Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:Don.Michael

Level:35(Rp de 36)

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si 2 luni

Factiuni precedente :National Guard,Police Departament,The Barzini Family,The Cuneo Family,The Corleone Family,News Reporter,Medici,Taxi,The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1 News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru Hitman!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :National Guard(RAnk4),Medici(RAnk4)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place cu ce va ocupati si as vrea sa ma alatur voua!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7

Nickname-uri anterioare :-

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/30808637166276316258.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt pe nici un Blacklist

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur.

Alte precizari? : Sper sa mi se mai acorde si mie o sansa la Hitman Agency.Respect!

Edited by Don Michael

Nume in joc: Mada_linux

Level:30

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani,poate chiar mai mult

Factiuni precedente : Ng,Paterno,Corleone,TCC,Tattaglia

Rank-ul ultimei factiuni : 3 NG

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate (Probleme cu internetu , 6 luni)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incep cu o factiune buna , dupa o pauza de 6 luni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor anumiti playeri pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6h/zi

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://img.b-zone.ro/images/40597861604837132073.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 . DM

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,3 warn.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat pentru teste.

Nume in joc: Dobermann

Level: 31

Varsta(reala): 16 ani

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 1 luna

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, School Instructor, Fireman/Paramedic, School Instructor, Federal Bureau of Investigations, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigations, Fireman/Paramedic, News Reporter, Federal Bureau of Investigations, Police Departament, Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigations.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - Professional Staff

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta factiune - un colectiv de nota 10, ocupatie role-play, actiune si seriozitate

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da, odata cand aveam level 9

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Foarte multe avand in vedere ca este vacanta.

Nickname-uri anterioare : DoGGy

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - /ad aiurea + c-bug (cu foarte mult timp in urma)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, de mai multe ori in trecut. Cert este ca nu se va mai intampla

Alte precizari? : Sper sa primesc o simpla sansa, nu va voi dezamagi. Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Dobermann

Nume in joc: Marco.

Level: 24

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 3 years + .

Factiuni precedente : Corleone Family , Barzini Family , Tattaglia Family , Police Departament, Federal beau of investigations , National Guard , HItman Agency x3 etc.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie pentru a reintra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sub-Leader Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place aceasta factiune, si chiar imi este dor de ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : "Kill for money"

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da, de 3 ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Cerere demisie, nu prea mai aveam timp de SA-MP , dar acum m-am intors cu activitate !

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore + .

Nickname-uri anterioare : _T0nY_ , Mr.tony

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , il am de foarte mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am gresit parola de 3 ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc : aL3XutzZa

Level : 37

Varsta(reala) : 17 ani

Sex (masculin / feminin) : Feminin

De cat timp jucati pe server? : 1 an +

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic,Taxi Cab Company,Tow Car Company,Tattaglia family,Paterno family,Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (Barzini family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie pentru a intra in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Paterno family)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata si as vrea sa incerc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/81563009295722248280.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Money cheat (acum mult timp,cand era bugul acela cu AdmBot)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Daca as fi,da

Alte precizari? : -

Edited by AleXuta

Nume in joc: Toretto.Corleone.

Level: 30.

Varsta(reala): 15.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Nu stiu sigur , posibil sa am 2.

Factiuni precedente : Tow Car Company , News Reporter , School Instructor , The Stracci Family , The Tattaglia Family , The Paterno Family , The Barzini Family , The Corleone Family , The Cuneo Family , National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (National Guard).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut cerere de demisie pentru a-mi incerca norocul in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family 3 , School Instructor 3 , The Tattaglia Family 3 , News Reporter 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca am multi prieteni , imi place foarte mult sa fiu un membru H.A.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea playerilor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N-am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore.

Nickname-uri anterioare : Dark02 , BadDarck.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/58531835388878444985.png .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3. Amandoua pentru limbaj.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , cand aveam contu Dark02 , credeau ca aveam s0beit , dar era lag si ma omorat cineva dupa aceea ma dat din cer si au crezut adminii ca aveam s0beit.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat !

Edited by Toretto

Nume in joc:djZet

Level:16+

Varsta(reala):16 ani

De cat timp jucati pe server? : De 1 an

Factiuni precedente :Taxi Cab Company,Fireman Paramedic,News Reporter,Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Imi doresc sa intru in aceasta factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi doresc sa ma alatur acestei factiuni deoarece au niste membri cu bun simt si inteligenti, si un lider pe masura

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea playerilor care au contract pe o anumita suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut conflicte cu nici'un agent Hitman

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :15 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp093tv.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur

Alte precizari? : Imi doresc o sansa .Mult succes la toti membrii!

Edited by djZet

Nume in joc: _Tedy_.

Level: 20.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani.

