Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

hitman_agency.png

* Nume in joc: Cherry.

* Level: 31+ (RP: 179/128).

* Varsta(reala): 17.

* Sex (masculin / feminin) : Feminin.

* De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

* Factiuni precedente:

✮ The Paterno Family.

✮ Taxi Cab Company.

✮ Police Departament.

✮ Hitman Agency.

✮ National Guard.

✮ News Reporter.

✮ National Guard.

✮ Hitman Agency.

✮ The Barzini Family.

✮ The Paterno Family.

✮ National Guard.

✮ Tow Car Company.

✮ Police Departament.

✮ National Guard.

✮ School Instructor.

✮ Taxi Cab Company.

* Rank-ul ultimei factiuni: 3.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece vreau sa intru in Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider - Rank 6 - News Reporter.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai serioasa factiune si as vrea sa imi dedic timpul lucrand aici.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea persoanelor, pentru bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram la inceput, vroiam sa incerc ceva nou.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acuma ca a inceput scoala... cam 8+ ore.

* Nickname-uri anterioare: isabeLa, Rebecca.

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats.

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Tentativa af., dar a fost o neintelegere si am primit unban.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

* Alte precizari?: Multumesc anticipat.

Nume in joc: kaTaa.bb

Level: 33

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : News Reporter - rank 6 , The Stracci Family - rank 3 , The Stracci Family - rank 2 , News Reporter - rank 5 , Federal Bureau of Investigations - rank 2

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - News Reporter (Sublider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece imi place cu ce se ocupa factiunea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N-am mai fost in Hitman Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii cate 5-6 ore pe zi,iar in weekend 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : CraZzyBoy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : N-am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Desigur,dar nu sunt pe blacklist.

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Nume in joc: Yusuf

Level: 38

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server?: Un an si 6-7 luni

Factiuni precedente : School Intructor,Fireman/Paramedic x2,Taxi x2,TCC,News Reporter,Corleone x3,Barzini x2,Cuneo x2,Stracci x2,Paterno,NG,FBI x2,Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Police Departament)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Sa incerc aici

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3(School Intructor,Barzini)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost aici si a fost o experienta placuta

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor contra-cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am spus cuiva cine are contract pe el

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6

Nickname-uri anterioare : yo_geo

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/2fmbr9bhg/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3,am avut 3/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,am injurat la level mic

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o ultima sansa.

Edited by Yusuf wTF

Nume in joc: Squiz

Level: 28

Varsta(reala): 14

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Din mai 2010, cu pauze.

Factiuni precedente : F/P, Paterno Family, Stracci Family x2, Corleone Family x2, National Guard, Police Department, News Reporter, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate din partea liderului.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Corleone Family - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa, cu membrii care stiu sa respecte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor persoane contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 7 ore.

Nickname-uri anterioare : Grove05, 13slash

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click it.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, unul pentru jigniri, iar altul pentru DM (fratele meu mai mic a inceput sa traga aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru reclama.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fii, as plati.

Alte precizari? : Va multumesc !

Edited by Squiz

Nume in joc: xSeRiouXx15 .

Level: 30 .

Varsta(reala): 15 Ani,fac mâine .

Sex (masculin / feminin) : Masculin .

De cat timp jucati pe server? : Aproape un an .

Factiuni precedente :

Fireman / Paramedic ( x2 ) .

News Reporter ( x2 ) .

The Cuneo Family ( x4 ) .

The Stracci Family ( x4 ) .

F.B.I ( x1 ) .

The Paterno Family ( x1 ) .

The Barzini Family ( x1 ) .

Tow Car Company ( x1 ) .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo - rank 2 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru că este o agenţie foarte activă,serioasă şi pentru că am mulţi prieteni !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorârea persoanelor contra - cost .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Pe alte servere da,pe acesta nu,dar îmi doresc foarte mult .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 ore .

Nickname-uri anterioare : Acesta este singurul meu nume .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,pentru că am avut contul spart !

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Mulţumesc şi sper să fiu acceptat .

