Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: _Tedy_

Level: 21.

Varsta(reala):15 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucat pe server? : De aproximativ 2 ani si 2 luni.

Factiuni precedente: Hitman Agency - Rank 4, F.B.I - Rank 1, NR - Rank 1, Paterno Family - Rank 1, Barzini Rank 1, F/P - Rank 1, PD - Rank 2.

Rank-ul ultimei factiuni: The Barzini Family, Rank 1 (Piciotto)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am cerut demisia deoarece membrii cu rank mai mare abuzau de putere

Cel mai mare rank avut vreodata in vreo factiune: Rank 4 (Special Agent) Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece consider ca sunt apt pentru indeplinirea contractelor, dupa un lung antrenament.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea unor persoane intr-un mod cat mai silentios, contra unei suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata info, order and Agency skins?: Da, desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie serioasa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii din Hitman Agency? : Nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat de samp.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: In jur de 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare: Tot acesta.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplinii un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatorui + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/8uc18o56h/

Cate warn'uri ai in joc?(preiczeaza si de ce) : 0/3.

Ai fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari: Woozie mereu mi-a dat o sansa, e decizia ta daca o merit si pe a 2-a!

Edited by TedduX TedduX

Nume in joc:WebeR.

Level:46.

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si o luna.

Factiuni precedente :School Instructor(rank 6),Medici(rank 5),National Guard(rank 4),The Barzini Family(rank 2),The Paterno Family(rank 2),The Cuneo Family(rank 2),Police Departament(rank 1),The Corleone Family(rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1.(F.B.I.)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru ami incerca norocul in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :School Instructor(rank 6)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru a o ajuta cu ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://imageshack.us...5/samp398b.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3,datorita comportamentului meu.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :-

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da,dar nu sunt.

Alte precizari? :Respect Hitman Agency.

Edited by WeBer

Name in game: Karan_CoolRule

Level: 35

Age (real): 17

Sex (male / female): Male

How long play on a server?: 1 Year And 6Months +

Previous factions: Fire And Medical Department,The Tattaglia Family,The Corleone Family(x3),Police Department

Rank the last faction: Police Department,Rank 1(Officer)

Why you left / were you dismissed the former faction: I Put My Resgination.

The highest rank was in any faction (faction Specify): Rank 5 Vicario(The Corleone Family)

Why you want to join the agency?: I Wanna Join Hitman Cuz It Is A Serious Faction And Have Very Good Members,I Also Have Some Frnds Here And I Wanna Be Part Of Agency.

What you consider that this agency deals?: It Deals With Killing People For Money

You know you read the rules Hitman Agency and at least once Info Agency orders and skins? : Yes

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose?: Yes

You had a history of one or more members Hitman Agency?: No

Have you ever been a member Hitman: No

Exit reason / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day given to this game, no afk?: 8 to 9 Hours Per Day

Previous nicknames: -

Consider that you have the ability to fulfill a contract without any problems?: Yes

You have the ability to write grammatically correct?: Yes

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills to: http://uploadimage.r...64201390027.png

Warn'uri many of the game? (specify why): 2/3,1-i was new in b-zone i didn't knw romaninan that time then i /sleep on contract so i got post,2-i was on cnn i need to ad so i write /ad suddenly my frnd come to me and hit me with car so by mistake i type Baa on /ad but i wanted to say on /s.

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): Nope

You're on BlackList'ul of factors? (specify which): Nope

Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?: If I Will On Anyblacklist So I Will Pay It.

Other specifications?: Tnx And I would love to be part of the Hitman Agency.

Edited by KaranCoolRule

Nume in joc: everzor

Level: 27

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin): masculin

De cat timp jucati pe server?: 6 luni si 2 zile

Factiuni precedente: The Stracci family, Fire & Medic Department, News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni: 5 - News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am dorit sa intru aici, in Agentie (demisie).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 6 - Fire & Medic Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Consider ca a sosit momentul pentru o schimbare in "cariera" mea pe sa:mp si doresc sa vad cu ce se mananca munca de asasin. De aici, ramane de vazut ce ne rezerva viitorul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency angajeaza asasini platiti, care nu ezita sa apese pe tragaci. Acestora li se distribuie tinte ce trebuiesc asasinate contra unor sume de bani (renumitele contracte).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: In timpul scolii intre 3 si 6, maxim. In vacanta, de la 6 in sus.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles, asta e punctul meu forte (lasand modestia la o parte).

