Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: dARRIn.

• Level: 28

Rank: 1

Vechime: azi am intrat.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: ma retrag

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: ok

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Prea super , imi cer scuze ca ies.

Alte precizari?: bafta

Nick: akame

Level: nu stiu

Rank: 2

Vechime:nu stiu

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: ma retrag, am probleme cu ochii de la pc si trebuie sa fac o pauxa

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: ok

Care este parerea ta despre Verdant Family :extraordinar, va iubesc

Alte precizari?: bafta multa

Edited by Styleeer

• Nick: tom.hagen

• Level: 100

Vechime:

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Excelent , membrii buni.

Alte precizari?: Bafta

• Nick: Walevski

• Level: 63

Rank: 3

Vechime: 2 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-a rugat Spawn. la il ajut cu organizarea gangului Southern Pimps, imi este prieten si nu pot sa il refuz.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost foarte frumos, o sa luati 90 la suta si LV-ul, probabil chiar si SF-ul. Mi-am facut si cativa prieteni noi pe aici, probabil ca o sa ne intalnim si in alte factiuni ;)

Alte precizari?: Multumesc BeyondOwn pentru sansa acordata, tine-o tot asa, ne auzim. :*

• Nick: Mr_Porumbelu_

• Level: 22

Vechime: 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-a taiat netul mama si am interdictie la calculator o luna.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit foarte bine, warurile in aceasta mafie au fost minunate.

Alte precizari?: Va iubesc pe toti.

PS: M-a rugat sa-i fac eu cererea, nu mai are acces la internet.

• Nick: LuNg
  • Level:50
  • Rank:6
  • Vechime: 1 luna
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma las de joc.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna
  • Alte precizari?: O sa iau unban pe dovada celui care m-a banat. Bafta http://i.imgur.com/fRDnuJz.png

DC MI-AI EDITAT DEMISIA? TREBUIA S-O LASI EXACT ASA

Edited by LuNg ZEW

Nick: [AIM]VyalKuraN

Level: 27 parca

Rank:3

Vechime: 2 luni.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma duc in El Loco Cartel sa ajut pe sartor si JJamaLL.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Super, beyond stiu ca ti-ai propus, dar in locul meu o sa vina cineva la fel de bun poate chiar mai bun. :)

Alte precizari?: Tinem legatura pe /c, desigur.

• Nick: Shawy

• Level: 44

Vechime: 4 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Prea mulţi zei labagişti pe aici fără o chiflă în burtă

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Familypentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Okei

Alte precizari?: Baftă cu LV, vreau +1 de la hateri, ms

Edited by Shawy

Nick: Tohaneanu

Level: 84

Vechime: 15 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am crezut ca sunt altfel warurile dar sunt la fel de multi nervi, lag si codati + ca nu pot mereu sa ajung de la 8 la 10..

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie intradevar puternica.

Alte precizari?: -

• Nick: LuNg

• Level: 50

Rank: 6

Vechime: 1 luna

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma retrag

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Sunt smecher.

Alte precizari?: Nu respinge, am dezinstalat gta-ul.

• Nick: bimmEr

• Level: 60

Rank: 3

Vechime: Nu stiu

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Joaca-te cu trothel sau cum il cheama

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu se pune problema.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna,pacat ca niste copii strica factiunea.

Alte precizari?: Noroc

• Nick: PaiN.Beleaua

• Level: 40+

Vechime: Check RPG

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Aş dorii să încerc ceva nou.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cel mai calumea gang, oameni de nota 10+. Vă ţuc pe toţi!

Alte precizari?: Noroc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.