Nume in joc: Colis

Level: 17

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 8 luni (cu pauze)

Factiuni precedente : Taxi Cab Company - News Reporter - The Corleone Family - The Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1 - The paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme cu internetul

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 The corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece consider ca Hitman Agency este o factiune perfecta pentru mine, cu membrii foarte seriosi si un spor imens de munca!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost, de preferat intr-un mod cat mai silentios posibil

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore in timpul scolii, iar in weekend 8-9 ore

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider ca sunt capabil.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp036lw.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Multumesc, si bafta!

Edited by FunnY21

Nume in joc: EdDx

Level: 49

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani

Factiuni precedente : School Instructors,Corleone Family,FBI,PD,TCC,Stracci,

Rank-ul ultimei factiuni : 1- Tow Car Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Barzini Family si School Instructos

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Cea mai frumoasa factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost, de preferat intr-un mod cat mai silentios posibil.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Cu Siguranta

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: NU

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost demis din cauza unui contract

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii intre 1 ora si maxim 4-5 ore, iar in weekend foarte mult, aproape toata ziua.

Nickname-uri anterioare : EddDdd

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? DA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/f/59/samp033p.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Uitarea parolei ,dar demult.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: DA

Alte precizari? : Mi-as dori foarte mult sa fiu acceptat, Multumesc Frumos liderului.

Edited by EdDx

Nume in joc: bisCuiTe

Level: 34

Varsta(reala): 17.

De cat timp jucati pe server? : Doi ani si cateva luni

Factiuni precedente : PD , Ng , FBI,Barzini,Cuneo,Paterno,CorleoneTAxi,F/P,TCC

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 The Paterno Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactivitate

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3*The Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa vad cum e sa fi in cea mai respectata factiune...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimb'ul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore..mai ales seara.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ...pentru un /ad si am adunat 3/3

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Pauza - Pauza.

Edited by Little Man

Nume in joc: Rolexxx

Level: 30

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis

Factiuni precedente : Tattaglia, Cuneo, Corleone , FBI , sunt mai multe dar nu le tin minte.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - Tattaglia

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-ar placea sa fiu un asasin platit

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unor jucatori pentru anumite sume de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp007xi.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Alte precizari? : M-a rugat pe mine sa postez, deoarece el are suspend cateva zile.

Nume in joc: ThE.MiStEr

Level: 53

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : M.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : Tow Car Company (Rank-2) , Cuneo Family(rank-2),National Guard(rank-2) , Hitman Agency(rank-1),Corleone Family(Rank-6),Stracci Family(rank-6),News Reporter(rank-5)

Rank-ul ultimei factiuni : 5(News Reporter)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Ultima data cand am fost aici m-am simtit foarte bine, as vrea sa incerc din nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea persoanelor, pentru bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : MISTERRRR

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro/images/1waxscy879loiz7s66q.png http://shareimage.ro/images/sjrohdvtr67piaypzfgh.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Thx.

Nume in joc: Drag0s

Level: 40++

Varsta(reala): 19 ani

De cat timp jucati pe server? : Doi ani si jumatate

Factiuni precedente : Paterno, Cuneo, Tattaglia, Stracci, News Reporter, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 ( Local Reporter )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( Sub-Lider, Stracci Family, Paterno Family )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In acesti doi ani si jumatate nu am fost niciodata in Agentie si mi-ar face mare placere sa intru.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore/zi

Nickname-uri anterioare : GFF

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://shareimage.ro/images/5gbpw4cthoq9nyrcd5rb.png http://shareimage.ro/images/5udgkp0sp9nzlf60fzb.png

Alte precizari? : Multumesc si mi-ar face mare placere sa fac parte din Agentie.

Edited by bZDrag0s

Nume in joc:[RRS]Snake

Level:16

Varsta(reala):19 fac 20 in martie

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :Din 2009 dar am facut o pauza mare.

Factiuni precedente :Corleone Family,Cuneo Family,Stracci Family

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit the Corleone Family deoarece am dorit sa intru intr-un departament sau in H.A.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este cea mai puternica factiune la ora actuala de pe acest server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor care au puse pe ei contracte desigur pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Le-am citit de mai multe ori deoarece cred ca este esential sa stii dinainte reguliile si informatiile factiunii.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,si nici nu imi doresc sa am.

Ai mai fost membru Hitman :Nu,dar imi doresc din tot sufletul sa fiu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:Stats,detective skill and /time!

