Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

54136683872385725708.png

Nume in joc : Mr.PanTeriK

Level:17 [ 25 / 72 RP]

Varsta(reala): 15 Ani .

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :Joc pe server de peste 1 an .

Factiuni precedente : The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo Family- Rank 2 [ Soldato ]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia deoarece vreau foarte mult sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 [ Soldato] -The Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa , membri te ajuta la nevoie iar leaderul isi merita functia . Hitman Agency este unica pe server , nici o alta factiune nu seamana .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu realizarea contractelor , in schimbul unor sume de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da . Nu am citit doar o data , am citit de mult mai multe ori .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut nici un antecedent cu un membru Hitman , ba chiar ma inteleg bine cu cativa membri .

Ai mai fost membru Hitman : Nu , dar poate voi avea o sansa .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acord intre 6 - 14 Ore pe zi .

Nickname-uri anterioare : Nu detin nici un alt nickname .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , "Nothing personal , just business"

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: samp090qf.th.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : In joc detin 0/3 warn-uri deoarece am un comportament excceptional .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata , incerc sa respect cat mai bine regulile si jucatorii .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un BlackList al unei factiuni .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Cu cea mai mare placere .

Alte precizari? : "Nothing personal , just business"

Nume in joc: DieseL

Level: 64

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din decembrie 2009.

Factiuni precedente : F/P, FBI, Cuneo, Corleone, Taxi, Hitman, Stracci, NG

Rank-ul ultimei factiuni : National Guard rank 4 (Captain).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a ma alatura agentiei.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo rank 6 .(Consigliere).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Singura factiune care ma atrage si in care mi-as dori sa reintru inainte de a ma retrage.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea controlata, fara lasarea amprentelor a unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am picat in timpul saptamanii de probe.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore, depinde.

Nickname-uri anterioare : Babu, Dr.House

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Acum ~ 1 an pentru bug abuse, mi l-a scos dupa 1 saptamana.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Sunt dispus, momentan nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Acceptati pentru teste: RobyZ (admis),Simon_Dragos (respins),Geo (respins),Piticul (admis),DaanuT (admis),h1gh (respins),Jeremith (respins),Kaze (respins),Just_Cause (respins),florinacyo (admis),Ferarry_Robert (admis),Diesel (respins),Yusuf (respins),Royce (admis),Cristi (admis),Alex (respins)

Va asteptam la HQ Hitman pentru probele testelor.

Altadata fiti mai atenti la redactarea cererii,unii dintre voi ati fost respinsi pentru ca ati omis sa specificati niste warnuri.

Nume in joc: Giuliano

Level: 27

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate

Factiuni precedente : Patetrno, Barzini, Tattaglia, Corleone, Cuneo, Stracci, NG, NR, TCC

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 F/P

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa evoluez undeva si aceasta ar fii factiunea potrivita

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor, uciderea persoanelor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Acum foooarte mult timp, s-a dat wipe pentru noul mod (Stracci,Paterno, etc)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5+

Nickname-uri anterioare : Gyo

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/52968863435595756635.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 2/3, am avut un trecut zguduit

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): L-am enervat odata pe Mastertrap si odata pe Gabb. Deci de doua ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat

Hitman Agency recruteaza 3-4 membrii,modelul de aplicatie il luati de la primul post al topicului + o noua regula:

Nume in joc:

Level:

Varsta(reala):

Sex (masculin / feminin) :

De cat timp jucati pe server? :

Factiuni precedente :

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) :

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:

Ai mai fost membru Hitman :

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?:

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce):

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce):

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :

Alte precizari?:

Nume in joc: griFu.

Level: 30 rp de 36.

Varsta(reala): 14 ani.

De cat timp jucati pe server? : ~10 luni.

Factiuni precedente : Fireman / Paramedic, Taxi Cab Company, National Guard, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, Federal Bureau Of Investigations, School Instructors, National Guard, Fireman / Paramedic, The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 in The Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat o perioada, si am revenit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 National Guard / School Instructors / Taxi Cab Company / Fireman | Paramedic.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca de cand ma joc pe acest server imi doresc sa intru in aceasta factiune, vreau neaparat sa intru, pentru ca sunteti seriosi, respectati si bazati pe incredere.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10h maxim in timpul scolii.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/17180858663669305287.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Odata pentru parola gresita de 3 ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Multumesc macar pentru sansa acordata sa fac o cerere.

