Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

54136683872385725708.png

*Nume in joc: sLowMoTioNx

*Level: 26

*Varsta(reala): 15 ani jumate

*Sex (masculin / feminin) : Masculin

*De cat timp jucati pe server? : Cam de 1 an si ceva

*Factiuni precedente :Tow Car Company,The Paterno Family,The Cuneo Family,Federal Bureau Of Investigation,The Barzini Family,Taxi Cab Co.,The Corleone Family

*Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Piciotto)

*Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M`am lasat de samp pentru cateva saptamani

*Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 in Tcc,2 in Paterno

*De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este factiunea mea preferata de cand am aflat ca exista,si imi doresc sa fac parte din aceeasta agentie.Nu vreau sa wse inteleaga ca intru pentru bani,cand m`am lasat i`am dat unui amic si acum mi da pe "transe".

*Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani aka "Kill For Money"

*Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Le`am citit de n ori

*Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?Desigur.

*Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

*Ai mai fost membru Hitman : Nu.Pe acest server

*Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

*Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

*Nickname-uri anterioare : -

*Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

*Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

*Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/10920523806686944853.png

*Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 1. pt /ad "O telecomanda..Doua.../sms me" si 2. pt /ad "Caut Domnisoara Focoasa"

*Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Temporar.Pt ad`ul cu telecomanda

*Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

*Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul

*Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by M o N s T e R R

Nume in joc: CrimiNaL.xD

Level: 29

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : From March 2010

Factiuni precedente : Police Department X2 ; National Guard X3 ; The Cuneo family ; The Stracci family ; Taxi Cab Company X3 ; Fireman/Paramedic X2 ; School Instructor X2

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Borred

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 School Instuctor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : It is my favorite faction and I want to be a part of it

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Doing the contracs

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : Nadal_Bean

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click here

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : I am waiting for the uninvite from "Armando_Corttez" cuz he is offline this days ..

Edited by CriminaX

Nume in joc: L.E.X

Level: 43

De cat timp jucati pe server? : In Noiembrie se implinesc 2 ani de cand joc pe server.

Factiuni precedente :Taxi Cab Company , Cuneo Family(x2) , Tattaglia Family(x3) , Hitman Agency(x2) , Corleone Family , Stracci Family , Police Department , F.B.I.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea altor jucatori, in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactiv.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 chiar si mai mult

Nickname-uri anterioare : [biS]L.E.X

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/44988414823893776230.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat ban pentru ca am depus bani in banca , pe atunci AdminBot-ul era stricat.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat , Hitman este si o sa ramana factiunea mea preferata.

Edited by L E X

Hitman Agency Application:

Nume in joc: Greet

Level: 31.

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 10 luni.

Factiuni precedente : Paterno,Taxi,School Instructor,Corleone,Barzini,FBI,National Guard.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a ajunge un asasin.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2(Taxi)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte bine orgazinata,cu membri activi,seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da normal.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : Catalin_Diaz

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (Am luat recent pentru ca era varmiu la mine si a facut DB ca pasager)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un Black-List.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Kill for Money.

Edited by Greet

Nume in joc: ZoZoM

Level: 20

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 11 Luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company x2 , The Barzini Family, F.B.I, The Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e cea mai tare factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea altor jucatori, in schimbul unei sume de bani

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/79911776991729971020.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by cristi112

Nume in joc: h1gh

Level: 37

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni

Factiuni precedente : News Reporter , Tow Car Company , Taxi Cab Co , Barzini , Corleone , Paterno , Police Department , F.B.I si National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa ma las

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 - News Reporter (lider Addyn)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta la rezolvarea contractelor si a ma distra cu prietenii care sunt deja in factiune

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : [biS]LittleRaY

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Bio Status

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : No matter

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa

Nume in joc: ThierrY.HenrY

Level: 28

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 7 luni si jumatate

Factiuni precedente : News Reporter(de 2 ori),Tow Car Company,Fireman/Paramedic,Taxi Cab Company,The Tattaglia Family,The Cuneo Family,F.B.I,The Stracci Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat pentru ca a plecat si liderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 News Reporter,Tow Car Company,Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place mult sa lucrez cu armele si in special sa asasinez persoane.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea diferitelor persoane pe baza de contracte.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-12 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:Stats~Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Sincer nu stiu de unde il am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am fost cand aveam level 10 pentru Dm aiurea.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da!