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/spidu2bgn/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu, niciodata. Nici macar din greseala sau ceva de genul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca e cazul, da.

Alte precizari?: -

Edited by everzor

Nume in joc: doN.AlecZz

Level: 19 +

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si ceva

Factiuni precedente : The Tattaglia Family, The Cuneo Family, National Guard.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Secound Lieutenant)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa ajung aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa si vreau sa fac parte din aceasta si sa ajut cu tot ce pot

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor oameni contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles!

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Niciuna.

Nickname-uri anterioare : TyBy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://imageshack.us/photo/my-images/830/samp154rc.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, s-au confundat IP`urile.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Alte precizari? : Multumesc mult pentru timpul acordat.

:)

Edited by doN Alex

Nume in joc: BreaKz

Level: 28

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : De aproape 1 an fara 2 luni.

Factiuni precedente : The Stracci family, The Corleone family, The Paterno family, The Barzini family, News Reporter, The Cuneo family.

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo family -> Rank 1 - Nu am putut sa ma acomodez.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou (un departament) si nu am putut sa ma acomodez in mafie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter -> Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei deoarece aici sunt membri activi si mereu e ceva de facut iar agentia e foarte serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-8 ore cu mici pauze.

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/48892465494138922539.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pe motiv ''abuz /q''

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? :

user-000195645.png

bar-000195645.png

Edited by BrEaKzuTzU

Nume in joc: Bullz007

Level: 37.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : Un an si o luna.

Factiuni precedente : School Instructor, Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 5 (Section Chief) in Federal Bureau of Investigations.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am facut cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in Federal Bureau of Investigations.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa ajut agentia cu indeplinirea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : De la 5 ore in sus.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nickname-uri.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Am aceasta capacitate.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp013fvk.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat de catre Gabb (am scris ceva ip, nu mai stiu sigur), de catre Bobo (Cand am fost demis din NR eram intr-o masina, si m-a dat undeva in cer), si de catre Alexander (Mi-a fost spart contul).

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu ma aflu pe niciun BlackList.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Fara indoiala.

Alte precizari? : Nu.

Edited by Bullz

Nume in joc: Hao

Level: 19

De cat timp jucati pe server?: 5 luni aproximativ

Factiuni precedente: Tcc, Barzini x2, Corleone, NAtional Guard

Rank-ul ultimei factiuni: National Guard, rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou (am demisionat)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 2 (Barzini Family)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca imi place foarte mult munca voastra si mi-as dori sa fac parte din Hitman Agency

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency H.A se ocupa cu lichidarea unor oameni contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman: nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Undeva la 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/534/samp036bud.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu va fi cazul.

Alte precizari?: Va cer doar o sansa.

Edited by Hao

Nume in joc: Andrei_Diaz

Level: 19

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server?: 5 luni

Factiuni precedente: TCC,Paterno,Stracci,Barzini,Corleone,Tattaglia si Cuneo

Rank-ul ultimei factiuni: Cuneo rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Am avut 1 in toate.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: De mult timp imi doresc sa intru in aceasta Agentie deoarece presupune responsabilitate,seriozitate si respect avand o mare importanta pe server.Un asasin este un ucigas profesionist ce isi priveste tinta din umbra si folosind mediul inconjurator el trbuie sa isi duca pana la sfarsit indeplinirea contractului,esecul nefiind permis.Un Hitman in devenire trebuie sa dea dovada de o activitate buna,seriozitate si respect.Sa ajut playeri sa se " razbune " pe dusmani prin rezolvarea contractelor. Odata intrat in aceasta Agentie contractele vor fi duse la bun sfarsit intr-un mod cat mai eficient si mai silentios. Hitman Agency este factiunea care merge pe infor/ma/tii sigure si care isi inchieie socoteala cu o victima intr-un loc ferit de ochiul lumii. Sunt de acord in totalitate cu tot ce presupune aceasta factiune si sunt gata sa dovedesc calitatile pe care le detin. Astept cu nerabdare sa primesc o sansa si sa dovedesc ca o eventuala recrutare a mea nu ar fi o greseala. Multumesc frumos!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu finalizarea contractelor intr-un mod cat mai silentios.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,si nici nu as vrea sa am

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 ore

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/6nkOI.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3 - numai stiu il am de cand aveam level 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,nu e cazul.