Edited by griFu

Nume in joc: Tomyy

Level: 23

Varsta(reala): 14 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic (rank 3), The Stracci family (rank 2), Federal Bureau of Investigations (rank 1), The Corleone family (rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : The Corleone family, rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme personale (m-am certat cu leader-ul)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic, rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai activa si serioasa factiune / imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor, uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/44716299110228367327.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3 (Deathmatch aiurea, la level mic)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, 3 warnings.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: vo0d0ox

Level: 27(Rp de 28)

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company(Rank 3), Stracci Family(Rank 1), Barzini(Rank 1), F/P(Rank 2), Stracci(rank 1), NG(Rank 1), Taxi(Rank 5), Corleone( Rank 1),TCC(rank 1), PD(Rank 1),Cuneo(rank 3), NR(Rank 1), Stracci(Rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : Stracci(Rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din cauza "colegilor".

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5, Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa fac contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Acesta agentie cu assasinarea unor anumite persoane contra-cost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...05509614878.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, a gresit moartea id-ul.

Alte precizari?: Nu.

Edited by vo0d0ox

Nume in joc: Edward.

Level: 16.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin/

De cat timp jucati pe server? : 1 an (alte conturi.)

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Paterno Family(x2), News Reporters.

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : The Paterno Family - rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demis.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place mult sa efectuez contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte silent mod.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, ci chiar prietenesc cu multi dintre membri.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore, ultimele 6-7 zile nu am intrat pentru ca nu imi recuperasem inca contul dupa cazul cu securitatea conturilor.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My Stats.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu,

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazul.

Alte precizari?: Sper mult sa-mi acordati o sansa.

Edited by Edward01

Nume in joc: Armando_Corttez

Level: 50

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani

Factiuni precedente : Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : 6 ( Leader )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa timpului pentru acea functie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 (Leader) Police Department.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta liderul si membrii factiunii sa fie cei mai buni, sa ducem toate contractele la bun sfarsit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducerea la bun sfarsit a fiecarui contract, indiferent de el.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost demis vreodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 , 4 ore.

Nickname-uri anterioare : Ionuc_Bledea, Mr.IonuC, Ionuc.Marian, IonuC.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/19292933019308639642.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Desigur, /report aiurea.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu este nevoie.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat, in ciuda inactivitatii precedente.

52387798636548841184.png

Nume in joc: RydeR

Level: 35.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 7 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, News Reporter,The Tattaglia Family, The Corleone Family,The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Soldato. (The Paterno Family)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu prea aveam timp de Sa:Mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario - Rank 5 (Tattaglia)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult aceasta munca.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilor in schimbul unei sume de bani ( Paid Assassin )

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (Drive-By)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cred ca a fost o greseala. Reason:Pa

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat!

Edited by R y d e R

Nume in joc: Squiz

Level: 26

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : Din iulie 2010.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Paterno Family, The Stracci Family, The Cuneo Family, The Corleone Family, The Barzini Family, National Guard, Police Department, The Stracci Family, The Corleone Family, in aceasta ordine.

Rank-ul ultimei factiuni : The Corleone Family - 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ca sa intru in aceasta agentie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family – Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece, este o agentie serioasa, respectata, cu un scop bine infaptuit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichidarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, le-am citit de mai multe ori pe toate.

Ai mai fost membru Hitman? : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut nick’uri anterioare, am mai avut 2 conturi.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: When you kill for money, there are no rules

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Din pacate am 2/3, unul pentru jigniri si altul pentru DM, dar m-am schimbat complet.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Am luat pentru reclama, pe un cont anterior, care mi-a fost spart.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fii pe vreun BlackList, as plati.

Alte precizari? : Va multumesc !

Edited by Squiz

Nume in joc: Nic_Adrian

Level: 19

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : Cateva luni..

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, The Corleone Family, The Cuneo Family, Taxi Cab Company, The Stracci Family.