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 Unul mi s-a acordat aiurea iar unul deoarece am jignit o mafie.Eram incepator si nu stiam reguliile.Acum regret gestul facut atunci.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur.

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat.Sper sa fiu acceptat ar fi un vis indeplinit!

Edited by ThE KiNg Of KiNgS

Nume in joc:eu.Raduuu

Level:19+

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :de 7 luni

Factiuni precedente :Barzini Family,Paterno Family,Taxi Cab Company,F.B.I

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 F.B.I

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit F.B.I deoarece am dorit foarte mult sa intru in H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 2 Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este cea mai puternica factiune de pe B-zone la acest moment

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor care au puse pe ei contracte desigur pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Le-am citit de mai multe ori deoarece cred ca este normal sa le citesti ca sa stii la test

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,si nici nu imi doresc sa am.

Ai mai fost membru Hitman :Nu,dar imi doresc din toata inima sa intru.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-12 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats,detective skill si /time!

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur.

Alte precizari? Imi doresc sa fiu acceptat!Multumesc pentru timpul acordat.

•  
  • Nume in joc: Krysty
  • Level: 26
  • Varsta(reala): 15+
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin
  • De cat timp jucati pe server? : Ianuarie 2010 (1 an si 10 luni)
  • Factiuni precedente : Stracci Family, Tattaglia Family, National Guard, Barzini Family
  • Rank-ul ultimei factiuni : Picciotto (1)
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Probleme personale
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Caporegime (4) în Stracci Family
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult să fac silent, mai ales pentru bani
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 Ore
  • Nickname-uri anterioare : Krys
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Normal
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/97/samp047fb.png/
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am dat ip de la B-Zone Movie
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
  • Alte precizari? : Te rog Addyn să îmi acorzi o șansă

Nume in joc: aLeXy29 .

Level:25.

Varsta(reala): 15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin .

De cat timp jucati pe server? : De foarte mult timp .

Factiuni precedente : Taxi cab company ( de 3 ori ) , TCC , The Barzini Family , The Stracci Family (de 3 ori ) , News Reporter , Police Departament .

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit eu , pentru simplu fapt ca nu ma distram deloc si chiar numai aveam timp .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 ( PD , Stracci , Taxi )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai respectata factiune , iar eu cred ca numai oamenii capabili pot intra aici .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu omorarea playerilor pentru o anumita suma de bani .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore . ( am scoala )

Nickname-uri anterioare : Gypsy.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 2py41s0.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Alte precizari? : Multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele

Nume in joc: [RO]Vladutzzu

Level: 16

De cat timp jucati pe server? : Contul il am de 3 ani, joc de 1 luna si ceva .

Factiuni precedente : F/P , Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit din factiune deoarece nu mai era lider si erau numai certuri in fiecare zi.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 ( Corleone, F/P)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place aceasta factiune, pot ucide din orice pozitie, sau din orice locatie. Stiu ca am level mai mic dar daca primesc aceasta sansa pot dovedi ca sunt capabil de aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor contra cost. In special in mod silentios.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore ( depinde de zi)

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/802/samp288g.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu .

Alte precizari? : Multumesc oricare ar fi raspunsul .

Nume in joc: Funiest

Level: 32

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 decembrie 2010 ( am inceput pe b-zone )

Factiuni precedente : 3xTaxi, Fireman/Paramedics, Tow Car Company, School Instructor, Barzini Family, F.B.I, Police Departament, 2xNews Reporter.

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi - Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 FBI ( 3 luni de stat in FBI )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece cred ca sunt pregatit sa ii fac fata + sunt membri buni, de treaba, prietenosi + lider activ.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : ,, When you kill for money, they are no rules '' . Contracte! ( Ucigas platit )

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Nu am program fix. Pot sa joc si 3 ore dar pot sa joc si 6-7 ore. Depinde de cum ma simt si ce treaba am.

Nickname-uri anterioare : TheAce...

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i52.tinypic.com/24ytici.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3. 1 warn il am deoarece am dat report aiurea, si un warn il am pentru /ad aiurea ( desi si warnul mi se pare dat aiurea, dar o las asa )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 ban de la bobo pentru report aiurea.

