Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

•  
  • Nume in joc: Alpha287
  • Level: 24.
  • Varsta (reala): 14 ani.
  • Sex: Masculin
  • De cat timp jucati pe server?: Din decembrie 2010.
  • Factiuni precedente: School Instructor, News Reporter, Federal Bureau of Investigations.
  • Rank-ul ultimei factiuni: 1.
  • Motivul pentru care ati parasit ultima factiune: Sunt multe motive, dar niciunul care sa afecteze in vreun fel o eventuala factiune din viitor.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: News Reporter - rank 6 (Sub-leader).
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune?: Asasinarea anumitor persoane contra-cost, si bineinteles, cu Death Match controlat si bine organizat.
  • De ce doriti sa va alaturati factiunii?: Cred ca Hitman Agency si-a dovedit de-a lungul timpului statutul de factiune serioasa, este o agentie bine organizata cu niste membri activi, care stiu ce inseamna respectul si munca in echipa, si care isi fac treaba foarte bine. Momentan, aici cred ca imi este locul.
  • Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, Orders and Agency`s skins?: Da.
  • Intelegeti ca suntem o factiune serioasa de asasini unde glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membri ai Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman?: Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman Agency (daca este cazul): -
  • Cate ore acordati acestui joc in fiecare zi, fara AFK?: Trei, patru, sau cinci ore.
  • Nickname-uri anterioare: -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats si /skill la detective: Click.
  • Cate warn-uri ai in joc?: 0.
  • Ai fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: O singura data pentru ca imi gresisem parola.
  • Esti pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu.
  • Esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe un eventual BlackList al unei factiuni?: Da.
  • Alte precizari: Multumesc.

52387798636548841184.png

Nume in joc: CyUFy_Tm

Level: 33

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Taxi, Rroms,Corleone => Don Corleone.

Rank-ul ultimei factiuni : Don Corleone. (Rank 6).

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de Sa:Mp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Leader. Don Corleone.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mai stiu sigur motivul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare :-

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/10114sew4/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3. Dm (level 1), limbaj(level 7)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, Tentativa de inselaciune(mi-a fost contul spart si nu stiam.)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Sper sa fie un raspuns pozitiv.

Edited by CyUFy

Nume in joc:This_Life

Level:25

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :8luni cu aproximatie

Factiuni precedente :f/p s.i paterno corleone paterno

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :am parasito pentru ca am vrut sa intru in hitman sau pd

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 in s.i

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :pentru ca imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu rezolvarea contractelor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5 ore

Nickname-uri anterioare :nu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/718/samp029gz.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :1/3 pentru db dar este demult

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :da cand contul mi-a fost spart

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : nu

Nume in joc: BlueAngel

Level: 26

Varsta:15

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1an + dar cu intreruperi

Factiuni precedente : F.B.I (x4), Paterno, Cuneo, Stracci

Rank-ul ultimei factiuni : F.B.I 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Schimbare lider

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: F.B.I 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am mai fost niciodata in agentie, am mai dat o singura data testele dar nu am trecut si vreau sa capat mai multa experienta

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolva contracte, omoara persoane pentru bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 1-2

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats si skill la detectiv: Status

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (eram la inceput si nu prea stiam regulile )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Am primit o data ban, de la Gabb pentru nesimtire

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu

Alte precizari? : Cei mai buni sa fie alesi.

MODEL DE CERERE

Nume in joc:alpiNE

Level:40+

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :3ani

Factiuni precedente :

Hitman Agency

National Guard-(Subleader)

Police Departament

Cuneo Family

Barzini Family

Corleone Family

Paterno Family

Federal Bureau Of Investigations

School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :National Guard-Subleader

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca am mai fost odata in aceasta agentie si pentru ca vreau sa ma reintorc inapoi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am vrut sa incerc ceva nou

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/41/gtasa2011100118550967.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da am fost banat doar odata din cauza ca s-a creat o confuzie si am fost debanat imediat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu,nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur

Alte precizari? :Sper sa ma accepti Addyn si sper sa facem treaba buna in Hitman Agency.

* Nume in joc: Squiz

* Level: 27

* Varsta(reala): 14

* Sex (masculin / feminin) : Masculin.