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : The Stracci Family rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Este dm excesiv intre mafii (nu te poti plimba).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1, ţin sa precizez ca nu am stat mai mult de 2 saptamani într-o facţiune (urmatoarea facţiune în care voi intra voi sta definitiv).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Fiindcă agenţia este cea mai respectată facţiune in momentul actual si mi-ar face o deosebită onoare dacă mi-ar fi acordată o şansă pentru a demonstra că sunt un om de onoare şi respect oamenii ce mă înconjoara.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agenţia se ocupa de contracte şi are grijă ca acestea să fie duse la bun sfarşit cu prefesionalism.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, le ştiu.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Pe acest server nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Minim 7 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Desigur, întotdeauna îmi dau silinţa sa fac un lucru cât mai bine.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/46990783022928295891.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3, am facut bug abuse la fcr de mafie.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu, nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari?: Sper să-mi daţi o şansă, mulţumesc.

Nume in joc: JustThinK

Level: 35

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 8 luni

Factiuni precedente : National Guard , FBI , Stracci , Tattaglia , Corleone , Cuneo , News Reporter , F/P , Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau sa fac un contract pe un anumit player fara sa isi dea seama ce la lovit

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu indeplinirea contractelor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 restu afk

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...50690572339.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 , unu il am pentru DM de cand aveam lvl 5, si altu ca voiam sa ma las si incercam sa iau ban,eram si eu newbie :">

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Nimic

Edited by JustThink

Nume in joc: BaldaSSarE.

Level: 34.

Varsta(reala): 18.

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : 1 an .

Factiuni precedente : Cuneo,F.B.I.,N.R,Paterno,Stracci,Corleone,Tattaglia.

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : 1,Stracci.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3,Tattaglia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am facut niciodata parte din aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea de contracte.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6.

Nickname-uri anterioare : Freaka.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/95815855549711819742.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1,am uitat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da,3 warns.

Alte precizari?: Nu am.

Nume in joc: RounD

Level: 17

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : De pe data de 4.12.2010 (9 luni)

Factiuni precedente : Tow Car Company, National Guard apoi iar Tow Car Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Tow Car Company)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Propria dorință.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 (Tow Car Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru că știu de la prieteni cum e să fii membru H.A și pentru că mi-ar plăcea să ucid playerii pentru bani și fără de a avea complaint.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Killing players for money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodată.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Niciunul.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da, desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img28.imageshack.us/img28/2205/samp038gh.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, din greșeala lui xtypE, dar am primit unban imediat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazul.

Alte precizari? : Sper să fiu acceptat.

Nume in joc: DarkAngel

Level: 30.

Varsta(reala): 20.

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : aprox. 2 ani.

Factiuni precedente : Taxi Cab, Barzini.

Rank-ul ultimei factiuni (specifica si ultima factiune) : 1, barzini.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Neintelegeri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2, Taxi Cab

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place domeniul de activitate al acestei agentii si cred ca indeplinesc conditiile pt a fi un hitman veritabil, imi place sa lucrez din umbra, sunt rapid si sigur.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea cu succes a contractelor incheiate cu clientii.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore pe zi

Nickname-uri anterioare : DarkAngelXZ

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img690.imageshack.us/img690/2834/statsde.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3, nu mai tin minte motivul.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari?: Nu.

Nume in joc: shaddyK

Level: 27

De cat timp jucati pe server? : 1an. M-am mai lasat intre timp.

Factiuni precedente : NG/FBI/Cuneo/Stracci

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este Factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 5

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/28/samp004fx.png/

Alte precizari? : -

52387798636548841184.png

Nume in joc : Fumy

Level : 45

Varsta(reala) : 16

De cat timp jucati pe server? : 24/09/2009

Factiuni precedente :

• T.C.C.
  • F.B.I.
  • N.G.
  • P.D.
  • Hitman Agency
  • Corleone Family
  • Tattaglia Family
  • Paterno Family
  • Cuneo Family
  • Stracci Family
  • F/p

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am gresit.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( Sublider , Fireman Paramedic )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru satisfactia contractelor silent indeplinite , pentru colectivul unit intalnit in aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am facut cateva greseli

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 - 5

Nickname-uri anterioare : Fumylici0use-uri anterioare : Fumylici0us

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv : Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 / 3 ( M-am certat cu un alt player )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Moneychat ( Era acea perioada in care lag-ul domina server-ul. )

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Desigur

Alte precizari? : Va multumesc

Edited by Fumy

Nume in joc: Diabolik ;

