Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Cedryk

Level: 31

Rank: 2

Vechime: Destul...

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa ma reintorc in Hitman Agency

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna e putin spus...Extrem de buna(cateva exceptii), m-am simtit excelent aici.

Alte precizari?: Emperor, New, aveti grija ce faceti. Mult succes in continuare! Voi ramane in continuare alaturi de voi, chiar daca voi fi in Hitman. Succes!

P.S: Vreau ca aceasta sa fie ultima cerere de demisie postata aici pentru o vreme

Edited by Cedryk

Nick:

Level: 24 +

Rank: 1

Vechime: 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc o factiune pasnica sau un departament .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Cat timp am fost in tattaglia eram foarte fericit deoarece castigam truf dupa truf , acum sa schimbat treaba si nu prea mai vreau sa raamn deoarece o perioada am fost numai in mafii.

Alte precizari?: Multumesc mult

Nick: NewLife

Level: 42

Rank: 6

Vechime: 5 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Prea multi nervi.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna.

Alte precizari?: N-am.

Nick: Pasaris

Level: 27+

Vechime: 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pai nu vreau sa stau fara lider.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: E mafie buna.

Alte precizari?: Nu am.

Nick: Pasaris

Level: 27(fara 8 rp)

Vechime: 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Din cauza lipsei de timp

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: E mafie buna, cu membrii intelegatori!

Alte precizari?: Multumesc TheeEmperor pentru sansa acordata

• Nick:Selz
  • Level:11
  • Rank:1
  • Vechime:14 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Am un program prea incarcat.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Este o familie foarte de treaba si sunt mandru de ea
  • Alte precizari?:Multumesc.

• Nick: Mr.Strong
  • Level: 24
  • Rank: 1
  • Vechime: 14 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu m-ai am atata timp liber pentru a face parte dintr-o mafie,si decat sa stau tot cu cerere mai bine las locul altuia.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da,dar nu este cazul,
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Este o mafie respectata ,frumoasa si bine organizata.
  • Alte precizari?: Multumesc dr.carter pentru sansa acordata,bafta in continoare.

• Nick: ProdigyAB
  • Level: 14
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Prefer o factiune pasnica, precum School Instructors.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos, antrenamentele si activitatile /war-urile erau originale si placute.
  • Alte precizari?: Multumesc de sansa acordata. Bafta tuturor.

• Nick: pArFuMM
  • Level: 15
  • Vechime: 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea mai am timp de waruri, dupa cum ai putut observa in game.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: A fost frumos, prima mea mafie, primele mele waruri...va urez succes incontinuare.
  • Alte precizari?: Multumesc de sansa acordata. Bafta tuturor.

Edited by pArFuMM

Nick: prodan

Level: 15

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea mai am timp de samp, in maffie trebuie sa fi foarte activ.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: A fost foarte frumos. Prima mea factiune si nu am sa uit nici-o data de unde am plecat.

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata. Bafta tuturor.

• Nick: DeNisKa
  • Level: 12
  • Vechime: 16 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu m-ai am atata timp liber pentru a face parte dintr-o mafie.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Este o mafie respectata ,frumoasa si bine organizata.
  • Alte precizari?: Multumesc Dr.CarTer pentru sansa acordata,bafta in continuare.

Edited by MRDenis

• Nick: laurentiu_23
  • Level: 27.
  • Rank: 1.
  • Vechime: 6 Saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Nici una.
  • Alte precizari?: Multumesc.

Nick:AndrreyN

Level:11

Rank:1

Vechime:5 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Am un program prea incarcat si nu pot fi online foarte mult timp.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?:Tattagila este o mafie foarte organizata cu un lider foarte serios.

Alte precizari?:Multumesc ca mi-ati acordat o sansa si imi pare foarte rau ca voi pleca!

• Nick: Nic_Adrian
  • Level: 32
  • Rank: 2
  • Vechime: 19 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motive obiective.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o atmosfera placuta, mi-a placut cat am stat aici.
  • Alte precizari?: Succes!

• Nick: Andr3ii
  • Level: 47+
  • Vechime: 3 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Daia
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Proasta.
  • Alte precizari?: Salut.

• Nick: Mirra
  • Level: 50
  • Vechime: 14 zile
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru a aplica pentru postul de primar.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Una buna, mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune.
  • Alte precizari?:

Nick: drunKer

Level: 15

Rank: 2

Vechime: 20 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece unii iau in gluma aceasta factiune.Activitate 0.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O impresie placuta , liderul este exceptional,dar asta este.

Alte precizari?:Nu.

• Nick: Lucky
  • Level: 13
  • Rank: 1 ( Piccioto )
  • Vechime: 2 sapt si ceva nu stiu sigur maxim 3 sapt.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca sunt inactiv si nu vreau sa ocup locul degeaba.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna,bravo Doctore si tine`o tot asa :* !
  • Alte precizari?: Bafta tuturor .

• Nick: Pecos
  • Level: 18
  • Vechime: Duminica as fi facut 1 saptamana.
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Programul scolar ma impiedica sa joc in timpul saptamanii si sa am o activitate ideala pentru sustinerea mea in factiune.
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune cu onaore si rescpect, atat pentru membri sai, cat si pentru restul jucatorilor. Nu as vi luat decizia de a pleca daca nu eram nevoit, avand in vedere ca mi-a placut foarte mult aici.
  • Alte precizari?: In mod clar cand voi decide sa reintru intr-o factiune, aici va fi! Multumesc pentru tot!

• Nick: EualexutzU
  • Level: 12
  • Vechime: 2 sapt si ceva
  • De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea mai am timp sa ma joc din caua programului scolar
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: O mafie excelenta cu membrii si lider si sublider excelent.
  • Alte precizari?: Multumesc

Nick: BlackThief

Level: 30

Rank: 2 [soldato]

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu sunt protrivit pentru o mafie. Nu ma simt in largul meu, si este un program foarte incarcat.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna despre aceasta mafie, asa ca tine-o tot asa Carter. Dar mai trebuie lucrat la comportamentul unora.

Alte precizari?: Bafta baieti, sper sa ne mai revedem. Mi-a facut placere.

Edited by Destroyer01

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.