* De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni.

* Factiuni precedente : The Corleone Family, National Guard, Police Department, News Reporter.

* Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - News Reporter.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a intra in Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Corleone Family

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa, in care membrii isi fac treaba cum trebuie si liderul se implica mult.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra-cost.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Nu.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

* Nickname-uri anterioare : -

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click me.

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 pentru jigniri si pentru DM

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru reclama, pe un cont anterior care mi-a fost spart.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari? : Multumesc !

Edited by Squiz

Nume in joc: BMWpoweR

Level: 31 (rp 170/128)

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1 An si cateva luni.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Co.

The Cuneo Family

Tow Car Co.

News Reporter

National Guard

Corleone Family x2

The Barzini Family

F.B.I

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - Taxi Cab Co. / TCC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece am prieteni care sunt in Hitman Agency, imi face placere sa lucrez alaturi de ei si doresc sa indeplinesc cat mai multe contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea playerilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur ca da.

Ai mai fost membru Hitman : Din nefericire, nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 Ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da, desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Am un warn de cand eram newbie pentru Deatch-Match.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat si sa devenim prieteni.

Nume in joc: Mr.vLad0ne

Level: 42+

Varsta(reala):17 jumate

De cat timp jucati pe server? : 2 ani aproape

Factiuni precedente : F.B.I, Corleone

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut niste probleme in RL si am crezut ca o sa ma las de tot de sa-mp, dar s-a rezolvat in scurt timp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa un hitman si ador sa lucrez alaturi de voi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilori contracost !

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : kill3rvlad

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/851/samp281ci.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, din unele greseli din partea adminilor (au gresit id)

Alte precizari? : Multumesc !

Nume in joc: Micku7zu

Level: 21 [384/88]

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : De 1 an, dar in vacanta de vara am fost plecat 3 luni, si nu am intrat..

Factiuni precedente :

The Barzini Family x3 [F4L]Oasis9 - rank 1, 2,3

The Corleone Family x1 Razvan14 - rank 1.

The Stracci Family x1 The.MiStER - rank 1.

The Tattaglia Family x1 SnizeL - rank 2.

The Paterno Family x1 ZaNu - Rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat deoarece e foarte plictisitor in familii fara metoda de war.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 lider [F4L]Oasis9.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De 1 an tot in familii o tin, vreau sa intru in Hitman Agency deoarece imi place extrem de mult treaba silent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor aflate sub contract.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, nicaieri nu-si au rostul.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar imi doresc.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 si nu exagerez deloc.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats+Skill+Time

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 pentru bug abuse, dar o sa-mi fie scoase cat de curand.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, n-am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt pe BL-ul unei factiuni.

Alte precizari? : Doresc sa mi se acorde o sansa desigur daca liderul este deacord, si crede ca sunt disciplinat si capabil de a rezolva un contract.

Nume in joc: Dookie

Level: 19 , RP 940/80 .

Varsta(reala): 18 ani .

Sex (masculin / feminin) : Masculin .

De cat timp jucati pe server? : Iunie-Iulie 2009 .

Factiuni precedente : Yakuza , NR , Cuneo , Barzini , Stracci , Corleone , FBI , Taxi , NG , Barzini , NR , Barzini .

Rank-ul ultimei factiuni : Soldato (2) .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : De cand liderul a devenit inactiv , membrii erau din ce in ce mai nesimtiti , nu puteai face ceva frumos cu ei .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario (5) - Cuneo & Barzini .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-am dorit de mai mult timp sa intru in Hitman , mi-a fost acordata o sansa mai demult , dar am pierdut-o din cauza nepasarii mele. Acum ma consider destul de serios pentru a fi un membru H.A .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea jucatorilor pentru o suma de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am picat perioada de teste .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore .

