Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Gat

Level: 21

Rank: 3

Vechime : peste o luna.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: ma las de sa:mp... a venit vara, numai am timp de sa:mp, doar umpic pe forum.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: chiar nu-i cazu'.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: o mafie interesanta, cu membrii ok... cu putina munca ajunge(m) departe.

Alte precizari?: bafta croco cu factiunea, spor la treaba.

Nick: capytzo

Level: 16

Rank: 2 ( Soldato )

Vechime: aproape 1 luna

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Pentru ca vreau sa ma alatur unui departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi`a placut foarte mult :X.Am sa ma intorc oricand cu placere aici.

Alte precizari?: Vreau sa va multumesc tuturor pentru tot si daca v`am suparat cu ceva , va rog sa ma iertati.Croco iti multumesc pentru sansa acordata.Imi pare rau ca plec dar promit ca la inceputul scolii ma voi intoarce.

Bafta Croco nu renunta Familia are nevoie de tine pentru a urca acolo unde ii este locul .

Nick: vis1on

Level: 33

Rank: 2

Vechime: peste 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: nu mai am timp de samp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: foarte buna

Alte precizari?: bafta

Edited by Vis1onN

Nick: BaD

Level: 30

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sincer sa fiu a fost o experienta minunata si nu regret ca am ales aceasta mafie in care se afla playeri de treaba. Dar vreau sa incerc si altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte frumoasa.

Alte precizari?: Croco iti multumesc pentru sansa acordata [fac cinste cu o bere la Alhambra] dar vreau sa incerc si altceva. Multumesc colegilor ca mau primit bine si mau facut sa ma simt minunat, va multumesc. Cu alte cuvinte ramas bun si cu siguranta ne vom mai intalni. Bafta.

Nick: RydeR

Level: 35

De ce doresti sa pleci din Tattaglia? Nu mai joc sa:mp o perioada

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte frumoasa.

Alte precizari?: Croco iti multumesc pentru sansa acordata , ma voi intoarce cu mare drag in tataglia cat timp vei vi tu lider , succes in continuare

Edited by R Y D E R

Nick: DH01

Level: 16+

Why you want to leave Tattaglia?: Want to join PD/FBI/NG or Hitman

I agree that I will stand for 60 hours Civil (ingame) if that turns out not to have been a member for at least 2 weeks Tattaglia: Yes

What is your opinion about Tattaglia Family after time here?: I have really liked it and I wish to join again soon.

Other explanations?: I hope you let me off 1 day.

Nick: [Officer]Polanski

Level: 30

Rank: 2

Vechime: in jur de 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: eu nu as vrea sa plec , ca ma simt tare bine aici .. dar din pacate mi s'a ars placa de baza , sursa si proccesorul de pe calcuator si acum am facut rost de unu provizoriu care este mult mai slab si nu imi ruleaza GTA San Andreas ... si nu stiu cand o sa am bani sa imi cumpar unul nou ... sincer nu as vrea sa plec ca imi place foarte mult aici , dar pana o sa'mi schimb calculatorul nu vreau sa tin un loc ocupat. sper ca dupa ce o sa'l schimb si fac cerere , o sa ma primiti inapoi

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da, dar nu este cazul

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: acum ca suntem mai multi imi placea foarte mult sa fac parte din Tattaglia , este mult mai puternica si mai respectata acumm... dar asta e situatia

Alte precizari?: Crocco faci treaba buna tine'o tot asa ! si cand rezolv problema cu pcu o sa fac cerere sper sa ma primesti

RETRAG DEMISIA , MI-AM REPARAT PCU!

Edited by Polansky

Nick: PhenoKid

Level:18

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu ma simt bine aici + ca am si probleme cu PC..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna.

Alte precizari?: Bafta tuturor !

Edited by PHENOKID

Nick: Mr.Knnz

Level:20+

Rank:1

Vechime: ~3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Sunt in vacanta,la mare,nu vreau sa tin locul ocupat degeaba pentru ca sunt inactiv.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da,dar nu este cazul.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Membrii si lider de nota 10+,sunteti o familie linista dar periculoasa.As clasifica-o printre primele locuri.

Alte precizari?:Imi veti lipsi!Pastram legatura!

Edited by MrKnnz

Nick: SolEil

Level: 26+

Vechime: Peste 2 sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Incerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune frumoasa

Alte precizari?: Bafta

Edited by SoLeiLx

Nick: Ynno

Level:13

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-a simtit foarte bine aici insa doresc ceva nou nu vreau sa sa supere nimeni pe mine mereu voi respecta TATTAGLIA !

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Super familie in curand va deveni cea mai accesata familie de pe site

Alte precizari?: RESPECT TATTAGLIA ! SCUZE BAIETI

Nick:Red_ScorpioN

Level:34++

Rank:2

Vechime:3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Deci..... in primu rand vreau sa incerc altceva :|ssi sper sa nu va suparat pe mine pt treaba asta ca las antrenorul... dar nici antrenamentele nu le pot tine ca toti sunt neastamparati,poate nu-s dorit ca antrenor si de asta nu sunt cuminti asa ca las antrenoru altcuiva la care sa le convina si celorlalti membri.Bafta Tattaglia.Cea mai frumoasa Mafie

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie superba numai ca unii for sa o faca mare iar alti......

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acodata

Edited by ScoRpioNuL

Nick:Cody123

Level:22

Vechime:2 sapt.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Deoarece pleaca Cro.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna.

Alte precizari?: Bafta.

Nick: ThierRy.HenRy

Level: 23

Vechime: Doua saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O fost frumos max.

Alte precizari?: Bafta multa va urez tuturor :X.

Nick: Franck00

Level: 20

Vechime: 7 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Motivele pe care le stim cu toti..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Un lider foarte bun , dar cativa membri prea "inapoi" cu timpul.

Alte precizari?: Bafta in continuare Crocodilule :*

Nick:jmeck1

Level:17

Rank:2

Vechime:2 luni

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Din pacate e intervenit ceva.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: E ce-a mai NICE mafie nuj ce tot zic astai ca e urata da e misto.

Alte precizari?: Salut Croco Respect all.

Nick: Shaft

Level: 19

Vechime: 5 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: se stie

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Frumos.. o amintire a primei veniri dar o aluzie.

Alte precizari?: -

Nick:Alex1405

Level:18

Vechime:2 sapt.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Deoarece pleaca Cro.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna.

Alte precizari?: Bafta.

Nick: Tomyy

Level: 22

Rank: Picciotto

Vechime: -

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: -

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?: Bafta .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.