1 ban de la mastertrap ca cica i'am adus minciuni ( se poate vedea plangerea mea adresata lui si se vede cat de aiurea e dat banul ). Dar nu am ce comenta, traiesc in Romania si m'am obisnuit cu tot felul de ciudatenii.

Alte precizari? : Multumesc frumos.

Nume in joc: KaNaBiS

Level: 16 [ 193 / 68 ]

Varsta(reala): 15 ani jumate.

De cat timp jucati pe server? : 4 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company x2 , The Barzini Family , Fireman/Paramedic , The Paterno Family [ rank 2 ] .

Rank-ul ultimei factiune : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca ma pricep si as vrea sa incerc si eu .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : /contract

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 - 7 ore .

Nickname-uri anterioare : --

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) http://postimage.org/image/boa2y90k/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Multumesc Pentru Timpul Acordat !!!

Hitman_Agency_v6.png

Aplicatie Hitman Agency Just.xeS

«--------------------------------------------------------------------------------------------------»

«Nume in joc: Just.xeS

«Level: 42 [RP: 238/172]

«Varsta(reala): 14 Ani

«Sex (masculin / feminin) : Masculin.

«De cat timp jucati pe server? : 2 Ani

«Factiuni precedente : News Reporter (rank 6 ) Police departament ( rank 2 ) Taxi Cab Company ( rank 2 ) Hitman Agency ( rank 2 ) Stracci Family rank 1 Si multe altele.

«Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 (Picciotto ) Stracci Family

«Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus Demisia.

«Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 News Reporter (Sub-Lider) .

«De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta factiune si vreau sa ma alatur ei.

«Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte | † Kill 4money † .

«Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

«Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

«Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

«Ai mai fost membru Hitman : Da.

«Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie.

«Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 H.

«Nickname-uri anterioare : enTourAge_09 Mr.RushuAn.

«Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

«Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

«Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i52.tinypic.com/14l7cib.png

«Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 /q on contract. Aveam bug.

«Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Cod :) Bug Viata. :-S .

«Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

«Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

«Alte precizari? :Sper sa fiu acceptat.

«--------------------------------------------------------------------------------------------------»

ENGLISH Click Spoiler

«Name in the game: Just.xeS

«Level: 42 [RP: 238/172]

«Age (real): 14 years

«Sex (Male / Female): Male.

«How long have you played on this server? 2 years

«Previous factions: News Reporter (rank 6) Police Department (rank 2) Taxi Cab Company (rank 2) Hitman Agency (rank 2) Stracci Family rank 1 and many others.

«Rank in last faction: Rank 1 (Picciotto) Stracci Family

«Why did you leave / have been dismissed from your last faction: Resignation.

«The greatest rank had in any faction (specify the faction): Rank 6 News Reporter (Sub-Leader)

«Why you want to join the agency? : Because I love the Hitman job and i just want to join the Agency.

«What you think this agency deals with? : Contracts = Kill for Money

«You know the rules Hitman Agency and have read at least once Info Agency + orders and skins? : Yes.

«Understand that we are an agency of serios asassins and nonsense jokes have no purpose? : Yes.

«Have you had a problem with any of the Hitman Agency members or anything?: No

«Have you ever been a member Hitman: Yes.

«The reason for leaving / been dismissed out of Hitman (in case you've been): Resignation.

«How many hours per day do you give to this game, without afk? : 4-5 H

«Previous nicknames: enTourAge_09 Mr.RushuAn

«Do you think you have the ability to fulfill a contract without any problems? : Yes.

«You have the ability to write grammatically correct?: Yes.

«Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and the detective skills: http://i52.tinypic.com/14l7cib.png

«How many warns have you got in the game? (specify why): 1 / 3 - / q on the contract. I had a bug.

«Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): Yes, cheats :) Bug Heal .

«Are you on any faction's blacklist? (specify which): No

«Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?: Not applicable.

«Other specifications? I hope to be accepted.

