;

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa, va multumesc.

Edited by SteeLxD

Nume în joc: TeewSKraD

Nivel:24+

Varsta (reala): 16

Sex (masculin / feminin): Masculin

De jucati TIMP pisica server PE? :1 an si ceva.

Factiuni precedente:Police Departament (X2)The Barzini FamilyThe Paterno FamilyThe Stracci FamilyThe Cuneo FamilyFireman/Paramedic

Rank-ul ultimei factiuni:1 The Stracci Family

Motivul îngrijire for ati parasit / ATI Fost demisi DIN Fosta factiune: Am demis eu,m-am lasat o periada de samp.

Cel mai mare în rang avut vreo factiune (specificaţiile factiunea):2 Fireman/Paramedic

De doriti CE SA VA alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie foarte respectat,cu mebrii de treaba si liderul la fel,imi place sa omor oameni (doar in Joc).

Cu CE considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte(assasinari)

Sti regulile Hitman Agenţia si ai citit macar odata Info, comenzi şi piei Agenţia? : Da le stiu bine

Intelegeti ca suntem o agentie de asasini seriosa si glumele si prostiile au rostul nu-si? Da bine inteles

Ai avut antecedente Sau unul cu mai multi membrii Hitman Agenţia?: Nu niciodata

Ai mai Fost Membru Hitman: Nu si mi-as dori foarte mult

Motivul iesirii / demiterii DIN Hitman (Caz în CA AI mai Fost): -

Cate ore PE zi acordati acestui joc, fara AFK? :6-7

Nickname-uri anterioare:-

Considerati ca Aveti capacitatea de un indeplini ONU Probleme fara contract? : Da.

Aveti capacitatea de una corecta gramatical scrie? Da

Poza cu / stats (Obligatoriu civile + sa apara si / Cand e facuta de timp) de calificare si la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/67339978530775212882.png

Cate warn'uri ai in joc? (Precizeaza de ce): 0/3

Ati vreodata Banat Fost PE Motiv vreun anume? (Precizeaza si de ce): Nu.

Esti PE BlackList'ul unei factiuni? (Îngrijire precizeaza): Nu

Esti Dispus sa platesti sa Fi SCO De pe lista neagră eventualul?: Da

Alte precizari? :Sper sa ma acceptati

Edited by TeEwSKraD

Nume in joc:Ghambyt

Level:21

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente :Taxi,Tow Car , Barzini,Paterno2x,Stracci,Tattaglia2x,national guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa incerc alta factiune : Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Paterno Family rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune foarte serioasa si care se ocupa foarte bine cu contractele si vreau sa incerc si eu

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu rezolvarea contractelor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da stiu regulile, si da am citit

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da inteleg

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu niciodata

Ai mai fost membru Hitman :Nu am mai fost dar sper sa fiu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Pai in timpul scoli joc 6 ore si in weekend joc 8-9 ore am si un frate ... 1 pc ..

Nickname-uri anterioare :-

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2 eram incepator primu meu server a fost b-zone si nu stiam cum se joaca la inceput si faceam dm si de aceea am primit warn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , reclama - a gresit idu balon si am primit eu nu cel care a facut reclama

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Daca eram plateam

Alte precizari? : In legatura cu /stats acolo scrie ca sunt in Tattaglia , am facut cerere demisie si astept /uninvite

Am facut cerere acum ca poate cand imi da uninvite nu o sa mai am timp sa fac cerere sper sa nu o iei in considerare

Ms!

Edited by Ghambyt

Nume in joc: DooDLeeZ

Level: 18.

Varsta(reala): 19 ani.

De cat timp jucati pe server? : De pe data de 17 noiembrie 2010.

Factiuni precedente : Tow Car Company, Taxi Cab Company, The Stracci Family, The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - The Barzini Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Tow Car Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc foarte mult sa ma alatur acestei agentii deoarece imi place foarte mult, este o agentie respectata ca si membrii si liderul ei si am multi prieteni in aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa de contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img827.imageshack.us/img827/1196/samp276f.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, (nu e cazul)

Alte precizari? : Sper foarte mult sa fiu acceptat.

Edited by DooDLeeZ

Nume in joc: Wayne

Level:39.

Varsta:15 ani.

S ex:Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Am inceput in septembrie 2009,dar am facut o pauza de cateva luni!

Factiuni precedente : News Reporter,Police Department,Corleone family(x2),Barzini family(x3),FBI(x2),National Guard(x2),Paterno family,Hitman Agency(pe timpul lui Bill).

Rank-ul ultimei factiuni : Nu mai tin minte...

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit factiunea de buna voie pentru ca aveam nevoie de o pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : Rank 4 in Barzini family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca aici am petrecut cele mai frumoase momente din toata cariera mea pe B-Zone,chiar daca membrii agentiei nu mai sunt aceeasi,stiu ca in agentie oricine e bine primit!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea unor persoane pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Ai mai fost membru Hitman : Da!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Aveam nevoie de o pauza...si am iesit de buna voie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :2-3 ore in cursul saptamanii,iar in weekend depinde de planurile mele.

Nickname-uri anterioare : vik7or,[FnK]vik7or

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Cred ca aici demonstrez cat de bine stiu Limba Romana!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 45662668305573799910_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da!

Alte precizari? : If at first you don't succeed,kill,kill again!

Nume in joc: Samurai

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani

Factiuni precedente : Cuneo x2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o Agentie respectata cu un lider minunat

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasini platiti

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cate pot.Deobice 4-5

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu

Edited by Predator w0w

Guest WhiskY

60581557680339450757.png

Nume in joc: WhiskeY

Level: 33

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni acumulat

Factiuni precedente : Police Departament(3),National Guard(2),F.B.I(2),Corleone Family(3),Hitman Agency(1),News Reporter(6),Taxi(6),Paramedics(6),School Instructors(3),Tattaglia Family(1)

Rank-ul ultimei factiuni : 1(Intern)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa vin in Hitman!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(Taxi Cab Company , News Reporter,Paramedic)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai complexa factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asassinarea tintelor

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Din cauza scolii

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : [DeAgLe]V3rsus

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Dovada

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Tentativa de afacere cu euro(vroiam sa ofer bani pe o masina)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu o sa fie nevoie

Alte precizari? : Sper sa fiu Acceptat !

Edited by WhiskY

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.