Factiuni precedente : P.D, Hitman Agency, F.B.I, Paterno.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1. ( Proffesional Staff.)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece am stat inactiv ceva timp, si liderul a decis sa nu ma mai tina.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitman Agency rank 2. (Marksman)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi pare rau pentru ce am facut in unele zile, si as vrea macar o sansa sa mai am, daca nici de data asta nu voi fii capabil, ma voi antrena intens.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea playerilor pe o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut antecedenta cu niciun membru al Agentiei.

Ai mai fost membru Hitman : Da, am mai fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit deoarece mi s-a spart contul, si pana am recuperat parola am fost demis.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de situatii. Daca am un job stau mai mult, daca nu, stau mai putin.

Nickname-uri anterioare : Tot acesta.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, m-am corectat de data trecuta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/93229484073129446041.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost cand era bugul cu AdmBot. (Money Hack)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, absolut.

Alte precizari? : Stiu ca nu voi mai avea sansa sa intru, insa as vrea sa iti multumesc Woozie pentru sansele anterioare acordate. Ramane decizia ta daca mai merit sa ma alatur factiunii.

Edited by Tedi

Nume in joc:Red_ScoRpioN

Level:34+

Varsta(reala):15 ani

De cat timp jucati pe server? :1an si ceva

Factiuni precedente :TCC Paterno PD FBI Barzini Tattaglia Cuneo NG Hitman Stracci

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :3 Tow car Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Vreau sa ma alatur agentiei pentru ca este respectata si cu oameni capabil pentru orice

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor pentru o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman :Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat o perioada

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/68370301562300615705.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da pt 3 warns

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Nu este nevoie

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: Ghambyt

Level: 23

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si cateva luni

Factiuni precedente : Taxi Cab. Company , News Reporter , Cuneo , Paterno , Stracii , Tattaglia , Tcc ,

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie (probleme cu scoala)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family - Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a imi face prieteni noi si pentru a rezolva cat mai bine contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu omorarea oamenilor pentru o anumita suma de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 - 9 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/44927760567394739115.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 Nu mai stiu a fost acum ceva vreme daca imi amintesc o sa dau edit

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Bafta tuturor !

Edited by Blake

Nume in joc:NoName33

Level:20.

Varsta(reala):15 ani.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :De 7 luni ( o pauza de aproape 2 luni ).

Factiuni precedente :News Reporter, School Instructor, Taxi Cab Company, Fireman/Paramedic, The Corleone family.

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 3 Corleone family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Mi-am dat demisia pentru a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Corleone family si Fireman/Paramedic rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Este o factiune serioasa cu membri si lider pe masura si vreau sa ma alatur voua.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta factiune se ocupa cu omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Este si vacanta deci aproximativ 10-11 ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/25558061325984352676.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 - Primiul pentru DM la level 1 iar urmatorul pentru /ad la level 4. Au fost luate de mult...

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da, m-am lasat de samp ceva vreme si am cerut ban.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? :Sper sa fie un rezultat pozitiv.

Nume in joc: ThierRy.HenRy

Level: 23

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : Din februarie 2011

Factiuni precedente : News Reporter, Tow Car Company,News Reporter, Fireman/Paramedic, Taxi Cab Company, The Tattaglia Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisie pentru ca se schimba liderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (News reporter,Tow Car company si Fireman/Paramedic )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca un hitman este respectat. Si imi place sa lucrez cu rifle.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor pe baza de contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Ai mai fost membru Hitman : Nu!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-12 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/03039305841617762615.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (sincer nu imi aduc aminte, nici nu stiam ca am)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am fost banat pentru 3 zile pentru Dm aiurea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da!

Alte precizari? : Imi doresc mult sa intru in aceasta agentie. Sper sa imi acordati o sansa!

Nume in joc: Denis_ro

Level: 25

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : din iarna 2010

Factiuni precedente : taxi,f/p,barzini,stracci,tcc,cuneo,barzini

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : mi-am dat demisia deoarece era multa inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 [taxi,f/p]

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : pentru ca imi place cu ceea ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : kill for money

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5ore

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/87396342265347015493.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : nu am

Nume in joc: LighT.

Level: 35

Varsta(reala): 21 de ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :

1. Taxi Cab Comapny => Rank 6

2. Firenman/Paramedic => Rank 2

3. School Instructor => Rank 2

4. The Corleone Family => Rank 1

5. The Barzini Family => Rank 4

6. The Cuneo Family => Rank 3

7. Hitman Agency => Rank 1

8. The Tattaglia family => Rank 4

9. Taxi Cab Company. => Rank 2

10. The Paterno Family => Rank 1

11. The Barzini Family => Rank 5

12. Federeau Bureau Of Investigation => Rank 1

13. National Guard => Rank 3

14. The Barzini Family => Rank 1

15. National Guard => Rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sub-Leader(Rank 6) => Taxi Cab Comapny

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune frumoasa care imi place foarte mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut probleme in Real Life si mi-am depus demisia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore

Nickname-uri anterioare : AleXxXanDru

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats + Time + Skill

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Dr AleXxXanDru

----------------------------------------------------------------------------------------

« Nume in joc: quiX

« Level: 46

« Varsta(reala): 17

« Sex (masculin / feminin) : Masculin

« De cat timp jucati pe server? : 2 ani

« Factiuni precedente : NG,PD/FBI | H.A. | Corleone,Stracci,Barzini,Paterno,Cuneo | TCC,TAXI

« Rank-ul ultimei factiuni : 2

« Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat

« Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo-5,Stracci-5

« De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mam saturat de mafii/departamente,vreau sa incerc in Hitman.

« Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte

« Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

« Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

« Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

« Ai mai fost membru Hitman : Da

« Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie inainte de a se lasa de lider.

« Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ( depinde de zi)

« Nickname-uri anterioare : MasterChr1s

« Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

« Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

« Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK

« Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2 (Nu am vrut sa ies dintro masina si mia dat warn Oasis)

« Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : AdmBot cand era lag

« Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

« Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

« Alte precizari? : Decand esti lider woozie, nu mai acceptat niciodata macar pentru teste,as vrea si eu o sansa.

----------------------------------------------------------------------------------------

Edited by quiX

24667647137078375480.png

Nume in joc: bisCuiTe

• Level: 31.

• Varsta(reala): 17

• Sex (masculin / feminin) : masculin

• De cat timp jucati pe server? : In jur de 2 ani.

• Factiuni precedente : Cuneo F. , Paterno F. , Barzini F. , Corleone F. , Police Departament , National Guard , F.B.I , Taxi Cab Company. , Tow Car Company.

• Rank-ul ultimei factiuni : Officer (rank 1)

• Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : iti faci prea multi dusmani.

• Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (SgarrissTa) Cuneo F.

• De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc ceva nou , mi-am dorit de mult timp sa intru in Agentie ,dar nu eram pregatit.

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane pentru o suma de bani.

• Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

• Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

• Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

• Ai mai fost membru Hitman : Nu.

• Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

• Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

• Nickname-uri anterioare : -

• Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

• Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

• Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /Stats

• Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

• Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru un /ad dat aiurea.

• Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

• Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

• Alte precizari? : Multumesc.

Edited by bisCuiTe

Nume in joc: Mr.Knnz

Level: 20+

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : De 8 luni.(01 Decembrie 2010).

Factiuni precedente : Firemen/Paramedics,Cuneo family,Barzini family,Paterno family,Corleone family,News Reporter,Federal Bureau of Investigation,Tattaglia family.

Rank-ul ultimei factiuni : Picciotto(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Limbajul pe family chat+neintelegerea cu cativa membrii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 (Paterno family & Cuneo family)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ceva nou pentru mine,nu am mai fost niciodata in aceasta comunitate in Hitman Agency.Dupa parerea mea este o factiune organizata,cu un lider de nota 10+,cu membrii de onoare,ce respecta si la randul lor sunt respectati,etc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Terminarea contractelor cu succes fara ca cineva sa afle.Uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : CatalyyN(level 13)

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My stats.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat acestei cereri.

Edited by MrKnnz

Nume in joc: SiLViTo

Level:33

Varsta(reala):19

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Taxy cab company Fireman/Paramedic The stracci Family x2

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 4 The stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa intru de foarte mult timp in acceasta agentie.Doresc sa ajut cum pot eu mai bne si sper sa nu dezamagesc pe nimeni nici pe Liderul Woozie dar nici pe cei cu rank mai mic

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Finalizarea contractelor intru mod cat mai silentios fara ca persoana sa-si dea seama

Ai mai fost membru Hitman :NU

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/53943343751456059386.png

Alte precizari? : Va Multumesc

Nume in joc: Luigi

Level: 27

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Hitman/olice Departament/FBI/National Guard/ Corleone/Barzini

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : a fost wipe la rank 1

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 5 Police Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : as dori sa intru in aceasta agentie deoarece am observat ca sunt multi membrii vechi si maturi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu uciderea oamenilor contra unei sume de bani

Ai mai fost membru Hitman : da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : pentru ca intrasera multi membrii care aveau numai chef de misto...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-8 ore

Nickname-uri anterioare : Ghezby_Luigi

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/22290952034430418302.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Alte precizari? : Salut

Nume in joc: sKillz

Level: 35

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : Din decembrie 2009, dar am făcut pauză 7-8 luni.

Factiuni precedente :

1. NR - Rank 2;
  2. FBI - Rank 4;
  3. Hitman - Rank 2;
  4. FBI - Rank 1;
  5. Cuneo - Rank 1;
  6. Hitman - Rank 4;
  7. FBI - Rank 4.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - F.B.I. şi Hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am fost în trecut aici şi aş dori să mă alătur iar agenţiei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Munca de mercenar, mai exact agenţii sunt puşi să omoarea oameni în schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da. De două ori.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : S-a dat wipe, dacă îmi amintesc eu bine.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. " retras / bafta " dat de Liquid acum 8 luni când am decis sa mă retrag.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Ciao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.