Edited by Just XeS

Nume in joc: ValentinNn;

Level: 28;

Varsta(reala): 18;

Sex (masculin / feminin) : Masculin;

De cat timp jucati pe server? : De un an si ceva, dar cu o pauza de aproape 6 luni;

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, Federal Bureau of Investigations, Taxi Cab Company, News Reporter, Police Department;

Rank-ul ultimei factiuni : (2) Detective Police Department;

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie, pentru ca imi doresc sa fiu membru in Hitman Agency, si pentru ca in Police Department mi-am atras antipatia multora doar pentru ca imi faceam treaba corect, toti se supara pe tine cand le este suspendata licenta driving chiar daca doar ei sunt de vina;

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6-Sublider Fireman/Paramedic, durata 3 luni, lider Psihidelick;

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o dorinta veche de-a mea, inca de cand aveam level 5-6, imi place activitatea si organizarea voastra si imi doresc sa va ajut in rezolvarea contractelor;

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agenty se ocupa cu asasinate contra cost;

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da;

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, si chiar admir asta;

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu;

Ai mai fost membru Hitman : Nu;

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 poate si mai mult daca am o activitate placuta asa cum este in Hitman Agenty;

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da;

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da;

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click;

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3;

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o mica neintelegere rezolvata rapid;

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun BlackList;

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul;

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Flay

Level: 42.

Varsta(reala): 14,aproape 15

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani

Factiuni precedente : The Cuneo Family.The Tattaglia Family x2,The Paterno Family x2,The Barzini Family x2,The Stracci Family,Police x2,National Guard x2,Fireman/Paramedic x3.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : No-Lider,am cerut uninvite.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 (Co-Lider) Fireman/Paramedic.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a ajuta liderul si membrii factiunii sa fie cei mai buni, sa ducem toate contractele la bun sfarsit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducerea la bun sfarsit a fiecarui contract, indiferent de el.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu,vreau sa incep o noua viata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 +

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/819/samp453s.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 :|

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da..

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu este nevoie.

Alte precizari? : Sper sa primesc o sansa.Multumesc!

Edited by Detective Flay

Nume in joc: Mr.ShAdoW

Level: 40

Varsta(reala): 17ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2ani+

Factiuni precedente : Toate Factiunile

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Paterno Family si Rank 3 H.A

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai facut parte din agentie o perioada mare de timp si mi-a placut!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu ducerea la bun sfarsit a contractelor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Am fost acum 1an+ pe BL

Ai mai fost membru Hitman : da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am depus demisia,am stat mult timp si vroiam altceva

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : Dragos99

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/59/samp052oj.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 un /ad dintr-o provocare

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Mai de mult cand erau probleme cu AdmBot

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da

Alte precizari? : Multumesc!

Nume in joc: psihidelick

Level: 50

Varsta(reala): 20 ani

De cat timp jucati pe server? : peste 2 ani.

Factiuni precedente: Police Department; Fireman/Paramedic; Cuneo Family; Stracci Family; Paterno Family; Corleone Family; TaxiCab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Fireman/Paramedic; Sublider Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca joc de aproximativ 3 ani aici, si nu am fost niciodata in aceasta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea persoanelor care au puse pe " cap " o anumita suma de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Cred ca da, acum ceva timp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Joc destul de mult,nu pot spune exact. Depinde de programul de la serviciu,cand sunt dupa amiaza,joc dimineata. Cand sunt dimineata,joc seara.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Sigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/189/samp055jq.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am fost banat de Moartea din greseala; de admbot pentru password gresit.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu cred, dar platesc in caz ca sunt.

Alte precizari? : O seara buna.

Nume in joc: Dr.Knife

Level: 30

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate

Factiuni precedente : School Instructor x2, News Reporter x2 , The Stracci Family , The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru ca am ramas fara un indrumator.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 (School Instructor)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau si eu sa vad cum este viata de asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu eliminarea unor "tinte" pentru o suma de bani .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare : MaDeMaN

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ScreenShot (/stats ,skill detective + /time)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warn

Alte precizari? : Chiar daca nu o sa fiu acceptat , iti multumesc mult pentru timpul acordat. Mi-as dori mult sa intru in aceasta factiune.

Edited by NSL Dr Knife

Nume in joc: Mihai.

Level: 20+

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : The Tattaglia family, Fireman/Paramedic, FBI

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a aplica aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : FBI - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi-ar placea sa omor playerii pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Am avut cu RounD dar nu mai este membru.

Ai mai fost membru Hitman : Nu pe acest server.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h/zi

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1142.photobucket.com/albums/n620/egglol/sa-mp-041.png

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu e cazul.

Alte precizari? : Multumesc si sper sa fiu acceptat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.