Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Just.xeS
  • Level: 63
  • Rank: 1.
  • Vechime: 1 saptamana
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ura dintre mafii.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: :* Pupic
  • Alte precizari?: Multumesc Diesel pentru sansa acordata, stiu ca te-am dezamagit. Ma duc in LSPD. O sa ne revedem. Continua sa lupti ai un potential de speriat :)

Nick: rickmad

Level: 26

Rank: 1

Vechime: 1 Saptamana +

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc ceva nou

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna

Alte precizari?: Multumesc diesel , pentru sansa acordata!

Edited by RDL Rickmad

• Nick: Bone
  • Level: 41++
  • Rank: 1
  • Vechime : o saptamana si ceva .
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca ,deoarece ,fiindca, dati-mi voie sa va explic, nu imi place.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da nu am fost 2 saptamani, datimi fp.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -
  • Alte precizari?: .

Edited by B O N E

• Nick: Sheennn
  • Level: 31
  • Vechime : 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu-mi mai place.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna pentru ceva timp, dar a luat o schimbare radicala si momentan voi iesi cu una foarte proasta.
  • Alte precizari?: http://imagnet.ro/images/Hu3aq.png , Iti doresc sa ajungi cat mai sus cu, clan-ul [GF]ITI .

Edited by Sheennn

• Nick: KatalinLegeto
  • Level: 20
  • Vechime : 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Avispa Rifa
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cei mai tari, AliGod e cel mai tare coleg pe care il poate avea cineva, Frouz este amicul meu de suflet si cu care ma cunosc inca de cand m-am apucat de rpg pe acest sv, Deey si ella - fetele Verdant care sunt de 10 ori mai bune la deagle decat aligod, va salut pe toti si sunteti cei mai tari colegi dar cu 2 exceptii mari si tari. Diesel si skillz va multumesc pentru increderea acordata. Bafta in continuare.
  • Alte precizari?: ...

• Nick: Smith_US24
  • Level: 27
  • Vechime : 4 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: In astea 4 zile petrecute, mi-am dat seama ca nu este locul meu aici deoarece sunt mutle certuri in mafilie din motive absolut banale.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Ca este o familie cam certareata, dar cu un lider extraordinar.
  • Alte precizari?: Diesel, iti multumesc ca ai avut incredere in mine sa ma ccepti, dar nu mai pot continuta. SPer sa mai colaboram pe viitor.

Edited by Smith US24

• Nick: Frouzz
  • Level: 31
  • Rank: Picciotto (rank 1)
  • Vechime: doua saptamani si o zi
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece de cand am intrat aici am avut certuri si pe parcurs tot la fel a fost. Respectivul a parasit dar nu ma pot acomoda aici. Imi pare rau. Multumesc pentru sansa acordata dar nu ma gandeam ca va fi asa. Nu am patit asa ceva niciodata. Dar din cate am auzit multe persoane ma vor afara din aceasta familie. Daca nu sunt dorit , plec.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este o familie puternica dar membrii acestui gang ar trebui sa asculte mai mult de conducere. Singurul lucru care nu mi-a placut aici a cearta.
  • Alte precizari?: Multumesc

• Nick: ciuchi
  • Level: 41
  • Rank: 2
  • Vechime: Doua saptamani si putin.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din cate ati observat in ultima perioada stau mai mult afk , si nu prea mai vin nici la waruri...nu are rost sa tin un loc ocupat.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Ce pot sa zic , diesel esti un baiat de nota 10 , si sper sa duci mafia cat mai sus.
  • Alte precizari?: Multumesc si succes ! :)

• Nick: Yusuf
  • Level: 47
  • Rank: 2
  • Vechime: Aproape 3 săptămâni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu pot ajunge mereu la activităţi.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Bună.
  • Alte precizari?: Baftă tuturor.

Edited by BZ Yusuf

Nick: Madytz

Level: 40

Rank: 2 (Soldato)

Vechime: 19 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: N-ai cu cine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?: DieseL, cand am intrat aici m-am gandit ca va fi frumos ca pe vremuri in Cuneo dar m-am inselat. Esti un lider pe cinste si alaturi de skillz faceti o echipa minunata dar cand tu (voi) nu sunteti ON, totul devine un HAOS. Aveam de gand sa stau pana pierdeai/lasai liderul dar situatii de genul, ma depasesc.

Imi pare sincer rau ca am plecat atat de devreme si ca poate te-am dezamagit. Multa bafta in continuarea si tie, si lui skillz si membrilor si mult succes iti doresc in "educarea" unora dintre ei !

Cu stima si respect,

Soldato Madytz

• Nick: [mR].PhaReLL
  • Level:49
  • Rank:2
  • Vechime:2sapt+
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Deoarece eu am fost de vina ca "liderul/subliderul nu au fost on si pentru ca am facut pe rambo" ... trebuia sa bag aimul sa scot un scor bun .. :) caLcV28.png
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Desigur.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu comentez.
  • Alte precizari?:Succes baieti,bafta la turfuri ne mai auzim :):-H Succes Diesel,Skilz,Scarface,Ice,Andrew.

Edited by Bogdan phR

• Nick: CreaTiVe.
  • Level: 53
  • Rank: Picciotto
  • Vechime: Peste 2 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea mai imi dau interesul pentru sa:mp. Nu prea se merita... nu mai sunt jucatorii care erau inainte, chiar daca mai sunt unii dintre "cei vechi" s-au adaptat la "noul" comportament. Nu prea te mai poti distra pe sa:mp ... . Prea mult "suflet" depus de majoritatea jucatorilor pentru un joc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da, sunt de acord insa nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere foarte buna, sunt convins ca DieseL si Skillz o sa faca ceva din mafia asta.
  • Alte precizari?: DieseL, mersi pentru tot... ne mai auzim. Va pup.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.