Alte precizari? : Mi-as dori mult sa fiu si eu un membru al acestei agentii. Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by ThierryHenry

Nume in joc: Jeremith

Level: 41

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva

Factiuni precedente Fireman / Paramedic Stracci x3 Corleone Paterno x3 Cuneo Barzini FBI x2 NG x2 PD Taxi

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit ca sa aplic la Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult cu ce se ocupa, am vrut de la level mic sa intru dar am stiut ca nu am destula experienta .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, chiar ma inteleg bine cu majoritatea membrilor

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 - 4 ore +

Nickname-uri anterioare : Kensei , MarketUS

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun blacklist

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune, chiar de la level mic am vrut, si acum daca as primi o sansa nu o voi irosi .

Edited by Jeremith

Nume in joc: Yusuf

Level: 36

Varsta(reala): 15 in Septembrie

De cat timp jucati pe server? : Un an si 3-4 luni

Factiuni precedente : S.I,Taxi,F/P(x2),NR,TCC,Barzini(x2),Corleone(x3),Cuneo(x2),Paterno,Stracci(x2)NG,FBI(x2),Hitman

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa intru aici

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3(School Instructor,Barzini)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor pentru o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da,acum mult timp

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Am spus cuiva cine are contract pe el

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : yo_geo

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3,am avut 3/3 cand aveam lvl mai mic

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am injurat pe la level 4

Alte precizari? : SaluT.

Edited by LCN Yusuf

14575416802706713447.png

Nume in joc: Austin.Turner

Level: 15

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : Pe 7 septembrie fac 1 an.

Factiuni precedente : MihaiX: Fireman/Faramedic,News Reporter,Stracci,FBI | RunetUS: News Reporter,Taxi,Paterno,PD,Barzini | Austin.Turner: Stracci.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 Paterno cu [F4L]Oaccc lider.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei pentru ca este o factiune cu totul diferita fata de celelalte,sa dovedesc de ce sunt in stare si pentru ca mereu mi-am dorit sa omor pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor in schimbul unor mii de $$$ (Contracte).

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De la 6 pana la 9 ore.

Nickname-uri anterioare : MihaiX si RunetUS(Alte conturi)

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Austin's stats

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pe alte conturi, Inselaciune.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc foarte frumos.

»Nume in joc: KaZe

»Level: 26

»Varsta(reala): 19+

»Sex (masculin / feminin) : Masculin

»De cat timp jucati pe server? : 2008

»Factiuni precedente : LCN , NG,Taxi, Police Department, Cuneo, Stracci.

»Rank-ul ultimei factiuni : 2

»Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am considerat că este mai bine să plec.

»Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider LCN/NG, Taxi, rank 5.

»De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agenţie serioasă cu membrii experimentaţii şi vreau sa îmi fac o carieră aici.

»Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Îndeplinirea contractelor contra cost.

»Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineînţeles.

»Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

»Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

»Ai mai fost membru Hitman : Nu.

»Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ~

»Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5/6h

»Nickname-uri anterioare : ~

»Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Consider că da.

»Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

»Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasă

»Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (eram începător)

»Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

»Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

»Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

»Alte precizari? : Mulţumesc mult.

Edited by Chicharito

Nume in joc: miGu3L

Level: 32

De cat timp jucati pe server? : Din septembrie, 2010. Fac 1 an cat de curand, dupa inceperea scolii.

Factiuni precedente : School Instructor, The Cuneo Family, News Reporter, The Barzini Family, Police Department, The Paterno Family, The Stracci Family, National Guard, Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei factiuni : 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe la venirea noului lider.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 aka Sublider News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei deoarece mi se pare ca aceasta este foarte unita, membrii sunt specialisti in ceea ce fac si am de unde invata, si as putea sa ajut agentia aratandu-mi indemanarea la anumite arme.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor, adica asasinarea nefericitilor care au contracte pe capul lor, dar si perfectionarea membrilor in ceea ce fac.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 5 si 6 ore, uneori si mai mult.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/41493670942734166712.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, cineva a facut o gluma proasta cu /ad de pe contul meu.. poveste lunga.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Singura data cand am fost banat a fost in seara in care cr_style1 (nu mai stiu exact numele) a banat tot serverul, dar evident nu a fost vina mea.

Alte precizari? : Multumesc. O zi buna.