Alte precizari?: O sansa as vrea,sa demonstrez de ce sunt in stare.

Name in game: Krishanu

Level: 36

Age (real): 20 Years old.

Sex (male / female): Male.

How long play on a server? : Member since, 2nd May 2011.

Previous factions: Fireman & medic department, The Tattaglia Family & The police department.

Rank the last factor: The Police Department - Rank 2.

Why you left / were you dismissed the former faction: I was removed due to getting Banned.

The highest rank was in any faction (faction Specify): The Tattaglia Family - Rank 5.

Why you want to join the agency? : Because The Hitman Agency has respected members and very interesting way of working.

What you consider that this agency deals? : This agency deals in Contract killing people for money.

You know you read the rules Hitman Agency and at least once Info Agency orders and skins? : Yes.

You understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and nonsense and have no purpose? : Yes.

You had a history of one or more members Hitman Agency?: No.

Have you ever been a member Hitman: No.

Exit reason / dismissal of Hitman (in case you've been): -

How many hours per day given to this game, no afk? : 7-8 Hours.

Previous nicknames: -

Consider that you have the ability to fulfill a contract without any problems? : Yes.

You have the ability to write grammatically correct? : Yes.

Picture of / stats (civil + binding occur / time when it is done) and detective skills to: Stats

Warn'uri many of the game? (specify why): 2/3 (Since i was lvl 5).

Have you ever been banned from any particular reason? (states and why): Yes , Illegal money transaction Attempt.

You're on BlackList'ul of factors? (specify which): No.

Are you willing to pay to be removed from the Blacklist possible?: -

Other specifications? : I got banned and it was my fault. But now i am back, I want to gain everybody's respect again and get back my lost friends.

Edited by krish

Nume in joc: Phantom

Varsta(reala): 18 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: De aproximativ 8 luni.

Factiuni precedente:

School Instructors - Rank 1 (Lider - Shlomy)

The Stracci Family - Rank 2 (Lider - [F4L]Blade)

Federal Bureau of Investigations - Rank 3 (Lider - Robotiquis)

Federal Bureau of Investigations - Rank 1 (Lider - [F4L]Klaudiu)

The Paterno Family - Rank 1 (Lider - ZaNu)

Tow Truck Company - Sublider (Lider - Devil)

The Paterno Family - Sublider (Lider - Ecs7azy)

Rank-ul ultimei factiuni: Sublider (Rank 6)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Motive personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Sublider (Rank 6) - Tow Truck Company si The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece aceasta factiune este foarte renumita pentru selectia membrilor, iar eu vreau sa fac parte din aceasta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu omoratul anumitor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da, evident.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles.

Ai mai fost membru Hitman: Nu, nu am mai avut aceasta ocazie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intre 3 si 7 ore.

Nickname-uri anterioare: PhantomX, XtremeZ

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i41.tinypic.com/11h81tj.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt pe BlackList-ul niciunei factiuni.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi pe Blacklist-ul unei factiuni, as plati pentru a fi scos.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by P h a n t o m

Nume in joc:Blue_BlooD

Level:27

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :9 luni.

Factiuni precedente :Barzini(rank 2), Fireman/Paramedic(rank 1), Paterno(rank 1), Corleone(rank 3), Corleone(rank 2), Hitman Agency(rank 1), News Reporter(rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1, in News Reporter.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Mi'am depus demisia pentru a intra in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 3 in Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca imi place cu ce se ocupa si este cea mai respectata factiune de pe acest server. Si doresc sa ma intorc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu contracte, antrenamente, sedinte, event'uri si multe altele.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da, inca am cunostiinte asupra acestora .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman :Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Am fost la HQ National Guard, unde era tinta, l'am strapuns cu knife si am observat ca nu moare, pentru ca era AFK, am inceput sa trag in el cu MP5 si am vazut ca a revenit din AFK, dar uitand complet ca HQ NG este safe si am voie doar silent, l'am facut normal. Liderul nu ma putut ierta pentru ca eram in perioada de probe si chiar il inteleg si promit ca nu mai voi repeta aceasta greseala, daca imi mai acorzi o sansa.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/o6mlb7pkp/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3. 2 dintre ele pentru DM si 1 pentru /q la somatie. Cand eram newbie.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da, pentru 3/3 warn'uri.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? :Multumesc pentru atentie si as dori sa ma reintorc, pentru ca m'am simtit extraordinar in cele 3 zile petrecute aici.