Nickname-uri anterioare : xxx_dookie_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva la sfarsit , insa am uitat) ; dookieeeee ; a1s.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Screenshot

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , am dat /q atunci cand m-a somat un politist .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warns .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? :

Nume in joc: BreaKz

Level: 23

De cat timp jucati pe server? : Mai mult de jumate de an

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company

The Stracci Family

The Corleone Family

The Paterno Family

The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mai aveam lider si am decis sa ma duc in alta factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur de mult acestei factiune pentru ca stiu sa manui arma foarte bine si vreau sa ii ajut playeri ce fac contracte si sa le distrug dusmanii

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea

Ai mai fost membru Hitman : Nu , din pacate

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2 ore in cursul saptamani iar in weekand 6-8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/92980637069036748196.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Abuz de /q ... aveam lag . dar nu am abuzat

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, nu am avut

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu , nu sunt

Alte precizari? : Multumesc , astept raspunsul

Edited by BreaKz X

Acceptati pentru teste: ShaDyXxX(respins),ALLEN(admis),GameROnE(admis),Kistaska(respins),Lucky.(respins),Mr.KnnZ(respins),[F4L]Bestial(admis),Don.Michael(respins),Steve(admis),Alpha287(respins),CyUFy_Tm(respins),Mr.vLad0ne(respins),Robert..(admis),Just_Cause(respins)

Cine nu se prezinta la teste in decurs de 24 de ore este picat!

Maximum 5 dintre cei selectati vor ramane agenti cu norma intreaga in functie de rezultatele testelor.

Nu asteptati sa fiti contactati pentru teste,vedeti daca rank 4+ sunt accesibili.

Edited by Addyn
Rezultatele testelor

Hitman Agency recruteaza 5 agenti.

Formularul de completare il luati de la primul post cu specificarea de mai jos.

* Rank-ul ultimei factiuni: X.(SPECIFICA FACTIUNEA)

Edited by Addyn

Nume in joc: kNr.

Level: 23.

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an jumate, cu intreruperi.

Factiuni precedente : Toate inafara Hitman Agency, F.B.I, Tcc, Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 3 Tattaglia Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 F/p.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor care au contracte asupra lor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore depinde si de programul pe care il am scoala etc.

Nickname-uri anterioare : Mistique, Kavasky.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/84/samp093rr.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Dm aiurea imi fusese contul spart.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Tentativa afaceri cu bani, pana la urma sa dovedit ca fiind o greseala de admin.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa.

Edited by kNr

Nume in joc: KenWood

Level: 40+

Varsta(reala): 15 Ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company x2,The Barzini Family x3,The Stracci Family x3,The Corleone Family x2,Tow Car Company,The Tattaglia Family,The Paterno Family x2,National Guard x2.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 | Taxi Cab Company.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 | The Paterno Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa acesta factiune,si imi doresc sa fac parte din ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu Crime platite.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Sigur!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate,nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare : FiNeTTi.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/6w8jbjms/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, DM aiurea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Sper la un raspuns Pozitiv!

Ma rugat pe mine sa-i fac cererea pentru ca are suspend !

Nume in joc: Danut_Dany

Level: 22

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Stracci x2;F/P

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vroiam sa schimb ceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 F/P

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place ocupatia facitunii si vreau sa ajut si eu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea de crime platite.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : luni-vineri 2,3-4 ore iar week-end'ul 7/8

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:sa_mp_018.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3..La level mic am facut dm si mi`am luat warn,atunci nu prea intelegeam jocu` cu adevarat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : -

Edited by DanutDany

Nume in joc: Dobermann

Level: 34

Varsta(reala): 16 ani si jumatate.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic x6, Federal Bureau of Investigations x5, The Cuneo Family x4, School Instructor x2, Police Departament x1, Hitman Agency x1, News Reporter x1, Tow Car Company x1.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - The Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie - Plictiseala + inceperea scolii

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este singura factiune pentru care m-as reapuca serios de sa:mp, motivul principal fiind acela ca este foarte multa actiune. De asemenea pentru ca ocupatia este foarte role-play, iar colectivul este unul foarte linistit, matur, decent, cu care nu am mai avut antecedente.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost, de preferat intr-un mod cat mai silentios posibil

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, acesta este unul dintre motivele pentru care vreau sa intru in Hitman Agency

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Cand aveam level 10, am fost pus pe blacklist. Motivul nu il mai tin minte.