Edited by MiGu3L

Nume in joc: DeviLuL

Level: 23

Varsta(reala): 24

Sex: masculin

De cat timp jucati pe server?: cam de o jumatate de an

Factiuni precedente: Straci Family si Tow Car Company

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit factiunea: Vroiam sa incerc altceva

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 2 Tow Car Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea anumitor playeri pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost):

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu stiu numarul, destul de multe.

Nickname-uri anterioare: doar DeviLuL

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://imageshack.us/g/825/samp041go.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): niciunul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Multumesc, sper sa nu dezamagesc.

Nume in joc: Berker12

Level: 19

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Male

De cat timp jucati pe server? : 2-2,5 month

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Other paramedic member complaint me with his lie.And my boss Allen didn't listen me and my witness because he didn't know english,and he fired me

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic İf he didn't fire me I will be rankup. Because I have more ss in faction

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Because I'm bored to healed persons who doesn't merit live. So I want to work with your faction and kill them for myrespect.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Of course.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : I just want to say,I really love LEON. Do you know him too ? So I know 'I have to be serious'.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Yea they killed me 2 times. But I couldn't saw their nicks. They were so good.

Ai mai fost membru Hitman : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : I am online at 24 hours. When I have to study my lessons,I will be afk. But I dont like to study lessons.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : YES

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Ofcourse.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/833/samp524p.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/402/samp525c.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : U won't be to regret Boss.

Nume in joc: Berker12

Level: 19

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Male

De cat timp jucati pe server? : 2-2,5 month

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Other paramedic member complaint me with his lie.And my boss Allen didn't listen me and my witness because he didn't know english,and he fired me

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic İf he didn't fire me I will be rankup. Because I have more ss in faction

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Because I'm bored to healed persons who doesn't merit live. So I want to work with your faction and kill them for myrespect.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : I hope you accept me . I really want to be in your Faction and met my work friends and Boss.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Of course.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : I just want to say,I really love LEON. Do you know him too ? So I know 'I have to be serious'.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Yea they killed me 2 times. But I couldn't saw their nicks. They were so good.

Ai mai fost membru Hitman : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : I am online at 24 hours. When I have to study my lessons,I will be afk. But I dont like to study lessons.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : YES

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Ofcourse.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/833/samp524p.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/402/samp525c.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : U won't be to regret Boss.

•  
  • Nume in joc: Just_Cause.
  • Level: 28+.
  • Varsta(reala): 16.
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni.
  • Factiuni precedente : School Instructor,The Cuneo Family,The Paterno Family,Fireman/Paramedic,Taxi Company,Federal Bureau of Investigation,The Tattaglia Family si The Stracci Family.
  • Rank-ul ultimei factiuni : 1.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 School Instructor(pe vremea cand era [F4L]Mosu leader).
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece admir aceasta factiune de cand m-am apucat sa joc Sa:Mp si in special de cand am venit pe B-zone pentru ca lucreaza in liniste,membrii sunt antrenati pentru orice contract(simplu/mediu/dificil),membrii si leader-ul isi vad de treaba lor si nu cauzeaza probleme celorlalti jucatori si de asta eu admir foarte mult leader-ul si membrii sai.Motivul este unul simplu pentru a da dovada de responsabilitate si rabdare.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa in special cu rezolvarea contractelor cat mai rapid posibil intr-un mod cat mai silentios.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da,sunt un tip serios si nu ma tin de glume proaste.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : .
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De la 5 la 9 ore pe zi.
  • Nickname-uri anterioare : Kofy,George_catalin.
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/78564989571447197800.png
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Money Chat(cand era bug).
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.
  • Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat si daca nu voi fi acceptat bafta in continuare cu factiunea.

'Nothing personal,just money'

Edited by F4H JustCause

* Nume in joc: DraguTza.

* Level: 15, cu RP de aproape 30. (RP: 719/64).

* Varsta(reala): 17 ani.

* Sex (masculin / feminin) : Feminin.

* De cat timp jucati pe server? : ~ 2 ani

* Factiuni precedente : The Paterno Family (x2), Taxi Cab Company, Police Departament (x2), The Barzini Family, News Reporter, Tow Car Company, National Guard (x4).