Edited by Blue96

Nume in joc:zEkE

Varsta(reala):16 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani +

Factiuni precedente :Cuneo,Stracci,Cuneo,Paterno,PD,FBI,Tattaglia si multe altele.

Rank-ul ultimei factiuni : Tattaglia rank 1(Piccioto)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus cererea de demisie cu dorinta de a intra in hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 6 in Stracci.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a realiza cu profesionalism contractele care mi se vor atribui.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte, si cu omorarea pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur, si le invat in continuare.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bine inteles.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Pot sa joc si non-stop, acum ca e vacanta, in timpul scolii 4-5 ore in , si pot juca chiar si pana la 04:00.

Nickname-uri anterioare : Nici unul.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/c8pplvd01/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 unul am uitat, si unul pentru c-bug.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat si imi doresc sa fiu acceptat :).

Edited by Zekeli

Nume in joc: Danut_Dany

Level: 25+

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Fireman/Medic Dep.;Stracci x2;Cuneo;Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 3-Paterno

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3-Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca vreau sa ma ocup de contracte

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvare de crime platite.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? Da:

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Nu vreau sa promit,dar pot fi activ.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_034.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Dm la level mic.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Va multumesc.

Edited by D a n i

Nume in joc: Razvan_Copilu

Level: 26

Varsta(reala): 16 Ani.

De cat timp jucati pe server? : De 6 Luni.

Factiuni precedente : The Stracci Family,The Cuneo Family, Police Departament, The Stracci Family,The Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mini Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2, Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca in aceasta Agentie este cea mai serioasa si sunt foarte multi oameni bine antrenati.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea de oameni.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da !

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in jur de 8-12 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/60ga4tj2f/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /q in masina de politie.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Reclama, din cauza fratelui meu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by omNebun

Nume in joc:NokS

Level: 31

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente :News Reporter,Stracci,F.B.I,Paterno,PD,Corleone,Tattaglia,TTC,School Instructor .

Rank-ul ultimei factiuni :Rank 1 in Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de respect a membrilor si doresc sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece mereu mi-am dorit sa intru in aceasta factiune si pentru ca este o factiune interesanta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur,

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bine inteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,deoarece ma inteleg bine cu toti mebrii,in special =SOLDIER=,Razvan14,The.Mister .

Ai mai fost membru Hitman : Pe acest server nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 8-12 ore ,in timpul scolii intre 5-8 ore

Nickname-uri anterioare : NokS.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/12/samp706f.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pe motivul ca am spus ca mi s-a furat masina.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Daca voi fi,da.

Alte precizari? : Multumesc anticipat si succes celorlalti!!!

Nume in joc: SHeReW

Level: 24

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 2 ani.

Factiuni precedente : Taxi, NR, PD, NR, Coreleone, TTC

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea din cauza ca ma plictisisem de tractat masini.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank 5 in Taxi.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sunt curios cum este viata de asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4-5 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/807/samp000gh.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am gresit parola de 3 ori.

Alte precizari? : Succes tuturor!

Nume in joc: SpeeeDyzOr

Level: 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 8-9 luni.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , Cuneo Familly , Barzini Familly , Stracci Familly.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 ( Stracci )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 ( Taxi Cab Company )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei pentru a indeplini si a duce la bun sfarsit un contract intr-un stil cat mai discret si pentru a devine un asasin profesionist prin munca si atentia cu care voi lucra asupra contractelor primite.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta Agentie se ocupa cu asasinarea unor anumite persoane in stil profesionist si cu discretie in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 h.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da , desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/a636dntzb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat cererii mele si mult respect pentru toti membri agentiei si pentru conducerea ei.

Edited by SpeeeDyzOr

Nume in joc: [GameR]

Level: 29

Varsta(reala): 23

Sex (masculin / feminin): M

De cat timp jucati pe server?: 7-8 luni.