Ai mai fost membru Hitman : Da, acum cateva luni

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost demis (Tinta mi-a facut toate felurile de abuz posibile, au aparut nervii si graba iar Woozie [liderul de atunci] a considerat ca eram incompetent)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii intre 1 ora si maxim 3 ore, iar in weekend foarte mult, aproape toata ziua.

Nickname-uri anterioare : DoGGy

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca sunt capabil.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasa-ma

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 warn pentru c-bug daca nu ma insel.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Cont spart, 3 zile sa-ti faci laba, DM aiurea si limbaj (In trecutul indepartat)

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: In cazul in care as fi pe vreun blacklist, plata acestuia nu ar fi o problema

Alte precizari? : In timpul saptamanii nu imi permit sa joc foarte mult, dar cu siguranta voi putea face minimul de contracte in cazul in care voi fi acceptat

Edited by Dobermann

Nume in joc: Mr.GhosTx

Level: 57

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si jumatate

Factiuni precedente : Toate inafara de S.I, TCC si Barzinii

Rank-ul ultimei factiuni : Lider

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme cu scoala, dar s-au rezolvat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cele mai frumoase momente ale mele ,petrecute pe serve,r au fost in hitman. Vreau sa retraiesc acele momente.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor anumite persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : s-a schimbat liderul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Nu am un anumit program, nu stiu niciodata cat pot sta on.

Nickname-uri anterioare : GhosTx si Dr.GhosTx

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp030tuh.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : nu am

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru money cheat(bug la AdmBot)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? :

Edited by GhosTx

Nume in joc: Evvomer

Level: 34

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape un an.

Factiuni precedente : Cuneo F.(x2) ; Corleone F. ; National Guard ; School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa incerc ceva cu totul nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2-School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece nu am intrat niciodata in Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra-cost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore(depinde de zi-scoala)

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nickname-uri.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click !

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Ban 3 zile - /ad aiurea

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Nume in joc: aLLx

Level: 42

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : Din 12 Ianuarie 2010

Factiuni precedente : Fireman / Paramedics , The Paterno Family ,The Barzini Family , The Paterno Family , The Corleone Family , Police Departament , The Barzini Family , The Stracci Family , Federal Bureau of Investigation , Tow Car Company , The Cuneo Family .

Rank-ul ultimei factiuni : 1 ( Candidate Fire Paramedic )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 ( Tow Car Company ) si 3 ( The Cuneo Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc să mă alătur acestei agenţii deoarece vreau să satisfac dorinţele oamenilor prin omorârea oamenilor fără ca ei să se murdarească de sange.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta facţiune se ocupă cu omorârea persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acu' ca este vacanta , 8-9 ore.

Nickname-uri anterioare : Taylor.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasă.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca se gaseste ca sunt , da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Name in game:Ankit_Kumar

Level:24+

Age (real):19

Sex (male / female):Male

How long play on a server? :5 Month +

Previous factions:Police Department Rank 3, F/P Rank 3, The Paterno Family Rank 1, The Tattaglia Family Rank 2, The Barzini Family Rank 1,

Rank the last factor:3

Why you left / were you dismissed the former faction:I Resigned

The highest rank was in any faction (faction Specify):PD And F/P =3

Why you want to join the agency? :i always want to join those factions who has something extra

What you consider that this agency deals? :Murder people

You know you read the rules Hitman Agency and at least once Info Agency orders and skins? :actually i know everything :X

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? :Absolutely

You had a history of one or more members Hitman Agency?:No

Have you ever been a member Hitman:No

Exit reason / dismissal of Hitman (in case you've been):--

How many hours per day given to this game, no afk? :5-6 Hours

Previous nicknames:---

Consider that you have the ability to fulfill a contract without any problems? :Yes.

You have the ability to write grammatically correct?:Sure

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills to:actually my samp has some problem so i cannot post my /stats picture,sorry

Warn'uri many of the game? (specify why):1/3

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why):yeah i was banned for 3 TIMES WRONG PASSWORD GIVEN

You're on BlackList'ul of factors? (specify which):No

Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?:Yes

Other specifications? :No Thanks

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.