Level: 30 ;

Varsta(reala): 19 ;

Sex (masculin / feminin) : Masculin ;

De cat timp jucati pe server? : 1 an și câteva luni (2 pauze majore) ;

Factiuni precedente : F/P , P.D. , Taxi Cab Company ;

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Taxi) ;

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost frumos cat a durat, nu prea sunt "atras" de facțiuni pașnice. (Cerere de demisie) ;

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Police Departament ;

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o facțiune serioasa, activa, unica . S-au schimbat și se pot schimba multe dar sa ucizi pentru bani va rămâne mereu un domeniu care nu va duce lipsa de cerere ;

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu "onorarea" contractelor puse de către jucători ;

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da ;

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da ;

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Incidente majore n-au fost, Nu a existat vrun moment in care sa jicnesc vrun membru Hitman, dar cand eram in P.D. nu-mi faceam treaba "ca majoritatea", adică nu lăsam Hitmanul sa facă contractu și apoi sa-l arestez, daca vedeam ca hitmanul își face contractul în fata mea, interveneam, nu așteptam pana era prea târziu, și nu-l ajutam niciodată , cum s-ar zice "Nothing personal just business" ;

Ai mai fost membru Hitman : Nu ;

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : n/a ;

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-12 ;

Nickname-uri anterioare : KilobaiD ;

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da ;

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da ;

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici ;

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 ;

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu ;

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu ;

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: n/a ;

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Edited by Diabolik

Nume in joc: SnaKs2000

Level: 15+

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : MasCulin

De cat timp jucati pe server? : 3-4luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am Iesit ca am vrut sa intru in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1(corleone)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deaorece imi place aceasta factiune Si am foarte multi prieteni in aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu Assasinatul.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,niciodata sunt prieteni cu aproape toti (cei vechi din agentie)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In vacanta si Weekend 5-6ore iar in timpul scolii cam 4-5ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur,ma descurc si invat repede.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/19698044248597890820.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pai odata am gresit parola de 3 ori si odata am facut o gluma prosteasca si am luat ban 3 zile de la Andrei el e foarte serios de atunci mam cumintit.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : -

Edited by SnaKs

Nume in joc: Jeremith

Level: 42

De cat timp jucati pe server? : 1 an si ceva

Factiuni precedente Fireman / Paramedic Stracci x3 Corleone Paterno x3 Cuneo Barzini FBI x2 NG x2 PD Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : 1 News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit ca sa aplic la Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult cu ce se ocupa, am vrut de la level mic sa intru dar am stiut ca nu am destula experienta .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, chiar ma inteleg bine cu majoritatea membrilor

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 - 4 ore +

Nickname-uri anterioare : Kensei , MarketUS

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) Jeremith's stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun blacklist

Alte precizari? : Imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune, chiar de la level mic am vrut, si acum daca as primi o sansa nu o voi irosi .

Edited by Jeremith

Nume in joc: CipriaN

Level: 40 +

De cat timp jucati pe server? : Un an si un pic !

Factiuni precedente : The Tattaglia Family ; The Paterno Family ; The Barzini Family ; The Stracci Family ; The Cuneo Family ; TCC ; Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 ( The Tattaglia Family )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 ( The Stracci Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place spionajul si meseria de asasin !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor contra cost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6 ore

Nickname-uri anterioare : [bIS]Rullz ; ..CipriaN..

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) : Click

Alte precizari? : Imi doresc sa ma alatur acestei agenti ! Multumesc !

Edited by CipriaN93

Nume in joc: L.E.X

Level: 44

De cat timp jucati pe server? : In Noiembrie se implinesc 2 ani de cand joc pe server.

Factiuni precedente :Taxi Cab Company , Cuneo Family(x2) , Tattaglia Family(x3) , Hitman Agency(x2) , Corleone Family , Stracci Family , Police Department , F.B.I.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea altor jucatori, in schimbul unei sume de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactiv.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 chiar si mai mult

Nickname-uri anterioare : [biS]L.E.X

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/11/samp571e.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat ban pentru ca am depus bani in banca , pe atunci AdminBot-ul era stricat.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat , Hitman este si o sa ramana factiunea mea preferata.

Pana ce voi da Testele de recrutare FPunishul va disparea!

Edited by L E X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.