Factiuni precedente: Barzini Family , Corleone Family , Stracci Family , F.B.I , PD , Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am dorit sa intru aici, in Agentie (demisie).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 2 - Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place cu ce se ocupa agentia si este cea mai serioasa factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Hitman Agency?: Se ocupa cu asasinarea oameniilor , in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Mi-am dat demisia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/707/samp000tx.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu, niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca e cazul, da.

Alte precizari?: Multumesc frumos , si sper sa mi se acorde o sansa.

Edited by 22GameR

Nume in joc: eMoZzZiCaTuL

Level: 27+

De cat timp jucat pe server? : 7-8 luni

Factiuni precedente: Cuneo,Stracci,Paterno x2,News Reporter,National Guard,Taxi,Corleone

Rank-ul ultimei factiuni: The Corleone family [Rank 2]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc ceva nou

Cel mai mare rank avut vreodata in vreo factiune: Corleone 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece imi place cu ce se ocupa fiind si unic pe srv, si datorita membrilor H.A.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor la comanda contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata info, order and Agency skins?: Da, desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie serioasa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii din Hitman Agency? : Nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ~

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8 ore/zi

Nickname-uri anterioare: ~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplinii un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatorui + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/545/statna.png/

Cate warn'uri ai in joc?(preiczeaza si de ce) : 2/3. ( luate din cauza unor copilarii de ale mele)

Ai fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Alte precizari: Sper sa imi acordati o sansa, multumesc pentru atentia acordata!

Nume in joc: Sonny.Corleone

Level: 32 (600/132)

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: ~ 3 ani (cu pauze)

Factiuni precedente: The Corleone Family (rank 1-2-1); Taxi Cab Company (rank 1-2-5); F&M (rank 1-4); F.B.I (rank 1-2); The Barzini Family (rank 1-2); The Stracci family (rank 1-4)

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am stat prea mult in mafii

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5 (Taxi Cab. Compnay.)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece este o factiune activa si serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman Agency se ocupa cu omorarea playerilor (contracte) pentru bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7/zi

Nickname-uri anterioare : Fredo.Corleone, Sonny.Corleone, Icxx, [DGS]Icxx si iar Sonny.Corleone

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us.../samp053yo.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Sonny Corleone

Nume in joc: KenT8

Level: 28

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Taxi Cab Company; The Cuneo Family; Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo Family - Rank 3.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Cuneo Family - Rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa si cum se ocupa aceasta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : kill people for money again!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : bisCuiTe

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4w885j537/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc Anticipat

Fac cererea pentru el pentru ca are probleme cu PC. PS: Imi pare rau addyn, dar o sa incerc mai incolo, cand o sa acord mai mult timp samp-ului.

Nume in joc: Mihai.

Level: 25+

Varsta(reala): 17 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament , The Tattaglia Family , Federal Bureau of Investigations , Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Police Departament - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie pentru a intra in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Police Departament - Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte respectata, cu un colectiv matur, iar actiunea este prezenta mereu

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra cost (rezolvarea contractelor)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7h/zi

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1142.photobu...l/sa-mp-929.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun BlackList

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles, plata acestuia nu reprezinta o problema

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, si sper sa primesc o sansa pentru a arata ca sunt capabil de a fi membru Hitman Agency.

Nume in joc: aLeXy29

Level: 29.

De cat timp jucati pe server? : De aproxmativ 1 an .

Factiuni precedente : Taxi Cab Company ( de 3 ori ) , The Stracci Family ( de 3 ori ) , The Barzini Family , Tow Truck Company, Police Departament , News Reporter ( de 2 ori )

Rank-ul ultimei factiuni : 3 . ( News Reporter )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat pentru ca deja ma plictiseam + ca imi doream foarte tare sa intru in Hitman Agency .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 in News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este factiunea mea de suflet , iar eu consider ca a intra in Hitman Agency este o adevarata provocare pe care sunt onorat sa o incerc si sa o accept .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pas.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 5-6 ore ( cu pauze).

Nickname-uri anterioare : Gypsy.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/827/samp008wp.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost deoarece se intra de pe laptopul meu cu nume obscene , iar eu intram dupa aceea pe calculator cu acelasi ip .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.