Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Eddie.Capone

Level: 1

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) Maine dis de dimineata implinesc cele 2 sapt...Sau in seara asta ,numai stiu sigur... [ 20.11 - 2.1.2011 ,maine e 3.. si acum e seara ; pana acum 13 zile,maine 14(2sapt) ]

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Van...Nu plec din alianta,nu sunt nesimtit.Vreau sa intru in Corleone,sper sa fiu inteles...Vreau sa incerc ceva nou ce pana acum n-am incercat .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Nu este cazul ... Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit bine,stiti sa va distrisati.Odata cu wipe-ul , Tattaglia a devenit printre cele mai bune factiunii . Membrii sunt unii care rar vezi,glumele de orice fel se pot aplica intre colegi,nimeni nu se supara ,cea ce pe mine ma face FOARTE fericit .

Alte precizari?: Am depozitat suma de 3mil ( Banii care mi-ai dat , din care mi-au mai ramas 2,500,000$ si 500k de la mine . Am facut niste logo-uri sper sa iti placa...Sper sa nu iau FP ,totusi raman in alianta daca sunt acceptat ...Sorry

Gata-> am facut si cele 2sapt fix.

Edited by EddieCaponeee

* Nick: ..CipriaN..

* Level: 30

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): vreo 4 saptamani cred

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: din cauza unui membru

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie foarte frumoasa am sa ma reintorc !!

* Alte precizari?: Multumesc !!

Edited by Ciprian93

* Nick: Pasaris

* Level: 27

* Rank: 2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 sapt jumate.

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Incerc altceva

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit excelent , beietii sunt foarte ok la fel si liderul.

* Alte precizari?: Bafta in continuare, rupeti-le mufa la war :))

Nick: Tom.Capone

Level: 40

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 3 saptamani? sau 2 nu stiu..

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Deoarece, in ultimul timp am fost numai in mafii si am ajuns sa fiu foarte recalcitrant, ma scuzati, dar as vrea sa intru intr-o factiune pasnica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: The Tattaglia Family are cei mai MARFA membri, sunteti cei mai tari :X si cei mai drepti

Alte precizari?: O sa ma intorc imediat dupa ce o sa ies din factiunea pasnica, bafta in continuare!

Nick: JusTyX

Level: 29

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu stiu vreau sa incerc alt ceva...

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Nam cuvinte o mafie foarte buna in waruri si astea mai membri ce nu miau placut da sublideru si lideru au fost de treaba

Alte precizari?: bafta sper sa fiu reaceptat candva

Nick: Ramona_Diva

Level: 26

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Nush sigur.. orikm app o luna cred :D

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerk si altceva :P

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Cel mai frumos si mai calduros loc din B-Zone :X Aici in familia Tattaglia m`am simtit cel mai bine ! Poate voi mai revenii :D..

Alte precizari?: Bafta in continuare, o sa`mi fie dor de voi :-< !

* Nick:[COBRA]Myh@y

* Level:14

* Rank:1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc si alceva

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie linistita in sensul ca nu prea face war-uri, targuri..dar pt mine aceasta factiune va ramana intodeauna prima mea mafie !

* Alte precizari?: Bafta si succes in continuare !

Edited by DarKnight

* Nick:pooh

* Level:17-18

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc ceva nou

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este cea mai frumoasa factiune si toti sunt de treaba si este prima pentru mine si o sa ma intorc daca ma mai primiti. >:D<<'> >:D<

* Alte precizari?: Pupici si bafta in continuare.

Nick: ZaNa

Level: 23

Vechime: Destul :-??

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O stiti deja :)

Alte precizari?: -

Nick: DaDuSH

Level: 16

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): nush exact, dar peste 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: sa intru in alta factiune(dar ma voi intoarce)

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: cea mai buna mafie in care am fost veraodata

Alte precizari?: nu am

* Nick: CoSm1n

* Level: 30

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 2 saptamani

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca sunt cam inactiv si nu vrea sa ocup loc degeaba ..

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte buna ... ;) Ma voi reintoarce cat de curand posibil ;)

* Alte precizari?: Bafta

* Nick: Don.BaxTer

* Level: 35

* Rank: 1

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 15 zile

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Incerc cv nou!

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: The Tattaglia Family,este cea mai frumoasa factiune..tineti-o tot asa..vom tine legatura!

* Alte precizari?: BAfta all in continuare!

Nick: Ace.Capone

Level: 21

Rank: 4

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) : 3-4 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc la hitman , sau ng :) , nu plec neaparat pentru a incerca aceste factiuni, nu ma mai simt asa dorit aici :(

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este super frumos aici, ce`a mai tare mafie,cea mai corecta mafie, mie mi se pare cea mai calumea mafie, membri de treaba etc...

Alte precizari?: Bafta! O sa ma intorc ! Sper ca o sa va fie dor de mine :)

Nick: [hTr]

Level: 11

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu vreau sa tin locul opucat degeaba !?

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte Buna , cu siguranta o sa revin :)

Alte precizari?: Respect !?

Nick: Andr3i96

Level: 23

Rank: 2 (trebuia sa dau test de rank 3)

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Nu stiu sigur.Dar oricum peste o luna.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie puternica,respectata dar din pacate o strica uni playeri.

Alte precizari?: Va urez bafta in continuare.

Edited by Andr3i96

* Nick: TrOpIcOs

* Level: 27

* Rank:2

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani si o zi

* De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: vreau sa incerc si alceva

* Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: este o mafie foarte buna si as vrea sa reintru intr-o zi nu am ce sa zic tattaglia nota 10

* Alte precizari?: Bafta si succes in continuare !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.