* Rank-ul ultimei factiuni : 1.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am demisionat, pentru a aplica in Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6, sublider. News Reporter.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta factiunea cu tot ce pot si pentru rezolvarea cat mai rapida a contractelor.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor pentru bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram la inceput si vroiam sa incerc ceva nou.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10+ ore.

* Nickname-uri anterioare : isabeLa, Rebecca.

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari? : Multumesc.

Edited by DraguTza Bz

Nume in joc: Denis.Mitchell

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 2ani+

Factiuni precedente : FBI,NG,Paterno Family,Corleone Family,Tattaglia Family,Barzini Family,Cuneo Family,Stracci Family,NR,TCC

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactiv(am avut calculatorul la reparat acum l-a adus)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai frumoasa factiune unde esti in miscare mereu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu persoanele care le-au fost puse o suma pentru a fii omorate.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai mai fost membru Hitman : da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : d3nys

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Alte precizari? : Multumesc

Edited by Denis Mitchell

Nume in joc: Tonyy

Level: 30

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente : Taxi, Cuneo, NR, S.I, TCC, Paterno, F.B.I, NG, PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dorii sa ma stabilesc intr`o factiune, si Hitman ar fi o factiune in care ar fi frumos sa ma stabilesc

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu contractele, omoara persoane pentru o anumita suma de bani!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 50419954149239854201.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O singura data, am avut o zi proasta ca orice om si am scapat o injuratura unui admin!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi, da

Alte precizari? : Sper sa mi`se acorde o sansa! Multumesc!

Edited by Tonyy

Nume in joc: florinacyo

Level: 50

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani+

Factiuni precedente : Rroms(Rank2),Bikers(Rank4),LCN(Rank4),Corleone(Rank6),LCN(Rank4),Yakuza(Rank2),Paterno(Lider),Paterno(Rank6),Paterno(Lider),

National Guard(Rank1),Paterno(Lider),Police Departament(Rank1),Hitman(Rank1),Stracci(Rank3),Tattaglia(Rank1),

Cuneo(Rank6),Corleone(Lider),Hitman(Rank1),Corleone(Rank1),Cuneo(Rank5),Paterno(rank4).

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am retras pentru o perioada.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Paterno,Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma reapuc de samp si cred ca Hitman ar fi factiunea potrivita in acest moment.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor, uciderea persoanelor pentru bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pur si simplu am iesit.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3+

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: SS

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3 warnuri.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu

Alte precizari? : -

Nume in joc: CharLie.

Level: 16 (449/68).

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate. (m-am lasat 1 luna).

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic (x2), The Tattaglia Family, The Stracci Family (x2), The Corleone Family, News Reporter, The Paterno Family (x2).

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Soldato).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de Sa-Mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter, rank 2 ; The Paterno Family, rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Nu am un orar fix, oricum multe.

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Hitman Agency.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita.

Alte precizari? :

Edited by C h a r L i e

Nume in joc:Mr.Kassadin

Level:15

Varsta(reala):15

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :6 luni.

Factiuni precedente :The Barzini Family,Fireman/Paramedics,The Stracci Family.

Rank-ul ultimei factiuni :1(Piccioto).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am iesit ca sa intru in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca o pot ajuta si vreau sa rezolv contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu rezolvarea contractelor prin asasinarea oamenilor in schimbul banilor.In 2 cuvinte sunt "asasini platiti".

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman :Nu,de aceea imi doresc sa intru foarte mult.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da,o sa va demosnstrez daca imi acordati o sansa.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/153/samp003ii.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru atentie si sper sa ma acceptati.

Nu cred ca sunt pregatit. Nu vreau sa ies iar dupa 2 saptamani pt ca nu-mi permite timpul, cand voi intra vreau sa raman mult si bine, pare rau.

Edited by Oantza

* Nume in joc: Ferarry_Robert

* Level: 24

* Varsta(reala): 15

* Sex (masculin / feminin) : Masculin

* De cat timp jucati pe server? : 2 ani

* Factiuni precedente : Cuneo,Stracci,F.BI,Taxi,Nr,Paterno,Barzini

* Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3-Stracci Family.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place aceasta agentie deoarece are membri amiabili care stiu ce este respectul si imi place sa omor oameni pentru bani.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra-cost.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Cu siguranta

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

* Ai mai fost membru Hitman : Nu

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10

* Nickname-uri anterioare : -

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3(a fost gresit numele)

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

* Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.